A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Szökőkút

Go down 
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Szökőkút Empty
TémanyitásTárgy: Szökőkút   Szökőkút EmptyCsüt. Szept. 15, 2011 10:16 am

A park közepén egy egyszerű, kerek kutacska áll, körülötte padok, amelyeket hatalmas tölgyfák borítanak árnyékba.

_________________
Szökőkút Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégSzökőkút Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szökőkút EmptyCsüt. Szept. 15, 2011 10:32 am

Emilia&Silverio


-'Asszem' eltévedtem!- jegyeztem meg csak úgy magamnak, mivel rajtam kívül egy teremtett lélek sem volt a parkban. Igaz, mit is keresett volna bárki is, hajnal 2:20-kor itt? Én is csak sétálni indultam, hogy kiszellőztessem a fejem. Csak sétáltam, vitt a lábam, és mire észre vettem magam, már el is tévedtem.

Erre nem sok mentségem akad, talán csak annyi, hogy irtórészeg voltam, és hogy egyáltalán nem ismertem Bon Temps-ot. Egy haver haverja tartott éppen házibulit, amit kihagyhatatlannak ítéltem, így aztán Shreveportot elhagyva egy időre, Bon Temps-ot tettem meg a partifővárossá. Már látom, hibás elképzelés volt..

Szóval, csak sétálgattam, és sétálgattam, mivel a tequilától iszonyúan szédültem, és a fejem is megfájdult. Egész szépnek találtam a parkot. Szép zöldnek. Csak éppen nem tudtam, hogy hol tették le, és hogy onnan vajon hogyan juthatnék vissza Jimmy házához...
A telefonom után nyúltam, gondoltam felhívom ezt a Jimmy gyereket, vagy Deant, hogy valaki jöjjön el értem. De a telefont sehogy sem találtam.
-Fene essen abba a retek mobilba! Csak olyankor nem találom, amikor tényleg szükség lenne rá. - A mondatot dühösen, fennhangon kezdtem, de végére a hangom inkább morgássá lett. Mégis csak éjszaka volt, nem akartam senki és semmit sem felzavarni. Leültem egy padra, és úgy döntöttem, józanodok egy kicsit, mielőtt eldöntöm, merre, hogyan tovább.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzökőkút Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szökőkút EmptySzomb. Szept. 24, 2011 7:01 am

Silverio .:. Emilia

Éjszaka, a kedvenc napszakom. Na nem mintha lenne választásom, elvégre vámpír vagyok. Bár tény, hogy emberként is inkább éjszakánként tevékenykedtem. Természetesen nem szexuális értelemben.
A bon temp-i városka parkján rohanok keresztül némi élelem után kutatva. Persze a csövesek mellett elsiklok, azért ennyire vagyok én is igényes. A szökőkúthoz érve egy férfit pillantok meg a padon ücsörögni. Megállok a bokrok között, hogy ne vegyen észre. Egy darabig csak nézem, ahogy pihenget, aztán megunom a várakozást és szépen lassan kisétálok. Hosszú fehér szoknyámat fújni kezdi a hűs szellő.
- Magányosnak tűnsz.
Nem túl jó bevezető mondat, de arra épp elég, hogy felkeltsem a figyelmét. Körülnéztem, de senki sem volt a környéken.
~Ez akár még a javamra is válhat. ~
Kérdés nélkül kényelembe helyeztem magam mellette a padon. Nem vagyok udvariatlan vagy ilyesmi, szó sincs róla, csupán az idők során megtanultam felvenni az emberi viselkedést. Jó dolog, ha éppen játszani támad kedvem. Persze most előadhattam volna a kétségbeesett, eltévedt lányt is, de mi értelme lett volna? Így is elég elveszettnek tűnik.
- Eltévedtél?
Kérdezem kíváncsiságot erőltetve az arcomra. Igazából nem érdekel, csak az, hogy van-e a közelben valamilyen ismerőse. Mondjuk ha már ittam belőle, utána akár el is bájolhatnám. De egyelőre nem áll szándékomban ilyet tenni, hosszú még az éjszaka...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzökőkút Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szökőkút EmptyVas. Okt. 02, 2011 8:08 am

Egy darabig csak némán üldögéltem a padon, és közben a szökőkutat figyeltem egy ideig. Azon filóztam, hogy a vízcsobogástól miért támad folyton vizelési ingere az embereknek. Tudom, rendkívül érdekfeszítő téma, de nekem inkább már a hólyagom kezdett feszülni a folytonos csobogó hangtól. ~ Ha lelépnék, az lenne a legjobb.~ fogalmazódott meg bennem, de aztán rájöttem, hogy végső soron miért is ültem le. Egyrészt mert eltévedtem, másrészt pedig, azért mert túl részeg vagyok ahhoz, hogy logikusan átgondoljam a helyzetem. Nem mintha túlságosan zavart volna a szitu, volt már rosszabb is, legutóbb például két hete. Akkor egy idegen autó hátsó ülésén ébredtem, meztelenül, Shreveport egyik legforgalmasabb sétálóutcája közelében. Na, az sokkal cikibb volt. Most úgy gondoltam, majdcsak észreveszik, hogy eltűntem, és majd jól megkeresnek. Nem lehetek túl messze, majd követik a tequilaszagot... Tovább mélázgattam volna, de mint egy látomás, a sötétből egy nő tűnt elő, mint valami gyönyörűséges szellem. - Ó, magányosnak is érzem magam, hölgyem. Sőt, fázom is, ami azt illeti. - mondtam sejtelmes hangon, és nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy ilyen gyorsan reagált-e a nő a mondandómra, vagy egyébként is ez volt a célja, de leült mellém.
- Drága hölgyem, biztosan te lehetsz az én őrangyalom. Azért küldtek, hogy megmutasd a hazavezető utat, ugye? - kérdeztem vigyorogva, elárulva ezzel, hogy jóformán fogalmam sincs, hogy hol vagyok. - Nem is küldhettek volna nálad szebbet az égiek. - tettem még hozzá egy macsós mosoly kíséretében, és egész testemmel a nő felé fordultam, hogy jobban lássam őt.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Szökőkút Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szökőkút EmptySzomb. Jan. 07, 2012 2:16 pm

FAGYASZTVA

Szabad terület

_________________
Szökőkút Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Szökőkút Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szökőkút Empty

Vissza az elejére Go down
 
Szökőkút
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: BON TEMPS :: VÁROSKÖZPONT :: Park-
Ugrás: