A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Wallace és William

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégWallace és William Empty
TémanyitásTárgy: Wallace és William   Wallace és William EmptyVas. Jan. 29, 2012 11:31 am

Hova?: Wilian Wallace az enyém, William pedig más user kezében van! (Megengedte hogy használjam a lapját)

Wallace és William 186074_100002371014226_8221204_n

Karakternév: Wallace Xavier Walter
Kor: 17 (5)
Származás: Tisztavérű mágus
Ház: Amira
Születési hely: Egy Dublin közelében lévő búzatábla
Lakhely: Dublin / Wilian

Történet: Valahol egy Dublin közeli kis épületben egy 12 éves fiú megváltásért könyörgött, miközben egy ébenfekete bőrszíj tépte fel hátát újra és újra. A kisfiú, William Quentin Watson azt kívánta, bár lenne belőle még egy, aki átvehetné a helyét, bár lenne egy másik William, aki elszenvedhetné helyette az ütéseket...
Egy közeli búzamezőn a szálak meglendültek, ahogy a viharos szél végigtépett rajtuk. A szél örvényleni kezdett, kisebb tornádót hozva létre, belsejében villámok csapkodtak, ahogy a vad, kezeletlen, tiszta mágia formálódni kezdett. A gabonaszemek hamuvá váltak, és együtt örvénylettek a porral. Por és hamu... Eső kezdett zuhogni, átitatva minden egyes porszemet. Végül egy hatalmas villámcsapás tette egésszé az egészet, hogy a különös jelenség egy pillanat alatt semmivé válhasson.
Ám a miniatűr apokalipszis nem nyom nélkül távozott. Ahol a villámok csapkodtak, ahol a szél őrjöngött, felkavarva a port, egy fiú feküdt. Vörös haja kócos volt, hátán frissnek tűnő sebek százai éktelenkedtek. Porból, hamuból, vízből, és egy ifjú varázsló kívánságából megszületett egy gyermek. Nem tudott magáról, nem volt semmi ismerete a világról, tizenkét évesen jött a világra.
Három óra múlva egy gyermektelen házaspár talált rá az ájult gyermekre, és hazavitték. Mivel nem tudtak róla kideríteni semmit, örökbe fogadták, és a sors fintoraként olyan nevet adtak neki, ami hasonlított ikertestvéréére: Wallace Xavier Walters.
A fiú hamar kezdte megmutatni, hogy nem átlagos, folyton különös dolgok történtek körülötte, ám a szülők túlságosan féltették, így mikor megjelentek az első Wilianes levelek, egyszerűen semmibe vették őket. Ám öt év után valamiért késztetést éreztek, hogy erre a titokzatos helyre küldjék fiukat, kit jónak, igazságosnak és tiszta szívűnek neveltek. Így indult el Wallace, ki addig heroikus meséken és hősök történetein nevelkedett, a Wilianbe...

Jellem: Wallace a materializálódott hősiesség. Kedves, megértő, gondoskodó, humora jó, világlátása pozitív. Ő tipikusan az a személy, aki a bajba jutott hölgyhöz egy kötélen lendül be, majd pár (néha igen jó, néha szörnyen rossz) poén elsütése közben laposra veri a rosszarcú fogvatartókat, és aztán kiszabadítja a leányzót egy romantikus csók megejtése közben. Ez Wallace, vagy ahogy sokan szólítják, Lace.

Kinézet: Körülbelül 175 magas, sötétvörös hajú, smaragdzöld szemű, szálkás, izmos, vékony testfelépítésű, hegyes állú fiatalember. Hátán ezernyi seb éktelenkedik.

Pálca: 11 hüvelykes mogyorófa, főnixtoll maggal

Megjegyzés: Liam és Lace, bár egy anyagból gyúrták őket, és majdnem teljesen ugyanúgy néznek ki, különbségeik szembetűnőek lehetnek, ha valaki ismeri a két fiú személyiségét. Will harc közben meggörnyeszti hátát, lábait, és állatként harcol, míg Wall kihúzza magát, megfeszíti minden izmát, és leginkább a középkori lovagok stílusában küzd. William előszeretettel sérteget másokat, mert viccesnek tartja, Wallace felemelőnek találja, ha mások dicsőségét és büszkeségét szóvá teheti, megdicsérhet másokat. Liam pálcája ébenfekete, Lace pálcája hófehér.

Külső különbségek: Will szeme narancssárga, körmei hosszúak, karomszerűre reszeltek, és bal vállán látható egy pentagramm. Wall szeme zöld, körmei rövidre vágottak, és nincs rajta a halálfalók jegye.

Információ: Liam és Lace természetfeletti kapcsolatban vannak. Ha az egyik boldog, szomorú, fájdalma van, örül, élvez valamit, vagy szenved valamitől, azt a másik is megérzi. És ha meghal az egyik, meghal a másik is...
És az ikre, akit nem én vittem:


Wallace és William Wqw2
Karakternév: William Quentin Watson
Kor: 17
Származás: Aranyvérű
Ház: Famine
Születési hely: Nagy-Britannia, London
Lakhely: Nagy-Britannia, London

Történet:
William Quentin Watson tizenhét évvel ezelőtt született London városában. Apja William Watson aranyvérű varázsló, anyja Patricia O'Brien, ír származású varázslónő, kinek bátyja, Ronan kvibli. William, vagy ahogy anyja mindig hívta, Liam fiatal éveit a Watson kúriában töltötte, Londontól délre körülbelül négy-öt kilométerre. A kúriában öt varázslócsalád, a watson, a Myers, a Storm, a Nelson és a Finch élt együtt. Ezen öt család nagyapjai, öt testvér voltak, s ők építették még annó a kúriát. S mind az öt családban volt négy-négy gyerek, így Williamnek gyakorlatilag 19 testvére van. Ő volt az egyik legidősebb, unokatestvére, Sarah volt a másik, ki vele volt egy korú, bár Liam egy hónappal előbb született, így kettejük közt folyton versengés folyt és folyik mind a mai napig is. Talán ennek köszönhető, hogy a tábor két részre szakadt, mikor már elegen (vagyis nyolcan) voltak ehhez. Ekkor Liam már hat éves volt. Ekkor a Storm család gyermekei még kimaradtak a háborúskodásból. A csatározások négy évig tartottak, ám ekkor szörnyű dolog történt: Liam egyik reggel eltűnt. Pontosan aznap, mikor megérkezett levele, hogy felvették. Sehol nem lelték az ifjút, bár egy hétig tartott, míg a kúriát átkutatták. Nem is sejtette senki, hogy az ifjú Watson nem csak elbújt.
A valóságban William nagybátyja, Ronan volt az, ki megbízott két varázslót, hogy rabolják el. Jó pénzt fizetett érte, meg kell hagyni. A kvibli gyűlölte hugát amiért az boszorkánynak született úgy, hogy Ronannek nem adatott meg a varázslat csodája, és így akart bosszút állni, hogy a legidősebb fiút elraboltatja. A nagybácsi egészen Észak-Írországig vitte a fiút, ahol a régi családi ház pincéjében rejtette el. Innentől kezdve maga a pokol várt Liamre. Ronan minden nap megverte, megalázta, és szívvával verte hátát véresre, ha bármi furcsa is történt a fiatal Watson körül. Ráadásul Ronan körülvette a házat mágikus kövekkel, melyek elrejtették a fiú jelenlétét, így senki nem találhatott rá.
Ronan többször próbált menekülni. Először elrágta a köteléket, amivel minden éjszaka a falhoz kötözte őt nagybátyja, majd mikor láncokra az láncokra cserélte a szökési kísérlet után a köteleket, Liam nagy nehezen szerzett két kis szöget, és közel hét napi megfeszített munkával próbált kitörni, ám nagybátyja valahogy mindig elkapta. Három évig tartott a pokol, Liam közben belépett tizenötödik életévébe. Ekkor találtak rá végül, hihetetlen szerencsével. A közelben lakó gyerekek labdájukkal véletlenül betörték a pinceablakot, és lemásztak érte. Mikor meglátták a kiláncolt, összevert, éhező Liamet, elmenekültek, de szüleiknek elmesélték, akik rendőrt hívtak. A rendőrök kiszabadították a fogságba esettet, és nagy nehezen szóra bírták, hogy ki is ő. Így juttatták vissza a fiút családjához, ahol ekkorra már három testvér várta.
Innentől másfél éven át Liam nem volt hajlandó megszólalni, szobája sarkában ült, és nézett ki az ablakon, csak esős időben mosolyogva. Éjjelente gyakran üvöltve ébredt fel rémálmaiból. Nyaranta Sarah ápolta őt, szerető gondossággal. A lány annyira aggódott unokatestvéréért, hogy még a padlásra is felköltözött mellé, ahová fél évvel érkezése után vackolta be magát. Másfél év után végre megszólalt, ám Liam lelke sötétségbe borult, s azóta nem mutatott javulást. Egyedül Sarahval tudott igazán önmaga lenni, olykor hallották nevetni is, de ha a lány nem volt mellette, nem fogta a kezét, nem mulattatta vicces történetekkel vagy trükkökkel, a fiú nem húzta mosolyra a száját. Tizenhét évesen végül meggyőzték, hogy kezdje meg tanulmányait, így lett a Wilian mágusiskola tagja. Szülei abban bíznak, hogy az iskolai társaság talán megpuhítja a megkeményedett, kősziklává vált ifjú lelket...

Jellem:
William kifejezetten visszahúzódó személyiség. Nem szeret beszélni, de ha mégis megteszi, általában cinikus, szarkasztikus, vagy épp becsmérlő, lenéző szavakkal él. Könnyű feldühíteni, és kihozni belőle azt az állatot, amit három év alatt nevelt bele nagybátyja. megjelenésre ijesztő lehet, hisz, hosszú, sötétvörös haját soha nem rendezi, így általában az arcába lóg, s annak árnyékából szinte kivilágítanak a smaragd szemek. Körmeit is inkább hosszúra hagyja, és feketére festi, emlékéül annak, hogy fogságban is mindig fekete volt, bár akkor a kosz miatt. Mostanság rászokott arra, hogy körmeit karomszerűre reszeli.

Kinézet:
Körülbelül 175 magas, sötétvörös hajú, smaragdzöld szemű, szálkás, vékony testfelépítésű, hegyes állú fiatalember.

Képesség: Árnymágia
Vissza az elejére Go down
 
Wallace és William
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: JÁTÉKTÉREN INNEN ÉS TÚL :: Karakterek máshová-
Ugrás: