A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 A Ház

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: A Ház    A Ház       EmptySzomb. Ápr. 21, 2012 9:50 am

A Ház       Stackhouse_residence
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzomb. Ápr. 21, 2012 10:11 am

Chrispin C. Denoire


Nagyi ma reggel elment bevásárolni, utána pedig a Dicső Holtak gyűlésére megy, ahonnan Mrs. Fortenberry teadélutánjára igyekszik, így a ház egész nap csak az enyém. Tegnap éjszakás voltam a Merlotte's-ban, hajnal 3-ra értem haza, ezért a délelőtt nagy részét átaludtam. Nagyi csinált nekem ebédet, amit a tűzhelyen hagyott. Hálásan gondoltam rá, mert éhesen ébredtem. Tegnap nem volt időm enni, tele volt a bár péntek lévén, és egy perc megállásra sem volt időnk.
A nap szikrázóan süt, és már az idő is kezd egyre melegebbé válni, így ebéd után nem bírtam tovább magammal és belebújtam a fehér bikinimbe. Irány napozni! Idén kevésbé feszül rajtam, mint tavaly. Háh, most dagad a mellem a büszkeségtől!
A hajamba egy hajpántot tettem, és elővadásztam a napszemüvegemet is. Kicipeltem a napozóágyat, a kis rádiómat és egy törölközőt, amit a nyugágyra terítettem. Benyomtam a rádiót, és elégedetten feküdtem végig a napozóágyon. Egyik kezemet a fejem alá tettem. Bekapcsoltam a rádiót és ahogy megszólalt az I want candy, teli torokból dalra fakadtam. Borzalmasan hamis hangom van, de ezt a számot nem lehet úgy meghallgatni, hogy az ember ne énekelje a szöveget. Hát nincs igazam?
A házat erdő veszi körbe, mellettünk a temető van, így nem aggódtam amiatt, hogy valaki esetleg meghallana. A szabadon marad kezemet pedig a zenére mozgattam vadul, csakúgy, mint a jobb lábfejemet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Ápr. 25, 2012 9:05 pm

Érdekes látvány fogadott, miközben emberi formámban jártam kicsit az erdőben. Elsőnek egy orrhangos éneklést hallottam meg, amire felvontam a szemöldököm, gondoltam megnézem mi is az ami vagyis aki így kornyikál. Percekkel később egy egészen csinos szőke nőt látok napozni, és közben a rádióval együtt énekel. De elég hamisan. Ezen már jót vigyorgok. De nem zavarom meg, csak neki támaszkodom a fának és innen nézem és hallgatom.
Hogy mit keresek itt? Nos, ma úgy döntöttem nappali fénynél is megnézem kik is a szomszédjaim, azt tudom, hogy van egy vámpír, és itt emberek laknak, de mivel még csak éjjel jártam erre tigrisként, nem nagyon tudom, hogy az emberek mifélék is lehetnek.
Szóval érdekelt, kik vannak itt és milyenek is. Ez a szőkeség, egészen csinos, de borzalmasan énekel. Bár szerintem nekem sem lehet sokkal jobb az énektudásom, de nem is a miatt dolgozom, vagy érdeklődnek utánam. Szóval, nem izgat a dolog.
Egyszerűen öltöztem, farmer, és világos ing, ami nincs végig gombolva. Lábamon tornacipő, szóval nem vittem túlzásba a dolgot.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyCsüt. Ápr. 26, 2012 4:42 am

Egyszerűen imádom ezt a számot. Teli torokból énekelek egészen a szám végéig. A következő szám már nem annyira érdekes, hogy azt is énekeljem, inkább csak élvezem, ahogyan a nap melegíti a bőrömet. Annyira jó ötlet volt a napozásnak szentelni a mai napot. Csak holnap estére vagyok beosztva a Merlotte's-ba, így tengernyi szabadon eltölthető idővel rendelkezem. A vásárlást a nagyi elintézi, majd csinálok valami vacsorát mire hazaér. Gondolom, hogy az egész napos talpalás után már nem lesz kedve hozzá.
Azt hiszem megszomjaztam. Egy lendülettel ültem fel az ágyon és álltam talpra. Lehajoltam, hogy megigazítsam a törölközőt, amit magam alá terítettem, hogy a műanyag napozóágy ne érintkezzen a bőrömmel.
Csak a fehér bikinimet viselem meg a napszemüveget. Papucsot sem vettem fel, mezítláb sokkal jobb. Tegnap délelőtt lakkoztam ki a lábkörmeimet vadítóan pirosra. A zöld fűben állva szinte kivilágítanak. Nagyon tetszik ez a szín, de a Merlotte's-ba való munkához túlságosan is erősnek találom, így a kezemre nem kentem belőle.
Mikor elrendezgettem a törölközőt, levettem a napszemüveget és a napozóágyra tettem. A házban nem lesz rá szükségem. Megfordultam, hogy bemenjek egy nagy pohár hideg limonádéért, amit a nagyi készített el és a hűtőbe tett. Pontosan tudta, hogy milyen jól fog majd esni nap közben.
Szinte trappolva vettem célba a bejárati ajtót, amikor is a szemem sarkából észrevettem, hogy a fák nem teljesen úgy festenek, mint általában szoktak. Azonnal odakaptam a fejem, hogy lássam, mi is az oka a változásnak.
Egy fiatal férfi dőlt neki az egyik öreg fenyőnek.
Ijedtemben ugrottam egyet hátrafelé. Hát nem éppen megszokott látvány, hogy valaki ne a felhajtó felől érkezzen felénk, hanem az erdőből. Ki a halál ez? És mi a francért leskelődik onnan?
- A frászt hozod rám! - kiáltom neki oda, amíg a jobb kezemet a mellkasomra szorítom, hogy ne ugorjon ki a szívem a helyéről.
- Mióta ácsorogsz ott? Csak nem valamiféle kukkoló vagy? - kérdem kicsit bosszúsan, de egyáltalán nem komolyan. Vagyis reméltem, hogy nem egy kukkolóval van dolgom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyKedd Május 01, 2012 8:23 am

- Bocs, nem állt szándékomban, de annyira bele élted magad a zenébe, hogy nem akartalak megzavarni. – Válaszolom neki mosolyogva, mikor hozzám szól. Szegény alaposan megijedt tőlem. Pedig még nem is látta a másik arcomat. De hát, na, nem vagyunk egyformák. Tényleg nem akartam a frászt hozni rá.
- Nézz rám, szerintem egy kukkoló nem így fest, mint én. – Válaszolom neki vissza, majd ellököm magam a fától, és közelebb sétálok hozzá.
- Csak érdekelt, hogy kinek a szomszédságába költöztem be… Néhány napja jártam már erre, de akkor senki nem volt itthon. Így mivel ma megint szabad éjszakám van, gondoltam, elsétálok erre, hátha van most valaki itt. – Vonom meg a vállam. Tényleg csak az érdekelt ki a másik szomszédom, a vérszopón kívül. Félreértés ne essék, nincs bajom a vámpírokkal, de az amelyik itt lakik valahogy nem volt szimpatikus, így első látásra, de még nem beszéltem vele szóval addig nem vonok le messzemenő következtetéseket.
A kezem nyújtom a szőke lánynak, és be is mutatkozom neki.
- Szia, Chrispin vagyok. – Várom, hogy vajon elfogadja-e a kezem és megrázza majd elárulja ő is a becses nevét, vagy sem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyKedd Május 01, 2012 10:14 am

- Szóval hallottál engem énekelni... és inkább kínzásnak vetetted alá a füleidet, semmint, hogy közbe szólj? - kérdezek vissza nevetve. Pontosan tudom mennyire fürdőszobás a hangom. Nem mondom, van benne kurázsi, ha végig hallgatta, amíg énekelek, és nem vetett neki azonnal véget...
- Oké, valóban nem kukkolónak tűnsz, ha jobban megnézlek... - kissé oldalra billentem a fejem, ahogyan végigmérem. Na jó, sokkal inkább fest szívdöglesztőnek, mint kukkolónak... Na, de manapság mit tudhatja az ember?
- Ezek szerint szomszédok lennénk... Hát akkor Isten hozott Bon Tempsban - nézek rá bambi-szemekkel és fülig érő mosollyal az arcomon. Én azt hittem, hogy csak a Compton-villába költözött be valaki nemrégiben. Azt nem tudtam, hogy más is a környékünkre költözött.
Közben az idegen férfi közelebb sétált hozzám, olyan közel, hogy kezet tudjon nyújtani a bemutatkozáskor.
A kezébe fonom a sajátomat, hogy viszonozzam az üdvözlését.
- Szia Chrispin, én Sookie vagyok. - ejtek meg felé egy széles mosolyt, majd elengedem a kezét. Egy kis ideig még legeltetem rajta a szemeimet, mert hát na, helyes pasi, és már rég rám támadhatott volna, ha rabló, vagy nem is tudom, egyéb gonosztevő lenne, és mégsem tette... Ha meg kukkoló volna, már nem lenne itt, hiszen így már nem tud kukkolni... Végül megszólalok, mielőtt még kínossá válna a csend.
- Épp egy pohár limonádéért indultam. Megkínálhatlak vele téged is? - kérdezem meg tőle jó vendéglátó módjára. Nagyi nem úgy nevelt fel, hogy ne figyeljek oda az ilyen udvarias apróságokra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyKedd Május 01, 2012 8:28 pm

- Miért tettem volna meg, ha akkora beleéléssel énekeltél. Gondoltam zokon vennéd, ha pofátlanul odaszólnék, hogy inkább táncolj, a port jobban bírom. - Vigyorgom rá. Tetszik, hogy van önkritikája ennek a nőnek, és tisztában van azzal, hogy a hangja nem egy olyan típus, ami slágerlistás lehetne. De ettől függetlenül itt lelkes, szóval, na, aranyosnak találtam.
- Kösz, ez most megnyugtatott, hogy nincs se sorozatgyilkos se kukkoló fejem, zokon is venném a dolgot. – Mondom neki nevetve. Amúgy meg, ciki is lenne, mert akkor max valami ótvar helyre mehetnék el dolgozni, és nem egy olyan kellemes bárban lehetnék mixer, mint a Cerberus, jól érzem magam ott a sok természetfeletti lény közelében. Hazugságok nélkül meg tudjuk oldani, hogy a kéttermészetűek teliholdkor szabadnaposak legyenek. Ez pedig piszkosul sokat jelent nekem.
- Valahogy úgy, és köszönöm. – Biccentek neki, és ő az első, aki szívélyesen köszönt itt. Közben eszembe jutott az első este, amit itt töltöttem, az ölembe borított ital meg a két szőke vámpírnő. Oké, végül is az is egy jó kis istenhozott volt.
Megfogom a kezét és enyhén megszorítom, de csak annyira, mint kell, nem nyomorgatom meg szegény lány kezét.
- Aha, igen, az jól esne. – Gondolatban megjegyzem magamnak, hogy egészen csinos ez a nő, szép formásak a lábai, és kerekdedek az idomai is. Szóval jó ránézni, annyi már biztos.
Megvárom, még bemegy csak utána lépek be a házba és körül is nézek odabent. Több szagot is érzek. Így kicsit elkalandoznak a gondolataim is.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyKedd Május 01, 2012 9:36 pm

- Igen, valószínűleg zokon vettem volna. - válaszolom nevetve, míg ő rám vigyorog. Na igen, beleéléssel tudok énekelni, mint gondolom mindenki más, ha a négy fal között van, vagy az autóban. Én ott is így tudok énekelni. Általában csak a Nagyi a hallóközönség, de ő sosem mondaná azt, hogy fejezzem be a kornyikálást...
- Nincs mit. - Azért van egy sejtésem azt illetően, hogy nélkülem is pontosan jól tudja, hogy nem a sorozatgyilkos/kukkoló - fej kategóriába tartozik a külseje alapján...
- Igazán nagyon szívesen. És, hogy tetszik eddig a mi kis városunk? - kérdezek vissza érdeklődve. Bon Temps igazi kis déli város. Sokan porosnak is gondolják. Én viszont semmi pénzért el nem költöznék innen. Nagyon szeretem ezt a helyet, plusz itt születtem, itt vannak a barátaim, már az a kevés, ami van, és a családom is. Nagyit pedig végképp semmi el nem mozdítaná innen. "Egy Stackhouse Bon Tempsban éli le az életét, mint előtte az összes többi Stackhouse is. Ez így helyes Sookie." Szinte hallom, ahogyan ezeket a mondatokat mondja.
- Remek. - eresztek meg egy újabb mosolyt felé, majd hátat fordítok neki, és felsétálok a lépcsőn. Kinyitom a szúnyoghálós ajtót, majd a bejáratin át belépek a házba. Új szomszédom mögöttem lép be.
A ház tipikus déli stílusban épült, és sokkal kisebb volt eleinte. Aztán a Stackhouse-ok az idők folyamán hozzáépítettek. Így mára egy többször megtoldott nagy ház lett.
Balra fordulok, és egyenesen a konyhába masírozok az ebédlőn keresztül. Közben pedig hátrakiáltok Chrispinnek.
- Érezd magad otthon.
Kiveszem a nagy kancsó limonádét, aminek a tetején citromkarikák úszkálnak, és Nagyi még menta levelet is tett bele. Leveszek két nagy poharat a szekrényből, és mind a kettőbe töltök a hideg üdítőből. Mielőtt azonban visszamennék a vendégemhez, gyorsan kiugrom a hátsó, zárt verandára, ahol a mosógép, meg a száradó ruhák is vannak általában. Feltúrom a tiszta ruhákat egy könnyű, rövid, sárga színű, nyakba akasztós kis ruháért, amit a bikini fölé veszek fel. Majd irány vissza a konyha. Kezembe fogom a két poharat, és megkeresem Chrispint.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyKedd Május 01, 2012 10:58 pm

Igen, tényleg tisztában vagyok magammal, és, hogy a legtöbben nem az eszem miatt favorizálnak, de ház ilyen ez a szakma, nem veszem zokon és nem is zavartatom magam. Inkább kihasználom a lehetőségeimet, amik szép számmal akadnak.
- Kicsi, és csendes, de arra pont jó, hogy egy melós este után nyugodtan aludhassak, és kipihenhessem magam. Meg sok a zöld, az erdő és a mező, aminek kifejezetten örülök. Nem szeretem magam körül a sok betont és acélt. – Válaszolom neki vissza, bár Shrevport sem olyan rossz, és az ingázás miatt a télre be kell, költözzek, de amint megint jó idő lesz biztos, hogy megint ingázni fogok, ennyi mozgás, motorozás kell nekem.
A ház tipikusan déli stílusú, de egészen otthonos. Viszont rossz szokásom, hogy körbeszimatolok a levegőben, ahogy betettem a lábam és Sookie, eltűnt a konyha irányában. Elnézek a nappali felé, majd utána az ebédlőt veszem szépen szemügyre. Egészen nagy az asztal, de ahogy elnézem maximum, ha két ember mozoghat ebben a házban. De ez persze még nem jelent semmit sem.
- Kösz. – Válaszolom neki, mikor azt mondja, hogy érezzem magam otthon. Szerintem azt nem szeretné, van egy olyan érzésem, hogy nem díjazná, ha egy tigris nyújtózna el a nappalija közepén, vagy itt is rendetlenül elszórnám a tornacipőm, mert mezítláb sokkal jobban szeretek lenni.
- Tudod, engem nem zavart a bikini sem. – Jegyzem meg neki mosolyogva, mikor visszajön immáron ruhában. A limonádét elfogadom tőle, és várom, hogy merre invitál tovább. Közben megérzem a macskája szagát is. Legalább kutyája nincsen, az hülyét is kapna tőlem, és vagy elrohanna vonyítva, vagy pedig acsarogni kezdene.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyKedd Május 01, 2012 11:32 pm

- A Merlotte's-ban végigdolgozott nap után én is szeretem élvezni csendet és a nyugalmat. Mivel foglalkozol? - kérdezek rá, ha már a melós estét emlegette fel. Az az igazság, hogy én is nagyon szeretek egy hosszú, fárasztó este, vagy éjszaka után, ide az erdő csendjébe hazajönni.
- A beton-tenger nekem sem épp a kedvencem. - azt hiszem a "fogyatékosságom" miatt képtelen lennék egy nagyvárosban élni. Így is nagyon fárasztó állandóan kizárni mások gondolatait a fejemből. Itt, ahol csak a Nagyi meg én élünk, azért jóval könnyebb.
Már épp elindulnék, hogy megkeressem Christ, amikor halk kaparászást hallok a hátsó ajtó felől. Leteszem a poharakat, hogy megnézzem mi is ad ki ilyen hangot. Az ajtó túl oldalán a házi kedvencem jelzi, hogy be szeretne jönni, így kinyitom neki az ajtót és beengedem Tinát, a cicámat.
- Hát te meg merre kószáltál? - kérdezem a macskától, de az ügyet sem vetve rám már be is rohan a házba. - Na szépen vagyunk mondhatom. - mondom még a macska hátsófelének. Aztán vissza a poharakért. Kezembe fogom őket és az ebédlőbe megyek.
Miközben Chris kezébe adom a limonádét, meghallgatom, amit mond. Előkerül Tina is és hozzádörgölőzik Chrispin lábához. Na ilyet se csinál gyakran ez macska.
- Ő Tina a cicám. - mutatom be a macskát, ami valljuk be egy kicsit azért fura, de nem foglalkozom vele.
- Ez kedves, de a bikini a napozáshoz kellett és itt nem süt a nap. Okafogyottá vált, hogy bikiniben pózoljak a házban. - nem mondom simogatja az egomat, amit mondott, ezek szerint elég formásnak talált ahhoz, hogy ne zavarja, ha bikiniben vagyok. Vigyorogva indulok el a nappali felé, ott kényelmesen le tudunk ülni.
Lecsüccsenek a kanapéra és felhúzom magam mellé a lábaimat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptyKedd Május 01, 2012 11:54 pm

- A Hotel Hades, Cerberus nevű bárjában dolgozom, mint mixer, általában éjszakás vagyok. Kivéve mikor éppen szabadnapom van. – A Merlotte’sban már jártam, ott töltöttem az első estém egy részét a városba érkezés után, és kaptam az ölembe az italt, és utána a két vámpírnőt is. Azóta mondjuk nem jártam arra, valahogy nem nyerte el a tetszésemet a hely. Nekem túlságosan is egyszerű, ráadásul a hamburgerrel nem vagyok, jóban nem szeretem, és még a szagát sem.
- Nincs elegendő mozgástere ott az embernek, és állandóan van valaki a hátad mögött. Nincs egy nyugodt perced, szóval nem az olyannak való, mint én, aki mezítláb a fűben jobban érzi magát, mint tornacipőben az aszfalton. – Aztán megjelenik egy macska, lánycica érzem a szagáról, és veszett mód dörgölőzni kezd nekem, még csak ez hiányzott, de még mindig jobb mintha egy kutya acsarogna rám, mert azt nehéz lenne kimagyarázni, hogy az amúgy békés emberszerető eb miért akar széttépni, vagy miért kap tőlem hétfrászt.
- Azt hiszem már bemutatkozott nekem… - Mondom a limonádéval a kezemben és próbálok, úgy lépni, hogy ne rúgjam meg vagy lépjek rá a cicusra.
Helyet foglalok a fotelban, és ahogy leteszem, magam a macska már az ölemben van. Igyekszem tök természetesnek venni a dolgot, mintha semmi különös nem lenne, ám a macska dorombol, dagaszt és nyávog is nekem.
- Barátságos egy cicus. – jegyzem meg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Május 02, 2012 12:25 am

- A Hades Shreveportban van ugye? Nem igazán vagyok ott ismerős... - tényleg nem gyakran mentem arrafelé, csak ha valami miatt nagyon muszáj volt.
- Valahogy nem tűnsz annak a tipikus mezítlábas pasasnak. - mondom neki mosolyogva. A munkájából ítélve inkább gondolnám azt, hogy szereti a nagyváros forgatagát, meg minden egyebet, amit egy Shreveport méretű városban az ember könnyűszerrel megkaphat...
- Igen, én is úgy látom. - nevetem el magam, ahogyan Tina teszi-veszi magát ennek az embernek. Kész csoda, ha nem esik keresztül a macskán, amíg a nappaliba átérünk. Nem tudom mi van ezzel a cicával. Ennyire nem szokott nagy rajongója lenni az idegeneknek. Még az ismerősöknek sem.
Kissé meglepődve nézek, mikor Tina Chris ölébe ül, rögtön azután, hogy a vendégem a fotelben helyezkedett el. De azon túl, hogy az ölébe ugrott, hangosan dorombol és már dagaszt is.
- Meghiszem azt! Főleg veled. Lehet lesz egy új macskád. - Tina még a végén vele megy, amikor Chris hazafelé, vagy bárhová máshová veszi az irányt innen.
- Macskafű van nálad, vagy csak ennyire vonzódnak hozzád a cicák? - nevetem el magam. Tina most tényleg nagyon furán viselkedik. Illetve nem is a viselkedése fura, mert nekem is szokta magát így illegetni, hanem az, hogy egy vadidegennel is megteszi.
Belekortyolok a limonádéba. Nagyon jól esik ebben a melegben. Igaz, nagyon hideg, de pont azért olyan isteni. Nagyon meleg van ma, pedig nincs még nyár. Nagyon örülök a korai jó időnek. Imádom a napon süttetni magam...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Május 02, 2012 1:44 am

- Igen, ott van. Én sem, igazából azt tudom még csak, hogy jutok el a munkahelyemre, de még Bon Tempst, sem fedeztem fel eléggé. Így is gondban vagyok, hogy megadta magát a tusfej, és venni kellene másikat, de lövésem sincsen, merre kellene mennem a városon belül. – Az utóbbi időben a szabadnapjaimon mindig közbejött valami, így sosem jutottam be egy olyan boltba sem ahol vehettem volna egy másik tusfejet.
- Hát, pedig jobban szeretem, de azért a város forgatagában is megvagyok. Viszont ha tehetem, akkor inkább a szabadban szeretek lenni. – Válaszolom neki, de vannak dolgok, amiket nem teszek hozzá, fölösleges lenne, és amúgy is, nem hiszem, hogy értené, vagy szimplán bolondnak nézne, mivel mi kéttermészetűek nem fedtük fel magunkat az emberek előtt, és nem is szándékozzuk, legalább is én biztos nem fogom magam felfedni az egész világ előtt.
Nézem, ahogyan a macska, nagyon beleéli magát abba, hogy itt vagyok, mikor lenézek rá, és ő már az ölemben van akkor az orrát a képemhez nyomja és nekem dörgölőzik. Azt hiszem ennek a cicalánynak nagyon is bejöhet a másik arcom, és elbírná viselni magam mellett, csak hát, na… nekem nem fekszik a dolog.
- Hát, nálam unatkozna, keveset vagyok otthon… - Mondom, és már kezd sok lenni nekem ebből a macskából is. Ám, hiába is lökném, le úgy is visszajönne, le kellene, morogjam vagy valami, de azt egy ember jelenlétében nagyon nem kellene megtennem.
- Hát, ő… inkább az utóbbi, mondjuk úgy nagyon jól kijövök velük a legtöbb esetben… A kutyákkal már nem ez a helyzet… - Aztán megkóstolom a limonádét, nekem kissé édes de amúgy jó íze van.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Május 02, 2012 2:29 am

- A Save-a-Bunch áruházban biztosan lehet kapni tusolófejet. Ha gondolod szívesen megmutatom neked a várost valamikor, és elmegyek veled tusfejet is vásárolni. - elvégre én itt élek mióta az eszemet tudom, és úgy udvarias, ha felajánlom neki a segítségemet. Aztán vagy elfogadja, vagy nem.
Tina kezd kissé túllőni a célon, mikor az orrát Chris arcához tolja.
- Én sem vagyok itthon gyakran. A Nagyi az, aki a több időt tölti itt kettőnk közül. - Nagyi tényleg csak a klub találkozókra megy el, meg vásárolni, de azt gyakran szoktam én is. Mikor Nagyi itthon van, megcsinálja a házimunka nagy részét, vagy kertészkedik. Az az egyik kedvenc elfoglaltsága.
Leteszem a poharat az asztalra, majd felállok a kanapéról. Átsétálok Chrishez és elveszem az öléből Tinát, mielőtt még a cicám egyébre is vetemedik, ennél az erőszakos dörgölőzésnél.
- Bocs, általában nem csinál ilyet. - mondom a srácnak, miközben Tinát a karjaimban tartom. A cicám rettentő lesújtó szemeket vet rám, a kis közbelépésemért.
- Azt látom, hogy jól kijössz velük, vagyis, hogy jól kijössz Tinával. Nem kedveled a kutyákat, vagy ők téged? - érdeklődöm. Én a kutyusokat is nagyon szeretem. Alapvetően nagy állatbarát vagyok.
Miután válaszol, sarkon fordulok Tinával együtt és kiteszem a verandára. Nem lehet vele bírni, ilyenkor pedig jobb, ha valahol kint van. Még egyszer csúnyán rám néz a macskám, majd elszalad az erdő irányába.
Becsukom az ajtót, egy pillanatra háttal nekidőlök és megrázom a fejem. Mi üthetett ebbe a cicába? Komolyan nem értem.
Visszamegyek a kanapéhoz és újfent helyet foglalok rajta.
- Komolyan nem értem ezt a macskát. Általában nem barátkozik ennyire... nagyon...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Május 02, 2012 2:41 am

- Ez már ismerősen cseng, ott már egyszer jártam, csak nem néztem szét úgy igazán benne, tudod, csak azt nézem, meg ami éppen és aktuálisan kell. A többivel nem foglalkozom, mert utálok vásárolni, szóval azt hiszem, szívesen fogadom a felajánlásodat. – Végül is, utálok egyedül menni ilyen helyekre, és Lornán kívül senki mást nem ismerek itt igazán, és jó lenne még egy két ismerős, akikkel jól kijövök. Elvégre, ha a télre beköltözöm Shrevportba, jó lenne, ha a közvetlen szomszédom néha ránézne a házamra is, mielőtt valaki kifosztja.
Már éppen azon gondolkoztam, hogyan tessékelhetném ki a kis cicust, anélkül, hogy az embernek feltűnne, hogy én magam nem teljesen vagyok az, mikor is megoldja a dolgot, felkapja a macsekot és kiviszi a házon kívülre.
- Inkább ők nem kedvelnek engem, én addig elvagyok velük, még egyik sem akar megharapni. A macskákkal a legtöbb esetben jobban kijövök, a lányokkal biztosan, a fiúk között akad olyan, aki vetélytársnak lát… - Aztán kapcsolok, hogy ez már túl sok információ lehetett. Nagyon remélem, hogy elsiklik felette és nem kérdezősködik, hogy ez mégis hogyan lehet, mert nem fogok tudni elfogadható magyarázatot adni neki erre.
- Tavasz van,…. – dörmögöm az orrom alatta. Ezt mi kéttermészetűek is jobban megérezzük mint az emberek vagy a vámpírok, ilyenkor szinte minden bezsong.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Május 02, 2012 3:32 am

- Remek! Akkor válassz egy szimpatikus napot, és ha nem dolgozom aznap, akkor akár mehetünk is. Nekem tulajdonképpen most is jó. - és közben a tőlem telhető legragyogóbb mosolyt villantom fel. Na nem azért, mert vásárlás mániás vagyok, egyszerűen csak, ha már én ajánlottam fel, hogy elmegyek vele vásárolni, akkor illik annak nagyon örülni is.
Miközben kiteszem Tinát, érdeklődve hallgatom amiket a kutyákról és macskákról mond. Na egy pillanatra álljunk csak meg. Hogy a kandúrok vetélytársat látnak benne? Na ezt nem értem.
- Az meg, hogy lehet, hogy a fiú cicák vetélytársnak néznek? Mégis miért? - nézek rá kíváncsian.
- Én nagyon szeretem az állatokat, és általában ők is engem, bár nekem csak Tina az egyetlen háziállatom. Nagyi nem igazán örülne egy másiknak és tekintve, hogy ez az ő háza, így az ő szabályai az érvényesek. - vonom meg a vállaimat. Tudom kissé fura, hogy még mindig a nagyanyámmal élek, de egyedül nem tudná magát fenntartani, azt pedig nem engedné, hogy támogassam őt. Ahhoz túl önérzetes asszony. Túl nagy ez a ház kettőnknek is, nemhogy neki egyedül. Arról pedig hallani sem akar, hogy egy kisebbe költözzön. Mondjuk én sem örülnék neki. Hét éves korom óta élek ebben a házban, előtte is gyakran jártam itt, így érthető, hogy én is nagyon imádom.
Visszatelepszem a kanapéra.
- Oké, persze, tavasz van, ezt tudom, de akkor is érthetetlen, elvégre nem vagy macska, hogy Tina így megkergüljön tőled. - megrázom a fejem és újra a limonádéba kortyolok. Mégis micsoda gondolat, hiszen Chrispin nyilván ember és nem macska, pont ezért érthetetlen a cicám különös bezsongása.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Május 02, 2012 3:49 am

- Tulajdonképpen nekem is jó. Ma semmi más dolgom nincsen, szóval ez most csak tőled függ, hogy komolyan megmutatnád-e nekem. – Nem fogom nyaggatni, hogy ha mégsem akar, akkor majd megoldom magamnak másképpen. De azért jól jönne, ha eljönne velem, és nem egyedül kellene mennem, mivel nem szeretek egyedül dekkolni, és amúgy is nagyon utálok vásárolni.
Ügyes vagy Chris! Ezt jól megcsináltad magadnak, most keress valami hihető kifogást mi miatt is néznek rád a kandúrok vetélytársként, elvégre azzal nem magyarázhatom a dolgot, mert én is egy nagymacska vagyok.
- Nem tudom, csak gondolom, ilyen időszakban… fújnak rám… - Megvonom a vállam, mintha nem érteném a dolgot én magam sem, és remélem, beveszi.
- Sosem volt állatom, magamat leszámítva. – Nevetek fel. – Nincs rájuk időm, sokat dolgozom, szóval nem szívesen hagynám egyedül…. – Nem tartom furának, hogy a nagymamájával él, megvannak ennek is a maga praktikus oldalai is, a hátrányaival egyetemben is, ahogyan az egyedül élésnek is. Spec, akkor senkivel sem tudok beszélgetni, és unatkozom egyedül, így legtöbbször csak aludni járok haza. Társasági lény vagyok, tigris természetem ellenére is. Talán mert burokban nőttem fel…
- Csak pasi…? – Vigyorodom el. Komolyan nincsen jobb ötletem mit is lehetne erre mondnai.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzer. Május 02, 2012 4:19 am

- Naná, hogy komolyan! Nagyszerű, akkor menjünk. Mit szeretnél először, séta a városban, vagy menjünk az áruházba a tusolófejért? - kérdem tőle a legvidámabb hangomon. Így én sem töltöm legalább egyedül a mai napot. Társaságban azért mégiscsak jobb. Közben pedig már fel is kapok egy fehér, lapos talpú szandált. Nagyjából útra készen állok, ha menni akarna.
Kicsit fura a magyarázat, de még nem ismerem annyira, hogy jobban kérdőre vonjam a dolog miatt. Tulajdonképpen pedig nem is az én dolgom...
- Oké, értem. - zárom rövidre a dolgot.
Jó ezen a poénon én is elnevetem magam. Érdekes, vicces önkritikája van.
- Mert te egy állat vagy? Nem igazán tűnsz annak... - közben pedig az jár a fejemben, hogy helyette sokkal inkább egy görög félistennek néz ki, de ezt csak gondolatban teszem hozzá... jéé, csak most tűnik fel, hogy az ő gondolatai nem akarnak minduntalan a fejembe férkőzni. Hála a jó égnek nem mindenki egyforma gondolat-leadó. Van aki olyan, mint egy nyitott könyv, és van aki csak amolyan érzéseket ad le...
- Az igen, de emberpasi. Nem tudom, általában a macskák azért nem indulnak be az emberektől, de nem vagyok ebben a témában szakértő, így nem tudhatom pontosan.
- Egy pillanat és jövök vissza. - gyorsan bemegyek a szobámba, mert jelenleg nagyon zavar a hajam így szerte-széjjel, ezért beszaladok egy hajgumiért. Felkötöm a hajamat szoros copfba fésülve a fejemen. A smink most tök fölösleges, plusz nem akarom megvárakoztatni Christ, így a hajam felkötése után már ki is lépek a szobából és visszamegyek a nappaliba.
- Felőlem indulhatunk. - mosolygok rá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       EmptySzomb. Május 05, 2012 8:24 am

- Essünk túl azon a vacak megvételén, utána már minden sokkal kellemesebb lesz. – Komolyan ennyire nagyon utálok vásárolni, de ez még elmegy, viszont ha ruhát kell venni, na akkor nagyon nyűgös tudok lenni, mert utálok elmenni próbálni. Gyorsan összeszedi magát. Nem vacakol sokat és ez már most dicséretesnek számít a szememben. Nem kezd neki órákon át szépítkezni, csak mert eljön velem az áruházba, meg egyet sétálni. Egyszer volt egy lakótársam, ő átlag két és fél órán át tollászkodott. Igen, nő volt az illető és még csak nem is szőke, hanem barna.
Az arcán látom, hogy a magyarázatom nem volt valami kielégítő a számára, de nem firtatja tovább így legalább nem kell mást kitalálnom. Ezért is nehéz az emberekkel, titkolni kell előttük, hogy mi is vagyok valójában, és ha megzavarodik tőlem egy állat, akkor valami mesét ki kell, találjak, vagy hitelesen előadni, hogy én sem értem a dolgot.
Csak mosolygom az állat és nem tűnök állatnak szövegen, nem válaszolok rá most érdemben, csak annyit gondolok magamban, hogy ha tudná, mekkora állat is vagyok, valójában lehet frászt kapna, és puskáért kiáltana. A tigriseket csak az állatkertekben szeretik, de ha meglátnak egyet az erdőben, akkor már azonnal kilövetik. Na, de ez most nem tartozik ide.
- Én sem… szóval ez most rejtély marad és maradjunk abban, hogy írjuk a tavasz számlájára. Ehhez mit szólsz? – A legszebb mosolyom veszem elő. Majd megvárom, még elszalad a szobájába, addig megiszom a limonádé maradékát, nem olyan rossz, de nekem kissé édes. A poharat leteszem az asztalra, nem akarok a házban bóklászni.
- Részemről is. – Biccentek neki.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A Ház       Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Ház    A Ház       Empty

Vissza az elejére Go down
 
A Ház
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: BON TEMPS :: Stackhouse porta-
Ugrás: