A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Betty's Boutique

Go down 
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Betty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Betty's Boutique   Betty's Boutique EmptySzomb. Júl. 16, 2011 12:22 pm

A város egyik legnagyobb ruhaüzlete. Férfi- és nőiruházat, kiegészítők, cipők, bizsuk. A tulajdonos, Betty, aki egyben az eladó is, ám valamilyen fura oknál fogva szinte mindig dolgozót keres.
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBetty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty's Boutique   Betty's Boutique EmptySzer. Feb. 01, 2012 9:48 am

Chloe


A kocsimban kellemes citromillat terjengett, és bizsergető meleg járta át testemet. Tudtam, ha befordulok jobbra, odaérek a butikhoz és találkozom Chloéval... és Ő hideg lesz, mint a jégcsap. Így inkább feltekertem a fűtést még jobban, és sokkal, de sokkal lassabban hajtottam, amivel csak azt értem el, hogy sok elégedetlen sofőr rám dudált. Szép nőiesen bemutattam a tükörbe, majd negédes mosollyal az arcomon, kicsit rátapostam a gázra.
Leparkoltam a kocsit az üzlet hátsófelében, majd végig pillantottam magamon. Fekete bőrnadrágot viseltem egy kopott rövid pulóverrel, illetve egy szögecses bakancsot, amiben öröm volt lépkedni. Vettem egy mély lélegzetet, megigazítottam a sminkemet, majd az anyósülésről elvettem a táskámat, amit még a múlthéten vettem.
Lekapcsoltam a fűtést és a rádiót, majd kiszálltam a járgányból. A hideg szellő egyből megcsapott, testem minden egyes négyzetcentiméterén libabőrös lettem.
Becsaptam a kocsit és bezártam azt, majd odafutottam az épület bejáratához és olyan helyre húzódtam, ahol nem ért annyira a jeges szél.
Tudtam, hogy hamar megfog találni, hisz a vérkötelékünkön keresztül, éreztük egymást.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBetty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty's Boutique   Betty's Boutique EmptySzer. Feb. 01, 2012 10:34 am

Jóval hamarabb értem ide, mint ahogy meg volt beszélve, és én még azt hittem, késni fogok. Mindig rám kell várni, ehelyett most én ácsorogtam alkalmi barátnőmre várakozva egy egyszerű butik előtt, mert neki vásárolni támadt kedve. Én és a vásárlás. Persze, szeretek új ruhákat beszerezni, de inkább turkálókból, vagy bárhonnan, nem csili-villi helyekről. Az valahogy nem én voltam, akármennyire is próbáltak olyan ruhákat rám sózni, amiket más valószínűleg még csak fel sem próbált volna.
Aztán megéreztem, hogy közeledik, de az ismerős autó ahelyett, hogy leparkolt volna, elhúzott mellettem. Figyeltem, hogy merre kanyarodik, és szép lassan elkezdtem az üzlet mögé sétálni. Hallottam a kocsiajtó csukódását, akkor gyorsítottam be igazán. Katet finoman a falnak nyomtam, nyakától szép lassan felfelé végighúztam az orrom, mélyet lélegezve illatából, mindkét tenyerem csípőjénél terült el.
- Ez csak arra volt jó, hogy vissza kelljen sétálnod. - suttogtam a fülébe, majd finoman megharaptam fülcimpáját, ha már a sötétben senki nem figyelt. Nem szerettem velem rontani a "hírnevét" a boszik körében. - Hiányoztál ám.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBetty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty's Boutique   Betty's Boutique EmptySzer. Feb. 01, 2012 10:51 am

Meglepődni sem volt időm, hisz amint elértem a bejáratot, visszakerültem a hátsórészlegbe. Elakadó lélegzettel meredtem előre, s közben próbáltam rendezni egyenletlen szívverésemet. Lehunytam szemeimet, s csak élveztem, ahogy Chloe megérint, megszagol, mint ahogy régen.
- Nem érdekel. - lihegtem, majd változtattam a pózon, s most én nyomtam a falnak. Az a fülharapás annyira beindított, hogy nem tudtam leállni... Ajkaira tapadtam és szorosan hozzá préselődtem. Hevesen faltam száját, karjaim a nyakára csúsztak.
- Persze, hogy hiányoztam... - suttogtam ajkai közé, majd kacéran elmosolyogtam. - Én vagyok a legjobb k*rvád. - finoman felnevettem, majd magamhoz öleltem és én is megízleltem hideg bőrének aromáját. Elégedetten felsóhajtottam, majd elengedtem és cinkosan rávigyorogtam.
- Na bébi, felkészültél a shoppingra? - beleharaptam alsó ajkamba, s közben összekulcsoltam ujjainkat. Ebben a városkában kissé megbotránkoztató volt az, ha meleg párokat láttak az utcán, viszont az is igaz, hogy a lányokkal elnézőbbek voltak.
- Nem akarok amúgy semmi különöset, csak egy ruhát, amiben elmehetek egy állásinterjúra. Igen-igen, jól hallottad! Szeretnék feljebb lépni a ranglistán és kezdeni valamit a fényképezéssel...
Előre sétáltunk, majd a bolt előtt megállítottam és még egy csókot nyomtam ajkára. Biztatóan rámosolyogtam, majd benyitottam az egyetlen olyan üzletbe, ami éjjel-nappal nyitva volt. Illedelmesen köszöntem, majd hátrasétáltam és nézelődni kezdtem.
- Ha látsz valami dögöset, ami szerinted jól állna rajtam, akkor szólj... Amúgy mizujs veled mostanság? - kérdeztem meg érdeklődve, s közben felemeltem egy babarózsaszín ruhát és Chloéra pillantottam. Nemlegesen rázta a fejét és most kivételesen egyetértettem vele.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBetty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty's Boutique   Betty's Boutique EmptyHétf. Feb. 27, 2012 12:05 pm

- Nálam senki sem felkészültebb! - játszottam az izgatott kislány szerepét, természetesen nem volt Oscart érdemlő alakításom. Szerintem nálam jobban csak egy igazán hetero férfi utálhatja jobban. Szeretem én a szép ruhákat, hát persze. Csak válogatni, sorban állni nem. A hisztérikus, nyávogó izéket meg főleg. Ujjainkat összekulcsolta, így mosolyt erőltettem arcomra, és a bejárathoz sétáltunk, míg elmondta, mit is akar. Szemöldököm a homlokom közepére szökött, mosolyom őszintébb lett. Büszke voltam rá, hogy végre kezd valamit a tehetségével. Sosem hitt nekem, ha azt mondtam, ügyes, most végre úgy tűnik, elhiszi.
Apró csókja után besétáltunk az üzletbe, illedelmesen köszöntem, majd gyorsan végignéztem a ruhatömegeken. Nagy levegő, Chloe!
- Tudod, hogy ruha nélkül vagy a legszebb nekem, de megteszem, ami tőlem telik. - mosolyogtam rá, majd elgondolkodtam következő kérdésén.
- Nem sok minden történt, mióta utoljára találkoztunk. - mondtam töprengve, közben nemlegesen ingatva a fejem egy borzasztó ruhára. - Sokat olvastam, meg fetrengtem. Unatkoztam, mert nem volt kedvem semmihez. Meglepő dolog, de tényleg így volt. Aztán felhívtál. - mosolyodtam el, majd vigyorogva előhúztam egy másik ruhát. - Ez mókás lenne! Amúgy szerintem csak valami normális zakót kéne venned. Tudod, amin nincsenek kis szegecsek, tüskék, vagy biztosítótűk. Maximum egy elegáns bross, vagy kitűző, ha nem akarsz túl... nagyis lenni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBetty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty's Boutique   Betty's Boutique EmptyKedd Feb. 28, 2012 4:27 am

Rosszul játszotta a szerepét, de cseppet sem zavart, inkább csak jót mosolyogtam rajta. Sosem értettem, mit nem lehet szeretni egy kis vásárlásban... Az oké, hogy sok időt pazarolsz el rá, na de kérem, Ő egy vámpír, nála az idő nem számít, előtte van az egész örökkévalóság!
Hangosan, kislányosan felnevettem, mikor azt ecsetelte, hogy ruha nélkül vagyok a legszebb. Na persze, a bőrömet szinte szétrepeszti a csodálatosan csúnya csípőcsontom.
Finoman sazzézva haladtam a sorok között, próbáltam megtalálni a legalkalmasabb ruhát, s közben Chloe semmitmondó történetét hallgattam.
- Uhh... - nyögtem fel elszörnyedve, majd kérdőn a lányra pillantottam. - Van egy macskám, de nem vagyok függő, macskás nő, szóval keresgélj tovább! - korholtam le játékosan, majd halkan felnevettem és kezembe kaptam egy vajszínű, hosszú ruhát. Magamhoz illesztettem, az egyik tükör elé sétáltam és elfintorogtam.
- Mint egy francos menyasszony! - mondtam megvetően, majd a vállam fölött Chloera pillantottam. Arckifejezése fura volt, gondolom Ő sem tud elképzelni példás feleségként. - Amúgy nem szeretnék olyan snassz lenni... - megvontam a vállamat, majd a hosszú ruhát visszaakasztottam az állványra. Elmosolyogtam, majd körbepillantottam és megtaláltam a legcsodálatosabb ruhát, amit eme föld csak szülhetett.
Azonnal odarohantam, megkerestem a méretemet, majd tekintetem megakadt egy másik szépségen. Abból is megkerestem a megfelelőt, s amint ezekkel megvoltam, a közeli próbafülke felé siettem. Először a sima feketét vettem fel. Kényelmes volt, mint minden ilyen cuccom, s hatalmas mosollyal az arcomon kiléptem Chloe elé.
- Még ne mondj semmit, csak vizslass meg! - elvigyorogtam, majd megfordultam. Amint úgy éreztem, eleget látott belőlem, visszaléptem a függöny mögé és magamra kaptam a másik ruhát. Ismét megmutattam magam, majd kérdőn felvontam szemöldökeimet és vártam, hogy kifejtse véleményét. - Mindent indokolj! - kértem kedvesen, kissé türelmetlenül. Akármelyik mellett is voksol, mind a kettőt magammal viszem a pokolba. Muhaha!
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBetty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty's Boutique   Betty's Boutique EmptyKedd Júl. 24, 2012 3:40 am

Játék vége
Szabad terület
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Betty's Boutique Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty's Boutique   Betty's Boutique Empty

Vissza az elejére Go down
 
Betty's Boutique
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: BON TEMPS :: VÁROSKÖZPONT-
Ugrás: