A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Bárpult   Bárpult EmptyVas. Júl. 17, 2011 11:13 pm

Általában egy marcona, ám az egyszerű vámpírista számára nagyon is vonzó csapos méri az italt.
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptySzomb. Aug. 27, 2011 1:58 pm

Ericnek

Kéjvadász - hirdette a vörösen világító neoncégér. A város egyik legkedveltebb szórakozóhelye, ahol a harapásfüggők mindig találnak maguknak valakit, aki szívesen megcsapolja őket. A vámpírok egy része is nagyon élvezi ezt. A kaja szinte felszolgálja magát. Annyira egyszerű, hogy már unalmas.

Beléptem a bárba, és egy kisebb tömegen keresztülfurakodva magam elfoglaltam egy üres széket a bárpultnál. - A pozitívat, melegen.- mondtam a csaposnak, mikor rám figyelt végre. Vámpír volt ő is, így aztán nem kellett attól tartanom, hogy nem veszi figyelembe a vércsoportot. Nem úgy,mint egy ember tenné... pont mint az a vörös pincérnőcske Bon Tempsban.

Amíg az italomra vártam, szétnéztem a bárban, hátha találok valami fogamra valót, és akkor talán nem kell meginnom azt a szintetikus borzalmat, amit már elém is tett a csapos. -Kösz.- emeltem meg kissé az üveget, és aprót biccentettem a férfi felé. Az orrom elé sem kellett emelnem az üveget, máris tudtam, hogy a megfelelő vércsoport került elém ezúttal.

Továbbra is a bárszéken maradva hátat fordítottam a pultnak, és a tömeget kezdtem el pásztázni. Nem foglalkoztam a felém tartó férfival, mivel úgy láttam, úgyis túl gyáva lenne ahhoz, hogy megszólítson. Nos, tényleg nem is szólított meg, csupán megállt tőlem alig fél méterre, és fixírozni kezdett.

-Eredj a dolgodra. - ekkor már igencsak zavart az a masszív bámulás, amit a fickó művelt. Szinte még a nyála is kicsordult. Oké, tudom, hogy jól nézek ki, de könyörgöm! Hát semmi férfias nincs benne, hogy még csak meg sem mer szólítani? Bár igaz, hogy akkor sem innék belőle, ha könyörögne érte.

Amikor már végképp meguntam a dolgot, egy szemvillanás alatt lepattantam a bárszékről, és mielőtt egyet pisloghatott volna, a fickó torka köré fonódtak az ujjaim, és kieresztett agyarakkal néztem a szemeibe. -Azt mondtam, tűnj el, különben kitépem a szemgolyóidat és megetetem veled, érted?- Elengedtem a nyakát, és egy pillanatig követtem a szemeimmel, ahogyan eliszkolt.

Tökéletes nyugalommal ültem vissza a székre, és a csaposhoz fordultam. - Azt hittem ez egy olyan hely, ahol a vendégeket nem zaklathatják holmi idióta harapásfüggők... -

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyVas. Aug. 28, 2011 3:52 am

Javarészt egész "nap" pontosabban a fogalmai szerint éjjel intézte a bár dolgait. Megrendelések jöttek mentek, emailek száguldottak át az éteren csak hogy azon nyomban választ is küldjenek. Szállítmány érkezett, átvételt bonyolított, és még egy új táncoslányt is megnézett magának, hogy halandó létére mennyire bevállalós. Elégedetten dőlt hátra egy pillanatra, és a számítógép további kezelését Pamre bízta, ő pedig kilépett a bárba, hogy mint a hely kiskirálya elfoglalja a helyét, és onnan tekintsen szét a tömegen. Szinte már hiányolta Pam unalmas és fecsegős társaságát, mikor egy kisebb nézeteltérésre lett figyelmes a pultnál. Éles hallásával hallotta miről ment a vita, és látta a szőke ismeretlen kivillanó agyarait. Egyik pillanatról a másikra, különleges képességeit használva eredt a szerencsétlen halandó nyomába, és fél kézzel biztosan tartva odavonszolta Nikához.
- Kérj bocsánatot a kisasszonytól, ha már zaklatni merted - utasítja halk, nyugodt hangon. Ez semmit nem jelent, Eric hangulatember, még a vámpírok közt is sokszor szeszélyesnek számít, nem lehet tudni mikor fog ölni, és mikor nevetni.
- Bo..bocsásson...meg... - nyögte a a férfi, aki láthatóan, és érezhetően is mata részeg volt, a harapásfüggőségen kívül. Eric elengedtem és ellökte.
- Meg ne lássalak itt még egyszer - jegyezte meg és az ember elkotródott, ő pedig a lányhoz fordult. Nem voltak illúziói, érzett rajta egy ismerős jelenlétet de nem bírta volna megmondani hogy honnan.
- Elnézését kérem, faragatlan dolog volt amit művelt - pillant vissza a válla mögött, és nem egy irigy tekintetet lát.
- Kit tisztelhetek magában? - érdeklődik, teljese semmit mondó arccal.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyHétf. Aug. 29, 2011 11:52 am

Azon töprengtem, hogy az ilyen ütődött, öngyilkosjelölt állatokat, mint az előbbi hódolóm, vajon honnan szalajtják. És hogy lehet az, hogy folyton beléjük botlom? Sokáig nem volt időm filózni, ugyanis maga a bár tulajdonosa, Mr Northman lépett elém, magával vonszolva az előbb sikeresen elkergetett idiótát. Egy pillanatig nem értettem a dolgot, majd, mikor a szőke férfi bocsánatkérésre szólította fel a megvert kutyára hasonlító emberutánzatot, minden kitisztult. A bár tulajdonosa látta az esetet. Igaz, nem sok minden kerülheti el egy vámpír figyelmét egy zárt helyen. Még akkor sem, ha ilyen hangzavar és hülye fényviszonyok vannak. Bizony, van néhány előnye a vámpírlétnek.

A szőke vámpír hangjában volt valami iszonyatosan fenyegető, annak ellenére, hogy totál nyugodtnak tűnt.
Igaz, egy vámpírnál sosem lehet tudni, mi jár éppen a fejében. Az ember nagy nehezen kinyögött valami bocsánatkérést, amire nem reagáltam, majd, mikor végre eleresztették a grabancát, úgy eliszkolt, hogy öröm volt nézni. Szélesen vigyorogtam a jeleneten, annyira szánalmas volt...nem tartom sokra az embereket, de ezt még annak sem nevezném.
- Valóban, és rettentő idegesítő.Köszönet az előbbiért. - mondtam még mindig mosolyogva, a fejemmel arrafelé intve, amerre utoljára láttam a zaklatót.
- Veronica vagyok- mutatkoztam be csupán a keresztnevemen, és szokásomhoz híven kezet nyújtottam. -Ön pedig..,- úgy tettem, mint akinek fogalma sincs, kivel áll szemben,és ártatlan arccal bámultam fel sötét pilláim mögül a jégkék szemekbe.

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyKedd Aug. 30, 2011 10:33 am

Végigméri a lányt, alaposan, módszeresen, és legfőképpen vámpírosan. Még nem nagyon látta a környéken, és érdekli mindenki aki esetleg új a városban avagy a környéken. Elereszti a szerencsétlent, hadd menjen, nem valószínű hogy visszafog jönni valaha is. A csaposra pillant aki mintha megállt volna a dologban, de főnöke pillantása észhez téríti és szuper sebességgel kezd takarítani pár koszos poharat. Halovány mosolyt ereszt meg, és válaszol.
- Ugyan, semmiség. Nem tűrhetem el hogy egy szórakozóhelyen ennyi szemét legyen, nem igaz? - néz kifürkészhetetlen pillantással Nikára, és megjegyzi a nevet. Veronika... nem ismerős neki, nem emlékszik hogy valaha is ismert volna ilyen nevű nőt.
- Eric Northman, a Kéjvadász legnagyobb vadásza - villant halovány mosolyt, mert vámpír lévén csúcsragadozónak mondaná magát. Mert az is, a hely, maga a bár, úgyszólván a kis királysága, melyből nem enged. Itt mindennek úgy kell lennie ahogyan azt megálmodja.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyCsüt. Szept. 01, 2011 1:15 pm

A szőke férfi átható tekintete szinte égette a testemet. Alaposan megnézett magának, mintha csak attól félne, hogy nem lát többé, és akkor odavész valami fontos részlet. Nos, én valaki fontos vagyok, tehát igaza van. De valahogy akkor is furcsa volt a helyzet.
A halandó, aki a találkozásunkat elintézte,valószínűleg már rég otthon mossa az összecsinált nadrágját. Én viszont már nem is utáltam annyira. ki tudja, talán sosem álltunk volna szóba az ő közreműködése nélkül.

Ha már engem szemügyre vettek, miért ne tehetném meg én is ugyanezt? Arra jutottam, hogy nincs érv, ami visszatartana, így én is alaposan megmustráltam az előttem álló magas, szikár férfit, akinek jégkék szemei, mintha még a vesémbe is beleláttak volna.

- De még mennyire, hogy igaz. Már azt hittem, kiveszett a világból a lovagiasság, erre tessék - mosolyogtam őszintén, de igyekeztem objekítvan szemlélni őt. Nem volt egyszerű.
-Nagyon örülök, Mr Northman.- mondtam a kézfogás után, ahogy tanltam. -Inna velem egyet? - kérdztem hirtelen felindulásból.

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyPént. Szept. 02, 2011 6:50 am

Nem leplezi szándékait, hogy végigméri a lányt, hiszen akármennyire is vámpír, és akármennire is öreg már Eric, akkor is férfi, és mint ilyen megnézi magának azt amit meg kell. Érződik valami a lányon, mintha már ismerné, de közben meg mégsem, és nem egészen érti hogy akkor ez most hogy van, de még mielőtt felkel a nap tudni fogja. Egy halovány mosollyal veszi tudomásul hogy bizony itt méregetik, de mivel hiúsága és egoizmusa sem kicsit, nem csinál belőle gondot, szeeti ha észreveszik.
- A lovagiasság még él, és én megkövetelem az itteniektől hogy a falakon belül be is tartsák azt. Jót tesz az üzletnek - feleli, és a lány szemeibe néz. Szemrevaló jelenségnek tartja.
- Hasonlóképpen, Veronica. Azt esetleg elárulja nekem, hogy kinek a jóvoltából élvezhetem most a társaságát? - érdeklődik, és ezzel nyíltan rákérdez a problémájára, hogy nem tudja ki a lány teremtője, de azt érzi hogy nem éppen fiatal.
- Hogyne. És ha nem bánja, tegeződhetnénk is. Nekünk vámpíroknak, igazán nincs szükségünk ezekre a formaságokra - mosolyodik el.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyVas. Szept. 04, 2011 8:29 am

Ahogyan arra számítottam, nem tudtam zavarba hozni a bámulásommal. Azt hiszem, jó nagy gyakorlata lehet már a mustráló tekintetek elviselésében. Sőt, talán élvezi is. Egy apró mosolyt is megereszt, végre, így legalább megtudom, hogy ilyet is tud. Igazán szimpatikussá teszi az arcát egy kis kedvesség.

-Örömmel hallom- mondtam, és biccentettem egyet nyomatékosításként. Egy pillanatra találkozott a tekintetünk, és megint azt éreztem, hogy belém lát. Furcsának és izgalmasnak találtam, főleg azok után, hogy rögtön a bemutatkozás után már a teremtőm felől érdeklődött.

-Bele a közepébe, igaz? - kérdeztem vissza kajánul mosolyogva. Nem mintha titok lenne, ki adott új életet nekem, ez egyszerűen csak női játszadozás. Miért ne? Egy nő legyen titokzatos... legalábbis ezek a buta női magazinok mind ezt sulykolják manapság.
A tegeződésre felhívásnak rendkívül örültem, hisz így már rögtön személyesebb a dolog.
-Egyet értek. Nos, akkor Eric, mondd csak, mit ajánlanál az itallapról? -

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you


A hozzászólást Nika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 10, 2011 2:24 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyKedd Szept. 06, 2011 8:19 pm

Magában mosolyogva vette tudomásul, nem ritka hogy megnézik az emberek, de hát erre már építeni is szokott. Lassú mosoly kúszik fel az ajkaira, mivel lassacskán felismeri az érzést, azt a szagot, azt a furcsa valamit, amit érzett. Talán Godrik... Ezzel a kis mosollyal pillant a lányra, egészen kedves ábrázattal, de aki jobban megnézi láthatja, hogy szemei még most is jeges fényben csillognak. Nem enged olyan könnyen.
- Én is. - feleli, és egy aprócska homlok ráncolásal veszi tudomásul hogy nem valami bőbeszédű a lány ezzel kapcsolatban. De ami késik az nem múlik.
- Miért kerülgessem a témát? Az a legegyenesebb út ha megkérdezem nem? - kérdez vissza ezzel a lendülettel, és a tegeződésre biccent. IGen, ez valóban jóval személyesebb, de Eric nem bánja, valami vonzót lát a lányban, bár ha megkérdeznék nem tudná megmondani mi az.
- Ha ember lennél azt mondanám ne hagyd ki a kék absinth-ot, de mivel nem vagy az, így az ETB B +-at tudok ajánlani, az legjobb, és kéz alatt lkapható, nem olyan mint a szintetikus hanem igazi, hűtött... - mosolyodik el, és maga kér is egyet a pultostól. Letekeri a tetejét, és Nika orra alá dugja, már a szagán érződik hogy igazi.
- Kérsz egyet? Erre a vendégem leszel...
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptySzomb. Szept. 10, 2011 10:37 am

Eric Northman, az északi ember. A neve, a megjelenése, a viselkedése.. Nagyon kíváncsi voltam, mindebből mekkora rész az, amit a nagyközönségnek mutat csak, és mennyiben más a valódi személyisége. Az az énje érdekelt, amelyet nem mutat meg akárkinek. Persze én nem vagyok akárki, úgyhogy talán van esélyem választ kapni a kérdésre. De úgy nem, ha továbbra is csak idétlenkedek, és félmondatokban kommunikálok. Még a végén azt fogja hinni, hogy ő zavart össze, mint tinilányt az első randi... Hát, a szégyenlős-pirulós, összezavarodós korszakomon már túl vagyok. Egy ideje.

- Ebben egyetértünk.Ez tetszik... Ezért nem is titkolózom tovább - mondtam a szemébe nézve, és játékosan elmosolyodtam. Ám Godric nevét egyelőre nem említettem. Majd egy alkalmas pillanatban.

Felvont szemöldökkel hallgattam meg Eric ajánlatát, és amikor beleszagoltam az üvegbe, szinte csiklandozta az orromat az illata. Ehhez képest egész visszafogottan csak ennyit mondtam: - Tényleg jó - majd a meghívásra bólintottam, jelezvén, hogy szívesen megkóstolnám. - Köszönöm, elfogadom. - Bár egyáltalán nem éreztem, hogy ez lenne a megfelelő pillanat, úgy bukott ki belőlem, mintha valami varázslat kényszerítene. - Godricnak hívják. Ő a teremtőm. - törtem meg a köztünk beálló néhány pillanatnyi csöndet.

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyVas. Szept. 11, 2011 2:39 am

Üzletember, a vendégek előtt nem nagyon mond, illetve tesz semmi személyeset és képes megjelenni egy üzelti tárgyaláson az éjszaka közepén öltönyben is, kitanulta a szakmát, elég pontosan, és éppen elég ideje volt rá hogy gyakorolja is. Valódi személyiségét nem sokan ismerik, talán Pam és Godrik a legjobban, de másoknak nagyon nehezen nyílik meg, és nem is tartja érdemesnek. Utál csalódni bármiben és bárkiben is. Biccent, szereti az egyenes őszinte utat járni, azon terveiről amiről nem akarja hogy tudjanak, nem is fognak tudni, pedig ha sejtené a vámpírtársadalom hogy mire készül, biztosan még ezelőtt megölnék hogy léphetne.
- Szerintem is így járunk mindketten a legjobban ha nem titkolózol, főleg előttem - mosolyodik el egy számító de mégis szívdöglesztő mosollyal, azért az egészséges egoizmus megvan. Khm, egészséges, hát relatív, de neki legalább van mire föl. Mosolyogva veszi tudomásul hogy ajánlatát elfogadták és kicsit felszalad a szemöldöke a névre.
- Godrik? Nahát, ez feletéb érdekes - gondolkozik el egy pillanatra, hogy a vámpír rajta kívül mást is teremtett. Ezen a gondolaton ellamentál egy kicsit, de nem teszi hozzá fennhangon hogy ő is annak az embernek, - vámpírnak - a leszármazottja, vagyis hogy úgy mondjuk a gyermeke. Eric az ezer éve folyamán kétszer térített csak, és az egyik ezek közül meghalt...
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyKedd Szept. 13, 2011 3:40 am

-Főleg előtted..- ismételtem Eric szavait vigyorogva, és egy kérdést csatoltam hozzá: -Miért érzem úgy, hogy ebben egy határozott figyelmeztetés van elrejtve? - Próbálkoztam a mosoly mögé látni. Próbálkoztam én is épp úgy belelátni, mint ahogy érzésem szerint ő is tette velem. Persze nekem ez nem ment olyan jól, hisz kevés lényt találtam eddig elég érdekesnek ahhoz, hogy olyan közelről meg akarjam ismerni. Ez a férfi azonban úgy tűnt, megér egy próbát. Már, ha hagyja magát.

Godric nevének említése úgy láttam, egy pillanatra gondolkodóba ejtette Ericet, bár azt hiszem, azon igyekezett, hogy semmi se üljön ki az arcára. - Talán ismered őt?- kérdeztem közömbösnek szánt hangon, de valójában felért egy kijelentéssel. Hogy mitől voltam biztos a dologban, nem tudom, de az voltam. Godric még a vámpírok között is idősnek számít, nagyon sokáig járta a világot, és most sincs túl messze tőlünk. Igazából nem is nagyon lepődhetnék meg, ha Eric tudná, kiről van szó.

Körülöttünk jöttek-mentek az emberek, ami már kezdett kicsit zavarni. Így aztán felkaptam a pultról az italomat, és Ericre néztem. - Mi lenne, ha egy nyugisabb helyen folytatnánk ezt a beszélgetést? - intettem a fejemmel egy üres asztal felé az egyik sarokban.

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptySzomb. Szept. 17, 2011 2:33 am

- Igen - biccent szintén egy kis mosollyal, mivel egészségesen magabiztos, bár ennyi idősen, úgy érzi minden joga meg van hozzá hogy az legyen. Egy kicsit önelégült, egoista de tisztességes(nek mondható) vámpír.
- Ugyan kedvesem, biztosan rémeket látsz - mosolyodik el, pedig igaz hogy volt benne némi figyelmeztető él is, de ezt nem fogja beismerni soha. Félre pillant a lány válla felett, és egy szemösszehúzással mutatja rosszallását, de a probléma el is ül, még mielőtt odamenne. Helyes, nagyon helyes, a jelenlétében csak senki ne ócsárolja a helyet, majd édes kettesben, mikor a fogai a nyakába mélyednek, akkor átkozódjon....
Nika jól láthatja, tényleg érdekesen reagált Godric említésére, mivel gondolatai még ott ragadtak le hogy rajta kívül még valakit teremtett vagyis ahogyan ők nevezik térített szeretett mestere, és ezt nehezen emészti meg hirtelenjében. Végül azzal zárja le magában a gondot átmenetileg hogy biztosan jó oka volt rá mesterének, és kár lett volna egy ilyen szépséget hagyni meghalni, de akkor is... Ezt mindenképp meg fogja kérdezni tőle ha alkalomadtán összefutnak majd.
- Ismerem. - válaszol röviden, és lezártnak tekinti a témát, ez még egy kellemes beszélgetést jelent majd mestere és közte, mert kíváncsi a miértre és ezt nem fogja annyiban hagyni.
- Persze, ahogy szeretnéd - indul el és a tömeg szépen szétnyílik előtte, mint mindig,, hiszen mindenki tudja hogy az ő hangulatán múlik minden. Életek, halálok, jó hangulat vagy éppen horrorisztikus kis bemutató, de hát ez benne van a pakliban hiszen egy vámpírbárról van szó, természetesen vámpír főnökkel... Egy kieső sarokasztalhoz lépdel, ahol letelepedik, és int a lánynak, hogy csak nyugodtan, ne zavartassa magát. Kinyújtja hosszú lábait, közszemlére téve fekete-ezüst mintás sportcipőjét. Nem túl gyakran hord ilyesmit, de néha elmegy. Az elegáns csizmákat jobban értékeli.
- Remélem ez megteszi.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyCsüt. Szept. 22, 2011 11:31 am

- Igen, meglehet, bár szerintem te semmit sem mondasz csak úgy.- jegyeztem meg, miközben arra gondoltam, hogy nincs különösebb titkolni valóm, de a játék kedvéért, talán tehetnék úgy, mintha lenne. Az olyan izgi.. Egyébként is kíváncsi voltam, Eric vajon milyen játékos. Mert, hogy játékos, abban biztos voltam. Talán egyszer még azt az arcát is megmutatja nekem. Ki tudja...talán még ma...

Reméltem, hogy Godric lehet kettőnk egyik közös pontja, amiből egy bizalmasabb beszélgetés is kialakulthat, ám úgy tűnt, Eric egy kurta válasszal rövidre óhajtotta zárni ezt a szálat. Talán a tekintete, talán más miatt, úgy éreztem, nem kellene tovább kérdezősködnöm, valamiért mégis úgy döntöttem, nem hagyom annyiban a dolgot. Ám ezt a beszélgetést nem a bárpultnál szándékoztam megejteni. Az asztal, amit kinéztem, sokkal alkalmasabbnak tűnik erre a célra.

Eric elindult az asztal felé, és így alkalmam volt két dolgot is megfigyelni. Először is azt, hogy ez a fickó még hátulról sem egy utolsó látvány. Másodszor pedig azt, -bár nehezemre esett másra is koncentrálni- hogy akár a Fangtasia Mózesének is nevezhetnénk őt, mivel a tömeg úgy nyílt meg előtte, mint a Mesekönyv...pardon, Biblia szerint Mózes lábai előtt a Tenger. Egyáltalán Mózes volt az? Nem mintha számítana...
Letelepedtünk egy sarokasztalhoz, Eric kényelmesen elnyújtózott, én pedig egészen közel húztam a székem az övéhez, már-már illetlenül közel. Mégis úgy ültem le, hogy nem értem hozzá. Egyelőre.
- Tökéletes.- mondtam egy mosoly kíséretében, és elővettem a bárpultnál félbe hagyott, általa már lezártnak vélt témát. - És mondd, hogyan ismerted meg őt? Barátok vagytok? Vagy inkább ellenségek? Mármint Godric és te.-
Könnyed hangon beszéltem, mintha csak az időjárásról, vagy a szintetikus vér árának emelkedéséről fecsegnénk. Valójában azonban nagyon is kíváncsi voltam, hogyan kapcsolódik Eric és a teremtőm.

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyVas. Szept. 25, 2011 2:29 am

[Kis sarokasztalka]


- Ezt miből gondolod? Meglehet hogy igazad van, de mi van ha tévedsz? - kérdezi visszadobva a labdát, és kényelmesen elhelyezkedve. Ajkain halovány mosoly tűnik fel, ez olyan kellemesebbé teszi az arcát, de nem kevésbé veszélytelenné. Fejében még mindig az viszhangzott amit Nika mondott, Godric... az élet megszállott tisztelője, elvett még egy életet az övén kívül, ezt nehezen fogadta be, de tudta, teremtőjének nem kötelessége minden tettéről beszámolni neki.

Letelepedve kicsit elmélázik a helyzeten, és körülnéz, minden rendben zajlik-e, de úgy látja igen. Pam mint mindig, most is ura a helyzetnek, jobban mondva űrnője. Nem reagál különösebben hogy a lány közel ült le hozzá, minden nő vágyik arra hogy egy helyes férfivel múlassa az idejét, főleg ha az a férfi még élőhalott is. A faggatózásra kissé dühös mosolyt villant meg, önző teremtés, nem szeret osztozni még a teremtője személyén sem, de inkább visszafogja magát, ez nem Nika hibája, ő csak bizonyára rosszkor volt rossz helyen.
- Ismerem őt, legyen elég ennyi. Na és téged mikor teremtett? Mióta járod az éjszakát? - tereli el a témát, bár... alig akarja beismerni, hogy lehet élvezné ha a lány még egy kicsit lovagolna a témán.
- Mit keresel errefelé? Csak nem a drága jó királynőt jöttél meglátogatni? - érdeklődik, és hangjából érezhető hogy nem viseltetik kedves érzelmekkel iránta.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptySzomb. Okt. 01, 2011 11:25 am

- Ritkán szoktam tévedni. Ha pedig úgy van, viselem a következményeit. - mondtam komolynak szánt hangon, de nem tudtam megállni, hogy a szám sarkában egy apró mosoly meg ne jelenjen.
Talán mégiscsak hibáztam, mikor olyan közel ültem Erichez, de ezt a világért sem ismerném be. Azt hiszem, ezzel is csak tovább növeltem egyébként sem kicsinyke egóját. Nem számít, hiszen mindennek ellenére, vagy talán épp ezért nagyon is szimpatikus nekem ez a férfi.
~ Tényleg nem akar beszélni róla. Van itt valami, amit nekem most meg kell tudnom. ~ gondoltam izgatottan, miután a Fangtasia mindenhatója másodszor is rövid és egyáltalán nem kielégítő választ adott Godricot illetően. - Én ne titkolózzak, te viszont egyfolytában azt teszed.Azt akarod, hogy megöljön a kíváncsiság, míg a te kielégíted a sajátodat? Ejnye.. - játékosan megfenyegettem, majd az italomért nyúltam, és nagyot kortyoltam a finomságból. - Tudod mit? Egyezzünk meg. Ha én beszélek a teremtőmről, te is elmondod, honnan ismered őt. Szerintem ez egy tisztességes ajánlat, hm? - egy ártatlan mosolyt küldtem felé, és még egy szempillarezegtetést is megkockáztattam.

- A királynőt? - kérdeztem vissza. - Szerencsétlennek érezném magam, ha az ő házában kellene meginnom az 5órai véradagomat. Utálom a kockapókert. -

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyVas. Okt. 02, 2011 9:01 pm

- Egészséges női egoizmus mi? - szólal meg gúnyosnak szánt hangon, de neki is apró alig felfedezhető mosoly bujkál a szája szegletében. Nem biztos benne mire akar ez a nő kilukadni, de mivel Godric teremtménye, az ő gyermeke, kíváncsi rá, és mérgét is lassacskán legyűri a kíváncsiság, de ezt azért megjegyzi hosszútávon. Nem zavartatja magát hogy Nika ilyen közel ült le hozzá, furcsa érzése van, de nem tudja miből adódok. Csak abból hogy szép nő, és mindennek tetejébe még vámpír is, vagy csak mert a "testvére"? Fogalma sincs, de ennek utána fog járni.
~Vajon miért? Miért pont őt, és mikor?~
- Miért baj ha én mindent tudok? Valószínűleg régebb óta ismerem Godricot, mint te, és lehetséges hogy kicsit többet tudok róla nemde? Az alatt a majdnem ezer év alatt volt mit megtanulnom tőle, főleg azt hogy feleslegesen ne teremtsek vámpírok, erre tessék, ő maga kettőt is teremtett. Rajtad kívül, én vagyok a másik, aki Godric leszármazottja - csattan fel fojtott hangon. Félrenézve leplezi keserűségét, régi sérelmei néha előbukkannak, és bánja hogy az lett ami. Ha nem jön Godric, akkor már régen hamu lenne, talán már az sem, és a lelke már az istenek közt élne tovább, Asgaardban. Néha képes még ezen fennakadni, lévén vámpír, elég sok ideje van rágódni a múlton, és mindene ami megtörtént.
- Nahát, szerintem rajta kívül senki sem szereti a kockapókert - húzza el a száját, és feláll. A pulttól hoz magának még egy adag vért, és belekortyol, majd visszahuppan.
- Tulajdonképpen mik a céljaid az életben, testvérem? - nyomja meg kissé erősebben az utolsó szót, és arca kiismerhetetlenné változik. Ha sikerülne... ha meg tudná győzni a lányt hogy segítsen neki....
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyKedd Okt. 04, 2011 11:45 am

Amikor egoizmust említett, csak megvontam a vállaimat, annak jeléül, hogy van némi igazság a meglátásban, de nem kívánom kommentálni. Igazat adni pedig főleg nem. Viszont nem mulasztottam el felfedezni, hogy Eric ismét valami mosolyfélét produkált.

Ahogyan azt előre sejtettem, valami volt a teremtőm és Eric között, amit eddig nem akart az orromra kötni. Most viszont, talán megunta az erősködésem, vagy inkább csak kikívánkozott belőle az infó. Én nagyot néztem, és most örültem, hogy már ülök. Egy-két pillanatig csak elkerekedett szemekkel bámultam a szőke férfire, és próbáltam felfogni a szavai értelmét. Én valójában örültem a hallottaknak, semmi okot nem láttam rá hirtelen, amiért nem kellene, ám Eric arcát elnézve gyorsan lehervadt az örömöm. Egy pillanattal azelőtt még kedvem lett volna bedobni a "keblemre testvérem!" szöveget, most viszont csak egy visszafogott értettem jött ki a számon. - Tehát erről van szó - jegyeztem meg hangosan, és Eric arcát fürkésztem. - Az bánt, hogy nem tudtad, vagy az, hogy egyáltalán létezem? - kérdeztem semleges hangon, de éreztem, hogy ez a kérdés már-már túl személyes. A bár már koránt sem tűnt olyan jó helyszínnek eme téma megvitatására, mint akár néhány percel azelőtt.

Ha témát akartunk váltani, hát a királynő igencsak hálás téma volt. - Engem csak az érdekel, hogy kívül legyek a házán, és ne kelljein az ostoba játékait játszanom. - mondtam halkan, hisz tudtam, bárki meghallahatja, amint őfelsége nevét emlegetem, nem túl barátságos hangenmben. Nincsenek öngyilkos hajlamaim.

Eric arcáról megint eltűntek az érzelmek, így aztán nem tudtam megállapítani, hogy a kérdéssel vajon hová is akar kilyukadni. - Nincsenek nagyratörő céljaim, nekem is csak az kell, amit a legtöbb ember is akar az élettől: - pénzt, hatalmat, szexet, vért, és azt, hogy az ellenségeim szörnyű balesetekben múljanak ki, amelyekhez látszólag semmi közöm.- válaszoltam őszintén.

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptySzer. Okt. 12, 2011 9:30 pm

Tetszik neki a nő, most már biztos, annak ellenére hogy Godric nem beszélt róla, pedig találkoztak párszor, igazán lett volna alkalma rá hogy megemlítse eme apró tényt. Ezek szerint Nika, ha még nem is olyan öreg mint ő, jelentős erővel bír, hiszen Godric egyike a legerősebb vámpíroknak, és így az utód, akiket ő teremt, meglehetősen erősek.

Látja, hogy szavai megdöbbentették a nőt, de enyhe elégtételt is érez mellé, hiszen ő volt ennyire kíváncsi, hát megtudta amit akart. Hosszú, kecses ujjaival végigszánt a haján, látja hogy Nika is dilemmázik, de ő inkább örülne ennek a hírnek, mintsem bosszantaná.
- Nem arról van szó hogy veled van bajom, vagy valami, hiszen nem is ismerlek, de azért erről igazán tájékoztathatott volna Godric, azt hittem a barátom és mesterem... - sóhajt fel végül, és a célokra csak megvillan a szeme. Hm, még jól is jöhet a dolog.
- Nem gondoltál rá hogy sheriff legyél? - kérdezi látszólag teljesen közönyösen.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyCsüt. Nov. 24, 2011 9:06 am

A kissé túl személyesre, és komolyra sikerült kérdést követően elhatároztam, hogy visszafogom magam, és igyekszem nem túl tolakodó lenni. Bár azt hiszem, eddig is csupán annyira voltam kíváncsiskodó, amennyi még éppen elviselhető. Legalábbis Eric még mindig nem veszítette el a fejét, ami ugye igazán jó jel.

Eric hangjában, mintha némi keserűséget véltem volna felfedezni, amit szavai is alátámasztani látszottak, és hülyén éreztem magam egy-két pillanatig. - Ne vonj le messzemenő következtetéseket egy ilyen apróságból - mondtam Ericnek, és egy halvány mosolyt mellékeltem hozzá.

Az terveim és céljaim ecsetelése után Ericnek ismét sikerült meglepnie engem. Ennek ellenére arcom rezzenéstelen maradt, és úgy néztem rá, mintha csak azt kérdezte volna meg, mennyi az idő.
- Ugyan ki ne szeretne sheriff lenni? A kérdés csak az, hogy mi az ára - mondtam komoly képpel, majd még hozzátettem: - Meg persze az, hogy hajlandó vagyok-e megfizetni ezt az árat. -

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyKedd Dec. 20, 2011 11:00 am

Felhorkan, a személyeskedésre, de nem veszi annyira magára, aminek ki kellett jönni, már kijött, és nem a nő hibája, ha Godric hülye volt annak idején, vagy éppen szerelmes? Mi más magyarázata lenne annak hogy megteremtse Nikát?
- Téged miért teremtett meg? Mit látott benned, mi fogta meg őt? - buknak ki belőle a kérdések, és bár érzi hogy ez erősen intim dolog, nem szívja vissza, ha már bunkónak van titulálva akkor tegyen is valamit az ügy érdekében, és ne csak Pam beszéljen helyette.

Amikor a sheriffségről esik szó, látja egy pillanatra a meglepettséget, de nem teszi szóvá, ez végül is teljesen érthető. Ő is meglepődne ha ezzel fogadná eddig nem ismert testvére.
- Ha azt mondanám, hogy lenne egy lehetőség arra hogy sheriff legyél mit szólnál hozzá? - kérdezi tárgyilagosan, és belekortyol az italába, és megnyalja az ajkát utána, egyetlen cseppet sem akar elvesztegetni.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptySzer. Dec. 21, 2011 11:25 am

Ha már a személyeskedésnél tartunk, nem csak én jeleskedtem benne. Épp csak megtalált testvérem azonnal a lényegre tért. Miért döntött úgy Godric, hogy vámpírrá változtat? Ezt én magam is többször megkérdeztem tőle, de mindig azt válaszolta, hogy magányos volt, én pedig egy gyönyörű nő a halál küszöbén. Igazából azt hiszem, szánalmasan festhettem ott az utcán fekve, vért köhögve, és valószínűleg megunhatta a nyöszörgésemet.

Néhány pillanatra, elmerültem az emlékeimben, majd felnéztem Ericre és félig-meddig viccesre véve a dolgot, válaszoltam neki: - Nagyon magányos volt. Én pedig, mint látod, egész jó társaság vagyok. De ha tényleg kíváncsi vagy a válaszra, őt kérdezd. - A sheriff felajánlotta nekem a saját posztját, mintha csak egy pohár itallal kínált volna. Az arcán semmilyen érzelem nem tükröződött, érezhető volt, hogy komolyan beszél. - Megkérdezném, mi az ára, és aztán azt mondanám, tárgyaljuk meg, egy olyan helyen, ahol nincs ennyi nyitott fül. - Ericet követve én is kortyoltam egyet az italomból, majd visszatettem az asztalra és vártam.

_________________
Bárpult Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyVas. Dec. 25, 2011 8:19 am

Nikának

Elgondolkodva kortyol a italába, nehezen emészti meg az információt, de ami azt illeti meg tudja érteni a mesterét, elég rápillantania a nőre, hogy lássa milyen vonzó. Bár neki személy szerint nem az esete, de mégis... Vonzó a maga módján.
- Meg is fogom efelől ne legyenek kétségeid - vigyorodik el kellemesen, és biccent. Feláll, kezébe fogja az italát, és visszasétál a pulthoz, majd hoz két másikat.
- Akkor javaslom menjünk be az irodámba, ott nem zavar senki, és megmondom mi az ára ennek a kedves javaslatnak - mondja, és elindul az irodába, remélve Nika követi őt.

Az irodába lépve, beengedi maga előtt a nőt, és becsukja az ajtót. A kanapéhoz kíséri és letelepedik rá ő maga is, az egyik sarokba, hogy lássa Nikát.
- Szóval, a kérdés fennáll, hogy érdekelne-e. Van némi ambíciózus tervem, és ez a posztom elhagyását eredményezné, de nem akarok hozzá nem értő vámpírt a helyemre engedni. Így valaki olyan kellene aki ért ahhoz amit csinál - kezd bele a szövegbe, és figyeli a nőt, mit reagál ezekre.

//Köv mehet az irodámba Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyHétf. Dec. 26, 2011 12:16 pm

Adrian Cassel
Adrian

Már egy ideje itt vagyok a bárban, és nézelődöm. Az egyik másik bérgyilkost várom, hogy tőlem szokatlan mód óvva intsem, hogy ne kezdjen ki a sheriffel, mert ott hagyja a fogát. Éppen egy sört iszogatok, mikor rám mászik egy táncosnő, akit pár szívélyes szóval, arébb tessékelek, nem nőzni jöttem ami azt illeti, szándékomban sem áll ma ilyesmi. Elég nekem egy nő, egy zűűrös nő, akivel hétágra kéne vergődnöm. Felsóhajtottam, és inkább a táncteret kezdek em figyelni, ahol egy meglepő párt látok, de nem foglalkozom vele nagyon. Nagyot húzok a sörömből. Aztán csak tovább bámészkodok, nincs igazán kedvem semmihez sem. Csak remélem hogy hagynak szépen magányosan lerészegedni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult EmptyKedd Dec. 27, 2011 7:47 am

Solomon részére


Amióta csak betettem a lábam ebbe a városba az óta munkát keresek, és felderítem a terepet, megnézem milyen bárok és klubok vannak itt. Mi a helyi kínálat és kiket keresnek ide. Ha nem találok megfelelő helyet akkor tovább fogok állni, de még koránt sem végeztem minden klubbal ami ebben a városban és a környéken található, szóval ma este ebbe a klubba tévedtem be. Nem kellett sokat vacakolnom. Italra nem költök, a legtöbb esetben a táncpartnereim fizetik nekem. Ma sem volt ez másképpen, egy szőke lány meghívott egy martinire, majd nem sokkal utána már táncoltam is vele. Nem nagy ész lény, de azért puhatolóztam, ismer-e valakit, aki táncost keres. De mivel a csaj, megrekedt egy ovis szintjén csak vihorászott mikor a fülébe suttogva kérdezgettem, emiatt cseppet sem bántam, mikor egy barna letáncolta őt. Ez a nő sem volt sokkal jobb, csupán csak annyiban, hogy nem kellett minden pillanatban a lábamra néznem. Itt csak minden harmadik lépés alkalmával akart rám lépni, vagy a karjaimba omlani, és ez utóbbit direkt. Sajnos egyikük sem kötött le, így egy idő után a pultnál kötöttem ki, egy szőke vérfarkas mellett. Ő is én is a tömeget figyeltük.
- Megtennéd, hogy ideadod a szalvéta tartót magad mellől? – Kérdezem a másikat, mert az előző bige belecsókolt a nyakamba és a rúzsát akarom letörölni, kellett nekem lehajolni?!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Bárpult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult Empty

Vissza az elejére Go down
 
Bárpult
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Fangtasia :: A bár-
Ugrás: