A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 8:51 am

Lassan iszom a sört, hideg és így kellemesen jegeli le a torkom, bár megfázástól nem kell félnem, egy farkas nem betegedik meg olyan könnyedén. Ahogy a tömeget pásztázom, megakad a szemem egy páron, de látszik hogy a férfi nem az esze miatt táncol a szőke cicababával, hanem mert kellően domborodik ahol kell, és furcsa módon, nekem tök más jut eszembe erről. Kis idő elteltével azon kapom magam hogy a férfi mellettem terpeszkedik, és a szalvétát kéri, amit oda is adok neki.
- Persze. Mi van a népszerűség átka? - bökök vigyorogva a rúzsfoltra, amit el akar magáról tüntetni. A helyében én sem tartanám meg főleg nem ha még sokáig itt akar ma maradni.
- Még egy kört - szólok rá a pultosra, és a következő korsóba is belekortyolok. Kell nekem most a tompultság, meg persze meleg van, fülledt, és szomjas vagyok.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 9:30 am

Megkapom a szalvéta tömböt, amit kértem, de kéretlen megjegyzés is érkezik hozzá. Kicsit sem emlékszem, hogy ezt is kértem volna az idegentől, de úgy látszik ezt ő másképp értelmezte, azonban most nem teszek pillanatnyilag csípős megjegyzést.
- Valahogy úgy, ezeknek itt olyan üres a fejük, hogy azon sokszor még a jó test sem segít. Jelenleg pedig nem épp olyat keresek, akit felültetek a mosdó pultra, és kielégíti az igényeimet. – Válaszolom vissza a szőkének egykedvűen. Nagyon tudnék örülni, egy profi táncos lánynak, vagy egy olyannak, aki pár éve rendszeresen tanul. Vagy legalább egy tulajdonosnak aki munkát ajánlana, de nem semmi bérért, és kurvának amúgy sem állok, szóval szimpla tánc, vagy sztriptíz.
- Wisky-kóla. – Biccentek a csapos felé, hogy most a saját kontómra rendelek magamnak valamit, mert már unom a likőröket és hasonlókat, amiket a nők kérnek nekem.
Közben végig mérem a mellettem álló farkast, és letörlöm a rúzs foltot a nyakamról. Kicsit vacakolnom kell vele, de nem túl sokat, mivel olcsó darab volt, így néhány simogatás után le is jön a bőrömről. Eszemben nincsen fenn hagyni, rontja a csajozási esélyeimet. Sajnos, még az egyalkalmas numerák esetében sem ugrálok az üresfejű libákért, emiatt mindenképpen azt akarom, hogy makulátlan legyen a bőröm, azaz rúzsmentes.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 10:04 am

Nem is álltam volna meg hogy ne tegyek megjegyzést, de ahogy átadom a szalvéta tömböt, nem érek a másik kezéhez. Látom, már a mozgásán is hogy vérállat, valami macskaféle ha tippelnem kéne, de nem érdekel annyira a dolog. Nem szerepel a listán, így nincs is vele dolgom.
- Az biztos hogy nem sok minden kering benne, maximum a huzat - mosolyodom el halványan, és észreveszem azt a lányt, akit nem rég koppintottam le magamról. Máris talált magának más társaságot, és egy magas zord férfibe csimpaszkodott bele.
Nekem nem hiányzik senki, végre nyugalom vesz körbe, már amennyire egy zsúfolt bár nyugodt lehet. A választására csak felvonom a szemöldököm. Kevert italt? Azt a nők szokták inni, de végül is ki vagyok én hogy beleszóljak. Kis homlokráncolással nagyot húzok a korsómból, nem érdekel ma senkit, még a mellettem ülő sem, ha ilyen bőbeszédű.
- Még a nyakadnál a füled felé rúzsos vagy - jegyzem meg, mikor rápillantok futólag, egész helyes lenne, de egy nagyon nagy hibája van. Hogy pasi, azok meg nem érdekelnek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 10:20 am

Nem nagyon szoktam bárokban idegen pasasokkal beszélgetni és pláne nem haverkodni. Jó tudom, ez ellentmondás, hiszen táncos vagyok, és mint ilyennek nyitottnak kellene lennem. De tekintve, hogy engem csak a nők érdekelnek, így nem sokat figyeltem hímtársaimra, emiatt nagyon barátaim sincsenek. Ameddig volt munkám, addig nem is zavart a dolog, voltak imádóim, akik ajnároztak, és sokszor főztek is rám. Egen, ilyen is volt, hogy hoztak nekem a saját főztjükből. Mondjuk olyanok akik törzsvendégek voltak, és gyakran kértek privát táncot, és persze ilyenkor úgy kellett velük táncolni, mintha ők lennének a legtökéletesebb nők a világon. De végső soron megérte, jó fizetés, magas borravaló és ingyen kaja, ami még ehető is volt többségében. De azt hiszem ideje, kicsit változtatnom a szokásaimon és esetleg szóba elegyednem ezzel a vérállattal. Ha párduc lenne, azt tudnám, saját fajtársam azonnal megismerem.
- Vonyítasz? – Kérdezem tőle mellékesen. Aztán fanyar mosolyt villantok arra, amit mond, arra a nőre, aki összerúzsozott.
- Sokszor még a huzat sem mozog bennük… maximum, mi férfiak. – Oké, tudom ez kissé sovinisztán hangzott, de el lehet hinni nem, vagyok az, csak aki olyan munkát végez mint én, rengeteg buta és sekélyes nővel találkozik, és szerintem nem csoda, ha mostanra megcsömörlöttem velük, és alkalmi partnernek is valami eszesebbet keresek. Vagy legalább olyat, aki nem akar kifogni, csak ugyan úgy egy diszkrét hancúrra vágyik. A diszkrét jelen esetben a nem mások előttet jelenti, a többire meg boruljon radír.
- Kösz… - Ott is letörlöm ahol mondta, majd nyújtom a nyakam, és a pult mögötti tükörben is megtekintem a végeredményt. Aztán megjön a kevert ital, amit kértem. Ha nem munkát keresnék, és csak szórakoznék, akkor tisztán is jöhetne a szesz, de így, ilyenkor? Nem engedhetem meg magamnak, hogy betompuljak, nem úgy, mint a pasi mellettem.
- Ne itt akarj leleplezni bennünket azzal, hogy sokat iszol, és bekattansz. – szúrom oda neki. Az emberek még nem tudják, hogy mi magunk is létezünk, és nem csak a vámpírok. Szeretném ha ez így is maradna még egy ideig, nem akarom az írhám azért menteni, mert valaki ágyelőnek akar.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 11:13 am

Nem igen mérem végig jobban a férfit, mert nem érdekel, és nem is tűnik balhés alaknak, ami megnyugtató. Kis híján felnevetek a gondolatra mi lett belőlem pár nap alatt. Úgy nevezett biztonsági főnök, egy isten hátam mögötti kisvárosban! Egek, ez nem jó ez nagyon nem az. Lassan lepillantottam a kezemben tartott üvegre és azon tűnődtem, mennyivel jobban állna benne a fegyver mint eddig mindig. Keserű mosoly kúszott fel az ajkaimra, és mikor a másik megkérdezi tőlem hogy vonyítok-e csak vállat vonok.
- Számít ez egyáltalán? Amúgy csak ja muszáj, ahogy neked is cica fiú - villantok felé egy nem túl eredeti, és csöppet sem lelkes vigyort.
- Mondassz valamit, másra amúgy se nagyon jók ezek az üres fejűek. Bezzeg mi mindent lehet csinálni egy intelligens nővel - kuncogok fel, hogy hogyan is indult a kapcsolatom egy ilyen úgynevezett intelligens nővel. Hát nem volt rossz tőle.
- Nem fogok bekattanni ne aggódj. Az italtól nem, az csak tompít, és most arra van szükségem hogy ne érezzem magam időzített bombának - mondom, és ennek örömére ismét kortyolok a hideg italból, ami jégtömbként csúszik le a torkomon, ahol már begyógyult minden sebem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 11:32 am

Ahogy elnézem a farkasnak sem lehet sokkal jobb a hangulata mint nekem, és ő sem lehet az a kifejezetten locsogós típus, ami jó. Mert akkor nem valószínű, hogy goromba leszek vele, ha sokat fecseg mellettem és nem kopik le, mikor is már nagyon megunom. Még a pultot támasztom és a tömeget figyelem, oda jön hozzám, egy nő, nem mondanám csinosnak, durván árad belőle a pia és a parfüm, mellé még annyi vakolat van rajta mint egy házon. Elhajtom, nem vagyok erre kíváncsi, és ma nem is dolgozom, vagyis még mindig nem melózom.
- Csupán annyiban kivel is csevegek. Nehogy a tyúkszemedre lépjek. – Vonom meg a vállam kecsesen, ami csak ránk, táncosokra jellemző.
Rávillantom a tekintetem és arrogánsan enyhén felvonom az egyik szemöldökömet.
- Vonyítani nem szokásom, lompos farkú. – Válaszolok neki vissza, én már nem kapom fel ezen a vizet. Cica fiú?! Ugyan, kinőttem ebből, ráadásul a foglalkozásom miatt is elég sokszor mondogatták ezt nekem, van, aki kedveskedésből van, aki meg bosszantásból, mert dolgoztam én már együtt vámpírral, is a színpadon.
- Ez úgy hangzott, mintha egy intelligens felültetett volna téged, lompos farkú. – Meglötyögtetem az italomat, és belekortyolok, közben újra elhajtom ugyan azt a csajt, aki már korábban is megpróbált a nyakamba belemászni. Ittas bringákkal nem szoktam foglalkozni. Privátban semmi féle képen sem.
- Ahogy érzed. – Biccentek neki, és belekortyolok az italomba. Nekem, ha rossz a kedvem, akkor vagy táncolok vagy edzem. Ezeken kívül nem sok mindenem van. Amúgy is ezekbe pompásan bele lehet adni a feszültséget és kiváló levezető.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 12:08 pm

Pokolian nincs ma jó napom, ezt úgy jó ha a világ is tudja, hogy ne kössön belém, mert minden lénnyel szemben van valami fegyverem, csak épp nincs kedvem balhézni. Vagy talán éppen az tenne a legjobbat ha tömegverekedés törne ki, és jó pár alakba beleküldhetnék párat? Tudja a franc. Végigszántok félhosszú hajamon, ami gondosan hátrafésülve áll, némi hajzselének köszönhetően.
- Azt nehéz lenne most. Nem hiszem hogy azonos lenne az érdeklődési körünk akár a nők terén is - jegyzem meg kissé gúnyosan, de nem annak szánom, én csak... egyszerűen ilyen vagyok, nem tudok ellene mit tenni.
- Jah te nyilvánvalóan dorombolni szoktál nem macska-fiú? - vágok vissza, mert ugye megérzem hogy nem egy fajtabeli. A saját társaim se szívesen viselem el, hála a múltamnak, amire nem vagyok büszke.
- Hehh nem egészen, csak nem volt olyan szőke mint amilyennek vártam, és csapás volt az egómra - foglalom össze röviden a történteket, és tovább iszom.
- Nem vagyok lompos farkú, a nevem Solomon, Cica-fiú - teszem még hozzá, de nem nézek rá, inkább egy szemrevaló vöröskét nézek, de azt se fogom elvinni egy körre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 12:23 pm

Oldalra nézek, de nem fordulok oda. Megnézem magamnak a srácot, húsz körüli lehet, és a arckifejezése alapján vele sem bánt kesztyűs kézzel az élet. A kisugárzása nem olyan, mintha egy elkényeztetett ficsúr lenne, hanem min akit párszor pofon vágott az élet. Tökéletesen ismerős a helyzet, legalább is az életérzés, de emiatt nem fogom cimborámnak nevezni és megölelni, hogy akkor innentől örök barik vagyunk. Pfújj. Ahogy elnézem magamnak, pont úgy fest, mint aki egy tömegverekedés kellős közepére vágyódik, és egyáltalán nem ide.
- Abban ne legyél te biztos. – Húzom el a szám a poharam felett. Volt már rá precedens, hogy egy éles megjegyzésem olyan találatot ért el, hogy majdnem meglincseltek miatta. Így sosem tudhatom, az arroganciám kiből mit fog kihozni. De nem is izgat nagyon, megtudom magam védeni, hiszen vérpárduc vagyok, és oda sózhatok akár karmokkal is, hiszen ez nem a fikciós világ, ahol egy icike picike sebtől is váltó lesz valaki.
- Talán. – Mikor is volt, hogy utoljára valaki ezt előcsalogatta volna belőlem? A munkahelyemen nem tehettem, a magánéletben sem. Az más, ha találkozom egy másik vérállattal, és jól érezzük magunkat és doromboló hangon hangzik el egy megjegyzés, de úgy igazán dorombolni? Nem, azt már nagyon hosszú ideje nem tettem.
Következő mondatára felnevetek, jó ízűen és nem gúnyosan.
- Na, az szívás, mikor alul becsülőd, és utána meg pofára ejt. – Vigyorgom még a poharam felett és lehúzom az utolsó kortyot is, majd intek a csaposnak, jöhetne még egy ilyen.
- Nos, Solomon, én sem vagyok cica-fiú. Adrian a nevem. – Majd a mancsom nyújtom neki. Szimpatikusnak tűnik a tag, de ezt nem fogom megmondani neki. Különben is aki ismer az tudja jól, a kézfogás már szimpátiát jelez nálam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2011 1:25 pm

Szinte érzem, ahogy végigmér, de nem veszem magamra, mert nincs ebben semmi rossz. Mindenki megnézi hogy kivel beszélget nem? És a vizslatás sem árt, úgysem vehet észre semmi igazán szembetűnőt, a lényeget meg látta, hogy hogy nézek ki. Szőke, és kék szemű, nem túl ritka párosítás bár azt hiszem nőben jobban mutat. Visszanézek rá, persze csak szemem sarkából, és meglátok rajta pár árulkodó dolgot. Túl laza, nem olyan mint akit család, feleség és gyerek vár haza, és nem is az akinek könnyű élete volt. Nahát, nekem se volt az, mégis itt vagyok.
- Nem vagyok,de szerintem igen kicsi az esélye hogy neked is olyan melód legyen mint nekem - jegyzem meg, és kissé felé fordulok hogy láthassa a fegyveremet megvillanni, nem titkolom mi vagyok, van érvényes engedélyem, és nem hordom feltűnő helyen, nem köthetnek belém. A dorombolásra látom kicsit elmereng, hogy most macska-e a macska vagy sem, de igazán nem érdekel, nekem aztán ne doromboljon senki macskája, főleg ne egy alakváltó. Abból épp elég magamat elviselni amikor bundát öltök.
- Na jah ez...ez is elég szívás volt hogy úgy mondjam, nem úgy mentek a dolgok mint azt terveztem - bosszankodom, de a nevetését látva, valahogy én se fogom most fel olyan tragikusan, hiszen még élek nem? Ez a lényeg.
- Remek, igazán örvendek a találkoznak Adrian - fogom meg a felém nyújtott kezet, és röviden de határozottan megszorítom, ahogyan azt kell. Egy ideig némán iszogatok, hagyom, ha valamit akar kérdezni, kérdezze meg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptySzer. Dec. 28, 2011 12:54 am

Vizslatásomra ő is jobban megnéz magának. Megteheti, semmi extra nincs rajtam most már, hogy letöröltem a rúzst. Vagyis abban az esetben nincs semmi extra, ha nem a pasikra bukik, de ha igen akkor lehet, van még is csak mit néznie rajtam. Semmi különösen nem vettem észre rajta, szőke és kékszemű, a tipikus herceg vonásokkal, de ahogy elnézem se fehér ló, se pedig szende szűz nincs a közelében. Amúgy a szemeibe belenézve, nem annak a hős lovagtípusnak tűnik, aki megy és megmenti a bajba jutott hajadonokat, és róla álmodoznának a lányok. Túlságosan is sok a keserűség benne. De lehet csak ma? Az is lehet, csak rossz napja van, de amit korábban levontam azt tartom, ő sem az a típus, akinek könnyű élete volt.
Megnézem magamnak a fegyvere markolatát.
- Tényleg nem egy csónakban vagyunk. – Biccentek a kis játékszere felé. Aztán átfutok fejben pár dolgot.
- Nem tűnsz zsarunak. – Jegyzem meg neki, mikor megkapom a második pohár italomat. Ki, hogy van a dolgaival, én remekül érzem magam a bőrömben. Szeretek vérpárduc lenni, és a teliholdas éjjeleket is nagyon szeretem, mikor kiruccanhatok a szabadba és átadhatom magam a másik énemnek. Eddig még nem botlottam bele olyan egyébe aki nem szerette volna magát úgy ahogyan volt kettős természetével.
- A nők, a férfiak legnagyobb nyűgjei, de nélkülük sem jó… - jegyzem meg, fanyar mosollyal az arcomon. Bizony-bizony, a nők nélkül gondban lennék, mert hetero vagyok, és nem szívesen vállalok privát táncot egy másik hímnek. Szóval én a nők csodálatából élek meg.
Megszorítom a kezét, annyira emennyire kell, hogy jelezzem, lehet nem ugyan az a szakmánk, de nem kell félteni, ettől függetlenül, nem vagyok egy gyenge egyén.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptySzer. Dec. 28, 2011 2:51 am

Adrian

Nem látok rajta igazán semmi furcsát, azt leszámítva hogy a Fangtasia-ba jár, de hát mivel én is itt vagyok, nehéz lenne ezt felróni neki, de megjegyzem, hogy ide se fogok túl gyakran jönni ami azt illeti.
- Igen erre gondoltam én is, nehéz ügy lenne ha keresztezni akarnád az utam - mosolyodok el halványan, mert a Beretta aminek a markolatát látta az egyik legkedvesebb barátom a világon, és nehezen emésztettem volna meg hogy elvesztem, de szerencsére ez nem történt meg.
- Mert nem is vagyok zsaru ami azt illeti. Szabadúszó vagyok - felelem neki, és körbenézek mert hogy ez lassan már szakmai ártalom, hogy mindig éberen figyeljem a környezetem, hátha valaki a fejem akarja.
- Jah, erre már én is rájöttem, elég nehéz szép és okos nőt találni, bár nem lehetetlen, csak azokkal nehezebb az ember dolga... - húzom el a szám, mert hát igen eszembe jut a saját kudarcom azzal az intelligens nővel, és hát hol kötöttem ki? A Hadesban! Ch... mindegy, sokáig úgysem maradok meg ott, különben is a privát felkéréseket is el kell intéznem.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptySzer. Dec. 28, 2011 11:52 am

Két dolgot szűrtem le ebben a bárban. Egy vámpír imádok, és harapás függők törzshelye, kettő a turisták kedvelt látogatóhelye vagy inkább cél állomása. Nem lényeg a különbség. Emiatt nem hiszem, hogy egy hamar megint betenném ide a lábamat. Sőt lassan már innen is mennék, hiszen a vámpírokkal itt nem lehet felvenni a versenyt, és a gót fruskák sem az eseteim.
- Nem szándékom, nagyon más területen van a mi kettőnk szakmája. –Két korty között válaszolok, majd a kiürült poharam leteszem, és ki is fizetem. Ma már többet itt nem fogok fogyasztani, helyette enni kellene valahol, mert ahol megszálltam nem szándékozom beülni.
- Szabadúszónak nevezem magam én is, de egészen más területen, mint te. Ha nem kíber vagyok, akkor már csak két lehetőség közül lehet választani. – Egy pillanatra rá nézek, majd vissza a vonagló tömegre.
- Gyakran jársz ide, vagy csak betévedtél te is? – Kérdezem tőle. Közben a tömeget figyelem, mint ragadozó az erdőben, lát e valami fogára valót, de nem nagy a kínálat legalább is abból a fajtából, ami engem érdekelne.
- Nem minden esetben, feltéve, ha nem férjet akar fogni magának, hanem csak szórakozni. De valóban az üresfejűeket kisebb energia befektetéssel is meg lehet fektetni… - fűzöm tovább az ő gondolat menetét.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 29, 2011 2:29 pm

Adrian

Kezdek egyre biztosabb lenni benne hogy nem ez a bár lesz a törzshelyem. Túl sok a nép, és nyomulós vendég, aki csak úgy lazán leszólít, holott nem vágyok társaságra igazán.
- Eléggé nehezen tudom elképzelni hogy betáncolsz egy lőtér közepére céltáblának - húzom mosolyra az ajkaim, nem bántásból mondtam, csak hát lássuk be elég abszurd egy gondolat még akkor is ha tőlem van, mert mért ne tőlem lenne. Belekortyolok az italomba és már alig van negyedig. Közben hallgatom Adrian mit mesél, nem is tudom fura fazon, de mintha lenne benne valami, ami bennem is megvan, de sajnos nem tudom micsoda. Talán vele se bánt puhán a sors.
- Én is szabadon úszom, de most a közelben maradok egy darabig, van egy proccos kis hotel Hades, most épp ott sátorozok - húzom el a szám, korántsem akkora élvezetből, hanem mondjuk mert örülhetek hogy egyáltalán élek, nem lett belőlem farkasbunda.
-Csak betévedtem egy italra - emelem meg a korsóm, aztán meg is iszom. Majd a zsebembe nyúlok és fizetek is. Nem akarok már sokáig maradni.
- Na jah van belőlük pár de kell a francnak feleség... - morranok fel, fiatal vagyok én ehhez még, nem kell nő. Elég az az egy, aki jelenleg átokként nehezedik rám, akit meg kellett volna öljek.
- Na, örültem neked Adrian, de lassan megyek, mert éhen halok - mosolyodom el halványan, és lassan lekászálódok a bárszékről. Nem tudom jön-e marad-e, de érdekes módon arra gondolok, hogy lehet hogy nem bánnám ha jönne. Áh, hol jár az eszem... nem ott ahol kéne már megint.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 29, 2011 10:56 pm

Solomon

Így ahogy a tömeget vizslatom eldöntöttem, hogy ezt is megnéztem, de ide nem térek vissza egyhamar. Nem az én világom, ez a sok vámpírista csitri és kölyök. Italom már megittam és ki is fizettem, úgy érzem ideje lesz távoznom, de még befejezem a beszélgetésem a farkassal. Érdekes fazon, noha sokban különbözünk, még is van benne valami ami bennem is megvan, mind a ketten túlélők vagyunk ez már biztos, van valami a múltunkban amire nem szívesen emlékezünk vissza. Valami amit legszívesebben kitörölnénk. Ebben teljesen biztos vagyok.
- Nem vagyok öngyilkos típus, szóval erősen kétlem, hogy ez bármikor is bekövetkezne. – Válaszolom neki, miközben ellököm magam a bárpulttól és kiegyenesedek ültömben, majd szépen macskás eleganciával lecsusszanok a székről.
- Jelenleg én is így vagyok ezzel, körülnézek, itt mi van és van-e valami munka a városban. – Aztán mikor a Hades-t emlegeti, haloványan vigyorgok egyet. – Kicsi ez a város, vagy csak a Hades a legjobb? – Tekintve, hogy én magam is ott dekkolok napok óta. Ez volt az egyetlen hely, ami megfelelőnek tűnt, hiszen ha vámpíroknak készült, akkor a magamfajta kéttermészetűekre is gondoltak, és valóban. Kényelmesen elvagyok, bár csak aludni járok oda. Vagy ha találok valami szimpatikus lakás lehetőséget, akkor még elmegyek és azt is megnézem, eddig kettő jöhetett szóba, de végül, még sem költöztem, hiszen a hirdetés és az ingatlanos nagyon dicsérte, de nem volt megfelelő.
- Csak italra? Valóban, azt egészen jót adnak, de munka vagy jó közönség az nincs. – Fűzöm hozzá a saját kis gondolatomat.
- Csak a vámpíroknak ingyen nasi. – Húzom el a szám, ahogy egy spicces vámpírrajongó dől nekem. Akit aztán ellökök magamtól.
- Ki beszélt itt feleségről?! – Hörrenek fel. Nem kell az nekem sem, kell a fenének a hiszti a munkám miatt meg a féltékenykedése. Pfff… nem kösz… én ezt bőven kihagyom.
Mancsot nyújtok neki, hogy részemről is öröm, ebben a csehóban egy értelmes lénnyel összefutni.
- Azt hiszem igazad van, ideje lenne valami étek után nézni. – Aztán eszembe jut valami, de azt már csak akkor kérdezem meg, mikor már kiértünk a bárból.
- Mit tudsz arról, hogy a környéken hol van olyan háborítatlan hely, ahol szabadon lehetünk? – célzok a telihold hívására.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyVas. Jan. 01, 2012 10:10 am

Adrian

A közös vonások ellenére, amiket feltételezek hogy vannak, mert szerintem van nem barátkozok meg vele, de tény hogy kedvelem... vagyis... lehet hogy tudnám kedvelni ha megerőltetném magam. Nem vagyok egy szociális, barátkozós típus ami azt illeti, a legjobb barátom is egy Beretta.
- Nem is nézel ki annak. mármint öngyilkos típusnak, sokkal inkább olyannak aki a pörgést kedveli - jegyzem meg és figyelem az elegáns mozdulatát. Totálisan nem emberi, ahhoz túl gördülékeny, mintha plusz izmok és inak lennének a bőre alatt ami egy embernek nincs meg.
- Ha azt vesszük, most elég jók az álláshirdetések, szóval nekem nem lehet panaszra okom - jegyzem meg, éppen elég felkérés érkezett hozzám, hogy kit kellene megölni. Majd amikor a Hadest emlegeti ő is, én is mosolygok.
- Nem tudom valóban olyan jó-e, de a tulaja elég rámenős csajszi - vigyorgok, mert eszembe jut hogy mért dekkolok én ott tulajdonképp biztonsági főnök címszó alatt. Ch, na persze, csak nem akar a háta mögött tudni...
- Igen italra, mert itt kaja jellegű dolgot nem szolgálnak fel, ez nagyon vámpirikus klub az én ízlésemhez képest - húzom el picit a szám, és biccentek a megjegyzésre és az ittas nőt figyelem. Istenem, de jó hogy nem vagyok emberevő... ezt valami undormány lenne megkóstolni.
- Valószínű a Fogadó a francia vándorhoz-ba megyek, ott nagyon finom menüket adnak, és nem túl drága - jegyzem meg, de nem invitálom magammal. Ha akar, úgy is jön, ha nem... nos lehetséges hogy a Hadesba összefutunk még máskor.
- Én az erdőre és a temetőre esküszöm ami azt illeti, de van pár régi ház és egy kies telep ahol alig egy két család él, ott el lehet rejtőzni végül is... Én az erdőben vadászom teliholdkor, jó a nyuszi felhozatal - vigyorgok, és lassacskán elindulok. Ha nem követ akkor felemelem a karom, és búcsút intek neki, ha követ, akkor még beszélek egy kicsit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyVas. Jan. 01, 2012 11:01 am

-Mivel nem is vagyok az. Jobban szeretek élni. Az sokkal szórakoztatóbb, még ha nem is mindig könnyű. – Kicsit elmélázom, hogy a kicsit nem könnyű, az nem egy kifejezetten helytálló kifejezés, hiszen sokszor durván nehéz. Pláne, mikor a családod egy részének a halálát, a te számládra írják és mellé az apád is gyűlöl. Oké, én is hibás vagyok, sőt… nem kis részben, de az már nagyon régen történt.
- Én, pedig most térképezem fel a várost, hogy mi is a helyzet és van-e valami egy olyannak mit én. – Egyelőre semmi munkát ne találtam, de mivel nem is régen vagyok itt ez nem is csoda, és azt is figyelembe kell venni, hogy eddig nem olyan bárokba néztem be, ahol táncosokat is foglalkoztatnának, vagy ha volt is, akkor az kategórián aluli volt.
- Eddig nem volt vele gondom. Diszkrétek az ott dolgozók, és nem csesztetnek feleslegesen. – Vonom meg a vállam, az igazgatóval még semmi dolgom nem volt, és nem is tudom ki is az. Bár érdekelne nem érdekel, legalább is addig még nem ő lesz a kulcsa annak, hogy találjak magamnak valami jó kis munkát.
- Nem mintha a vérrel bajom lenne, de az nekünk nem táplálék. – Dörmögöm az orrom alatt és közben lerázom azt a nőt aki az előbb rám akaszkodott.
- Érdekes neve van… - Nem ismerem, bár szinte a várost sem ismerem, eddig minden este csak elindultam valamerre, és ha olyan hely mellett mentem el, akkor betértem oda, és megnéztem mi is a helyzet.
- Temető… nem hinném, hogy jó ötlet lenne… - Kétlem, hogy repesnének az örömtől, ha egy párducot látnának ott mászkálni, szóval inkább az erdő, ott talán több esélyem van elkerülni a nem kívánatos közönséget.
Nem csak ő indult el kifelé, hanem én magam is, semmi kedvem itt rostokolni, mikor érezhetően nem ez az a hely amit keresek. Odakint megállok és felnézek az égre. Hamarosan telihold lesz, addigra ki kell találnom hova is vonulok el.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyPént. Jan. 06, 2012 9:15 am

Adrian

- Olyannak is tűnsz, mint aki szeret élni és néha talán bulizni is egy jót nem? Vagy minek a reményében jöttél ide? Itt keresnél munkát egy vámpírfőmuftinál? - érdeklődöm, lassan sétálva, és zsebembe nyúlva előhúzok egy doboz cigit. Fekete dobozka, rá ezüstös betűkkel van írva a felirat, hogy Dunhill.
- Ne haragudj - jegyzem meg, miközben egy dísztelen fekete gyújtóval meg is gyújtom. Közben hallgatom mit mond.
- Olyannak mint te, mindig van, csak az a kérdés hogy mi kellene? - szólalok meg nagy diplomatikusan, mert lám én is találtam itt munkát. A nők meg hagyjanak békességben, nem kell, csak a nyűűg vagy velük. De komolyan.
- Jah ha azt vesszük nem rossz hely, és a főnök se rossz ha bírod az eszes szőkéket- mosolyodom el, és kiérünk lassan a bárból, körülnézek, és lehamuzom a cigim. Hm, semerre senki, elindulok egyenesen előre, egy igen szép típusú kocsihoz, egy Escalade-hoz. Hiába na, a büszkeségem a kicsike, nem volt olcsó mulatság... nagyon nem. Viszont, ha már kiátkozott a falkám, még szép hogy a szolgálati kocsit loptam el, amit azóta sem mert visszavenni tőlem senki.
- Jah, nekem csak azt jelenti hogy jól végzem a munkám, ha sok vért látok - vonok vállat, majd elnyomom a csikket. Kiveszek egy slusszkulcsot a zsebemből, és rápittyegek a kocsira.
- Jah fura neve van, de kajájuk teljesen jó. Mielőtt a Hadesba mentem volna, ott dekkoltam pár napot és nem volt kifogásom ellene - mondom, és közelebb lépek a kocsimhoz. Megszokásból végigsimítok az oldalán, mielőtt kinyitnám, aztán kinyitom, és a kesztyűtartóból egy kis szerkezetet veszek elő, és bekapcsolom. Kettőt pittyeg ami jó. Kikapcsolom és visszateszem.
- Nem rossz hely az sem, bár az az elrejtett tisztás és lakatlan táj nekem jobban bejön ha bundát kell húzzak magamra - mondom, majd lassan visszanézek Adrianra.
- Nos, ha gondolod és arra jössz elviszlek, én a Vándorba megyek- állok meg, és csak akkor szállok be, ha válaszol merre megy.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyHétf. Jan. 09, 2012 10:52 am

-Az életem egy nagy buli, pontosabban a szakmám. De amúgy igen, szeretek élni, és szeretem, ha pörögnek körülöttem az események, és nem megy a punnyadás. Nem az az otthonülő típus vagyok. - Megrázom a fejem. - Nem, ez a hely nem nekem való, nem vagyok agyaras, és itt csak azok a kelendőek, viszont benéztem, hogy tudjam mi is itt a helyzet. Amolyan terepfelmérés. – Válaszolom neki, és érzem én magam is egyre éhesebb vagyok, jó lenne valami jót, finomat és meleget enni, mert már unom a hideg ételeket. Egy szendvicset még össze tudok magamnak ütni, sőt még egy meleg szendvicset is, de főzni már nem igazán.
- Ha a cigire érted, akkor nem haragszom, ha nem a képembe fújod. – Válaszolom neki, miközben ő beleszív a vékonyka kis rúdba, aminek a vége narancssárgán felizzik.
- Táncos vagyok. – Vonom meg a vállaimat kecsesen macskás eleganciával, én nem szégyellem a munkám, szeretem csinálni és amúgy sem értek máshoz.
- Nem találkoztam még vele, csak lefoglaltam magamnak egy szobát és annyi. – Veronicaval még nem hozott össze a sors, de hallottam már róla, a szállodában. Több helyről is jött az infó, hogy eszes szőke, és most ez a farkas is ezt mondja nekem, hogy ez a nő nem hülye és még csak nem is flúgos.
Egy félmosolyt mutatok a kocsija láttán, én magam is megsimogatom. Tényleg jól néz ki, nem rossz a formája, de én más típusok híve vagyok.
- Nem rossz, de én a sportkocsikat jobban szeretem, például a ferrarit. Az áramvonalasabb formák nekem jobban bejönnek, de ettől függetlenül ez is szép darab. – Mondom neki miután beültem mellé a kocsiba.
- Ha én végzem jól a munkám, akkor ott nők alélnak el, és bugyit kell cserélniük. – Újabb féloldalas mosolyt villantok, aztán kinézek a szélvédőn. Igen, ha én jól csinálom, amit kell, akkor ott nők tömege alél el és sikong örömében és vágyában.
- Ne csigázz tovább így is úgy érzem, hogy megbírnék enni egy egész lovat is. – Komolyan nagyon éhes vagyok mostanra.
- Veled tartok a vándorba, mint mondtam éhes vagyok,és ideje lenne enni is valamit, közben hátha hallok valamit, hogy valahova kell egy magamfajta is. A tisztásról pedig még mesélhetnél nekem, hiszen nyakunkon már a telihold.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptyHétf. Jan. 16, 2012 10:11 am

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptySzomb. Május 05, 2012 6:44 am

Phillip Bishop

Alig vártam, hogy ideérjek. Nagyon idegesít az a sok nyálcsurgató alak, akikre hatással van az illatom, még a parfüm ellenére is. Mégis egészen jó hangulatban telepedtem a bárpulthoz. Elég régen volt már, hogy pusztán a szórakozás végett jelentem meg valahol. Leginkább a kiválasztott áldozataimat követtem egy-egy helyre, vagy csak dühös voltam, és azt tettem el láb alól, aki rám szállt. Az a szerencsém, hogy legutóbbi ismereteim szerint még nem nagyon akadt olyan vámpír vagy alakváltó, akinek esélye lett volna arra, hogy jelentsen rólam bárkinek is.
Gondolkodtam a rendelésemen, de csak pár pillanatba telt a döntés.
-Egy Bloody Mary-t kérek, de ne csípősen. - mondtam mosolyogva.
Miután megkaptam szétnéztem, de nem láttam senki érdekeset, majd hirtelen meg akadt a szemem egy fura alakon, aki elég rondán nézett rám. Talán egy áldozatom rokona lehet. Ma mázlija van, ha nem köt belém, nem lesz balhé. Állítólag az itteni seriff nem piskóta alak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptySzomb. Május 19, 2012 4:05 am

Elena


Egy kemény nap után tértem be a bárba, hogy megünnepeljem az újabb eladást. Sajnos drága feleségem még dolgozik, így vagy majd otthon találkozunk, vagy csak nagyon későn ér majd ide. Azt beszéltük meg, ha nem ér ide tíz perccel zárás előtt, akkor otthon találkozunk. Amint végeztem az első körrel - ami egy korsó sört jelent - egy nő lépett be, és leült a bárpulthoz. A szagából egyből éreztem, hogy nem szimpla ember, de nem is vámpír, váltó meg még kevésbé. Boszorkány. Arcom fura fintorba fordult. Nem kedveltem a boszikat, és ezt nem is lepeleztem sosem. Valahogy nem bírtam megbékélni azzal, hogy ezek mire képesek. Felém nézett, és tekintetünk találkozott. Kérdőn felvontam a szemöldököm, hátha valami extra dologra gondol, és felfedi előttem ezt, végül felálltam, odasétáltam a pulthoz és kértem egy Long Island Ice Tea koktélt. Számomra a legfinomabb, és imádtam. Próbáltam közömbös maradni, mikor megszólaltam.
- Csak így egyedül? - volt némi él a hangomban, de próbáltam elrejteni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 EmptySzomb. Május 19, 2012 4:28 am

Phillip


Nem igazán bírom, ha ok nélkül néznek rám csúnyán, mondjuk azt se, ha okkal. Nem rémlik, hogy láttam volna már ezt az alakot. Mikor megéreztem az illatát az elmondta, hogy mivel állok szemben.
Egy alakváltó. Long Island Ice tea-t kért. Fúúúúj! Már a gondolatára is kivert a veríték, persze csak képletesen.
Amúgy semmi bajom a fajtájával, de egy-kettő már végezte a kezem által.
Azután hozzám szólt. Van egy olyan sejtésem, hogy nem szívleli a boszikat, vagy első pillanatra megutált. Nem tudom.
-Miért ne ülhetnék egyedül?-az én hangom sem nélkülözött némi élt.
-Nem szeretek kertelni, tehát mit akarsz tőlem? Engem nem lehet felfogadni, arra kereshetsz mást.
Jobb előre leszögezni a dolgokat. Ő nem az a kaliber, akinek valaha dolgoznék és, hogy még jobb legyen a hangulatom az italom olyannyira nem sikerült, hogy az első korty után visszaadtam és kértem inkább egy gyömbérsört.
Elgondolkodtam, hogy ajánljam-e fel a szolgálataimat az itteni vámpírvezetőnek, végül is még megeshet. Elmerültem a gondolataimban, nem figyelve az alakváltóra.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Bárpult - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Bárpult
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Fangtasia :: A bár-
Ugrás: