A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Színpad

Go down 
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Színpad Empty
TémanyitásTárgy: Színpad   Színpad EmptyVas. Júl. 17, 2011 11:15 pm

Itt szokott üldögélni Eric, egy trónszékhez hasonló ülőalkalmatosságban, hogy növelje az egyébként sem csekély forgalmat, és szemmel tartsa a vendégeket és az alkalmazottakat. Ez a színpad közel van a bár hátsó kijáratához.
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyKedd Okt. 25, 2011 6:34 am

Eric Northman

Munka után kajtattam egész nap, de nem találtam semmit sem. Kezdett nagyon elegem lenni, így nem érdekelt, hogy kocsival vagyok, fogtam magamat, és leparkoltam valami bár elé, hogy legurítsak pár pohárka italt, és kicsit megnyugodjak. Lehet, hogy másokat ez nm nyugtatna le, de nekem most nagyon szükségem volt, valami szíverősítőre, meg hátha akad valami jó móka erre felé.
Belépve első utam a putlhoz vezetett, és kértem valami erőset, ami felmelegít, és átjárja a testem minden porcikáját, és ad valami pluszt. Tudom ,hogy egy pohár nem fog a kedvemen dobni, de hátha akad valaki, aki meghív. A pultnál beszélgettem a csapossal, és megkérdeztem, hogy van e felvétel. A válasz nem volt, de azt tanácsolta, hogy dobjam be magamat a főnöknél, akkor lehet ,hogy még is lesz felvétel. A kérdésem adta önmagát, hogy hol is találom ezt az állítólagos főnöket, a választ pedig egy székben találtam a terem végében. Egyből megéreztem, hogy micsoda,hiszen nem az első vámpírt sodorja az élet az utamba, és nem is az utolsót.

Kértem még egy pohár italt, amit lehúztam, majd a kabátomat a pultosnak adtam, hogy vigyázzon rá. Elszaladtam a mosdóba, és megigazítottam a sminkemet, a hajamat kicsit összeborzoltam, és a széken ülő férfi előtt nem messze kezdtem neki rázni. Aztán fogtam magamat, és pillanatok alatt az egyik rúd mellé felléptem. Nem igen akadályozott meg benne senki sem. Amint elkaptam a rudat beleadtam apait,anyait a táncolásba. Ráztam, riszáltam, mutattam is meg nem is magamból. Mosolyogtam, kacsingattam, játszottam a rám felfigyelő férfiakra. Vártam mikor cibálnak le, és vagy kidobnak, vagy elérve a célomat a főnök elé járulhatok.
A következő mozdulatnál a blúzomat kezdtem felhúzni mire lett is kiabálás,de csak játszottam velük, nem húztam le teljesen magamról lévén, hogy nem volt ma rajtam melltartó. Jól éreztem magamat, élveztem, hogy irányíthatok kicsit, és a pasik csak lesik minden mozdulatomat. Ez valahogy jót tett a lelkemnek, és az erőmnek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyKedd Okt. 25, 2011 7:46 am

Unatkozva telt a napja, napközben aludt mint mindig, azaz halott volt a külvilág számára, ébredésekor Pam fogadta, a szokásos hisztijével, de nem tudta feldobni ez sem a napját, azaz éjjelét. Rosszkedvűen, találomra kapott el egy táncost hogy éhségét csillapítsa. Felvett egy fekete farmert, oldalt lelógó dísszel, és egy fekete izompólót. Erre egy fekete öltönykabát szerű valamit húzott, ma valahogy túlzásba vitte az öltözködést is. Kilépett a menedékéről, és az irodába ment. Elintézte a hivatalos dolgokat, aztán nem maradt más, hogy élvezze munkája gyümölcsét, azaz kilépett a tánctérre, ahol már tömeg volt, mint mindig. Elégedett mosolyra húzta a száját, a hely, az egyik legfelkapottabb hely, mert halál eset még nem történt, és minden kis nézeteltérést el lehetett simítani.

Ahogy letelepszik a kedvenc kis trónusára, Pam a szokott helyre mellé telepszik, és halkan beszélgetnek, minden féléről, ami nem olyan komoly, és többször is halvány mosoly kúszik Eric ajkaira. Aztán észreveszi az önkéntes táncost, és figyeli a produkcióját, elég jól mozog, és kritikus szemekkel követi a mozgását, és csábítását. Nem szívbajos nő, gondolja magában, és mikor abbahagyja, szalasztja Pamet, kísérje oda a nőt.
- Gyere, Eric látni akar - mosolyog a lányra, és int hogy kövesse, látszik hogy az előbb említett férfi itt a király. Kis híján szó szerint. Mikor odaér a két nő, Eric alaposan végigméri őket, de főként Mariont.
- Biszex vagy vagy hetero? - hangzik az első kérdés.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyCsüt. Okt. 27, 2011 3:40 am

Ráztam, riszáltam, amim csak van. Beleadtam mindent, és még élveztem is. Idejét se tudom, hogy az elmúlt hetekben mikor élveztem ennyire bármit is. Amióta felépültem azóta nem igen csináltam semmit sem, de hogy ott hagytam a nagyvárost muszáj vagyok dolgozni, mert valamiből fizetnem kell a hotelt ahol lakom egyelőre, és albérletre valót is meg kell keresni, plusz ott vannak a szükségleteim, bár egy szükségletet hál isten nem fizetni kell.
Mary már többször ajánlotta, hogy vesz itt nekem lakást, de nem mentem bele. Bár lehet bele kellene mennem, mert így sosem lesz nyugtom, ha meg elfogadom az ajánlatát meg lenne elégedve, plusz abban a tudatban lenne, hogy új életet kezdek. Ami részben igaz is, részben viszont nem, mert inkább az a jellemző, hogy visszatérek a régihez, amiből egyszer már kilábaltam, de most eszem-ágában sem volt, sőt beakartam mutatni az életnek, ami forog körülöttem, ás állandóan valami bajt sodor elém.

Ahogy táncoltam egyszer csak egy nő jött oda, és lehívott a színpadról a férfiak nagy sajnálatára. Szépen meghajoltam, és megköszöntem azt a pár dolcsit, amit ide oda bedugtak néhányan, hátha elérik vele azt, hogy meg is szabaduljak valami ruha darabomtól, de azt most leshették. Egyértelmű volt, hogy a nő hová vezet. Szóval Ericnek hívják a főnököt, ezt jó lesz megjegyezni. Remélem nem fogja bánni, ha letegezem, bár lehet nem így kellene nyitni egy leendő munkaadónál, ha meg már meg van a meló, akkor már mindegy ,hogy szólítom.
Láttam, hogy alaposan végig mért, de én is őt. Nem volt rossz darab, annak ellenére, hogy vámpír, sőt szerintem a vámpír lét még jól is állt neki, és megőrizte jóképűségét.
- önnek is szép estét Mister Eric -köszöntem neki illendően mielőtt neveletlennek gondolna.
- Hetero, lányokkal még nem próbáltam legalább is a szexet, de táncolni bármikor szívesen teszem velük - mondtam nyugodtan, és a mellette álló nőt is megnéztem idő közben. Ő is vámpír volt. Kíváncsi voltam, hogy ők vajon kiszúrták e, hogy én mi vagyok.
- Melyiket szereti jobban? - néztem vissza a férfira, egyenest a szemébe kérdés közben.
- Nem bánja? - mutattam a karfára, és már helyet is foglaltam mellette.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyPént. Nov. 04, 2011 3:52 am

Marion

Ahogy elé került a lány, és alaposan végigmérte, a kérdés okozta pillanatnyi csendben Pamre pillantott, mintegy üzenve neki, ha biszex, akkor szép estéje lesz, ha nem, akkor neki lesz szép estéje a kis cicával. Nem maradt titokban a szeme előtt, túlságosan könnyedén mozog, már már oson még tánc közben is, és felettébb hajlékonynak tűnik. A válasz úgy tűnik kielégítő számára, mert biccent.
- Mr. Northman - javítja ki Pam, mire egy futó mosoly jelenik meg a férfi arcán. Pam viselkedése néha még mindig egy múlt századi úrinő benyomását kelti, és néha megszállottan ragaszkodik az udvariassági formákhoz, de ő nem bánja, hagyja élni.
- Értem, akkor nyilván nem lesz ellenedre, ha Pamnek kell táncolnod egy privát "táncot" - hangsúlyozza az utolsó szót, erősen beletöltve azt a tartalmat, hogy bizony ott nem csak tánc lesz hanem más is. Pam mosolya megerősít ebben.
- Ha Pam elégedett lesz veled, akkor felveszlek hivatásosnak - dobja be végül, ő most nem "vizsgáztat", neki most van állandó játéka, aki jobban érdekli. Pam a lány vállára teszi a kezét.
- Gyere, essünk túl rajta - vezet egy kisebb iroda felé, és becsukja az ajtót. Jó háromnegyed óra múlva bújik elő, nyomában a lánnyal.
- Első osztályú - dorombolja, mire a szőke férfi elvigyorodik, kivillantva vámpír fogacskáit.

//Ha akarod írd le mi történt Pammel, ha nem, akkor nem muszály Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyVas. Nov. 06, 2011 7:17 am

Láttam ,ahogy végig mér. Nem zavart, végül is meg kell, hogy nézzen ahhoz, hogy eltudja dönteni, hogy felakar venni dolgozni, vagy sem. A kérdése kicsit meglepett,de válaszoltam neki, mert kell a munka, valamiből el kell tartani magamat. Ráadásul ez olyan lenne, ahol még jól is érezném magam.
A nő akadékoskodott a megszólításon, de jó legyen. Ezen én most nem fogok vitatkozni, plusz nem ismerem a fazont, és a két lehúzott pia után kicsit már több minden van a fejemben, ami az érzelmeimmel keveredve ad egyfajta lazaságot most nekem.

- Jobban szerettem volna önnek Mr. Nortman – nyomtam meg a nevét kicsit – De természetesen semmi akadálya ennek sem. Feltéve,ha a hölgy barátjának ez nem okoz gondot.

Láttam a nőn, hogy nem fog neki gondot okozni, de ajánlom neki, hogy csak tánc legyen és más nem, mert a véremet és minden egyebet még most megtartanám magamnak. És ahogy gondoltam, nem esett nehezére a dolog.

- Mehetünk, Mr. Northman hamarosan találkozunk –kacsintottam rá, majd elindultam a nővel valami hátsó szoba felé.

A szobába érve kézen fogva leültettem a nőt, majd popóriszálással eltávolodtam tőle. Először külön táncoltam, és kisebb csábításos trükköket alkalmaztam, majd közelebb mentem, és az ölében folytattam a dolgot. Néha olyan mozdulatokat tettem, mintha férfi lenne, és éppen aktus közben lennénk. Ha akart, akkor hagytam, hogy megérintsen, de mást semmit sem.
Mikor végeztem vissza kimentünk, és számomra elégedett választ hallottam. A vámpírfogak meg sem lepődtem, és félni sem féltem. Illet a dolog Mr. Northmanhoz.

- Akkor ? –néztem rá kíváncsian, hogy mi lesz a válasza.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyKedd Dec. 20, 2011 11:09 am

Marion

Amíg Pam Mariont teszteli ő békésen szemlélődik, és valamiért folyton egy átkozott szőke nő jelenik meg a szemei előtt, aki egy képtelen bejelentéssel lépett elé nem olyan régen. Méghogy Godric teremtménye, nehezen hitte el a dolgot, és ami még inkább fokozta rossz kedvét, az az hogy mesterét sem tudja elérni telefonon, emailben vagy akárhogyan sehogy sem válaszol.
- Valóban elsőosztályú? Akkor rendben van a dolog - felel, és Pamet méri végig. Látszik hogy numera nem volt, de kellően kritikus volt a lánnyal szemben mint mindig. Néha a világért sem vallaná be, de imádja anőt, hogy vele van.
- Akkor ha tényleg ezt akarod, Pam hoz neked egy szerződést, amit elolvashatsz természetesen. Benne van a munkaköröd, mint táncos, és a bérezés. Szabadnap van, de neked kell magad helyett beszervezned valakit szóval, érted - sorolja a nem túl szigorú szabályokat. Majd kis gondolkodás után hozzáteszi.
- Én védem azt, ami az enyém, így nem kényszerítek senkit hogy a vendégkörrel lefeküdjön, ha nem akar. Ha zaklatnak, akkor szólj nyugodtan cicuska.
Ezzel adja a lány tudtára, hogy időközben rájött micsoda, és cseppet sem zavarja a dolog.
- Szeretném ha még a szemed is levennéd a férfitáncosomról, Alexről. Ő csak az enyém.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyKedd Jan. 03, 2012 12:37 am

Látszólag kellően kiellgettem a nőt, akkor is, ha nem történt semmi különös kettőnk között. Ahhoz lehet kicsit többet kellene innom, vagy valami. De legalább tetszettem neki, így lehet, hogy munkát is sikerül majd kapni. Visszatértünk a vezetőhöz, aki még mindig a székében ült. Nem tudom mennyire lehet kellemes szórakozás az, hogy egész este itt ül. A szerződés hallatán elmosolyodtam, mert ezek szerint tényleg sikerült. figyelmesen végig hallgattam, hogy mit kínál. ami nagyon is elfogadható, hiszen kellő szabadságom is meg marad. táncolhatok, ha akarok mást is vállalok, és a legfontosabb,hogy erre nem kötelez. Ráadásul még vigyáz is a hátsómra. Kell ennél több?
Mert nekem jelenleg nem. pontosan elégedett vagyok azzal, amit kíván.
- Hol kell aláírni? - kérdeztem egy újabb mosoly kíséretében.
- Azért ránézni csak rá szabad nem? Vagy fordítsam el a fejemet, ha szembe jön velem? - kérdőn pillantottam rá, és reméltem, hogy nem szó szerint értette.
- Ha férfi hiányom lesz akkor majd vállalok mellékest, vagy jelentkezem nálad - jelentettem ki egyszerűen.
- Szóval tudod, hogy cicus vagyok, akkor ezzel is rendben lennénk. Én is tudom mi vagy, ahogy a hölgyről is - utaltam Pamre, majd kicsit halkabban folytattam.
- Véradásban is benne vagyok néha, csak adjuk meg a módját, ha érted mire gondolok.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyVas. Jan. 08, 2012 11:35 am

Marion

Pamra pillant ismét, mint aki tőle várja az utolsó szót, mire az alig észrevehetően biccent, Eric pedig ilyen szempontból megbízik a nő döntésében, eddig semmi oka nem volt hogy kétségbe vonja. Most is, biccent, és Pam eltűnik, hogy egy szerződéssel térjen vissza.
- A legalján, a munkavállaló-nál - adja meg a választ a kérdésre, és elmosolyodik, amolyan birtoklóan.
- Nem, azért annyira nem, de semmi közelebbi kapcsolatot nem díjjazok ami túlmutat a munkán és fellépéseken - jegyzi meg, szemei komolyan villannak meg, jelezve, a legcsekélyebb mértékben sem viccel. Ami az övé, az az övé, és másnak köze nincs hozzá.
- Nálam? Tetszem neked? - kérdezi, lassú, ragadozó mosolyra húzva ajkait, nem meglepő ha valakinek tetszik, elég dekoratív jelenség.
- Igen, elég macskásan mozogsz ami azt illeti, bár esetleg pontosíthatnál, milyen cicus is vagy - jegyzi meg, majd elvigyorodik, elővillantva két gonosz kis szemfogát.
- Rólam mindenki tudja mi vagyok, Pam pedig semmit nem tesz ellene hogy ezt tagadja - mondja, majd vissza is húzza.
- Ezt örömmel hallom, hogy önkénteskedsz is - biccent elismerően, ez nem volt ugyan kérdés, de nem árt tudni.
- Még egy kérdés: Ha szükséges lenne, belefolynál a vámpírok belharcaiba? - kíváncsian várja a választ, de továbbra is kifejezéstelen póker arcot vág.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyCsüt. Jan. 12, 2012 11:51 pm

A nő elmegy, gondolom szerződésért. Tehát munkát sikeresen találtam, vagy is szereztem magamnak, és még élvezem is. Majd az otthoniaknak azt mondom, hogy pincérkeddem, mást nem kell nekik tudniuk. A végén csak ide rohannának, nekem pedig erre semmi szükségem, mert megállok a magam lábán.
Ahogy megkaptam a papírt átfutottam ,hogy rendben vannak e a dolgok, majd aláírtam.
- Értettem, tehát Alex, mint pasi tabú – mondtam mosolyogva. Kicsit kíváncsivá tett, hogy mi ennyire megragadó ebben az Alexben, akit nem is ismerek,ha ennyire a magáénak tudja.
- Lehet nem mondanék neked nemet –rákacsintottam, és elmosolyodtam.
- Szabad? – kérdeztem, amikor kicsit közelebb léptem hozzá, és az ölére mutattam. Ha engedte, akkor helyet foglaltam ott, ha nem akkor, csak odaléptem a széke mellé.
- Tigris vagyok, és hát nem igen tudok kibújni a macska bőrömből, miáú – mondtam neki és kicsit felmértem a terepet a teremben. Kíváncsi vagyok mikor kezdhetek neki dolgozni, bár nem is tudom, hogy jó lenne e ma kezdeni. Lehet kicsit még ki kellene tombolni magamat ma éjjel, vagy valami hasonló.
- Hm, akkor itt a bárban mindenki tudja, hogy mi vagy? – érdeklődöm óvatosan, remélem nem veszi tolakodásnak.
- Valamit valamiért –hajoltam a füléhez , hogy értse pontosan, hogy is adok én önkéntesen vért.
- Ha lehetne, inkább kimaradnék. tudtommal így is kevés mászkál a fajtámból, és amúgy sem vagyok az a harcos típus. Magamért, azért amit akarok megharcolok, de ennél többet nem igen vállalok – remélem nem akar valamibe belekeverni, mert inkább kimaradnék a bonyodalmakból, meg van nekem a magam baja, ami azt illeti, és elég lesz a saját démonjaimmal megküzdenem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptyVas. Jan. 22, 2012 4:21 am

Marion

Figyelemmel követi amint Marion, a legújabb cicája aláírja a papírokat, szimpatikus neki a nő, persze csak mint táncos, és reméli jó pénzt hoz majd neki és persze magának is, mivel nem egy kizsákmányoló gazember, megfizeti a táncosai munkáját. Megengedheti, mert az üzlet megy szépen, és évente több milliárdos hasznot könyvelhet el tisztán, plusz természetesen amiről "nem is tud".
- Pontosan, legalábbis egy jó ideig - biccent kis mosollyal, majd az ajánlatra kissé felhúzza a szemöldökét, de nem utasítja el.
- Csak tessék, ha erre vágysz - mosolyodik el ismét ezúttal egy agyaras vigyorral. Egyik kezével megtámasztja Mariont, hogy ne essen le, ha már az ő ölébe telepedett le.
- Tigris mi? Kettő belőletek egy helyen már határozottan tömegnek tűnik - jegyzi meg elgondolkodva, mert eszébe jut Chrispin, ő is tigris, látta az átváltozott formáját.
- Igen, itt mindenki pontosan tudja hogy mi vagyok, ezért járnak ide, a vámpírbárba - jegyzi meg, válaszolva a nő kérdésére, ezek általános kérdések, nem veszi hát tolakodásnak őket.
- Értem Tigris, majd gondolkodom a vonzó ajánlaton - válaszol egy diplomatát is megszégyenítő válasszal.
- Értelek - biccent és nem erőlteti tovább a témát, hagyja annyiban.
- Mikor tudsz kezdeni macskanép? Két nap múlva szombat, akkor be tudsz jönni 8-tól reggel 6-ig? A nap többi része szabad...- érdeklődik.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégSzínpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad EmptySzomb. Júl. 28, 2012 5:37 am

Játékos törlés miatt lezárva
Szabad terület
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Színpad Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színpad   Színpad Empty

Vissza az elejére Go down
 
Színpad
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Fangtasia :: A bár-
Ugrás: