A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

Asztalok Empty
TémanyitásTárgy: Asztalok   Asztalok EmptyVas. Júl. 17, 2011 11:41 pm

A bárban jónéhány asztalt találsz, székekkel, ha esetleg nem lenne kedved a tánctéren rázni a vámpírok és fangbangerek társaságában.
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyKedd Aug. 30, 2011 10:43 am

ERICNEK


Már jócskán benne jártunk az estében, mikor idekeveredtem a bárhoz. Igaz, hogy néhány napja már a városban vagyok, de gondoltam előbb megismerkedem a környékkel, és csak utána kezdek bele őrült ötletem megvalósításába. Én, meg a természetfeletti? Na erre, kíváncsi leszek...
Már kint, elég fura fazonok futkostak, bár a legtöbb csak matt részeg ember, azokkal meg már volt dolgom épp elég, felesleges rájuk időt pocsékolni... Ha nekik jó, hogy nem bírnak egyenesen járni, lelkük rajta, csak ne legyen kötelező.
Viszont a bár az más volt. Igaznak tűntek a hírek, miszerint amolyan vámpírbarlangféle, hisz bent a halandók lélekszáma meglehetősen lecsappant...
Érdeklődve néztem körül, majd rendeltem valamit, oda sem figyelve, és levetődtem egy asztalhoz, hogy jobban szétnézhessek. Úgy tűnt, hiába a tömeg, még nem kezdődött meg az esti csúcsforgalom, mert egyre másra szállingóztak be a vendégek.
Ahogy ott ültem, egy kényelmes farmerban és egyszerű fekete pólóban, úgy tűnt többen észrevettek, de talán túl határozott voltam, mert senki sem jött oda hozzám, legalábbis egyelőre, ami nekem kifejezetten jól jött. Nem árt egy kicsit szétnézni a helyen, mielőtt belevegyülnénk a társaságba, ezt már régen megtanultam.
Aztán a tömegben egyszercsak feltűnt egy magas, szőke férfi, aki tulajdonképpen csak azért rítt ki a tömegből, mert senkivel sem foglalkozva vágott át a táncoló tömegen és foglalt helyet egy trónszerű széknek titulált valamin. Khm...
~Asszem megtaláltam a tulajt, és bármiben lefogadom, hogy vámpír...~
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 6:44 am

ALEX

Rosszkedvűen baktat végig a kihalt utcán, direkt nem használja vámpír képességeit, néha neki is jólesik emberi ütemben haladni, és megbámulni pár kirakatot, vagy éppen műszaki cikket. Folyamatosan vásárolja ezeket a kis ketyeréket, hogy értse, miként működnek, és hogy minél inkább felszerelje a bárt, modernizálódik, Pam legnagyobb bánatára. Ezt nem egyszer lemeccselték már. Sóhajtva megáll a bár előtt, és a kígyózó sort kikerülve lép be, odamorogva az ajtónállónak hogy kit ne eresszen be, aki már nagyon részeg. Belépve, megáll, és egy pillanatra élvezi a hely varázsát, a vöröslő félhomályt, és a tömeget, amibe sok-sok szín vegyül. Átvág a táncolókon, és egy a pultnál szerez egy pohár vért, nem szintetikus vért, hanem igazit, amit itt kéz alatt megkap a vámpír ha megfizeti az árát. Nem egy táncoslány is benne van az alkuban ha úgy adódik. Éppen Yvetta táncol, és Eric csak egy pillantással nyugtázza az erotikus táncot, útját a trónusa felé veszi, ahol már említett hölgyemény, Pam várja. Elfoglalja a helyet, és körbenéz, ezúttal alaposabban, és éppen elkapja egy szőke srác tekintetét. Láthatóan végigméri és biccent felé egyet, aztán elfordulva a nővel kezd el beszélgetni, kíváncsi oda mer-e menni hozzá a fiú.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 7:19 am

Figyelem ahogy a szőke vámpír végigmustrálja a termet, majd összeakad a tekintetünk és én nem kapom el rögtön. Végigmérem, bár kissé tartózkodón, semmi kedvem feldühíteni egy vámpírt, egyelőre még csak ismerkedem a természetfeletti népekkel, de az egyértelmű intést nehéz lenne másként értelmezni, mint hogy menjek oda.
~Nekem elment az eszem... ~
Biccentek válaszként, de mielőtt felkelnék ráérősen megiszom az italom, majd az egyre sűrűsödő tömegen át, sétálok a tulajhoz, bár hogy miért azt magam sem tudnám megmondani. Világéletemben kíváncsi voltam, és nagyon valószínű, hogy ismét ez fog bajba sodorni...
- Menő hely - intek körbe, mikor odaérek a vámpírhoz. Hogy köszönni is kéne? Khm... rossz nevelést kaptam, viszont a mellette szobrozó nőnek intek, azért hölgyekkel szemben alap udvariasság, majd várom, hogy kiderüljön miért hívott.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 7:33 am

Most már célzottan a szőke fiút nézi, aki egy régi ismerősére emlékezteti, de kizárt hogy vámpír legyen, hiszen olyan kis fiatal, és törékeny, semmi emberfeletti nem érződik rajta, és ez így van jól. Nyugtázza hogy sikerül odahívnia, úgy hogy még Pamet sem kellett elmozdítania maga mellől. Imádja a vámpírlétének ezt a hasznos oldalát, az emberek meglehetősen hamar engedelmeskednek neki. Lustán, ragadozószerűen figyeli hogy miként készül neki az idegen hogy elé járuljon. Nem, cseppet sem túlzás, mert Eric elé járulni szoktak a népek, nem egyszerűen menni. A megjegyzésre, amit tesz elmosolyodik, halványan és pengeélesen. Tehát jól tippelt.
- Valóban. Először jársz itt a Kéjvadászban? - kérdezi végül, és észreveszi hogy fiatal vendége Pamet is végigméri.
- Ő Pam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 7:40 am

- Úgyis fogalmazhatunk, hogy ismerkedem a várossal és leginkább még minden az újdonság varázsával hat rám... - vonom fel lassan a szemöldököm. Fura figura... Oda sem figyelve némítom el a gondolataimban sikoltó rossz előérzetet. Ugyan már, egy zsúfolt bár kellős közepén mégis mit tehetne? Ugyan...
Hát igen, sosem voltam egy szerény figura, és még mindig meg vagyok győződve róla, hogy engem még egy vámpír sem tud befolyásolni, így hát nem fordítok hátat, és nem menekülök ki az ajtón, inkább karba font kézzel mérem végig a tulajt.
- Alex - mutatkozom be a nőnek, majd visszafordulok a férfi felé.
- Most már tudjuk, hogy őt hogy hívják, én is bemutatkoztam, de te ki vagy? - kissé fura, talán inkább abszurd ez a helyzet...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 8:04 am

- Tehát először jársz itt nálunk, értem - feleli a férfi rezzenéstelenül, és ebből nyilvánvaló lesz a tény is hogy nyilván nem régen költözhetett ide, ha még nem járt az egyik leghírhedtebb helyen, és vámpírtanyán, a Kéjvadászban. Végigméri még egyszer, alaposan, elidőzve gondosan mindenütt, neki van ideje. És Pam is ráér, maximum Alex siethet de az őt nem érdekli. Feláll a trónusról, és lelép, Alexnél pont fél fejjel magasabb és mérföldekkel erősebb. Körbe sétálja, és ismét letelepedik.
- Egyedül jöttél? Csodálom a vakmerőséged - jegyzi meg, és a nevére vonatkozóan csak elvigyorodik, aki őt nem ismeri....
- Ő Eric Northman a bár tulajdonosa, és a kilencedik körzet sherrifje - kommentálja helyette kéretlenül is a szépséges Pam, és Eric csak biccent. Szerényen mint mindig.
- Igaza beszél, Eric vagyok. Mit csinálsz erre ha kérdezhetem? Szeretnéd ha valaki megharapna?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 8:34 am

Rezzenéstelenül figyelem a szőke vámpírt, bár mikor elém lép önkéntelen is hátrálok egy lépést. Engem csak ne méregessen ilyen szemekkel senki... De a szavak valahol félúton a torkomon akadnak és megbabonázva figyelem ahogy visszaül, de erővel lehunyom a szemem és egy picit megrázom a fejem.
~Már tudom, miért nem jártam vámpírok közé eddig...~
Kitisztult gondolatokkal felelek neki, még egy lépést hátrálva.
- Egyedül jöttem, de nem hiszem, hogy különösebben vakmerő lennék...
Biccentek a nőnek, hallva a bemutatást, de nem igazán értem, miért kellene nekem ettől hanyatt esnem. Bár a tekintet amivel a nevet kiejti nyilvánvalóvá teszi, hogy nekem most bizony meg kellene ijednem. Hát köszi... Azért ott még nem tartunk, hiába az előbbi kis elbájolás, ami szerintem nem akaratos volt, csak én reagálok rosszul a vámpírok társaságára...
- Nem csinálok semmi különöset, nagy általánosságban a városba költöztem, munkát keresek...
- Megharapni? Köszi kihagynám - nevetek fel. Nem, engem ne harapdáljon senki! Bár azt mondják frenetikus egy élmény... - Talán majd egyszer - teszem hozzá vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 8:46 am

~Bátor, és tetszetős....~
Elmélkedik magában a fővámpír, és figyeli hogy áldozata hátrál egy lépést, ezen elmosolyodik, de semmi érzelem nincs benne, pusztán csak egy...semmit mondó gesztus. Nem bájolta el a fiút, semmi féle erejét nem vetette be, csak tett körülötte egy kört, ez még nem olyan nagy vétek.
- Nem? Nyilván akkor az sem vakmerőség hogy éppen engem méregetsz ilyen szemekkel? - érdeklődik kíméletlenül őszintén, és kicsit előrehajol.
- Nem szoktam meg, hogy engem vizslassanak, mivel itt általában én vagyok a vadász... és te a préda... - suttogja a végét, de semmi fenyegető mozdulatot nem tesz csupán hátradől, és hallgatja a szemtelen fiút. Tetszik neki így elsőre, nem ellensége ő a szépségnek.
- Milyen munkára gondoltál? - kérdezi hirtelen, és egy pillantást vetve Pamre biccent. Talán... férfitáncosnak nem lenne rossz, és ezzel szabad keze lenne mindkettejüknek.
- Majd egyszer? Még meggondolhatom magam... - mosolyodik el ismét, ragadozóan.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 9:09 am

- Milyen szemekkel? - kérdezek vissza gunyorosan. - Én csak kíváncsi vagyok, vagy talán bűn? - érdeklődök, de egyelőre nem lépem vissza azt az egy lépést. Jó ez így, hogy van egy kis távolság közöttünk.
- Szóval te lennél a vadász? - tény, ami tény, elég félelmetes figura. Eddig kevés olyan embert láttam, aki még ülve is a többi ember fölé magasodott és nem annyira méretben, mint inkább érzésre. Hirtelen nagyon is tudatában lettem, hogy egy vámpírral egyezkedem... A hátamon végigfutó borzongást elnyomva egy félmosolyt villantok fel. Nem kell tudnia, hogy megijesztett...
A hirtelen témaváltás meglep és csak megrántom a vállam.
- Semmi konkrétra, gyakorlatilag bármi szóba jöhet.
- Talán ha nem fogok attól tartani, hogy egy kedves vámpír átharapja a torkom, akkor majd kipróbálom - vigyorodok el és közben végigmérem. Nem hiszem, hogy a nyakam közelébe szeretném engedni...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 9:26 am

- Nem, a kíváncsiság sosem bűn, más viszont annál inkább, mint sejted. Nem ismered a vámpírokat, és mégis közénk jössz egymagad? - kérdez rá a lényegre a vámpír, és újra előredől. Ezeréves tapasztalat áll mögötte, és megvan az a jó szokása, hogy ahogy öregebb lesz, egyre erősebb is. Tiszta jó.
- Én vagyok a vadász, a szó szoros értelmében Alex. Ezt ne felejtsd el. Soha, ne felejtsd el hogy ki a vadász - nyomatékosítja a szavait azzal hogy ismét előredől. Félelmetes, és öreg jelenség, nem egyszerű, még természetre sem. Mérlegeli a fiút, azt mondta mindegy milyen munka, még akár ajánlata is lehetne. Biccent Pamnek, mire a fiú mögé lép, és egyik kezével átkarolja a derekát, a másikkal a másik kezét fogja le, és a fülébe suttogja.
- Ne kiabálj, és ne zajongj, különben nyűgös leszek - dorombolja, Eric legnagyobb örömére, ugyanis elmosolyodik, ezúttal azonban jókedvűen.
- Hidd el nekem, nem akarod látni milyen Pam, ha nyűgös, kérdezd meg inkább Yvette-t. - teszi hozzá és ismét felkel, körbejárja a fiút, alaposan. Aztán megáll előtte, és megszaglássza, épp csak belehajolva Alex nyakába.
- Finom illatod van. Milyen kár hogy ma már ettem... - húzódik vissza, de nem ereszti el a fiút, hadd maradjon egy kicsit a nő szerető karjai között.
- Pam, szerinted mit csináljunk ifjú barátunkkal? - kérdezi ki a nő tanácsát, néha azért figyel rá, mert pár évszázada már mellette van, és figyel rá.
- Nem is tudom, Ansela éppen használhatatlan, és valakinek fel kellene lépnie helyette a hétvégén... - mosolyodott el a nő, mivel pont három nap múlva van szombat. Nagy műsor, és nincs egy táncos.
- Mondassz valamit, kedvesem. - pillant vissza a fiúra.
- Tudsz táncolni, Alex?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 9:55 am

- Nem ismerem a vámpírokat ez tény, de mertem remélni, hogy nem esznek meg az első találkozás alkalmával - nevetek fel. Sosem hittem el igazán a mesét arról a szintetikus vérről. Persze, biztos akad aki azt issza, de kétlem, hogy a régebbi típusú vámpírok lemondtak volna a fő táplálékukról... Én sem váltanék szívesen egyik napról a másikra húról szójára... Kár hogy ez esetben az emberek képviselik a húst, de hát semmi sem lehet tökéletes. És eddig nem sok olyan emberrel találkoztam, akik bebizonyították volna a faj felsőbbrendűségét... Ilyenkor sajnálom néha, hogy rossz helyre születtem. Még gondolatban sem tudom megvédeni a saját fajtámat, na szép!
- Elsőre is megértettem, hogy ki vagy - morgom, mert enyhe fenyegetés bujkál a tekintetében és ezt nem veszem jó néven, ahogy a nő következő megmozdulását sem, főleg, hogy karjai vaspántokként szorítják le a kezemet és mozdulni sem tudom.
A pillanatnyi rémület után egy mély levegővétellel igyekszem megnyugodni. A kapálózással nem segítek magamon, de egyszerűen ettől a nőtől a hideg is kiráz...
- Nem kérdezek senkitől semmit, konkrétan el tudom képzelni. Egy hisztis nő még emberben sem jó, gondolom vámpírként még rosszabb - vonok vállat, már amennyire fogva tartóm engedi. De akármennyire is bátrak a szavaim, azok szöges ellentétben állnak dörömbölő szívemmel, főleg mikor Eric ismét körbejár és a nyakamba hajol...
Minden izmom megfeszül és rántanám el magam, de Pam megtart. Hogy húzna el valahova messzire innen!
- Ha ma már ettél, igazán nem kellene úgy mustrálnod, mint a vacsorádat... - morgom, de a szándékkal ellentétben hangom kissé megreszket.
Figyelem a beszélgetésüket, és elgondolkoztat az ajánlat.
- Nem táncolok éppen rosszul - felelem, mert hát végülis ez az igazság. És nem ez lenne az első alkalom, hogy színpadon szórakoztatom a népet. A főiskola egy igazán drága dolog...
- De most már tényleg elengedhetnél - pillantok hátra Pamre - vagy szólj rá, hogy engedjen el! - ezúttal már a fővámpírnak szólnak kissé indulatos szavaim. Nem igazán bírom, ha korlátozzák a mozgásteremet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Aug. 31, 2011 10:20 am

- Pontosan. Nem ismered őket, nem ismersz minket, mi nem vagyunk olyanok mint ti. Itt az egész a harcról szól, tudod? A ki az erősebb játék sosem ér véget, főleg hogy javarészt halhatatlan nép vagyunk. Nem megenni akarlak, félre ne érts, az sem lenne ellenemre, csak nem akarom hogy más vámpír is szemet vessen rád - magyarázza a férfi nyíltan, nem titkolva hogy ha kell, akkor erősen rámozdul a szemtelen fiatalemberre, mivel némi szórakozás neki is kell. És Alex jó szórakozásnak igérkezik, jobbnak mint a legutóbbi táncos lány.
- Helyes, csak nem szeretném ha elfelejtenéd. Ismétlés a tudás atyja, mint mondják - felel hidegen, és felkuncog, mikor a női hisztire terelődik a szó. Pam is kuncog, nem lesz ma hisztis már előre látja, sőt még nyűgös sem.
- Találó, igazat mondasz, élőben sem egy kellemes élmény, és elhiteted, az öröklét csak fokozza a képességeket. Khm, minden téren, így a női hisztiben is azt kell mondjam - simít végig szőkés haján, és elmosolyodva pontosan érzékeli hogy gyorsabban ver a szíve, és hogy korántsem olyan magabiztos mint amilyennek mutatja magát.
- Ma már ettem, de holnap is ennem kell valamit. A True Blood előételnek jó maximum, másnak nem. Kell valami laktató is utána - jegyzi meg, és közelebb lépve a fiú zsebébe nyúl. Megérzése helyesnek bizonyul, és előhúzza az igazolványtartót, és végigböngészi.
~Pompás!~
- Valóban? Pam, ha volnál kedves... - int a nőnek, aki erre elereszti a kicsit makacs fiút, és elindul valamerre, Eric szerint vacsora utáni nasst keresni magának, vagy csak egy jó numerát.
- Gyere... - indul el a szőke vámpír, az irodába. Ott nyugodalmasan tudnak beszélgetni majd. Mikor az ajtó elé ér, kinyitja és maga elé engedi vendégét, kisebb a zaj, és még akár próbatánc is járható, amire Eric szörnyen kíváncsi. Nem alkalmaz teszteletlen dolgokat ez az egyik aranyszabálya, amit mindenkinek észben kell tartania, ha nem akar haragja célpontja lenni. Az irodába a kanapéra veti magát, nem kell most semmi más, se papír, se toll.
- Tehát, mióta táncolsz te pontosan? És hol táncoltál már? - kezd bele a faggatózásba. Édes kettesben, egy irodahelységben egy bár hátuljában...Romantikusabb nem is lehetne.


//Köv mehet is irodába szerintem//

Folytatás: A Főnök irodája
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzomb. Szept. 10, 2011 10:48 am

:::..Eric..:::

Ismét itt… a Fangtasiában. Szimpatikus egy hely, legalább is nekem az. Másna lehet, hogy nem tetszik de ízlések és pofonok ugyebár nem egyformák, még szerencsére. Mindenkinek megvan a maga világa, és az enyém pont az ilyen klubok. Szeretem a nyüzsgést, az embereket, na meg a többi lényt, tekintve, hogy én is közéjük tartozom. Más klubokat is fölmértem a környező városokban, de egyenlőre ez vonz a legjobban, persze ez még változhat.
Már igen csak benne vagyunk az éjszakában, mikor megérkezem. Leparkolom a motorom, majd bemegyek. Külsőmmel most is felhívom magamra a figyelmet, mint mindig, de ezt már megszoktam, akkor lenne gond, ha valamiért az emberek nem rám, hanem valaki másra figyelnének. Vérvörös koktélruhát viselek, fekete csipkével. Tűsarkú szandált vettem föl, hajamat pedig fölfogtam, csak, hogy kiemeljem nyakam kecses ívét, elvégre vámpírok közé jöttem főleg, ott pedig ez nem árthat. Ami fontos lehet, hogy nem látszik harapásnyom a nyakamon. Szerintem igazán kiábrándító tud lenni, ha látszik az alanyon, hogy már használták egyszer, persze én nem vagyok vámpír, nem tudhatom, hogy nekik mi tetszik és mi nem. Igaz, nem az a célom ma este, hogy vacsit csináljak magamból, hanem az, hogy jól érezzem magam.
Leülök az egyik szabad asztalhoz, majd rendelek magamnak egy koktélt, nem túl erőset, nem akarom ma este elveszíteni a fejemet. Kíváncsi tekintettel nézek végig a termen az itt lévőkön, van akin pár pillanatnál tovább is elidőzik a tekintetem, de egyenlőre senki olyat nem látok akivel szívesen eltölteném az estém hátralévő részét. Ez az átka annak, ha valaki nagyon válogatós.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyVas. Szept. 11, 2011 2:56 am

Adriana

Miután az utolsó fontos levelet is elküldte az internet segítségével hátradőlt a fotelében, és még megnézett pár weboldalt, lett-e valami akciós ami esetleg kellhet még a bárba, mivel nem nagyon talál ilyesmit, úgy dönt, kimegy a vendégek közé, és kis trónusára telepedve szemléli majd a tömeget. Feláll a gép elől, és nagyot nyújtózik, fekete izompólója alatt megfeszülnek az izmok, halálakor sem volt egy izomtalan ember. Fekete farmeréről most dizájnos díszlánc lóg le, kivételesen hagyta hogy Pam öltöztesse. Szőkés haja lazán omlik a vállára, éppenhogy elérve azt, nem túl hosszú, sose szerette ha hosszú a haja, még amikor élt akkor sem, hiszen a harcos férfiaknak dicsőség volt a hosszú haj viselése, de a halálos kimenetelű csatában egy éles bárd a feje helyett a fonatát metszette le, így halála és feltámadása után már csak vállig nőtt a haja.
Felmorranva kilép az ajtón, és körbepillant, a zene rendben, világítás rendben kiszolgálás megy rendesen, táncosok szórakoztatják a népeket, és sokan bámulják is őket, amit jó jelnek könyvel el. Nemrég szerződtetett pár fiú táncost is, hogy a hölgyeknek is kedvében járjon, és úgy véli sikere is lesz a dolognak. Körbenéz, és tekintete megakad egy fiatal nőn, aki magányosan üldögél egy asztalnál. Halvány, jéghideg mosolyt villant felé, és elegánsan lépkedve, elfoglalja kis trónusát, ahol vált pár szót Pammal. Aztán csak figyel, de tekintete néha visszatér a magányos nőre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyVas. Szept. 11, 2011 8:11 am

Vámpírok, turisták, és harapás függők. Körülbelül így tudnám leírni az itt lévő vendégeket, persze vannak kivételek, ebbe a kategóriába sorolom magamat, hisz nem a látványosság miatt jöttem, és nem is vagyok harapás függő… még csak az kéne. Megnéznek engem is az emberek, de nem foglalkozok igazából senkivel sem, mivel egyenlőre senki sem, hogy is mondják? Áh, megvan: senki sem üti meg a szintet, amit én meghatároztam.
Figyelmem a táncosokra terelődik, szakértő szemmel nézem őket, és be kell látnom, nem kispályás táncosokat alkalmaznak itt, aminek igazából örülök, mert ez is mutatja a hely színvonalát, azt, hogy ez nem egy ócska lebuj, hanem igen is adnak a minőségre. Talán még az alkalmazottak testi épségére is figyelnek, hogy ne essen bajuk, ha az egyik vendég kötözködni kezd, de ebben nem vagyok már olyan biztos. Ez csak a tulajtól függ, ami ugyebár elég relatív.
Tekintetem az imént bejövő férfit követi, magas, félhosszú szőke haja, és igazán markáns arca nagyon is tetszetős. Hideg mosolyára egy apró, de kacér mosoly a válaszom, majd nem is foglalkozom vele tovább, hanem rendeltem is a következő italomat, mivel az előző elfogyott.
Tekintetem vissza tévedt a szőke férfire, valamiféle trónuson ült, nyílván valami fejes lehet. Nem igazán tájékozódtam az itteni emberekről, mielőtt ide jöttem, és ennek még lehet kárát fogom látni, de sebaj. Úgy állok hozzá, hogy kevés helyzet van amiből ne tudnék kimászni könnyű szerrel. Fölálltam az asztaltól, és kecses léptekkel elindultam a vámpír felé. Kikerültem akiket ki kellett, és igen csak hamar a férfi mellé értem.
- Estét!- köszönök neki doromboló hangon.
- Gondolom Ön az egyetlen aki itt segíteni tud nekem, munkát keresek.- vágok bele a közepébe. Minek is húzzam a dolgokat? Meló kell, ez a hely pedig szimpatikus.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzomb. Szept. 17, 2011 3:45 am

Unatkozva pillant körbe, ma már sokadszor, semmi értelmes társasága nem akad, Pam nem valami bőbeszédű, így a társalgást most ő sem erőlteti túlzottan, Godriccal nem tudott beszélni, és még a királynő is előjött az újabb hülyeségével.... Remek nap ez. Vissza-vissza pillant a magányos nőre, olyan csinos jelenség, igazi vacsorának való, és komolyan el is gondolkozik a dolgon, hogy lehengerlő modorával leveszi a lábáról, majd szépen megcsapolja. Nem is nagyon kell megmozdulnia, úgy tűnik házhoz jön a kaja, mivel a lány elindul felé, és megáll a trónusnál. Dorombolva szólal meg, még egy igazi alakváltónak is dicsőségére válna a dolog.
- Estét - viszonozza a köszönést enyhén szűkszavúan, és érdeklődve pillant a nőre, alaposan végigméri, amolyan férfiasan.
- Munkát? Milyen fajta munkát? Lehet hogy tényleg segíthetek, de az is lehet hogy nem - válaszol egy halovány mosollyal, ezek szerint nem tudja hogy a hely tulajával beszélget.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyCsüt. Dec. 22, 2011 10:59 am

Miközben sétálok, sokan követik lépteimet, talán remélik, hogy a szoknyám egyszer csak feljebb csúszik, de nem fog. Nem engedhetem meg magamnak, hogy kínos szituációba kerüljek, és eddig nem is fordult velem elő ilyesmi. Mások meggondolnák vagy háromszor, hogy oda menjenek e a szőke férfihoz, még az után is, hogy a tekintete többször rám tévedt… én nem tartok tőle. Megölni nyilvánosan nem fog, akkor meg miért is kéne tőle tartanom?
Mikor oda érek, elé végig mér, mint ahogy a legtöbb ember tenné, csak, hogy Ő nem ember, hanem vámpír, ebben egészen biztos vagyok.
-Profi táncos vagyok. Legalább olyan jó, mint akik most láthatóak, ha nem még jobb. Még friss husi vagyok a városban… - válaszolom a kérdésére. Lehet jobb lett volna valakitől felvilágosítást kérni, hogy itt ki is a főnök, és nem csak vaktában lövöldözni, de hát most már mind egy. Próba szerencse.
Egy kósza tincset hátra simítok a fülem mögé, majd a nyakamon is egy kicsit végig simítok, mikor leeresztem a kezem magam mellé. Amolyan figyelem felkeltés, bár egészen biztos vagyok abban, hogy a nyakamat is már megnézte magának.
-Nos? - Nézek rá kíváncsian, hogy akkor van e esélyem valami meghallgatásra, vagy kopogtassak más ajtókon? Bár… hülye lenne ha nem adna nekem esélyt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyHétf. Dec. 26, 2011 5:26 am

Végigméri a nőt, újra, férfiasan azaz tetőtől talpig, és most is ugyanazt látja, formás lábakat, éppen hogy feneket takaró ruhát, és dús kebleket, amik vonzóan domborodnak, szinte sikoltva egy férfikéz után.
- A látvány igazán tetszetős, mit ne mondjak - áll fel, és sétálja körbe a nőt, mindent alaposan megszemlélve, hogy milyen az alkata, mennyire egyenes a tartása, és minden mást is megnéz.
- Profi? Az sosem árt, na és mondd csak kiscica, hol szereztél tapasztalatokat ebben a szakmában? - áll meg a nő mögött, és egész a nyakába hajol, miközben egyik kezével magához húzza, és ott tartja. Semmi erotikus nincs ebben, csupán egészséges érdeklődés. Persze jobban örülne ha Alex lenne itt, és őt ölelgethetné, de ő éppen el van foglalva mással.
- Hm, mi lenne ha táncolnál nekem egyet, hogy magam is meggyőződhessek arról aaa... profizmusról? - kérdezi egy nem látható mosollyal, és elereszti a nőt. hogy táncoljon ha akar, és kell-e neki ez a munka.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Dec. 28, 2011 11:37 am

Nem szólok semmit sem, mikor körbesétál, csak várok, egyelőre türelmesen, hogy mit is fog majd mondani. Rossz szava nem lehet, ha mégis, akkor elveszíthet egy jó táncost. Csak magával szúrna ki. Na igen, egoizmus a részemről megvan, de ez mindenki másban is, csak nem mindenki vállalja föl ennyire.
- 20 éve táncolok, minden féle tánchoz értek, legyen az erotikus, komoly, freestyle vagy kötött koreográfia. Semmi sem okoz gondot.-
Cseppet sem tetszik, hogy a nyakamhoz hajolt. Neki ott semmi keresni valója sincs, igaz, míg az agyarait bent tartja, addig semmi gondom sem lehet vele. Nincs bajom a vámpírokkal, addig, amíg nem akarják kérdezés nélkül a véremet ontani, igaz, most ilyen helyzetről szó sincs. Magához húz, én meg a hátammal szépen hozzá simulok. Már már akaratlanul teszem ezt, mintha ösztönösen jönne… végül is ha úgy vesszük egy nagymacska vagyok, a cicusok, meg oda meg vissza vannak az érintésekért, még akkor is, ha semmilyen szándék sincs bennük.
Mikor elenged táncolni, kezdek a éppen szóló zene ritmusára. Olyan mozdulatok, ami ehhez a helyhez, és zenéhez illik, és amitől a legtöbb férfi nyála csorogni kezd. Tudom, hogy mit kell csinálni, hogy a tekintetek rám szegeződjenek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Dec. 30, 2011 12:35 pm

Adriana

Végignézi a nő magánszámát, ahogy az éppen aktuális zene ritmusára rázza magát, majd magához inti Pamet, és valamit susog vele, majd ismét a nőre pillant.
- És mi a becses neved? - kérdezi, majd felcsendül egy kissé vadabb, erotikusabb zene, és a tömeg is erre kezd táncolni, míg ő a vérpárducot nézegeti.
- És mivé alakulsz ha feljön a telihold? - faggatózik, érzi hogy nem ember, ahhoz túl kecses és gördülékeny a mozgása, a 20 éves táncos múltra meg csak biccent.
- Erre a számra is legyél kedves mutatni valamit, mielőtt eldöntöm vagy-e olyan jó mint mondod - mosolyodik el és hátradőlve nézi a műsort.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Dec. 30, 2011 3:01 pm

Nem hallgatózok, pedig igen csak kíváncsi vagyok, hogy mit is sutyoroghat a két vámpír. Vajon meg vannak elégedve a tudásommal? Nem szokásom megkérdőjelezni, de semmi sem mehet mindig pofon egyszerűen. Nyílván sokan akarnak itt dolgozni, ezért bővel akadhat választék, akikből válogatni tudnak. De nekem itt a helyem, ebben egészen biztos vagyok. Legalább is addig, amíg biztosan a városban maradok. Ki tudja, hogy mikor unom meg ezt a helyet.
-Adriana Velasquez. - mondom, meg neki a nevemet mikor kérdezi. A zene vált, olyan zene jön, ami az ilyen klubokhoz sokkal jobban illik. Erre lehet úgy táncolni, hogy a ruhám alá csúsztassák a pénzt… legalább is az olyan helyeken ahol vetkőzni is kellett.
-Meow… vérpárduc vagyok. - Ezek szerint kiszúrta, hogy nem vagyok közönséges ember, bár ez csak természetes. Kérésére bólintok, majd ismét elkezdek a zene ütemére mozogni. Tudom, hogy többen is elkezdtek engem nézni, szinte érzem a tekinteteket a hátamon, de nem foglalkozok velük, ők nem fognak nekem munkát adni. Ha engedi, akkor részese lesz egy kis öl táncnak is, majd mikor vége a számnak akkor megállok, és várom, hogy most akkor hogyan is fog dönteni.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyVas. Jan. 01, 2012 9:09 am

Adriana

Pam szólt a zene miatt, ez teljesen egyértelmű lesz, amikor felhangzik a vadabb ütem. A szőke férfi, csak figyeli ahogy a nő, akit Adriana-nak hívnak az újabb zenére riszál, és elvigyorodik, amikor az ölébe ül, és ott is ficereg egy kicsit. Valahol mélyen jó érzéssel tölti el hogy ennyire szeretik a nők, még ha csak a pénze miatt is, de egy pillanatnyi élvezet és öröm neki is kijár.
- Nos Adriana, ha még esetleg Pam nem mondta volna, én Eric vagyok a tulajdonos - mutatkozik be röviden, semmi én vagyok az isten itt, vagy hasonló, csak egyszerűen Eric.
- Meow akkor fel vagy véve Vércicus. Megkérjük Pamet írja meg a szerződést busás fizetség keretében. Vetkőzni kell, de minimális ruha maradhat ha szégyenlős vagy. A szex nem a munkakör része, de ha tetszik valaki elmehetsz vele, ha zaklatnak csak szólj. Szabad nap van, ha beszervezel magad helyett valaki mást, üres műszak ne legyen, a többi nem érdekel, rendezzétek le magatok között. És nagyon vigyázz a táncos fiúmra, mert egy szem példány... - vigyorodik el, és kinyújtja a kezét, megpecsételve ezzel a szerződést.
- Na?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Jan. 13, 2012 6:23 am

Örülök, hogy bemutatkozik, így legalább már tudom, hogy hívják, és nem rejtély a neve. Eric. Érdekes…
Halgatom amit mond a munkáról, jó fizetés, de vetkőzni kell, nos ezzel nincs semmi gondom sem, már dolgoztam olyan helyen, ahol kellett vetkőzni is. Végtére is szeretem az ilyen helyeket, több pénzt csúsztatnak a bugyim pántja alá.
-Korrektnek hangzik minden. Miért is kell rá vigyázni? A fiú táncosra? És ami a legfontosabb milyen értelemben kell rá vigyázni? -ez azért elég fontos, mert ha esetleg bajba sodorná magát, én ugyan nem fogom a hátam tartani érte, se a hős lovagot játszani.
Elfogadom a felém nyújtott kezet, és kezet rázok vele. Hmm, mi van, ha az a srác a szeretője, és azért kell figyelni rá? Ez igazán nagy kár lenne, és hatalmas csalódás magammal szemben, hisz első ránézésre ki szoktam szúrni az olyanokat, akik a saját csapatukban szeretnek játszani… De végül is mind egy, nem az én dolgom, hogy Eric hogy szereti kiereszteni a gőzt, és szórakozni.
-Még valami… tekintve, hogy ez egy vámpír bár. A véradással mi a helyzet? Ha kötelező, akkor inkább keresek más helyet magamnak. Vagy az is olyan, mint a szex? Csak akkor van, ha én is akarom? - érdeklődök, mert ez is egy fontos szempont. Ha nem a saját nemébe lenne belehabarodva Eric, akkor talán bepróbálkoznék nála, de így nem fogok. Kár érte, mert szép pofija van.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Jan. 18, 2012 11:23 pm

Elmosolyodik, tudja ő hogy az ajánlat jó, mivel ő találta ki rossz nem is lehetne ami azt illeti. Szét néz a terembe, és egy intéssel a pult felé irányítja Pamet, hogy rendezzen el egy kisebb konfliktust. Menne ő maga, de éppen beszélget.
- Hogy ne essen baja a tánctéren, ő nem alakváltó vagy vámpír hanem szimpla halandó, így törékenyebb mint az én vagy a te fajtád. És olyan értelemben is vigyázni kell, hogy ő az enyém, és senkivel nem osztozom rajta - teszi hozzá, majd elvigyorodik, és kilátszanak hegyes kis fogai.
- Még mielőtt azt gondolod hogy egy szép nő nem érdekel, akkor tévedsz - jegyzi meg, ezzel juttatva kifejezésre, hogy ő a nőket szereti, Alex meg csak fellángolás, egy jó játék, aminek nem tud ellenállni, és őszintén szólva nem is akar. 1000 évente egyszer belefér.
- A véradás is olyan mint a szex, önkéntességen alapul, erre nem kötelezek senkit. Ha akarsz adsz ha nem akkor nem. Nem szokásom megfosztani az alkalmazottaimat a döntés jogától - mosolyodik el ismét, és újra felkel, körbejárkálja a nőt, és megáll mögötte, miközben megint magához húzza a derekánál fogva.
- Mondd csak cicamica...Párod van már?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Asztalok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok Empty

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Fangtasia :: A bár-
Ugrás: