A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégAsztalok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok - Page 2 EmptyVas. Jan. 22, 2012 4:45 am

Asztalok - Page 2 Tumblr_ljnlsp4hM01qgzltho1_500

Látom, hogy a pult felé int, és a vámpír nő már el is indul, hogy rendezze az ottani kis konfliktust. Ez pozitív, hisz ha van valami, akkor igen gyorsan cselekednek, kíváncsi vagyok, hogy a táncosokra mennyire figyelnek oda. Mi az amit még megengednek, és amit már nem. Nyílván a bántalmazást már nem, de a taperolást azt igen… Én pedig azt sem szeretem, de majd meglátom, hogy mi is lesz, majd mikor ténylegesen munkába fogok állni.
-Rendben, akkor majd igyekszem távol tartani magam tőle. - Ígérni nem ígérhetek neki semmit sem, hisz még nem is láttam azt, akiről szó van, miattam nem fog megsérülni, ebben biztos vagyok, a másik meg, hogy csak magának akarja, lehet róla szó, de előbb majd megnézem, hogy ki is az az ember. Ha csak így látatlanban megígérném Ericnek, hogy nem nyúlok hozzá, akkor nem lennék ön magam.
Következő mondata kicsit meglep, vagyis az előbb téves következtetést vontam le magamban. Két csapatban játszik, nem csak egyben. Ez igazán jó hír, legalább is a nőknek. Kár lenne egy ilyen hímért.
-Ezt örömmel hallom, hogy nem vagyunk ilyenre rákényszerítve, illetve, hogy megtiltva sincs. - Ha valamelyik kötelező lennem, akkor már itt sem lennék. Nem szeretem, mikor megmondják, hogy pontosan mit is kell csinálni. A lényeg, a közönség szórakoztatása, a többi már rám van bízva, hogy hogy és mint csinálom. Legalábbis így vettem észre.
Hozzá simulok, és végig simítok az alkarján.
- Szerinted? Ha lenne, akkor nem ilyen helyen keresnék magamnak munkát… - válaszolom neki szinte dorombolva. Hátra pillantok rá, végignyalok felső ajkamon, na most mi lesz?

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok - Page 2 EmptyHétf. Jan. 30, 2012 9:29 am

Eléggé odafigyel az apróságokra és nem hagy semmit annyiban mint ez látható is.
- Rendben, ezt el is várom. Nem egy elveszett gyerek az, de sajnálatos módon túl szembetűnő - mosolyodik el, és beleszusszan Adriana nyakába, nem veti meg a szép nők társaságát, és mivel már van egy vérállatkája, miért ne lenne még egy?
- Nincs. Ez egy egyéni döntés, a lényeg hogy a tánc és a műsor menjen... Arra viszont harapok ha minőségtelen - jegyzi meg, és szemfogaival végigkarcolja a nő nyakát, de még véletlen sem sebezi meg, ez most nem arra megy ki, és ma már amúgy is ivott valakiből.
- Mondassz valamit szépségem.. - mosolyog és elereszti Adrianát.
- Nos, mielőtt majd munkába állsz, megkapod a szerződés másolatát, és Pam körbevisz hogy mi merre van, és elmeséli pontosan mit kell tenned és mit szabad, illetve mi miatt lehet hőbörögni nálam... - vigyorodik el, és visszatelepedik a trónusához. Részéről lezárta a beszélgetést, de tekintete vissza-vissza téved a párducra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok - Page 2 EmptyPént. Feb. 17, 2012 5:25 am

NEm értem, hogy mi lehet oly különleges egy emberi hímben, hogy oda kelljen rá külön figyelni, abban mindenki biztos lehet, hogy én nem fogom a vásárra vinni a bőrömet egy emberért. Oly keveset érnek hozzánk, vérállatokhoz képest. Nincs bennük semmi érdekes sem, maximum a vámpíroknak, mert őket könnyebben tudják az uralmuk alá hajtani, de mind egy is, ez nem az én problémám. NEm vagyok, soha nem is voltam kiszolgáltatott helyzetben, kivéve ha azt én akartam... khm. na szóval. Ahogy látom Eric nem akarja kihasználni azt a lehetőséget amit most könnyen megkaphatna, nem tudja mit hagy ki. Második esélye nem lesz csak magával szúr ki, nem tudja, hogy mit hagyott ki. Egoista vagyok? Ki nem az? a szőke vámpír minden képen nagyra tartja magát, ahogy n is magamat, de ez így normális. Akiben nincs meg az egészséges önimádat, azzal nagy gondok vannak. Belsőleg, és nyílván külsőleg is. Na de erre boruljon most homály.
-Rendben, köszönöm.-válaszolom neki, hogy majd Pam körbe vezet, Ő leül, én meg hátat fordítok neki, és többet nem is foglalkozok vele. Kikérek magamnak egy koktélt, majd azt szépen eliszogatom, és jól érzem magam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégAsztalok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok - Page 2 EmptySzomb. Júl. 28, 2012 5:38 am

Játékos törlése miatt lezárva
Szabad terület
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Asztalok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Asztalok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Fangtasia :: A bár-
Ugrás: