A Magyar True Blood FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.

A Fórum e-mail címe:
truebloodfrpg[@]gmail.com
FRPG TOP SITES KATTINTS MINDEN NAP!
Holdállás
CURRENT MOON
moon phase
Legutóbbi témák
» Dangerous Mystic World
Recepció EmptySzer. Ápr. 03, 2013 1:09 am by Vendég

» VampireDiaries
Recepció EmptyKedd Feb. 26, 2013 4:00 am by Vendég

» Teen Wolf FRGP
Recepció EmptyVas. Feb. 03, 2013 3:48 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Recepció EmptySzomb. Jan. 12, 2013 5:49 am by Vendég

» Kylwog De Lamar
Recepció EmptyHétf. Nov. 12, 2012 3:31 am by Vendég

» Alois Rock School
Recepció EmptyVas. Nov. 04, 2012 12:20 am by Vendég

» kilencedik csoport
Recepció EmptyHétf. Okt. 29, 2012 3:03 am by Vendég

» Last Minutes & Lost Evenings
Recepció EmptyKedd Okt. 09, 2012 6:35 am by Vendég

» Prison - éld az életed!
Recepció EmptyHétf. Okt. 08, 2012 9:22 am by Vendég

» There is no light without darkness - HP next RPG
Recepció EmptyCsüt. Okt. 04, 2012 7:12 am by Vendég

» The Killing Dance(új)
Recepció EmptySzer. Szept. 19, 2012 8:36 pm by Vendég

» Parkoló és sikátor
Recepció EmptySzer. Szept. 19, 2012 10:08 am by Vendég

» A Sakálnak címezve
Recepció EmptySzer. Szept. 19, 2012 9:05 am by Vendég

» Mera és Ethan lakása
Recepció EmptyKedd Szept. 18, 2012 10:05 am by Vendég

» Kék Lagúna
Recepció EmptyKedd Szept. 18, 2012 7:55 am by Vendég

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (136 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:57 pm-kor volt itt.

Recepció

Go down 
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Hozzászólások száma : 570

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Recepció   Recepció EmptyHétf. Júl. 25, 2011 9:15 pm

Recepció Pacelobby
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyVas. Dec. 25, 2011 4:52 pm

előzmény: Hotel Hades - Cerberus bár

- Örülök, hogy nem okoz problémát a ruha téma - jegyeztem meg egy finom mosoly kíséretében. - Volt már elég vita ezek miatt a többiekkel, és már nem akarok ilyesmivel foglalkozni. - tettem még hozzá, aztán úgy döntöttem, fölösleges több szót pazarolni a témára, hiszen mindketten megkaptuk, amit akartunk.

Chris előtt kiléptem a bár ajtaján, és rögvest a hallban találtuk magunkat. A bár mellett az étterem még mindig nyitva volt, ám nekem most nem volt gyomrom ahhoz, hogy bemenjek, így aztán csak rámutattam az ajtóra, és enyhe fintor kíséretében megszólaltam. - Az étterem. Itt minden munkanapodon ingyen jár egy vacsi. - ezzel tovább is indultam, el a liftek és a lépcső mellett. Fölöslegesnek tartottam előadni, hogy mit talál az emeleteken, hisz ez is csak egy szálloda, még akkor is, ha főleg vámpírigényeknek megfelelő. - A szobákat az alkalmazottak 20% kedvezménnyel vehetik igénybe. A második emeleten van néhány közös helyiség, és szauna, jacuzzi a vendégeknek. Az alagsorban konditerem, játékterem, és egyebek. - soroltam fel, ami épp eszembe jutott, majd folytattam. - Az igazgató irodája, a HR-esé és az enyém a recepció mögött vannak. A munkagyügyes fickó, Sanderson majd mindent el fog mondani, amit tudnod kell. Holnap este fél nyolcra legyél itt, hogy 8-kor munkába állhass. Azt hiszem, egyelőre ennyit kell tudnod.- mondtam elgondolkodva, és reméltem, hogy nem hagytam ki semmi fontosat.
- Ó igen! Ő ott Ben Jones, az éjszakai műszakos recepciósunk. Ő majd eligazít, ha bármilyen gondod lenne. - mutattam a pult mögött álldogáló unott képű srácra, aki épp a számítógépen ügyködött.

-No, van kedved benézni valahová? - kérdeztem Christ, miután szépen felsoroltam, mi mindent találhat a Hadesban. Mivel nem kellett csapos után rohangálnom, hajlandó voltam Chrisre szánni a fennmaradó órácskát, ha úgy döntött, szüksége van még kalauzként rám.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyHétf. Dec. 26, 2011 11:03 am

-Ahogy elnézem a többiek már kitaposták az utat, és nekem a fekete ing tökéletesen megfelel. Ahogy elnézem a többieken nem lesz azzal gondom. – A téma szerintem sem érdeme több szót, megbeszéltük kiveséztük, azt is tudom, hogy milyen nadrág kell, szóval semmi gond sincsen ebből. Megfelel és kész.
Férfi lévén alaposan megnézem magamnak a szőke vámpírnőt magamnak hátulról is, tekintetem elidőzött a fenekén is, de csak addig, még előttem volt és be nem kellett érnem, szóval kemény fél perci idejéig nézegethettem csak.
- Nem is hangzik rosszul, nem szeretek főzni. – Na, igen, a konyhám kb úgy néz ki, hogy pizza doboz hegyek állnak benne, meg kínai kajásak is, meg még nem tudom milyen. A lényeg annyi, hogy nem szoktam magamra főzni. Közben ballagok mellette és próbálok mindnet megjegyezni, hogy ne tévedjek majd el a holnapi este folyamán, az bizony vérciki lenne.
-Ezt jó tudni, ha netán valami miatt itt ragadnék, de szerintem akkor már inkább ledumálom a többiekkel, hogy valahol elfekvőbe eltehessem magam. – Mélázom el egy pillanatra, bár szerintem a fizetésemből simán meg fogom tudni engedni, hogy ha úgy hozza a sors.
-Gondolom akkor majd az ingem is holnap kapom meg, amikor bejelentkezem, hogy megérkeztem melózni. Menet közben lesz valamikor szünet vagy valami váltás, tekintve, hogy élő organizmus vagyok. – Az előző melóhelyemen volt kaja szünet, igaz csak egy darab illetve váltás, ha folyó ügyeink voltak. Bár nekem inkább a cigi szünet dukálna. De túlélem, ha az este folyamán nem lehet rágyújtani.
A pult felé vetettem egy pillantást majd biccentettem a srác felé, megjegyeztem magamnak az arcát és a nevét is, hogy tudjam kihez is kell menni, de kétlem, hogy pont ezt a maflát keresném fel.
-Emlegetted az edzőtermet, arra kíváncsi lennék, meg arra merre a raktár, vagy kivel kell beszélnem, ha a bárból kifogy valami. – ha már felajánlotta akkor lenne pár dolog ami érdekelne, és akkor ezen még ma essünk túl, ne holnap kelljen kutyafuttában.
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyVas. Jan. 01, 2012 4:05 pm

Chris kijelentése nem lepett meg. Elég kevés férfival találkoztam, akiknek a főzőcske a hobbija. – Hidd el, az alkalmazottaink nagy része ugyanígy van ezzel. Főleg miután megkóstolták az itteni kaját – mondtam büszkén. Közben arra gondoltam, hogy ez a minimum, mivel az ide csábított szakácsnak annyit fizetek, mint a konyhán alatta dolgozóknak összesen. Ráadásul egy nagyképű arrogáns baromról van szó, aki hírből sem ismeri a jómodort.

-Ez csak egy kedvezmény, természetesen úgy oldod meg a dolgot, ahogyan tetszik – reagáltam nyugodt hangon, és még hozzátettem: - Bon Tempsból nem lesz kényelmetlen minden nap be és haza járni? - nem mintha komolyan aggódtam volna miatta, egyszerűen csak eszembe jutott, hogy oda költözött, nem is régen. – Tényleg, miért választottad azt a kis koszfészket, amikor ott semmi sincs? Leszámítva persze az indokolatlanul magas nem-ember populációt –

-Igen, holnap kapod a ruhát, csak ne felejtsd el megmondani a recepciós fiúnak a méretet. A raktár pedig az étterem részlegében van – válaszoltam gyorsan, és örültem, hogy megkérdezte, mert elfelejtettem szólni neki a méret-dologról. – A srácok úgy oldják meg a szüneteket, hogy az étteremből áthívják valamelyik csapost, amíg ők pihiznek. A belső kommunikációra ott az ip-telefon. Átszólsz az étterembe, és megmondod, mi kell. Aztán,valaki majd áthozza neked -

A mixereknek jó dolga van ilyen szempontból. A bár mindig tele, és ezért kiemelten kezeljük. A bár egyedül több bevételt hoz, mint az étterem, és az összes többi fizetős szolgáltatás együtt. - Egyébként a legtöbb dolgozónk halandó, úgyhogy nem kell aggódnod, bejáratott rendszerünk van – jegyeztem meg csak úgy mellékesen, majd elindultam az alagsor irányába. Az edzőterem valószínűleg igencsak kihalt lehet, hiszen a vámpírok ritkán járnak éjjelente kondizni. Az emberek nagy része pedig , ilyen közel a hajnalhoz már réges-rég alszik. Az alagsorba vezető lépcső előtt megtorpantam, és szembefordultam Chrissel. - Remélem az erkölcseid rugalmasak. Odalent nem csak edzőterem van. - vigyorogva hátat fordítottam neki, és elindultam le a lépcsőn.

Az alagsorban van néhány kisebb vip terem is, amelyeket a tehetősebbek kisajátíthatnak egy-egy éjszakára, vagy akár csak néhány órára. Nem kell a legrosszabbra gondolni, csupán arra, hogy a felnőtt emberek, és az öreg, kissé életunt vámpírok szeretik az extrém dolgokat, mi pedig szeretjük kielégíteni az igényeiket, mert akkor biztosan visszajönnek majd hozzánk. Az ilyesmit viszont nem mindenkinek veszi be a gyomra.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyHétf. Jan. 02, 2012 10:54 am

-Elhiszem neked. Ha tehetem, nem nagyon megyek a konyha közelébe, enyhén szólva is undorom van tőle. – Árulom el neki zsebre vágott kézzel. Hát, igen a gyerekkora egy étteremben telik le félig meddig, az nem biztos, hogy rajongani fog a konyhákért és a főzésért. Én abba a csoportba tartozom, akik nem szeretik. Elég volt nekem, az hogy a szabadidőmben ott kellett rostokoljak, és dolgoznom, még más gyerekek játszottak vagy szórakoztak. Szóval nem szokásom főzni magamra, néha még egy szendvics összeállításától is hideglelésem van, na, azok tényleg nagyon rossz napjaim. Emiatt biztos igénybe veszem itt a vacsit.
- Még nem tudom, adok neki egy esélyt és ha necces, akkor majd keresek erre valami kis viskót magamnak. – Mikor megkérdezi, miért is választottam, akkor ránézek.
- Pont azért, mert kicsi, ráadásul, olyan ház csak ott volt, ami az erdőben van, így kényelmes a teliholdak idején. Motorral közlekedek, mint tudod, szóval kipróbálom, milyen is ennyit utazni naponta, ha necces akkor fennáll az előbb említett megoldás lehetősége is. – Megvonom a vállam, hiszen ha nem próbálom ki, akkor nem fogom tudni, hogy necces lesz vagy sem.
- Rendben, akkor, ha majd arra járok, akkor közlöm, vele mekkora is kell majd nekem. Azt is megmutathatnád. – Miközben befordulunk egy kanyarban a karom az övéhez súrlódik, szándékos vagy sem, majd ő eldönti. – Remek, akkor majd nekik is beköszönök, hogy tudjuk ki és hol van. – Amúgy sem ért, ha ismerkedem velük egy kicsit, elvégre nem igazán vannak barátaim, itt egyáltalán nincs senki sem akivel pár szót válthatnék, és néha már nagyon unom magam.
- Itt gondolom, a teliholdas éjjelekre gondolsz… érdekelne, a dolog, tekintve, hogy azon estéken nem tudok dolgozni. – Mancsokkal nehéz lenne bármit is kikeverni vagy össze állítani.
- Köszönik, jól vannak, és nem vagyok sem prűd, sem vallási fanatikus, szóval egészséges vagyok. Különben is, ha gond lenne velük, akkor cseppet sem lettem volna veletek Chloe lakásán. – Villantok rá, egy tipikusan pasis vigyort. Követtem őt lefelé a lépcsőn, és két lépés múlva mellette mentem és nem mögötte.
- Amúgy meg, ami a zárt ajtók mögött van az nem az én dolgom. – Fűzöm még ezt is hozzá.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyVas. Jan. 22, 2012 11:04 am

A hotel előtt egy használt, ámde jól karban tartott Shelby GT 500 jelenik meg. A sofőr nem finomkodik a kocsival. Mondhatni jó sebesség érkezik meg a hotel elé, ahol tövig nyomja a féket. Mivel a kocsiban még nincs ABS, meg efféle flancos vezetést segítő kütyük, így hangos gumicsikorgás jelzi megállását. Nem sokkal kerülte el a kinn állókat. A kocsi amúgy szinte teljesen fekete, csupán két kék csík a kocsi motorházán, tetején és a csomagtartónál metszi át a feketeséget. Mindig is szerette a hangos belépőket és az erős kocsikat.
Ezt követően száll csak ki a kocsiból. A legtöbb szem rámered, hiszen jól megtermett egyed. Az a féle, akivel nem szívesen találkoznál egy sötét sikátorban. Ruházata egyszerű. Fekete póló, egy sötétkék ujjatlan pulóver és egy kék farmer nadrág. Lábán pedig egy vastag talpú acélbetétes bakancs virít. A bejárat előtt kissé megáll, hogy végigjárassa tekintetét az épületen.
~ Hmm… Nem rossz így kívülről. ~ gondolja magában.
Ezt követően nyugodtan lép be az épületbe. Itt nem éppen az várja, amit szeret, ámbár számíthatott volna rá. A New Orleans-i kocsmát is kicsit átalakította, hogy az ízlésének és a kocsma hangulatnak megfelelő legyen. Tágas tér, és fehér falak, amerre csak el tud nézni. Szinte már bántja a szemét. De hát itt nem ő a főnök.
~ Nem igazán változik meg az ízlése. ~ gondolja kissé vidáman.
Ámde ez nem árnyékolja be a találkozás fölötti örömét. Hisz már rég látták egymást teremtőjével. Ezt követően céltudatos léptekkel indul meg a recepciós felé. Jól kiöltözött ajtónyitogató fogadja. Kétségtelenül ember. Kissé kedve támadt vele szórakozni egyet.
- No mi a helyzet, kicsi vértasak? – kérdezi meg egy vigyorral megtoldva a mondókáját. – Amúgy a Főnök asszony merre van?
Figyelmesen várja a választ. Még csak nem is pislog, miközben nézi az embert mély barna szemeivel.
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyKedd Jan. 24, 2012 10:38 am

Mióta csak felébredtem, kellemes izgatottság vibrált bennem. Nem csoda, hiszen Ronnak ezen az éjszakán kellett a városba érkeznie. Már sok-sok éve nem láttuk egymást, és most döbbentem csak rá, mennyire hiányzik nekem. Tudom, New Orleans nincs olyan messze Shreveporttól, nem kellett volna ilyen sokáig nélkülöznünk egymás társaságát, de az az igazság, hogy vámpír és térítettje általában nem maradnak sokáig együtt. A fiatal vámpírnak eleinte szüksége van mentorra, hogy kitanulhassa az élőholt létezés csínját-bínját, és hogy beilleszkedhessen a társadalomba. Egy idő után azonban teljesen természetes, hogy szabadságra, önállóságra vágyik. A mi kapcsolatunkban is eljött ennek az ideje, és amikor elhagytam New Orleanst, Ronra bíztam a kocsmát. Tudtam, hogy nála jobb tulaja nem is lehetne a Wetnek.

És, hogy miért jön Ron most Shreveportba? Azért, mert megkértem. Azt mondtam, szükségem van rá, és szeretném magam mellett tudni. Nos, ebben semmi hazugság nem volt, épp csak az indokaimat nem osztottam meg vele egyelőre. Azt majd a személyes beszélgetés alkalmával.

Épp a Cerberus ajtaján léptem ki, mikor meghallottam Ron senkiével össze nem téveszthető hangját, amint szegény Steventől érdeklődik a hollétemről. Bár jónéhány méternyi távolságra voltam tőle, nem kiabáltam, még csak a hangomat sem emeltem fel, mivel tudtam, hogy tisztán hallja majd, a mondandómat. - A hotel alkalmazottainak inzultálása szigorúan tilos! - mondtam komoly képpel, de a hangom egyáltalán nem passzolt az arckifejezésemhez. Még meg sem vártam, hogy reagáljon, csak odasuhantam hozzá és megöleltem. Igazából legszívesebben a nyakába ugrottam volna, de már az ölelés is olyan 'nemvámpíros' dolog volt, hogy többen is csodálkozva figyelték, mit művelek. Egyébként pedig Ronon olyan magasra nőtt, hogy az ölelés sem volt látványmentesen kivitelezhető.
- Végre megérkeztél! Már nagyon vártalak - jelentettem ki őszintén, miután eleresztettem őt, és egy lépést hátrébb léptem, hogy a szemébe nézhessek.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyKedd Jan. 24, 2012 11:35 am

Válasz ne érkezik a recepcióstól. Szemmel láthatóan erősen zavarják eme szavak és lekicsinylő szavak összhangja. De ő ez most épp nem törődik, hiszen a háta mögött egy jól ismert, de már rég hallott hang szólal meg. A felszólításra, inkább csak elkacagja magát mély öblös hangján. Már éppen fordulna meg, hogy üdvözölje teremtőjét, amikor két karcsú kar próbálja meg átölelni és egy ugyancsak karcsú test feszül neki a hátának. Őt igazán meg sem lepte eme üdvözlési forma, de a tükörben látja a felvont szemöldököket a jelenet láttán.
Az ő mestere már csak ilyen. De valószínűleg ennek köszönhette, hogy ennyit sikerült megőriznie az emberségéből, amiért kicsit hálás neki. Majd amilyen hírtelen megölelte őt Nika, olyan hírtelen engedi is el, majd ismét megszólal. Ő erre inkább már megfordul. Arcán egy pajkos vigyor található, miközben végigméri az előtte álló nőt. Kezeit a mellkasa előtt keresztezi.
- Mintha lett volna egyéb választásom. – mondja még mindig vigyorogva. – De még mindig nem értem az okát, hogy idehívtál. Vagy csak egyszerűen látni akartál?
Teszi fel a kérdéseit, majd lép egyet felé, majd még egyet.
- De ne érts félre, azért örülök, hogy hívtál. Már kicsit kezdtem unni New Orleans-t. Nagyon megszaporodtak a harapásfüggők. – mondja. – Egy kis levegő változás nem árt.
Majd kicsit közelebb hajol, hogy csak Nika halhassa az utolsó szavait.
- Hiányzik a vadászat izgalma. – súgja neki. – A rég szép idők.
Ezt követően sóhajt egyet, majd kíváncsi tekintettel kezdi el fürkészni a lányt. A recepciósról már meg is feledkezett. Reméli, azért nem lesz harag közöttük.
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyCsüt. Jan. 26, 2012 11:18 am

Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára találkoztunk, és ez bizony megtette a hatását. Amikor megláttam, büszkeség és szeretet egy fura elegye lüktetett bennem, és nem tudtam, nem is akartam parancsolni az érzéseimnek. Megöleltem Ront, és mikor vigyorogva megfordult, legszívesebbem megint megöleltem volna. De ő keresztbefonta a kezeit a mellkasa előtt, így inkább eltekintettem a dologtól. - Látni akartalak. Már úgy hiányoztál! - mondtam hangosan, és a szemeimmel a többi, hallban lézengő felé intettem. Voltak közöttük vámpírok is, így aztán eszemben sem volt többet mondani. Hangosan legalábbis. A tekintetem azonban elárulta, itt semmiképp nem akarok a további indokokról beszélni.

Ron közelebb lépett hozzám, így egészen hátra kellett hajtanom a fejem, hogy a szemébe nézhessek. - Harapásfüggők itt is vannak szép számmal, de azt hiszem, Shreveport jobb hely, mint New Orleans. Jól fogod itt érezni magad -
A fülembe suttogott néhány szó hatalmas mosolyt csalt az arcomra, és kicsit nosztalgikus hangulatba kerültem. De erre nem a recepció volt a megfelelő hely, így hangosan csak ennyit mondtam : - Talán itt is lesz néha alkalmunk egy kis mókára - sejtelmes pillantást küldtem Ron felé, majd a recepcióshoz fordultam : - A csapos, vagy egy szabad ember hozzon az irodába két üveg Tru Bloodot. A+ és AB+ -Mondtam magabiztosan, majd visszafordultam Ronhoz. -Ugye még mindig az AB-s vércsoport a kedvenced?-

Fagyasztva

A hozzászólást Nika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 13, 2012 12:19 pm-kor.
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyKedd Márc. 13, 2012 11:52 am

Chris

- Nem-nem! Csak annyit mondj, hogy technikai probléma. A medencék fűtése bedöglött, és ennyi. Meg tudod oldani, ugye? - kérdeztem a recepcióst és még hozzátettem: - Az ajtót már becsuktam, és kiragasztottam rá egy üzenetet, de azért jó lenne, ha te is képben lennél - Kicsit fárasztó volt már, hogy nagyjából ötödjére magyaráztam el a dolgot a srácnak, de még mindig értetlenkedett és azon stresszelt, mit mond majd a vámpír vendégeknek. ~ Halandók...folyton idegeskedniük kell valamin, különben nem is teljes az életük...~ - Csak tedd, amit mondtam, oké? - mondtam ingerülten, és otthagytam őt a kicsinyes problémáival együtt. Egyáltalán nem volt most türelmem a hülye és nyafogó alkalmazottakhoz.

Mivel Chris még nem érkezett meg, megállapítottam, hogy épp itt az ideje, hogy igyak valamit.
Bementem a bárba, kértem magamnak egy Tru Bloodot, majd visszasétáltam a recepcióra. Chrisnek nemsokára érkeznie kellett. A múltkor elkezdtünk valamit, amit sajnos nem tudtunk befejezni. Azóta eltelt néhány hét, és már nagyon úgy éreztem, épp itt az ideje a dolognak. Sokat gondolkodtam az ügyön, hiszen Chris az alkalmazottam. Ráadásul az egyik legjobb. Csak úgy vonzza a vendégeket, és még jól is dolgozik. Nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet viszonyba kezdenünk, de túlságosan is vonzó és kívánatos volt. Meg aztán, azzal nyugtattam magam, hogy ez csak egyszeri alkalom lesz. Bár nem az első...Nem volt egyszerű, de eddig tartóztattam magam. Minden nap ott volt az orrom előtt, és én sosem szerettem lemondani a finom dolgokról. És általában nem is ment sokáig.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyPént. Márc. 16, 2012 7:46 am

Veronica

Az előző este szabadnapom volt így rávettem magam arra, hogy mossak, meg takarítsak, mert a ház lassan már egy szemétdombra kezdett hasonlítani, és amúgy is kellett mára munkaruha is. Mert az oké, hogy a bőrnadrágom még tiszta volt, de ingem már nem volt, szóval megismerkedtem a mosógépemmel, mert friss szerzemény volt, és miután átnyálaztam a használati utasítást, amit vagy kétszer hajítottam el széles ívben, hogy ezt nem is emberi nyelven írták, sikerült elindítanom, és kimosni a szennyest. Első mosáshoz képest nem is volt olyan rossz a végeredmény, csak benn felejtettem a cuccot, és úgy meggyűrődtek, mintha tigrisként rágtam volna össze, vasalni nem voltam hajlandó, szóval maradtak a gyűrött cuccok, amiket hébe-hóba kiteregettem a házban, szárítót még nem vettem, emiatt csak egyetlen egy ingem volt elfogadható állapotban, meg a bőrnadrág. Mind egy a motoros szereléshez a bőr amúgy is jobban megy, mint a farmer.
Jó pár hete nem nagyon futottam bele a főnökömbe, így csillapodott bennem, a folytatásnak a vágya. Hiszen mikor felvett belekezdtünk valamibe, ami igen csak finomnak ígérkezett, de hát meghiúsult. Egy darabig még vártam, hátha alkalom adódik a befejezésre, de nem jött össze, így szépen el is felejtettem. A munkám eléggé pörgött ahhoz, hogy ne kelljen sokat gondolkodnom.
Amúgy is ami késik, az nem múlik, szóval előbb vagy utóbb majd pontot teszünk a dolgok végére.
Hátul tettem le a motorom, a dolgozók elkerített parkolójában, majd a főbejárathoz ballagtam, hogy a recepción bemutassam a képem, hogy megérkeztem, és hamarosan munkába is állok, odabent vettem le a bukósisakot, aztán lentebb cipzáraztam a dzsekim is. Meglepő módon Veronica a recepciónál volt, úgy nézett ki mint aki vár valamire vagy valakire. Mellé léptem, és intettem a recepciósnak, aki beírtam, hogy megérkeztem.
- Csak nem ellenőrzés van, főnök? – Kérdezem tőle, úgy, hogy az utolsó szót elnyújtva ejtem ki. Mindeközben hozzá is értem, mert nagyon is közel álltam hozzá, mikor a recepcióshoz hajoltam oda.
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyPént. Márc. 16, 2012 12:28 pm

Amíg ott álldogáltam a recepciós pultnál, és Chrisre vártam, eszembe jutott, hogy elfelejtettem szólni Chris váltótársának a munkarend változásról. Fogtam egy papírt és egy tollat, és írtam egy üzenetet az épp dolgozó csaposnak. Ebben arra kértem, ma maradjon egy kicsit tovább, és motivációként egy szép kerek számot, és egy dollárjelet is pingáltam a papírfecnire. Összehajtottam, és odaadtam a recepciósnak, aki majd kézbesíti helyettem. Egyszerűbben, és olcsóbban is megoldhattam volna, de őszintén mondom, eszembe sem jutott ezzel foglalkozni, mivel alig fél órája döntöttem úgy, hogy ma este kicsit jobban szeretnék szórakozni, mint általában. Néha elég impulzív tudok lenni, ami egy vámpír esetében nem túl kifizetődő, de engem nem érdekel igazán. Idejét sem tudom már, hogy mikor csináltam jóvátehetetlen dolgot hirtelen felindulásból. Az esetek 99 százalékában tökéletesen ura vagyok az érzéseimnek és a cselekedeteimnek. A maradék egy százalék pedig elhanyagolható.

Azon gondolkodtam, hogy vajon mikor hibáztam? Ha egyáltalán hibáztam. Nehezen szoktam elismerni, ha elrontok valamit, de azért nem tartom tévedhetetlennek magam. Tehát: azzal hibáztam, hogy alkalmaztam Christ, vagy inkább azzal, hogy kikezdtem vele?
Arra jutottam, hogy a férfi alkalmazása az utóbbi hetek egyik legjobb üzleti fogása volt, tehát ez nem lehet gond. A második kérdésre a válasz pedig épp ekkor sétált be a bejáraton. Mégis hogy a francba lehetne hibának nevezni valamit, ami ennyire.... finom? Amíg Chris odasétált a pulthoz, felvillantak az agyamban a legjobb közös pillanataink és tovább már nem is érdekelt az előbbi kis okfejtésem. Francba a sok gondolkodással. Néha lehetek én is csak egyszerű nő, nem? Néha levetkőzhetem én is az üzletasszony gúnyát, hogy csak az élvezeteknek hódoljak.
- Igen az. és mivel késtél, ma a tetőtéri bárpultban leszel büntiből - mondtam a férfi szemeibe nézve és kicsit szigorú arccal, de a hangom egészen mást sugallt. Ha Chris vette az adást, és ő is benne volt a dologban, akkor tényleg minden együtt volt az izgalmas estéhez.

Oldalra pillantottam a recepciós srácra, mivel szinte éreztem, hogy újra fogja kezdeni az értetlenkedést, ha nem állítom le még idejében. - Igen, Ben, még mindig áll, amit az előbb mondtam. Most pedig huss madárka, vidd el az üzenetemet a címzettnek! - mondtam, majd intettem neki, hogy a 'mostazonnal' lenne a megfelelő pillanat az indulásra.
Ismét Chrisre néztem, és vártam, mit reagál az előbbi kezdeményezésre.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptySzomb. Márc. 17, 2012 1:40 am

Laza és könnyed léptekkel sétáltam be a Hadesba, ez mostanában a második otthonom. Kellemesen érzem itt magam, jó a munkám, a főnökömmel sincsenek gondjaim, sőt. Van vele egy befejezetlen ügyem, amire ideje lenne lassan pontot tenni, mert kicsit sem járja, hogy hoppon maradtam. Hogy hiba-e, hogy kikezdtem vele? Én úgy gondolom, hogy nem. Korábban is volt egy kis afférunk és annak köszönhetem a munkám, így nem tartom hibának, egy cseppet sem.
Ahogy megszokta a szemem a benti fényviszonyokat a recepció felé vettem az irányt és a főnököm már ott volt, nem határozottan nem volt hiba kikezdeni vele, és újra megtenném gondolkodás nélkül, édesek kis játék a mienk, és nagyon is kíváncsi vagyok mi is fog ebből kisülni.
Még oda érek a recepcióhoz, kapok pár elismerő pillantást, néhányan sutyorognak is, és mikor rájuk mosolyogok akkor páran kuncogni is kezdenek. Már megszoktam, hogy nem csak a nők de néhány férfi tekintetét is magamra vonzom, bár ők hidegen hagynak.
A pultnál a kérdésemre választ is kapok, amire csak szélesen elmosolyodok, és tipikus rosszfiús mosolyt villantok Veronicara, mert értem, mit is akar a tudtomra adni, úgy, hogy másoknak fogalma se legyen mi is lesz odafönt.
-Ó, ott igen csak forró szokott lenni a hangulat, remélem, a medencében van víz, hogy le lehessen hűteni a kedélyeket. – Mondom neki, miközben áthajolok a pult felett, hogy aláírjam a jelenléti ívet, és betegyem a pult alá a bukósisakomat, kétlem, hogy akkor most lenne utam az öltözők felé, hogy ott tegyem le a dzsekimmel együtt.
Aztán teljesen kicipzárazom a dzsekim, és a liftek irányába pillantok.
-Akkor ideje indulnom Veronica, mielőtt a büntetésem tovább növelnéd… - Nevét hosszan és elnyújtva ejtem ki, majd leveszem a dzsekim, és a vállamra dobom, úgy döntöttem azt óvintézkedésből felviszem magammal. Ki tudja, mi jöhet még közbe.
Közben a múltkori alkalom is eszembe jutott, ami a liftben volt, azt hiszem, a kollégák lehet megint frászt fognak kapni.
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyVas. Márc. 18, 2012 9:59 am

Biztos voltam benne, hogy Chris érteni fogja a célzásomat, és igazam is lett. A mosolya mindent el is árult. Szerettem ezt a mosolyt, jól állt a tigrisnek.
Mivel a recepciós már lelépett, nyíltabban reagálhattam a már amúgy is elég egyértelmű megjegyzésre. - Nem áll szándékomban semmit sem lehűteni. sőt, inkább valami forrót szeretnék - léptem közelebb egy lépésnyit a férfihez, aki így már csak néhány centire állt tőlem. Vigyáztam, hogy ne érjek hozzá, hiszen a recepción még nem akarok semmi feltűnőt művelni. Csak beszívtam az illatát, és máris visszább léptem, hogy felvehessem a pultról az italomat. Aprót kortyoltam belőle, miközben figyeltem, ahogy Chris lehúzta a dzsekije cipzárát. Még ezt is tudta szexin csinálni. Na jó, talán kicsit már beleéltem magam az előttünk álló dolgokba.

Kicsit megborzongtam a nevem hallatán, de igyekeztem nem mutatni. A hanyag mozdulat pedig, amellyel a dzsekijét a vállára dobta, felidézte bennem a legutóbbi liftes kalandunkat. Majdnem elkuncogtam magam, amikor eszembe jutott, milyen idióta helyzetbe keveredtünk, és az, ahogyan Chris kénytelen volt kisétálni a felvonóból, keresztül a hallon. Kezemben még mindig a Tru Blood-ot szorongattam, és vártam, hogy a recepciós végre visszaérjen.

- Igen, jobb lesz ha máris mész, nekem még van egy apró elintéznivalóm - mondtam Chrisnek, mivel láttam, hogy Ben már visszafelé jön a bárból. Olyan csigalassúnak tűnt a mozgása, hogy úgy éreztem, lassított felvételt nézek éppen. Ha Chris elindult a felvonókhoz, még sürgősebb lett volna, hogy Csiga úr visszaérjen. Nem akartam volna lemaradni Christől, hogy külön lifttel kelljen mennünk.
Amikor végre Ben megérkezett a pulthoz, elmondta, hogy a csapos nagyon szívesen bevállalja a túlórát. Mégegyszer megkértem, hogy ne feledje a megbeszélteket, és a felvonók felé indultam Chrissel, vagy egyedül.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyHétf. Márc. 19, 2012 10:31 am

-Mmm… forrót… vigyázz mit kívánsz.. – Mondom neki vigyorogva. De csak nagyon halkan, hogy más ne hallja, nem kell tudnia a többieknek, hogy én épp összeszűröm a levet a nagyfőnökkel. Abból lenne hátrányom bizonyos kollégákkal szemben, meg lehet konfliktusom is, szóval maradjon csak titokban a dolog. Meg amúgy sincsen semmi közük hozzá. Kívülről szerencsére csak beszélgetésnek tűnik a dolog.
A dzsekim nem véletlenül maradt nálam, hiszen a legutóbbi liftes medencés incidens alkalmával is nagyon jó szolgálatot tett, hogy magam elé tudtam fogni, és így elegánsan ki tudtam sétálni, mert a medencéig nem jutottunk el, és már a liftben túlforrt a levegő. Óvintézkedés miatt marad most is nálam, hogy ha megint beütne a krah akkor legyen valami, ami megint csak ápol és eltakar a kíváncsi szemek elől.
Biccentek neki, majd laza és könnyed léptekkel elindulok a lift felé, mint akié a világ összes ideje, és lehetősége, nem sietem el az oda utamat, és közben még pár szót is váltok a vendégekkel, akik már törzsvendégnek számítanak a Cerberusban, meg egy két kollégával is. A váltásom is érdeklődik, mikor akarom kivenni az első szünetemet, de vele megbeszélem, hogy majd szólok neki egy fél órával hamarabb, mert most még én sem tudom mikor lesz szükségem szünetre, meg mikor kell beállnom a Cerberusba. Ennek köszönhetően, Nika lazán beérhet a lift előtt, hiszen a váltásom után, még egy csaj is oda jött hozzám, hogy ugyan azt megkérdezze mint az előbb a srác, mikortól leszek benn a Cerberusban, mert én keverem a legistenibb cosmopolitant.

//Bocs, hogy rövid lett//
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyPént. Márc. 23, 2012 2:27 pm

- Inkább kit! - mondtam kacéran, felvonva egyik szemöldökömet és még hozzátettem: - Imádom, mikor a kívánságaim valóra válnak - egy ragadozómosollyal útjára bocsátottam őt, és leplezetlenül végigmértem őt hátulról is. Szerencsére én vagyok a főnök, tehát azt tehetem, amit akarok és akkor, amikor akarom. Úgy élem az életem, ahogy tetszik. És most épp Chris tetszik. Szerencsére ez kölcsönös, úgyhogy mindenkinek szuper. Más kérdés, hogy az alkalmazottaknak nem kellene tudniuk erről, mert úgy mindenkinek egyszerűbb és könnyebb lenne.

Alig bírtam kivárni, hogy Ben visszaérjen a pulthoz, és miután megbeszéltük, amit meg kellett, Chris után indultam. Szerencsére ő sem siette el a dolgot, többször is leállt társalogni. Gondolatban megint megveregettem a vállam, amiért felvettem őt. A bár törzsvendéglistája jócskán gyarapodott, mióta Chris itt dolgozik. Vannak olyan nők és férfiak, akik csak akkor jönnek, mikor ő van a pultban. Mondjuk, nincs ebben semmi meglepő. Tényleg szuper teste van, helyes pofija, és bár a legtöbb embernek fogalma sincs róla, egy tigris énje.

Christ épp a felvonónál értem be. Amikor a férfi mögé léptem, épp kinyílt a liftajtó, és egy idősebb pár lépett ki rajta. - Remélem, hoztál fürdőnacit - mondtam nagyon halkan, mikor elléptem Chris mellett, és beszálltam a liftbe. A feltűnésmentesség jegyében nem értem hozzá, még véletlenül sem. Rá sem pillantottam, bár ahogy én is, ő is érezhette a belőlem áradó kellemes izgatottságot. A lift túlsó sarkában álltam meg és vártam, hogy ő is beszálljon, és végre a medencékhez induljunk.

//folytatás: felvonók//

!!Szabad terület!!
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptyCsüt. Ápr. 05, 2012 8:13 am

/Előzmény: Belváros - The Cub/

Nika

Csak egy mosollyal nyugtázom mikor arról mesél, hogy már nem is emlékszik a tündérmesékre. Nem tudtam milyen idős vámpír lehet, és én is csak azokat a meséket ismertem, amikhez az elmúlt két évtizedben hozzájutottam a könyvesboltok és a könyvtárak kínálatából. Azt persze meg sem kell említenem, hogy néhány híres mesén kívül nem nagyon maradtak fenn igazán régi történetek. Valahogy a mese nem éppen tartozott a lejegyzendő, megörökítendő írások közé az idők folyamán. Tudom, hogy vannak népmesék, amiket még ma is őriznek az emberek. De könyörgöm, hol találok én olyan vénasszonyokat ezen a környéken, akik még mesélnek régi meséket?!

- Szerintem is tetszeni fog. Még sosem jártam vámpír hotelben.

Azt persze nem tettem hozzá, hogy vámpír közelében sem jártam még. Több közelében meg még úgy sem.
Ahogyan megvizsgáltam magam, rájöttem, hogy az enyhe izgalom, amit annak tulajdonítottam, hogy egy kedves idegennel hozott össze a sors, valójában a félelem miatt érzett idegesség. Féltem a vámpíroktól. Mégis Nika valahogy nem tűnt sem ijesztőnek, sem pedig rémisztőnek. Ráadásul borzasztó kíváncsi lettem. Nem olyan vámpír volt ez a nő, mint amilyenekről a tündérek meséltek. Kíváncsi voltam rá, a hotelére, és egyáltalán mindenre, aminek köszönhetően többet megtudhatok a vámpírokról. És ekkor, ebben a pillanatban felül kerekedett a kíváncsiság a félelmen. Azért az átfutott a fejemen, hogy vajon milyen keskeny a határ a bátorság és a vakmerőség között. Azt hiszem én most sokkal inkább váltam vakmerővé.
Menekülésben mindig is nagyon jó voltam. Bíztam magamban és a képességeimben. Úgy voltam vele, ha nagy gáz lesz, majdcsak megpattanok valahogy... Most azonban eszem ágában sem volt ezt tenni. Bár lehet, hogy a hirtelen jött merészséghez az elfogyasztott tequilák nagyban hozzásegítettek.

- Ezt azért jó tudni.

Mosolygok rá, bár nem igazán értettem, hogy ő hogyan is érti. Reméltem, hogy arra gondol, ott ő a főnök, így az van, amit ő mond. Legalábbis ebben bíztam...
Beültem a saját kis autómba. Kicsit kifújtam magam és átgondoltam az előttem álló éjszakát.
Szinte éreztem a fúrást az oldalamban a kíváncsiságtól. Már eldöntöttem, hogy Nika után megyek. Így elfordítottam a slusszkulcsot én követtem a Jeep Libertyt.

Lenyűgözőnek találtam a hotelt, ami előtt megálltunk. Nem is emlékeztem arra, hogy valaha voltam-e egyáltalán egy hotel vendége. Rájöttem, hogy még soha. Maximum egy-egy bárba már benéztem, aminek egy hotel adott otthont, de egyébként még nem szálltam meg sohasem ilyen helyen. Kikászálódtam az autómból, és elindultam Nika után be a hotel aulájába. Itt ő a házigazda, majd eldönti, hogy merre tovább.
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptySzomb. Ápr. 07, 2012 3:23 am

A hotelhez vezető rövid úton végig Lorna járt a fejemben. Volt benne valami egészen különleges, ami nem hagyott nyugodni. Ott motoszkált az agyam egy olyan zugában, ahonnan egyelőre nem tudtam előkaparni.

Már az első pillanatban kiszúrtam őt, egyenesen kitűnt a tömegből. A későbbiek csak engem igazoltak. Nem egyszerű ember, bár egyelőre nem tudtam, mi is lehet. Mivel nem említette eddig, azt gondoltam, nem is akar beszélni róla, vagy talán nem is tudja, hogy a felmenői között természetfeletti lény van. Kíváncsi voltam, de volt valami, amit sokkal jobban szerettem volna. Őt akartam. Ezt már ő is érezhette, hiszen egyértelmű jeleket küldtem, nem nagyon titkoltam, mit szeretnék. Ő pedig, minden jel szerint vette a jeleket és pozitívan reagált rájuk. Enyhe izgatottság vett erőt rajtam, hiszen nem mindennap találkozom hozzá hasonló nővel.

Mivel Lorna nem kérdezett rá, hogyan is értettem a "velem vagy" dolgot, nem magyarázkodtam és reméltem, nem is kell majd ilyesmivel foglalkoznunk. Persze, igen csekély volt rá az esély, hogy a saját hotelemben egy vámpír bármilyen konfliktust kezdeményezzen velem, de sosem lehet tudni. A mi fajtánk elég kiszámíthatatlan, és szeszélyes.

Reméltem, hogy Lorna nem gondolja meg magát út közben, így elég sokat leskelődtem a visszapillantó tükörben. Szerencsére gyorsan megérkeztünk, én pedig, miután leállítottam az autót, a főbejáraton át a recepcióhoz mentem, és ott vártam be a vendégemet. - Üdvözlöm a Hades Hotelben, kisasszony - mondtam kicsit hivatalos hangon, de a szemeim mosolyogtak. Úgy gondoltam, először az irodámat látogatjuk meg, ahol, ha Lornának is megfelel, kaphat egy tiszta, száraz felsőt. - Szerintem kezdhetnénk az irodámmal a kis túránkat - mondtam neki kedvesen mosolyogva, és a recepciós pult mögé mutattam, a főnöki iroda irányába. Az idejét sem tudtam már, mikor mosolyogtam ennyit.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptySzomb. Ápr. 07, 2012 7:51 am

- Ó, igazán köszönöm!

Válaszolom neki csillogó szemekkel és közben kicsit el is pirulok. Veronika gyönyörű, mosolygó szemeibe fúrom a saját tekintetemet.
Érdekes érzés kerít hatalmába. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogom majd érezni magam egy vámpír társaságában. Bár dolgozott bennem az alkohol, de valahol azért sejtettem, hogy nem csak a tequilának köszönhető az, hogy most itt vagyok. És ahogyan jobban megvizsgáltam magam, rájöttem, hogy azért vagyok itt, mert tetszik nekem Veronika.
A tündérek más erkölcsi, vagy társadalmi normák szerint élnek, mint az emberek. Nekünk az a természetes, hogy nem akadály az azonos nem, ha megtetszik nekünk valaki. Akkor sem, ha egyébként az ellenkező neműeket részesítjük előnyben. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a jónak ígérkező mókának nem lehet az az akadálya, hogy jelen esetben mindketten nő neműek vagyunk.
Azt azonban nem tudtam, hogy Veronika hogyan is áll ehhez a dologhoz. Bár hallottam már róla, hogy az erkölcsöket a vámpírok is lazábban kezelik, mint az emberek, de nem lehet ebben a kérdésben általánosítani.

- A te házad vendége vagyok, legyen, ahogy te szeretnéd.

Mondom neki kedvesen és közben a szemeimmel követem az irányt amerre mutat. Majd elindulok, és közvetlenül a nyomában lépek be az irodájába. Mikor becsukódik az ajtó mögöttem, úgy döntök itt az ideje egy kis pluszt is bevetni, és felfedem tündér lényem illatát.
Vendég
Vendég

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció EmptySzomb. Júl. 28, 2012 5:45 am

Szabad terület
Ajánlott tartalom

Recepció Empty
TémanyitásTárgy: Re: Recepció   Recepció Empty

Recepció
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Hotel Hades-
Ugrás: