Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.
Avataron: : Emilie Ullerup Hozzászólások száma : 570 Join date : 2011. Jun. 16. Age : 278 Tartózkodási hely : Shreveport
Tárgy: Cerberus Bár Pént. Júl. 29, 2011 6:51 am
A hotelben található bár a vendégek egyik kedvenc részlege. Alkoholos italokat, koktélokat, szintetikus vért, vagy akár csak egy pohár ásványvizet kívánj, itt megkapod.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Szept. 21, 2011 1:25 am
Eric
A mai fotózás az egyik hotelban történt, annak is a bárjában. Már túl voltunk a képek készítésén, így már beengedték a vendégeket is, hogy fogyasszanak. Leslie, a fotósom ült le mellém és hívott meg egy martinire. Miután megkaptuk az italainkat, kinyitotta a Laptopját és a képeket kezdte el mutogatni. Néhol húztam a számat, néhol felcsillantak a szemeim. A kétszázadik képnél kidőltem. Leakartam venni magamról a fürdőruhát és felkapni a számomra kényelmes cipőt és ruhát - a platformot és a latexet. Leslie végre elköszönt, így betudtam surranni a bár öltözőjébe és magamra tudtam aggatni a ruháimat. Mindjárt kényelmesebb volt, otthonosabb. A fürdőruhát az egyik stylist kezébe nyomtam, majd ismét leültem a bár elé, most már a táskámmal együtt. Kibontottam felcsatozott a hajamat, és vártam, hogy valami történjen. A nagy várakozás közben kikértem még egy martinit.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Szept. 21, 2011 11:31 pm
Katerina
Eric esti vadászatából érkezik ide a bárba hogy találkozzon egy régi ismerősével, egy bizonyos ügyben. Besétálva látja, még a fotózkodó modelleket, meg a fotóst hogy a képek körül rajonganak, hogy melyik jó melyik nem, de ő ezzel nem foglalkozik. A bárpulttól jobbra lévő asztalkához lépdel, ahol már várja valaki, egy sötétbe burkolózott alak. Leül, rendel egy B+-at és beszélgetni kezdenek, svédül, hogy mások ne érthessék, se ember, se vámpír. Mikor végeznek, néhány papír meg aláírás cserél gazdát és utána Eric elsétálna, de megpillant egy magányos nőt az egyik asztalnál, és inkább arra veszi az irányt, egy kis nass sosem árt, és ő eléggé ínyenc, de hát ezer év után, lehet is. Kéretlenül letelepedik a nő mellé, és rá villant egy jéghideg, mégis szívdöglesztő mosolyt. - Helló. Egyedül vagy, vagy vársz valakire?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Szept. 21, 2011 11:49 pm
Nem jött be a bárba semmi kedvemre való, ezért úgy voltam vele, hogy elmegyek. De ekkor, mint derült égből a villámcsapás, megjelent egy szőke hajú férfi. Lassan felé fordultam, tekintetemet a szemeibe mélyesztettem. - Hali. Amint látod, igen, egyedül. - mosolyogtam rá gúnyosan, mert tudtam, hogy mi is Ő. - Előre szögezzük le, az én nyakam tabu számodra. - kacsintottam a vámpírra, majd intettem a pincérnek és rendeltem magamnak még egy martinit. Neki szándékosan nem rendeltem semmit... Tud Ő magáról gondoskodni, nem kell neki bébiszitter. - Katerina vagyok, a te személyedben kit tisztelhetek meg? - kérdeztem félszegen, próbáltam nem mutatni azt, hogy mennyire bejön a "srác." A semmiből feltűnt mellettem egy pincér és kedvesen megköszörülte a torkát. Érdeklődve rápillantottam, majd a tálcára, amit a kezébe tartott. Kecsesen felvontam a szemöldökömet és vártam a mesét. - Hölgyem, ezt a pohár pezsgőt az a férfi küldi ott. - az említett irányba néztem, s szélesen elvigyorogtam. Kéjesen intettem neki, s küldtem felé pár puszit. A fotósom, Leslie volt "az a férfi." Mosolyogva visszafordultam a vámpír felé és incselkedve felvontam a szemöldökömet. Nem tudtam semmit leolvasni az arcáról, még az sem, hogy érdeklem-e.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Hétf. Szept. 26, 2011 11:15 pm
Katerina
Eric nem mutat meglepetést, hogy a nő rájött hogy micsoda, vagy éppen kicsoda. Elég ismert a környéken, főleg a bár miatt, amit vezet Shrevportban. Picit biccent, és viszonozza a gúnyos mosolyt, hát persze hogy nem lesz kaja. Még egyenlőre. - Miért tabu ha megkérdezhetem? Egy ilyen vonzó nyak, bizony sok férfiszemet magára vonz - vált ragadozóan csábító üzemmódba, mivel valami végtelenül kifinomult belső szerkezete azt sugallja neki hogy a lány boszi, és az meg sose jön rosszul a vámpírnak. Mármint senkinek nem jön rosszul, főleg ha elég nagyszabású tervei vannak az illetőnek. - Nem vagyok ismerős? Kérlek, megbántasz - mosolyodik el, majd végül is bemutatkozik. Vertek azért bele udvariasságot. - Eric Northman vagyok - gyilkos pillantást vet a pincérre, majd arra a férfire aki felé a lány nézett. Ha útban van nem probléma, a könnyed kis csevegés után ráér megkeresni a férfit. - Ő kicsoda? - kérdezi meg mégis fennhangon, csak hogy tudja kit keressen meg.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Csüt. Szept. 29, 2011 4:04 am
Halványan elmosolyogtam, majd tengerkék szemeibe néztem. - Egy másik vámpíré vagyok. - válaszoltam egyenesen, az igazságnak megfelelően. Igaz, utáltam használni magamra azt a szót, mert olyan, mintha egy tárgy lennék... De hát, ez van. Ha egyszer belebonyolódsz egy ilyen helyzetbe, akkor sajnos el kell fogadni azt, hogy a vámpírok kaja, illetve trófeaként kezelnek, gondolnak rád. - Sajnos nem... - válaszoltam lassan, majd kérdőn felhúztam a szemöldökömet. Miért kellene egy boszorkánynak minden vámpírt ismernie!? Mikor bemutatkozott, meghökkentem. Hallottam már a híréről - ki ne hallott volna a menő bárjáról...? - de azt álmomba se hittem, hogy ez a Férfi/vámpír ennyire dögös. - Miért érdekel? - kérdeztem meg félénken, majd hátrapillantottam L-re. Belekortyoltam a kapott italba, majd hangosan felsóhajtottam és belekezdtem. Képzelődöm, vagy tényleg érdeklődés csendült a hangában?! - Fotómodell vagyok, talán már láttál is valamilyen címlapon... Na mindegy, nem is ez a lényeg, az a férfi, aki küldte az italt, a fotósom. - még egy pillantást vetettem a "főnökömre", majd visszanéztem Ericre. - És ha bántod, velem gyűlik meg a bajod. - kissé fenyegetően hatott, de nem bántam. Hiába tűnök törékenynek... Ahogy a mondás tartja, a látszat néha csal. Nos, jelenesetben ez teljesen így van. Erős boszorkány vagyok, az egész családom az volt. Nem szeretnék varázslatot bocsátani egy vámpírra, de ha szükséges, akkor megteszem. - És mi járatban erre felé? Ételt keresel? - kérdeztem kíváncsian, megtoldva egy mosollyal a dolgot.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Csüt. Okt. 06, 2011 1:09 am
Magában elfojtott egy hosszú svéd szitkozódást. - Kié pontosan? - hacsak ennyi a baj, ezt elintézheti hogy megoldódjon. Csak egy másik vámpír, csak a neve kell, hacsak nem a királynő az nincs akadálya hogy megkapja a nőt, nem sokan állhatnak meg előtte hatalom kérdésében. Meg önzésben sem. - Ez érdekes... - húzza keskeny, ragadoz szerű mosolyra ajkait, és elégedetten látja Katerina arcán a felismerést, melyet a neve kiejtése okoz. Olyan nincs hogy valaki őt ne ismerné. Már csak azért is híres, mert az egyik legjobban menő bárnak ő a tulajdonosa és üzemeltetője, így a gazdasági életben kicsit sem jelentéktelen figura, és köztudott hogy nem kevés haszonnal dolgozik. - Fotós.... hát persze, morogja de megelégedik a válasszal, és nem firtatja a dolgot. Lesz még rá alkalma hogy ezt megtegye. - Nem kell ennyire agresszívnak lenni - ingatja a fejét, majd nemleges választ ad. - Kaját találok bárhol. Leginkább csak unatkozom - igen, még ő is képes unatkozni, még Pam mellett is, pedig a nő tud neki meglepetésekkel szolgálni.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Pént. Okt. 07, 2011 10:32 pm
Lassan elmosolyodom és enyhén felhúzom a szemöldökömet. - Nem gondolod komolyan, hogy ezt elfogom árulni, igaz? Nem vagyok palimadár, ismerem a szokásaitokat. Legyen annyi elegendő, hogy másé vagyok. - mondom végig finoman, érzékien, megtoldva az egészet egy igen ínycsiklandozó mosollyal. Talán kissé kéjesre sikeredett, de nem érdekelt. Ilyen vagyok, ízig-vérig szenvedélyes nő. - Úgy hallottam, hogy több száz éves vagy... Nem unod már a világot? - kérdezem meg kissé félénken, de kíváncsian. Nagyon érdekelt, hogy mi a válasza, hisz én - gondolom - ennyi év után megunnám a világot. Addig oké, hogy körbeutazom a Földet, illetve szórakozom egy keveset, de ennyi idő után már minden ellaposodik, unalmassá válik... - Nem kell, csak jobb, ha tudod a dolgokat. Akiket szeretek, azokat megvédem. Lehet, hogy nem tudnálak úgy megsebesíteni, mint a fiatalabbakat, de ahogy tartja a mondás, jobb félni, mint megijedni. - halványan elmosolyodom, majd rákacsintok. Igazán szemre való férfi, s nem szeretném elcsúfítani a pofikáját. - Háh, választ adtál az előző kérdésemre. - őszintén rámosolygok, majd felemelem a poharamat és belekortyolok. - Mindig is érdekelt, hogy milyen egy idősebb vámpírral lenni... Letudnád vázolni a dolgot? - akaratom ellenére is megnyalom az ajkaimat és kihívóan szemeibe nézek. Nem érdekel, ha itt most rögtön megcsókol, viszont ha a nyakamra tévedne ajka, éles foga, biztos, hogy nem állnék jót magamért...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Kedd Okt. 11, 2011 11:22 pm
- Másé mi? Ne aggódj, ha annyira érdekelne ki deríthetném így is - legyint egyet, és fejét félrefordítva elnyom egy ásítást. Közel a hajnal, és ő kezd álmos lenni, de még bírni fogja jó két óra hosszat. Végigméri ismét a nőt, de már nem lát benne semmi kihívót, a kéjenc mosolyra, meg csak magában morran fel. ~Ch... mindenkivel ezt csinálja, sosem fog érdekelni igazán...~ filózik a kérdésen, majd arra, amit Katerina kérdez csak vállat von. - Való igaz nem vagyok mai vámpír, de az öröklétet sosem lehet megunni, hiszen az élet minden lehetősége az enyém, nem igaz? - mosolyodik el, hiszen ahány korszak volt, mindig kitűnt valamiben, és mindig "elhalálozott" hogy aztán mindig új életet kezdjen. Most, hogy legalizálják a vámpírságot, hosszú virágzó üzleti karrier elé nézhet, a Fangtasia kapcsán. - Ha megsebesítenél, nem élnéd túl, még ha boszorkány is vagy, kedvesem, ebben akár biztos is lehetsz - pillant a nőre, de nem támad, csak kinyújtóztatja hosszú lábait, és lepillant az órájára. Ideje lesz menni lassan. - Ha ennyire érdekel, tudod hol keress. Elmagyarázni nehézkes lenne, de örömmel megmutatom gyakorlatban - mosolyodik el, és az asztalra dob egy névjegyet, és felállva a pultnál fizet, és kisétál az épületből, úgy, hogy hátra sem néz.
//Köszi a játékot ^^//
Nika Vámpír
Avataron: : Emilie Ullerup Hozzászólások száma : 570 Join date : 2011. Jun. 16. Age : 278 Tartózkodási hely : Shreveport
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Okt. 26, 2011 8:32 am
°°játék vége°°
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Okt. 26, 2011 8:34 am
°Chris és Nika°
- Henry! Hányszor mondjam még, hogy amíg itt dolgozol, maximum a sört csapolhatod, nem pedig a vendégeket?! Olyan nagy kérés, hogy ne itt táplálkozz? - Olyan dühös voltam, hogy, legszívesebben letéptem volna a fiatal vámpír fejét.Nem is kellett volna felvennem őt. Tudom. Szóltak. Henry még túl fiatal,és túlságosan impulzív. Jobban kellett volna figyelnem. Vagy valaki másnak kellett volna. Már nem számít. Csak az, hogy most a nyakamra jár a redőrség, valami hullák miatt, akiket utoljára a Hadesban láttak életben. Pontosaban a Cerberusban.
Rövidke nyomozás után kiderítettem, hogy ki a felelős a történtekért. Hát persze, hogy Henry volt az. Jócskán benne jártunk már az éjszakában, és egyetlen vendég sem volt már a bárban, így aztán nem fogtam vissza a hangom. - Mégis mit képzeltél? Hogy nem fog kiderülni? 8 ember három hónap alatt. Ez kicsit feltűnő, nem gondolod?!- vettem egy-két nagy levegőt, pedig semmi szükségem nem volt rá. Vártam, hátha van Henrynek is valami hozzáfűznivalója, de ő csak lehajtott fejjel állt előttem, és nem úgy nézett ki, mint aki a közeljövőben meg akarna szólalni. - Tudod mit? Menj, mielőtt kitépem a szíved. Végeztünk. - mondtam már kicsivel nyugodtabb hangon, és az ajtó felé mutattam. - A srác továbbra is lehajtott fejjel hátat fordított nekem, és elindult az ajtó felé. ~ Nagyszerű, most kereshetek mixert..~
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Okt. 26, 2011 9:50 am
A pénzem igen csak megcsappant, a bankszámlámhoz nem akarok hozzányúlni, ki tudja, lehet, megint útra kell kelljek, és akkor szükségem lesz arra ami azon van. Szóval a munka találása egyre csak égetőbb lett a számomra, de sehol nem találtam olyan helyet ahol szívesen eldolgozgattam volna, és ahol az én életvitelem is alkalmazkodik a melóhoz, és a meló is hozzám. Egy vámpír táncosnak hívott, de az nem az én kenyerem keresetének a megfelelő módja, táncoljon az akinek a lábában benne van a bugi. Én inkább kihagyom, nem mintha falábú lennék, de engem ez nem vonz. Sokkal szívesebben keverném valahol az italokat, ahol pörög is az élet, és nem az a nagy dolog, ha valaki rumos kólát kér, hanem mondjuk egy White Russiannál indul a rendelés, és az után megy feljebb. Szóval valami magasabb színvonalú hely érdekelt volna. De persze Bon Temps nem bővelkedik az ilyen helyekben, így kénytelen voltam a környékbeli városkákat is megnézni, ami nem gond, szeretek a motoromon utazni, és kifogásom sem lenne, ha kellene egy kicsit utazni is a melóhely és a házam között. Végül egy bárban belebotlottam egy párducba, aki megadta nekem egy Szálló címét, úgy halotta ott épp gondok vannak a csapossal, azt ajánlotta nézzek be oda. Lehet, vámpír kézben van a hely, de ott biztosan nem fogok unatkozni. Nem volt veszteni valóm, szóval a Hotel Hadesz felé vettem az irányt, de a hevenyészett rajz okozott egy kis fejtörést és még az is ott van, hogy Shrevportot nem is ismerem. Kisebb kerülő és kérdezősködés után sikerült megtalálnom a helyet. Lazán besétáltam, nem zavartattam magam, igaz azt is észrevettem, hogy többen is figyelnek, Jah, fő az óvatosság mi, agyaras barátaim? Bent megérdeklődtem merre a bár, egy loholva inaló fiútól, az útbaigazított, hogy menjek arra ahonnan a kiabálás szűrődik ki. Az orgánum ismerős, valahol már hallottam, és ahogy egyre közelebb érek a Cerberushoz, egyre jobban dereng honnan is ismerős a hang. A letolás végét csípem el. Megállok az ajtóban és neki támaszkodok az ajtófélfának. - Ciki ha a csapos csapolja a vendéget, és nem a csapot. - Jegyzem meg Nikának, majd végig mérem őt. Igen csak kellemes emlékeim vannak róla, még a harapás ellenére is. - Milyen kicsi is a világ vagy csak ez a része? – Sóhajtok fel, és közben továbbra is őt nézem.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Okt. 26, 2011 10:47 am
Épp, hogy kipattogtam magam, és útjára engedtem az idióta Henryt, megjelent valaki az ajtóban. Először nem néztem oda, csak a lépteit hallottam, és azt, hogy megállt. Őszintén szólva nem örültem volna túlzottan, ha most esik be egy vendég, hiszen most zavartam el a csapos fiút, és nekem semmi kedvem nem volt kiszolgálni. A másik mixer szabadságon volt, tehát még csak azt sem tudtam megtenni, hogy kiugrasztom őt az ágyból, és berángatom melózni. Egyébként is elmúlt már hajnali kettő, talán nem is akar iszogatni ez a valaki.
Amikor az újonnan érkezett férfi megszólalt, rögtön felismertem őt, és azonnal, teljes testemmel felé fordultam. Chrispin állt a bejáratnál, hanyagul az ajtófélfának támaszkodva. Most is épp olyan vonzó volt, mint a Merlotte'sban, amikor először találkoztunk.
Henry, amilyen gyorsan tudott, lelécelt, kikerülve az ajtóban ácsorgó Christ. - Nem csak ciki, problémás is - sóhajtottam fel kimerülten, pedighát köztudott, hogy mi vámpírok nem igazán tudunk elfáradni. - Itt Luisiana környékén szűkül össze a legjobban - feleltem Chrisnek, és még egy gyenge kis mosolyt is megkockáztattam. - Nem jössz közelebb? Igaz, koktélt nem tudok neked keverni, mivel sajnálatos módon kénytelen voltam megválni a mixerünktől, de egy gin-toniccal még elboldogulok. - invitáltam őt beljebb. Úgy éreztem nagy szükségem van most valakire, akivel megihatok egy-két italt. Talán kicsit sikerül ellazulnom, és elfelejteni egy időre a rendőröket, az idióta Henryt, és a többi gondot, amivel az utóbbi időben küzdöttem.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szomb. Okt. 29, 2011 7:27 am
Nézem Nikát, és még mindig olyan vonzónak találom, mint akkor mikor összefutottam vele és Chloeval a Merlotte’sban. A szőke nők a gyengéim, de azok közül sem mind egy kivel is hozz össze a sors, Nika többszörösen is annak tűnt, akivel szívesen ellennék még néhányszor. De ebbe most ne menjünk bele egyáltalán. Vannak ennél sokkalta fontosabb dolgok is most, mégpedig az, hogy munka kell nekem, és talán Nika tudna nekem útbaigazítást adni, arra a kis kellemes estére tekintettel, amit együtt töltöttünk. Még az emlékétől is megborzongok. Igazán finom volt az íze. Hangomra azonnal felém fordult, és nem csak fejjel, hanem teljes testtel, ebből úgy sejtem nem voltam egy feledhető emlék a számára, szóval lehet szerencsém lesz ennek köszönhetően. Fél szemmel figyelem a vámpírt aki sebesen távozott kifelé mellettem, és egy pillanatra még utána is nézek, csak biztos ami tuti alapon. - Akkor miért is hagytad életben? – Kérdezem tőle, miközben ellököm magam az ajtófélfától, és ragadozó macskákra jellemző lassú és lusta eleganciával lépkedek felé. - Valahogy kezdem én is úgy sejteni, a minap Chloe barátnőjébe futottam bele, és a kis boszival elcsevegtem egy kicsit. Szóval erre eléggé kicsi a kör. – Elmosolyodom, mikor felajánlja nekem, hogy kapok egy gin-tonikot. - Elfogadom, a legutóbbi amúgy is rajtam kötött ki, de ha nem bánod, magamnak csinálnám meg, mert ezt már meginnám. – Mondom neki cinkos mosollyal az arcomon, majd szépen belibbenek a pult felett a mixer helyére és megnézem a kínálatot miből is lehet válogatni, aztán megnézem, hol vannak azok, amik nekem kellene, és pár pillanat múlva készen is van az italom. Gyakorlott mozdulatokkal tettem össze. - Neked kell valami? – Kérdezem meg mielőtt kiugranék onnan, az asztal lapon átcsúszva, ahogyan az előbb be is jöttem.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Nov. 02, 2011 8:15 am
- Ugyan, miféle barbár gyilkosnak nézel te engem? - tettem fel a költői kérdést, és fáradtan rámosolyogtam a felém tartó tigrisre. Megtehettem volna. Simán megölhettem volna Henryt. Nem hiányzott volna senkinek. Senki sem kutatott volna utána. Hisz csak egy magányos utcakölyökből lett vámpír volt. De én a valódi hibás én voltam, amiért alkalmaztam ezt a lökött kölyköt. Egyébként is... igazából semmiféle örömöt nem okozott volna a halála.
Chloe nevének hallatán akaratlanul is újabb emlékek tolultak az agyamba. Nem kérdés, a hármasban eltöltött éjjel mély nyomokat hagyott bennem. Még szerencse, hogy senki sem láthat a gondolataimba. Igencsak arcpirító látványban lenne része. Én viszont most közvetlen közelről legeltethettem a szemem Chris testén, aki nem a szokványos módon jutott a pult másik oldalára. Szinte lassított felvétel módban követhettem le a mozdulatait. Mi tagadás, igazán jól esett így a sok stressz után. Először csak egy whiskyt akartam kérni, afféle idegnyugtató gyanánt, de meggondoltam magam, amikor megláttam, hogy Chris seperc alatt, rutinosan összedobta a saját italát. ~ Hmm...talán nem is kell olyan nagyon keresgélnem...~ fordult meg a fejemben, így aztán afféle tesztként, csak hogy biztosra menjek, rendeltem egy gyümölcslevektől mentes koktélt - Egy Manhattan koktél most jól esne. De ha nem megy, akkor whisky is megteszi. - mondtam tettetett közömbösséggel, miután elfoglaltam egy bárszéket, és felkönyököltem a pultra.
Továbbra is Chris ténykedését figyeltem, és reméltem, hogy nem fog gondot okozni neki a koktél elkészítése. Egy jó mixer, aki olyan jól mutat a pult mögött, mint Chris, bizonyára növelné a forgalmat, amit én egyáltalán nem bánnék. Talán még én is gyakrabban ugranék be egy-egy italra, ha ő keverné nekem. Már egészen beleéltem magam a dologba, és az egyáltalán eszembe sem jutott, hogy mi van, ha már van melója, vagy nem akar egy vámpírnak dolgozni. Vagy esetleg nem is olyan ügyes, mint amilyennek elsőre tűnt.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Nov. 02, 2011 11:32 am
- Úgy sejtem ez költői kérdés lehetett, de azért válaszolok. Nem nézlek annak, de ahogy tudom ez bevett szokás a problémás esetek kezelésében. Ráadásul, másik is alkalmazzák, a vérállatok is. Ha egy megbolondul, muszáj kiiktatni, mielőtt leleplez minket és hajtóvadászatot hirdetnek. – Nem félek attól, hogy kihallgatnak minket, hiszen mikor jöttem akkor senki nem lézengett erre és az ajtót is becsuktam magam mögött. Ha valaki hallgatózna, azt biztosan meghallanánk, mind a ketten. Kiélvezem Nika figyelmét, ahogyan árgus szemekkel követi a mozgásomat, tudom jól, hogy most nem a vacsorát látja bennem és nem is a fenyegetést, az illata alapján benne is azok az emlékek jöhettek fel, amik bennem is, mikor elsőnek találkoztunk és behatóan megismertük egymást. Na, nem a másik személyiségét, de erre most boruljon radír, nem kell minden részletet kiteregetni, legyen elég annyi, hogy igazán jó volt. A kért italt is magabiztosan összeállítom, ismerem a receptet, szóval még puska után sem kell szaladnom, hogy elolvassam, ugyan mi is kell bele. Amúgy is a koktélok nagy részét ismerem, hiszen dolgoztam már bárban mixerként, nem olyan vészes. - Nem rossz hallgatni téged, de a zene azért jól jönne. – Mondom neki, miközben a végső simításokat végzem, és utána kitöltöm neki az italát a megfelelő pohárba, aztán elé teszem, és ahogy jöttem úgy távozom a pult mögül, majd leülök az egyik bárszékre és belekortyolok a sajátomba. - Szóval, akkor most csapos nélkül vagy? Vagy hátul lapul még egy kettő tartaléknak? – Kérdezem tőle, szinte közönyösen, nem akarom kiteregetni, hogy ha nincs helyettes, akkor örömmel vállalnám a melót, mert igen csak kezdek megszorulni, és amúgy is jó helynek tűnik ez itt nekem a készlet és a felszerelés is megfelel, sőt! Na, egy a lényeg, szinte álmaim helyének is beillene.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Csüt. Nov. 03, 2011 11:05 am
Nem állt szándékomban túl sok szót pazarolni Henryre, sem a vele kapcsolatos dolgokra. Elegem volt a témából, de azért még reagáltam Chris megjegyzésére. - Hát, egyrészt mi már lelepleztük magunkat, másrészt pedig én....-apró szünetet tartottam, és úgy tettem, mintha a megfelelő kifejezést keresném -..különleges vagyok. Majd meglátod - magabiztosan elmosolyodtam, és eszembe sem jutott magyarázkodni. ~Tegye csak, ahová akarja. Ha az a pasi, akinek gondolom, úgyis tudja, hogy hová kell. ~
Amíg Chris az én koktélomat készítette, nyugisan üldögéltem a bárszéken, és elégedetten figyeltem, hogy a Manhattan koktélt is éppolyan könnyedén állítja össze, mint a saját italát. ~ Tényleg megtaláltam a tökéletes mixert. Már csak az a kérdés, vállalja -e. A férfi megjegyzésére a pulton heverő távirányítóra mutattam és miután megkaptam az italom, megszólaltam: - Csak kérlek, ne valami csörömpölős zenét válassz, mert attól frászt kapok. -
Beleszagoltam a koktélba, majd meg is kóstoltam. Elismerően csettintettem a nyelvemmel, és Chris kérdésére lecsapva, elő is hozakodtam az ajánlatommal. - Van csaposom. Már, ha egy tigris hajlandó egy magamfajtának dolgozni. - mondtam könnyedén, és a férfi szemeibe néztem. Vártam, hogy kiderüljön, elfogadja, vagy elutasítja az állásajánlatot. Csak reméltem, hogy igent mond, igazán sokat javítana a kedélyállapotomon.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Csüt. Nov. 03, 2011 11:32 pm
A leleplezést tudom, de ettől függetlenül van pár társad, akik még mindig a régi módszerek hívei. – fűzöm hozzá a mondandójához. Aztán a követlkező mondatát elsőnek elmosolyodom aztán fel is nevetek, karcos hangon, szinte dorombolva. Szeretem nagyon a bennem élő nagymacskát, aki szintén én vagyok, ő csak a másik énem a másik arcom, így természetes, hogy most is hallható bennem. Ezt a legtöbb ember, betudja valami másnak, nem annak, ami vagyok, de legtöbben a dohányzásnak. higgyenek, amit csak akarnak. Lehet a vérfarkasok felfedték magukat, de a tigrisek nem, az a maroknyi tigris ami a világban él ragaszkodik ahhoz, hogy titokban tarthassa másik énjét, az emberek előtt, és ezzel én magam is így vagyok. Nem akarom magam az emberek előtt felfedni, de a többi természetfeletti lény már más tészta. - Meglátjuk mi a kínálat, de azt én sem szeretem, viszont ahol eddig dolgoztam, ott valahogy nem szerették Marilyn Mansont. – Mondom neki vigyorogva, majd elvettem a távirányítót és kerestem valamit a hifin, a cd ami benne volt, nos, az nem felet meg nekünk, lévén csörömpölős volt Nika szavával élve, így inkább megkerestem az egyetlen rock rádiót, ahol felüdítően szólt a rock, méghozzá Hammerfall – Hearts on Fire c száma. - Tegyük azt, hozzá, hogy a volt munkahelyemen, nem az ilyen jellegűek szóltak, mert erre keverni a koktélokat, nem is olyan könnyű. Már ha fel akarod venni a ritmust.- Teszem még hozzá, majd elkészülök az italával, és ahogy jöttem úgy is távozom a pult mögül, és lehuppanok az egyik bár székre Nika mellé és onnan hallgatom, amit nekem mond. - Egy tigris a magadfajtának, hmm… - Úgy teszek, mint aki nagyon vonakodik, de csak a fejét húzom. - Beszéljünk a gázsiról, és utána, ha elég jó ajánlatot teszel, akkor elfogadom, de előre kikötöm, nem fogok tigrissé válni, a nagyobb bevételed miatt! Nem vagyok cirkuszi mutatvány, és ezt nem is vállalom. Mi tigrisek még mindig titkoljuk a létünket. – Fontosnak tartom ezt azonnal és gyorsan leszögezni. Amúgy a meló nagyon is kellene, de nem akarom ezt éreztetni vele semmi képen sem, még akkor sem, ha nagyon is kellemes éjjelt töltöttem vele és egy másik vámpírral, és még akkor sem, mikor beismertem, Veronica nagyon is tetszik nekem. Közben lustán kortyolgatom az italomat és őt nézem, nem veszem le róla a szememet, de nem minden pillanatban nézek a szemeibe, viszont éreztetni akarom vele, hogy nem egy ijedős kiscicus vagyok, attól, hogy szeretek játszadozni, így is meg amúgy is.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Vas. Nov. 06, 2011 9:42 am
Szerencsére a zenei ízlésünk nagyjából hasonlónak tűnt, így aztán a Chris által szerencsésen megtalált egyszem, normális rockot sugárzó csatornát hallgattuk, így nem kellett a borzalmas gépzenétől szenvednem. - Pedig a dj-k semmi másra nem jók, mint vacsinak. Manson viszont egész jó arc. Tud zenélni. - jegyeztem meg egy kaján félmosollyal majd folytattam: - Amint hallhattad, itt is inkább olyan zene szól általában, amire lehet...keverni. - azon kaptam magam, hogy szinte folyamatosan rajta tartom a szemem. Minél tovább tartózkodtam a társaságában, annál erősebben éreztem valami furcsa vonzódást. Ezt egyelőre annak tudtam be, hogy a vére illata vonz, amelyet már volt szerencsém megkóstolni.
A rendhagyóra sikeredett állásajánlatra Chris is egészen érdekesen reagált. Egy pillanatig azt hittem, hogy visszautasítja, de szerencsére nem így tett. - Bármixert akarok alkalmazni, nem cirkuszi látványosságot, tehát emiatt nem kell aggódnod. Ha már itt tartunk, a fizetésed miatt sem kell.- mondtam egyszerűen, hiszen nem akartam most számokkal és pénzzel foglalkozni. - Cserében viszont gyakorlatilag azonnal kezdened kell, nyilvánvaló okokból. - Lassan, de határozottan beszéltem, és végig igyekeztem tartani a szemkontaktust. Elbájolni természetesen nem akartam, hiszen annak hosszútávon csakis negatív következnényei lennének. Egyébként is, bíztam benne, hogy így is hajlandó lesz elfogadni az állást. Hagytam néhány pillanatnyi időt a gondolkodásra, majd leszálltam a bárszékről, és megálltam Chrissel szemben, egészen közel hozzá. A térdére tettem az egyik kezem, és felnéztem rá. - Nos, mi a válaszod? - kérdeztem halkan, és a jobb szemöldökömet enyhén megemeltem, kíváncsiságom kifejezéseképpen.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Vas. Nov. 06, 2011 10:17 am
Valahol fellélegeztem, hogy a leendő főnököm is azt a zenei irányzatot kedveli, amit én magam is. Így sokkal könnyebb lesz kijönnünk egymással, de csak egy részben. Hiszen ha kell, akkor más zenét is el tudok viselni, de csak egy ideig, mert ha át megy nagyon zajba, ami azt jelenti, hogy totál elektronikusba, és nem hallok benne semmilyen hangszert sem. Ráadásul sokáig kell, hallgassam, akkor nyűgössé válok és az senkinek sem jó. De ha nagyon muszáj, akkor azt is megpróbálom valamilyen módón elviselni, csak ne kelljen túl sokáig. - Manson tényleg jó zenét csinál, a DJ-k közül ismerek párat, akik jók, és nem csak a zajra mennek rá, hanem élhető, és dolgozható zenéket nyomatnak. Van egy ismerősöm, egy rádióadót is üzemeltet, direkt mixereknek való zenéket kever. – Dolgoztam egy ideig New Orleansban is, ott ismertem meg azt a srácot, nem mondom, hogy fene nagy haverok lettünk, de tudtunk együtt dolgozni és szerintem ez a lényeg, meg, hogy minimum köszönőviszonyban vagyunk egymással. Nem kerülte el a figyelmem, hogy Veronica folyamatosan engem néz. Aztán eszembe jutott valami. - A Nika valaminek a becézése lenne? – Teszem fel neki a kérdést, közben, beleiszok a poharamba és rájátszom egy cseppet, hogy egy cseppnyi mellé menjen és elinduljon lefelé a nyakamon. Ne kérdezze meg senki sem, mire föl kezdtem el vele így flörtölni. Nem tudnám konkrétan megindokolni, maximum ráfogni a kellemesen eltöltött kis esténkre. - Ezt örömmel, hallom, mert az ilyen magamutogatásokhoz egy cseppet sem füllik a fogam. Az még rendben, ha valamilyen szinten lukas az ingem vagy a pólóm, mert voltam olyan helyen, ahol egy szaggatott ujjatlan felsőben kellett melózni, aminek a bal oldalán szív magasságban, strassz kövekkel kirakott piros szívecske virított. Túléltem azt is, szóval az ilyen nem akkora tragédia. – jegyeztem meg neki, hiszen ez még nem olyan vészes, de az, hogy a tigrisformám mutogassam és hozzá a pucér seggem az már sok. – Az azonnali kezdés tökéletesen megoldható, de megjegyzem, azért jobban örülnék neki, ha nem lenne semmi flancos egyenruha, vagy kötelező munkaruha. – Teszem még hozzá ezt is, mert jobb szeretnék, csak simán farmerban, és mondjuk ingben lenni, ha azon ott a Cerberus logója az hidegen hagy. Bólintottam neki, mikor azt mondta, hogy az okok nyilvánvalóak. - adj pár percet, hogy felmérjem a terepet, és tudjam, nagyjából, mi hol van utána felőlem, kezdhetünk is. – Teljesen határozottan mondom neki, közben pedig őt figyelem, azt ahogyan engem néz. Nem mozdultam el, mikor a kezét a térdemre tette, és velem szemben állt meg, csak ledöntöttem az italom maradékát, utána felé fordultam, és kicsit lehajoltam hozzá. - Megfelel. Amennyiben neked is megfelelnek a feltételem. Szóval, tisztábban fogalmazva az előbbieket, nem akarok flancos egyenruhát. A többit azt hiszem megvitattuk, szóval, én állok a kezdés elé.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Nov. 23, 2011 10:53 am
-Veronika voltam, valamikor. - válaszoltam kurtán, mindenféle magyarázat nélkül. Figyelmemet ugyanis teljesen lekötötte Chris kis akciója. Egyébként is nagyon vonzónak találtam a nyakán lüktető vastag eret, és szívesen belemélyesztettem volna a fogaimat, de a reklámfilmbe illő jelenet láttán igencsak nehezemre esett visszafogni magam. Nem kevés önuralomra volt szükségem ahhoz, hogy a szemfogaim ne bukkanjanak elő. Arra viszont már nem maradt energiám, hogy arra is figyeljek, az arcom ne áruljon el. Megnedvesítettem az ajkaimat, és nyeltem egyet, majd elfordítottam a tekintetemet. Ha nem zavart volna be ez a munka dolog, nem hezitáltam volna, most azonban úgy éreztem, nem kellene elszúrnom ezt a dolgot.
Azt hittem, az előbb már megnyugtattam Christ a munkakörrel kapcsolatban, de úgy tűnt, továbbra is foglalkoztatta a dolog. - Nézz körbe, szivi! Ez egy hotel bárja. Cirkusz max. akkor van, ha összetéveszted a tonikot a vodkával, vagy a nullást az AB-ssel. A vámpír vendégek eléggé finnyásak a vércsoportokra, az emberek pedig szimplán selejtesek…többnyire. – válaszoltam mosolyogva, és majdnem elnevettem magam. Néha tényleg nagy cirkuszok vannak itt, de azért hozzá lehet szokni. Ha összeereszted az embereket és a vámpírokat, számolj a következményekkel. Vadász és préda egy fedél alatt: garantált bonyodalmak. Izgi…
- Ne aggódj a munkaruha miatt. – mondtam Chrisnek, már előtte állva, majd levettem a kezem róla, és folytattam: - A srácok már kiharcolták maguknak a viszonylag laza öltözéket. Fekete nadrág és ing. Ízléses farmer még belefér. Az inget a hotel adja. Ja, és az azonnali kezdés alatt az holnap esti kezdést értettem. Ma még nem kell beállnod, úgyis biztosan van jobb dolgod is. – fejeztem be vigyorogva, majd elsétáltam a táskámért, hogy felhívjam a titkárnőt, aki majd előkészít holnap estére egy munkaszerződést. Néhány mondatban elintéztem a dolgot, és visszafordultam a férfihez, és kíváncsi hangon megkérdeztem: - Nem is mondtad még, miért is jöttél tulajdonképpen? -
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Szer. Nov. 23, 2011 11:06 pm
Biccentek neki egy aprót, mikor elárulja nekem a nevét. Amin korábban hívták, most már ezt is tudom, hogy hajdanában Veronika volt a neve. Ez pedig nekem sokkal jobban tetszik, mint a Nika. Figyelmem az sem kerüli el, hogy milyen tekintettel követi végig mit is teszek, hogyan csusszanok, át a pult felett készítem neki az italt, és jövök vissza a bárszékre ahol korábban ültem. Mikor megnedvesíti a száját, ügyel közben a mozdulataira és a nagy nyelés is egyértelművé teszi a számomra, hogy éppen a nyakammal szemezhet és pontosabban az ütőeremmel. Megcsóválom a fejem, ezzel is jelezve, hogy ha erre nem is gondol. Kétszer megharaptak már, és oké, nem volt olyan rossz abban a helyzetben, de akkor sem ugrálok a dologért, és nem leszek önkéntes vérdonor. Én sem nyalogatom le minden sebesültről vagy akárkiről a vért, holott én magam is szeretem vértigris mivoltom miatt, de még sem környékezem meg Nikát, hogy ugyan add már a csuklód. Szóval ha vérdonornak akar, akkor ahhoz jóval több fog kelleni, mint, hogy itt üljön velem szemben. - Lehet nem folyamatosan dolgoztam ebben a szakmában, de amatőr sem vagyok, hogy betévesszem a dolgokat, bébi. – Ez az utolsó szót megnyomom, miközben kimondom, ha ő leszivizett akkor én is ilyenekkel fogok jönni. Senki cicája, szivije vagy egyebe nem vagyok, csak a magamé és kész. Az már, más ha épp a dolog átmegy körül udvarlásba, akkor oké, kibírhatóak az ilyenek, de mikor komolyan beszélek valakivel, akkor nagyon nem szeretem az ilyen megszólításokat. Aztán megmosolygom, amit az emberekről mondd, és biccentek egyet a poharam fejett. - Ahogy mondod, a legtöbbjük eléggé az. – Mondom tűnődve, mert én ennek születtem vértigrisnek, sosem voltam egyszerű ember. Az értékrendem egészen más, mint az övéké, és így sok minden érthetetlen a számomra, amit tesznek. - Rendben, ez így tökéletesen belefér. Gondolom az ízléses alatt azt érted, hogy szakadás mentes? – Hajolok le hozzá. – Remek, akkor holnap este itt kezdek, az ingért, hova menjek? – Noha elengedte a combom, én még is lehajoltam hozzá egészen közel. Mind a ketten ragadozók vagyunk, óhatatlan, hogy próbálgassuk egymást. Hogy van-e jobb dolgom? Nem, egyáltalán nincsen, egyszerűen, semmi mást nem terveztem mára, mint, hogy melót keressek magamnak, és ha esetleg bejön valami kósza kis légyott, akkor még az jött volna be. Most nem kezdtem neki, konkrétan „vadászni”. Miközben ő telefonál, én addig lenyelem az italom, és leteszem a poharam a pultra, majd Veronica felé fordulok, mikor is felteszi a kérdését. - Nem mondtam volna? – Nézek rá, meglepetten, de azért erről süt, hogy csak megjátszom magam. Lecsusszanok a székről, ami nem nagydolog, a magasságom miatt, aztán lassú és könnyed macskás kecsességgel, sétálok oda Veronicához, és megyek el mellette. - Már lényegtelen, úgy is megkaptam, amit kerestem. – Válaszolom neki, mikor megállok mellette, és elveszem a dzsekim, a fotel támlájáról, ahová érkezésemkor ledobtam a bukósisakkal egyetemben.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Vas. Dec. 18, 2011 12:13 pm
Egyértelmű, hogy Chrisnek is feltűnt, hogy nem maradtam közömbös az előbbi erotikus kis megnyilvánulásai iránt. Ami azt illeti, eléggé nehéz is lett volna nem észrevenni, hogyan küzdök a vámpírtermészetemmel. - Nem vettelek volna fel, ha amatőrnek nézlek, elhiheted - válaszoltam aztán a férfinek, mellőzve ezúttal az általam oly gyakran használt becéző szavakat. Úgy tűnt ugyanis, nem rajong az ilyesmiért. Mindez csupán a pillanat egy töredékéig foglalkoztatott, már ugrottunk is az üzleti témára. Szerencsére a főbb pontokban teljesen egyet értettünk, na nem mintha olyan magasra tettük volna azokat a bizonyos léceket. - Az ízléses legalábbis szakadásmentest jelent, de még inkább egyszínűt, és feketét. - mondtam magabiztos hangnemben, de ahogy közel hajolt hozzám, inkább félben hagytam a mondandómat, semhogy belegabalyodjak egy-egy hosszabb szóba. Kezdtem haragudni magamra. Nem értettem, miért van ilyen hatással rám a tigris. ~Talán csak a vére...a különlegessége...~ nyugtattam magam, amíg a táskámat összepakoltam, és ő elsétált mellettem. -...és én is..- válaszoltam halkan Chris utolsó megjegyzésére. Felkaptam a táskám, és megálltam a magas, izmos férfi előtt. Jócskán fel kellett emelnem a fejem, ha a szemébe akartam nézni. - Van kedved megnézni az új munkahelyedet? Véletlenül van egy kevéske időm - mondtam közömbös hangon, és a nemlétező órámra pillantottam.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cerberus Bár Kedd Dec. 20, 2011 1:11 am
Egomat kifejezetten simogatta Veronica reakciója. Bár, ugyan melyik fickónak nem imponálna, egy ilyen nőnek a teljes figyelme? Na, de térjünk csak vissza a munkához, hiszen most az az elsődleges, hogy meglegyen, és legyen biztos anyagi hátterem, mert a takarékhoz nem akarok megint hozzányúlni, kitudja, mikor kell esetleg kereket oldanom, bár már évek óta nem érzem úgy, hogy keresnének. Elmosolyodtam, hogy mellőzni kezdte a becéző szavakat. Tanulékony vámpír. - Már jó pár éve benne vagyok a szakmában, és New Yorkban is dolgoztam az egyik legnagyobb klubban is. – Válaszolom vissza Nikanak, hogy nem kell félnie, nem fogom a vodkát és a kólát felcserélni egymással. Ritka jó hely ez, és jó főnök, hiszen nem kellett vele hosszasan egyezkednem sem a béremről, sem pedig az egyenruháról és egyéb szolgáltatásokról, csapos és mixer ez a munkaköröm, és ezen túl mást nem is kell ellátnom. Aminek kifejezetten örülök. - Megoldható, egyszínű és fekete van bőven farmerből, de ha kell, még elő tudok ásni egy bőrt is. – Egy helyen bőrnadrágban kellett dolgozni, illetve a motorozáshoz is sokkal jobban jön, mint a farmer, szóval ilyenem is van. Az inget itt kapom és feketét, tökéletes. Élvezettel figyelem, hogy közelségemre abbahagyja a szövegelést, és egy pillanatra meg is tudom zavarni, ezen igazán szépen elkezdek mosolyogni. Nagyon nehéz megállnom, hogy nem mondjam neki azt elnyújtva, hogy „mijááúú”. Aztán inkább elsétáltam mellette. - Időm van és szívesen megismerném hol is fogok dolgozni, hogy mikor legközelebb jövök már képben legyek. – Válaszolom Nikának vissza és várom, hogy az ajtóban előre menjen és megmutassa nekem az új munkahelyemet.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Cerberus Bár Vas. Dec. 25, 2011 4:42 pm