A Magyar True Blood FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.

A Fórum e-mail címe:
truebloodfrpg[@]gmail.com
FRPG TOP SITES KATTINTS MINDEN NAP!
Holdállás
CURRENT MOON
moon phase
Legutóbbi témák
» Dangerous Mystic World
Felvonók EmptySzer. Ápr. 03, 2013 1:09 am by Vendég

» VampireDiaries
Felvonók EmptyKedd Feb. 26, 2013 4:00 am by Vendég

» Teen Wolf FRGP
Felvonók EmptyVas. Feb. 03, 2013 3:48 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Felvonók EmptySzomb. Jan. 12, 2013 5:49 am by Vendég

» Kylwog De Lamar
Felvonók EmptyHétf. Nov. 12, 2012 3:31 am by Vendég

» Alois Rock School
Felvonók EmptyVas. Nov. 04, 2012 12:20 am by Vendég

» kilencedik csoport
Felvonók EmptyHétf. Okt. 29, 2012 3:03 am by Vendég

» Last Minutes & Lost Evenings
Felvonók EmptyKedd Okt. 09, 2012 6:35 am by Vendég

» Prison - éld az életed!
Felvonók EmptyHétf. Okt. 08, 2012 9:22 am by Vendég

» There is no light without darkness - HP next RPG
Felvonók EmptyCsüt. Okt. 04, 2012 7:12 am by Vendég

» The Killing Dance(új)
Felvonók EmptySzer. Szept. 19, 2012 8:36 pm by Vendég

» Parkoló és sikátor
Felvonók EmptySzer. Szept. 19, 2012 10:08 am by Vendég

» A Sakálnak címezve
Felvonók EmptySzer. Szept. 19, 2012 9:05 am by Vendég

» Mera és Ethan lakása
Felvonók EmptyKedd Szept. 18, 2012 10:05 am by Vendég

» Kék Lagúna
Felvonók EmptyKedd Szept. 18, 2012 7:55 am by Vendég

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Dec. 28, 2022 9:47 am-kor volt itt.

 

 Felvonók

Go down 
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Felvonók   Felvonók EmptySzomb. Jan. 14, 2012 12:00 pm

A Hotel Hades liftjei.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptySzomb. Jan. 14, 2012 12:07 pm

//Előzmény: Hotel Hades - Konditerem//


-Erre lett volna egy tippem. – Jegyzem meg neki. – Szóval sok bajjal járnak? – Kérdezem vissza és egy félmosoly is megjelenik a szám sarkában. Ha így van akkor azok az emberek akik rendelkeznek tündér felmenőkkel igen csak érdekesek lehetnek, amiről érdemes sokkal többet is megtudni.
Nem tudom Nika mit akart ebből az egészből kihozni, de annyi már teljesen biztos, hogy ő is nyakig benne van a dologban. Érzem az illatán, hogy már neki sem csak játszadozás ez az egész. Szóval nem csak nekem mozgatta meg a fantáziám ez a kis szócsata és kis incselkedés a másikkal. De ugyanakkor nagyon is élvezem, és nem szeretném, ha egyhamar vége lenne. Ritkán van dolgom intelligens nőkkel, akik veszik és vissza tudják dobni a magas labdát, és nem vetik azonnal magukat hanyatt.
- Még nem döntöttem el, hogy fent vagy lent. Bár a múltkori kis ismeretségkötést kissé felületesnek érzem, tekintve, hogy a Nap sürgetett. De ahogy így gondolkozom, úgy érzem, most érdemes lenne egy más témával kezdeni, lehet, úgy érdekesebb lenne. - Ködösítettem egy keveset? Lehetséges, de szerintem igen is érteni fogja mire is célozgatok neki. Hiszen eddig is remekül levette még a magas labdáimat is.
Haja súrolta az arcom, mikor átbújt a kezem alatt az ajtónál, hiszen kicsit lehajoltam. Kellemes volt az illata, finom és tiszta.
- Lifttel? – Kérdezem vissza egy pimasz mosollyal az arcomon. - Hmm.. érdekes szerkezetek, hajlamosak megállni két emelet között, ha odabent nagy az izzás. – Mellette megyek, és könyököm, hozzá súrlódik a felkarjához, mert zsebre tettem a kezeim.
Mögötte lépek be a kis kabinba, ami most nagyon is szűkösnek tűnik, különösen, hogy a levegő is gyorsan fogyni érződik, holott ez nem igaz. Direkt úgy lépek, hogy neki súrlódjak, és ha meg akarja nyomni a gombot, akkor bizony belém fog ütközni, mert elég sok helyet elfoglalok a térből. Végül, mikor megnyomná a tetőszintet, akkor gyorsabb vagyok és az oldala mellett elnyúlva nyomom meg én a gombot. Természetesen ezzel megint csak hozzáértem.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptySzomb. Jan. 14, 2012 12:54 pm

Úgy igyekeztem csűrni-csavarni a szavakat, hogy mindenképp legyen esélyem visszalépni, ha úgy akarom. Nos, ez így nem teljesen igaz, inkább azt mondanám, ezt akartam akkor elhitetni magammal. Chris válasza épp olyan kétértelmű volt,mint az én szavaim, de ott, abban a szituációban csak egyféleképpen lehetett értelmezni. Hogy még egy kicsit húzzam őt, mégis csak ennyit mondtam: - Javaslom kezdjük fent - mondtam elgondolkodva, majd még hozzátettem: - A tetőtéren, a medencéknél - huncut kis mosolyt küldtem a férfi felé, majd egy kis súrlódás árán kiléptem a folyosóra, és a lift felé vettem az irányt.

Chris ott jött mellettem, így kénytelen voltam oldalra és felfelé nézni, ha meg akartam találni a tekintetét, amikor válaszoltam. - vagy, ha valaki megnyomja a vészmegállító gombot - ezzel beléptem a liftbe, Chris pedig mögöttem, és nem tudtam nem észrevenni, hogy ez már a sokadik alkalom volt, hogy szándékosan hozzám ért.

Nem bántam, sőt! még inkább felcsigázott. Amikor megpróbáltam megnyomni a tetőszint gombját, ő megelőzött, és megtette helyettem. Ahogyan a gombokhoz nyúlt, ismét megérintve engem, a vágy szinte elemi erővel söpört végig rajtam, és már nem is akartam visszafogni magam. Sokmindent akartam egyszerre. Az érintését, a forró ajkait az enyéimen, és a vérének ízét a számban. Már nem tudtam igazán tisztán gondolodni, sem pedig rendesen kontrollálni magam. Szemfogaim akaratlanul is előbukkantak. Hirtelen belemarkoltam dús, barna fürtjeibe, és magamhoz húztam. De nem a nyakán lüktető érre tapadtam, hanem az ajkaira. Hevesen csókoltam, és másik kezemmel a vállába kapaszkodtam, ezzel is közelebb húzva őt magamhoz.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptySzomb. Jan. 14, 2012 1:09 pm

Tetszett az egész helyzet, mind a ketten kétértelmű megjegyzéseket tettünk, vagyis így kezdtük el, és utána az lett belőle, hogy lassan minden mondatunk már csak ebből állt. Külső szemlélő szerintem már meg sem értené, miről is beszélünk, hiszen nem csak annyira kétértelmű már minden, hanem mert már egészen másképpen szólnak a válaszok is, amit ha valaki nem tudja a mögöttes tartalmat, nem biztos, hogy az előzőhöz tudja kapcsolni. De azt hiszem, jobb, ha ebbe most nem megyek bele.
- Fent… azt hiszem határozottan igazad van, onnan haladni lefelé sokkal érdekesebb és több is lehet a látnivaló. – Ha nem annak lenne szánva aminek, akkor akár, még azt is lehetne hinni, hogy a szállodáról beszélek. Viszont vannak szavak és mondatok, amik nem csak azért jók mert kétértelműek és lehet velük játszani, hanem azért is, mert más nem tudja mi van mögötte.
- A tetőtéri medencék, az egyik legjobb dolgok. Kellemes a víz és a levegő is. Ideális arra, hogy felújítson az ember egy hébe hóba kötött kis ismeretséget és behatóbban tanulmányozhasson…. – Többet nem mondok, a mondatom is félbe hagytam, kezdtem úgy érezni, hogy részemről túl sok a szöveg.
- De az sem mind egy, hogy bepánikolt és azért, vagy, mert a helyzet olyan, hogy nem is vette észre. Túl nagy volt a forgolódás… - Szándékosan érek hozzá. Ez is egy olyan kis játék mint a kis szócsatározásunk, ami már nem is csatározás, vagyis egy bizonyos értelemben még mindig az. Férfi és nő szócsatája.
Fogainak kivillanása morgást váltott ki belőlem, de mivel nem a nyakam célozta be, így elhalkultam. Sokkal, jobb dologgal voltam elfoglalva, mikor a hajam a kezében volt és magához húzott, mint sem, hogy morogjak. Ennek köszönhetően hasonló mohósággal csókoltam vissza őt, és saját tompa fogaimmal haraptam az ajkait. Ő a vállamba kapaszkodott, én a derekát és a fenekét fogtam és szorítottam magamhoz, majd megmutattam neki mire is céloztam korábban és a kapcsolótáblának nyomtam, amivel elértem, hogy két emelet között meg is álljon a lift. Most már két kézzel nyúltam a feneke alá, és emeltem meg, hogy ne kelljen lehajolnom hozzá, és amúgy is így volt a megfelelő magasságban.
Fel kellene jutnunk a medencéhez, mert a lift túl szűk, vagy nem is a lift lenne szűk? Elfordultam a táblától vele, és most én vetettem a hátam a falnak.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyVas. Jan. 15, 2012 5:33 pm

Egyet kellett értenem Chrissel. A tetőtéri medence egy olyan dolog, amit itt, délen nem lehet eléggé értékelni. Nyáron, amikor éjjel is olyan nagy a forróság, a tetőtéren sokkal jobb klímában lehet fürdőzni. Vagy bármi mást csinálni a vízben. - A beható tanulmányozás az egyik kedvenc elfoglaltságom - mondtam kacéran, és ez a liftben majdnem be is bizonyosodott. Hirtelen a szavak már semmit sem számítottak csak a tettek. Én nem is fecséreltem az időt holmi csevegésre, mikor olyan rövid idő, amíg a lift célba ér.

Egy pillanatra sem gondoltam meg magam, mikor meghallottam Chris morgását. Persze, gondolom nem volt oda a szemfogacskáim látványáért, de ez nem érdekelt. Pedig nem is olyan rég bebizonyítottuk neki, hogy egy kis harapás még nem a világvége. Na persze, nála nem árt számításba venni a vértigrisek híres büszkeségét, ezért is hagytam figyelmen kívül a kis morgolódást. Hisz, amikor megcsókoltam, neki sem jutott eszébe tiltakozni. Azonnal visszacsókolt, és a kezei a derekamra, fenekemre tapadtak. A csókja követelőző volt, a mozdulatai határozottak. A lift megállt, én pedig egyetlen pillanat alatt az ölében voltam. Kezei a fenekemet markolták, én egyik kezemmel még mindig a vállába kapaszkodtam, a másikkal a haját túrtam, borzoltam. A hideg bőrömön apró kis szikrák futkároztak, ahogyan forró testéhez préseltem a sajátomat. Éreztem, hogy ő is úgy vágyik rám, ahogyan én őrá. Akár ott abban a szűk kis liftben is egymáséi lehettünk volna, de én el akartam jutni a medencékhez, remélve, hogy ott egyedül lehetünk, és kiélvezhetjük a még napkeltéig hátralévő időt. Kezeim a válláról, tarkójáról a mellkasára vándololtak, és beférkőztek az inge alá. Hagytam, hogy ő tarton meg,én pedig mohó csókokkal borítottam el a nyakát, az ajkait, és minden elérhető érzékeny pontot. - Köztünk.. nem lenne.. szabad... semminek.. lennie- leheltem az ajkai közé. - Se ruhának, se... - a régi-régi szakállas kis poént már nem tudtam befejezni, mert hangok helyett már csak sóhajok és kéjes kis nyögések jöttek ki a számon.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyHétf. Jan. 16, 2012 8:35 am

A tetőtéri medence egy igazán lenyűgöző találmány, különösen a nyári éjjeleken, mikor is odafönt hűs a levegő, kellemes a víz, és igazán ki lehet élvezni a medence adottságait, persze akkor a legtökéletesebb, ha nincs más csak azok akiknek ott van dolguk. Ezt lehet úgy is érteni, hogy csak egyvalaki tök egyedül úszik, vagy akár párban… vagy… hmm… a fantáziátokra bízom.
- Igazán hasznos tud lenni… vagy inkább érdekfeszítő? Netán élvezetes? – Húzom egy kicsit ezzel. Ám nem sokáig beszélhettem, hiszen hamarosan a szavakat tettek váltották felé, és ha elhagyta valami hang a torkunkat, akkor az csak sóhaj vagy nyögés lehetett.
Reméltem is, hogy nem fog visszakozni a morgásom miatt, pontosabban, hogy nem hagy itt. Mivel ha nem harapni akar, akkor nem kell visszahúzódnia, se neki sem pedig a fogainak, de ha a nyakamra pályázik, akkor jobb, ha figyelmeztetésnek veszi.
Viszont nem arra pályázott, így semmi gondom nem volt, és én is követelőzően és mohón csókoltam őt, nyelvem az övével játszott.
A lift kicsi, de épp elég hely van ahhoz, hogy gyorsan elmerülhessek benne, de a medence gondolata sokkalta csábítóbb volt, így elengedtem bal kézzel a fenekét, és rácsaptam a gombra, hogy a lift tovább haladjon felfelé, mert nem itt akarom véghezvinni, amire mind a ketten vágyunk, pláne, hogy itt kamera is van. Én pedig nem szeretem a közönséget.
Az ingem nem volt teljesen begombolva, így bőven hozzám férhetett a kis mohó vámpír, még ő a nyakammal foglalatoskodott, én addig megtartottam őt, és viszonoztam neki a nyak csókokat és a finom kis harapásokkal színesítettem azt.
Majd egy pillanat múlva kis zökkenéssel megállt a lift, és feltárult az ajtaja, így megütötte a fülem az emberek beszélgetése és kacagása. Oké, nem mind volt ember, de így egyszerűbb volt kifejezni magamat. Szerencsére nem láttak be, hogy mi épp mit is művelünk odabent, de mi ketten kitűnően halhattuk, hogy a medence nem üres, és így a tervünk meghiúsulni látszik.
- Inkább vagy tíz személy lehet most közöttünk… - jegyzem meg neki fintorogva és a hangokra fülelve. Fenekét nem engedem el, még mindig megtartom, őt és most fordulok vele, csípőm az övének nyomom, és így támasztom meg magunk, és őt a lift falán, majd kidugom a fejem, és kinézek.
- Tizenkettő, hogy pontos legyek. – Morgom rekedten, tekintve, hogy a vágy kellőképpen elöntött, és nagyon nem tetszik annak az eshetősége, hogy nem kapom meg amit akarok.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyCsüt. Jan. 19, 2012 5:29 am

Nem tudom, ki hogy van a liftben szexeléssel, csak azt tudom, hogy én izgalmasnak találom. Kivéve talán, ha a saját szállodám liftjében történik. Na jó, Chrissel még ez sem lenne probléma, ám mindkettőnk fantáziáját a medence izgatta, így oda tartottunk. Chris újra elindította a liftet, én pedig a lábaimat a csípője köré fontam és még szorosabban tapadtam hozzá,mint eddig. Legszívesebben letéptem volna róla azt a fránya inget, -pedig nem volt nyakig begombolva, nem takart sokat- amikor a nyakamat kezdte csókolgatni, harapdálni. Totál beindultam, és már alig vártam, hogy végre a tetőtérre érjünk.

Ahogy azt sejtenem kellett volna, -és sejtettem is, mikor még eszemnél voltam- a tetőtér nem volt üres. Chris megjegyzésére morogtam egyet, és azon gondolkodtam, hogy, ha nem az enyém lenne a hely, akkor biztosan találnék módot arra, hogy 1 perc alatt kiürítsem a helyet. De a saját vendégeimről, és a pénzükről volt szó, így inkább nyugton maradtam. Igyekeztem visszanyerni a lélekjelenlétemet, de nem segített a dolgon, hogy Chris csípője az enyémhez feszült. Még nyilvánvalóbbá tette, hogy milyen nagy dologról vagyok most kénytelen lemondani. Nem örültem. Sőt! - Elmehetne mind a tizenkettő a fenébe - mondtam mérgesen, de a hangomba lemondás is vegyült.
Eleresztettem Christ, és megnyomtam a földszint gombját. Egy kicsit eltávolodtam tőle, már amennyire a liftben megtehettem, és csak ennyit mondtam : - legközelebb - mert még mindig koncentrálnom kellett, hogy lecsillapítsam magam.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyCsüt. Jan. 19, 2012 6:51 am

A liftben izgalmas dolog lenne csinálni, de engem az itt lévő kamerák erősen frusztrálnak, így ennél tovább nem vagyok hajlandó menni, mint mait itt produkáltunk. Ebből kifolyólag még jobban be vagyok zsongva a medence lehetőségére. Amúgy is szeretem a vízben, és a vizet is szeretem, vértigris lévén lehet jobban is mit az átlag emberek. Nem kis önuralom kellett ahhoz, hogy ne teperjem le ott helyben, - még a frusztráció ellenében is. – Mikor az ingem alá nyúlt, és ahogyan nekem dörgölőzött, mikor a lábait a csípőm köré fonta. Szinte eszemet vesztettem a vágytól.
Nem tudom milyen rossz egy nőnek, ha nem kapja meg az áhított kielégülést, de nekünk, pasiknak írtó sz*r. Majd szétfeszít a vágy, és nem kapom meg az enyhülést, most mivel tizenkét személy áll köztünk és a medence között. Láthatólag Nika nem zavarja el őket, az agyam ugyan ködös, de valahol tudok gondolkozni, igaz lassan és vontatottan. Fizető vendégek és belőlük él meg, így nem zavarhatja el őket csak úgy. Sz*r ügy nekünk, a liftben én nem csinálom, mert nem akarom magam viszont látni a youtube-on.
- Valahogy úgy… - Morgom neki válaszul, mivel a pokolba kívánom a vendégeket, hogy pont miattuk nem kapom, meg amit akarok. Kiéreztem a lemondást a hangjából, tehát nem megyünk máshova, szóval szenvedni fogok, igazán remek. Vagy keresek mást, aki enyhülést ad, vagy marad a zuhany és a markom. Az első eshetőség sokkalta szimpatikusabb.
Veronica eltávolodott tőlem, így én is az egyik sarokba húzódtam, az ingem kihúztam a farmeromból, és így hagytam, valamennyire takarja a csípőm. Sajnos a bőrdzsekim sem elég hosszú, mivel motorozáshoz van tervezve.
Eddig magam elé néztem, a hátam mögött tartva a kezeim, de most felnézek Veronica szemeibe. Igazán segíthetne az én helyzetemen, hiszen van mit nézni rajtam. Így meg nem szívesen megyek ki az emberek közé… sz*r ügy nekem.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyPént. Jan. 20, 2012 6:17 am

Ahhoz képest, hogy kevés idő volt már napkeltéig, nekem egy halom vad és mocskos tervem volt a medencével és főként Chrissel. Ehhez képest a tetőtéren jópár ember bulizgatott, így aztán sutba kellett dobnom az összeset. Legalábbis mára. Ez valahogy nem tudott felvillanyozni. Ha halandó lennék, bizonyára kipirultan kapkodtam volna a levegőt, és egyéb -halandóknál szokványos- testi reakciókat is produkáltam volna, miután elszakítottam magam Christől, anélkül, hogy megkaptam volna, amire igazán vágytam. A vágy belülről égetett, de rajtam legalább nem látszottak a jelei, nem úgy, mint Chrisen, akinek bizony akadt némi takargatnivalója. Igyekezett is megoldani a dolgot, ahogyan lehetett, de nem mondhatnám, hogy az akció sikeres volt. Valahol belül elégedettséggel töltött el, hogy ennyire kíván engem, miközben köztudott, hogy a vámpírok és az alakváltók nem igazán csípik egymást. Az is átfutott az agyamon, hogy talán egy jéghideg kéz segíthetne rajta -így vagy úgy- de nem hittem benne, hogy úgy működött volna a dolog, ahogyan én terveztem. Így hát elvetettem az ötletet és továbbra is mozdulatlanul álltam a sarokban. Ahogyan felpillantott rám, azzal az átható tekintettel, amitől szinte libabőrös lettem, legszívesebben ismét a nyakába vetettem volna magam. De nem tettem. Minden erőmmel azon voltam, hogy lecsitítsam a bennem élő éhes ragadozót. A szemfogaim visszahúzódtak, elfordultam, és ismét megállítottam a liftet. Adni akartam egy kis időt Chrisnek, hogy összeszedje magát. Megigazítottam a hajam, és a felsőmmel kezdtem babrálni. - Ezt most bebuktuk - szólaltam meg egy kis idő múltán, és hirtelen elnevettem magam. Nem mintha viccesnek találtam volna a helyzetet, inkább szánalmasnak. A nevetés csak afféle feszültséglevezetés volt. Szinte láttam magunkat kívülről, amint egy aprócska lift két átellenes sarkában álldogálunk, mindketten azon morgolódva, mennyivel jobban is végződhetett volna ez a kis kaland. ~ talán a kondiban kellett volna maradnunk. Oda aztán a kutya sem jött volna be. - de legközelebb majd bepótoljuk - mondtam magabiztosan.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyPént. Jan. 20, 2012 8:34 am

Azt a kevés időt amin hátra volt a Nap felkeléséig igen csak másként terveztem eltölteni, sokkal érdekesebben mint ahogyan sikerült. Mikor hárman voltunk, akkor nem volt elég időm rá, hiszen Chloe úgy döntött, hamarabb fejezzük be, mert a hajnal akkor is nagyon szorosan a nyakunkban lihegett. Bár ez engem nem sokban érintett, inkább csak nekik okozott némi problémát, mivel ők azok, akik bealszanak, ha felkel a Nap.
Sajnos a medencénél voltak, ha még csak egy vagy két ember lett volna, akkor megoldom a dolgot valahogyan, talán Nika is, de mivel két tucat gazdag és jól fizető vendég terpesztett és nevetgélt a vízben így nem volt mit tenni, maradtunk a liftben és marad a legközelebb. Ennek kicsit sem örültem, hiszen igen csak felajzott állapotban vagyok, és így nem valami kellemes keresztülmenni a tömegen, vagy épp a vezetésre koncentrálni, mivel nem itt akarok aludni, hanem a saját otthonomban. Ráadásul a nőkkel ellentétben nekem ilyenkor van mit takargatnom, vagy közszemlére tennem. Viszont én nem szeretem, ha ilyen miatt bámulnak meg, és akárhogyan is igazítom, az ingemet az nem akarja rendesen eltakarni a csípőm. A bőrdzsekim ugyan magam elé foghatom, hogy azzal takarjam, de az nem fog túl természetes gesztusnak tűnik, így kifejezetten hálás vagyok, hogy Nika megállítja a liftet.
- Valahogy úgy. – Morgom visza rekedt és mély hangon. A vágy még mindig tombol bennem, így inkább nem nézek a vámpírra. Le kellene, hűtsön ez a szó, nem? De nem működik, mivel nem a vérszopót látom benne, hanem a kívánatos nőt. Aztán felkapom a fejem mikor nevetni kezd, és én is elmosolyodom. Tényleg elég idióta ez a helyzet.
-Abszúrdnak nem mondanám, de elég idióta helyzetben vagyunk. – jegyzem meg neki, miközben ellököm magam a lift falától, és kinyújtózom, majd rendbe rakom az ingemet, azaz, begombolok rajta pár gombot, de nem túl sokat, csak nem akarom a hasam is villogtatni, most, így ebben az állapotomban, inkább felfele nézzenek az emberek és ne lefele.
- Szavadon foglak, legközelebb zárad le a medencét, ez nem fair, hogy elhúztad az orrom előtt a mézes madzagot. –Incselkedek vele, majd megnyomom a liftindító gombját, magam elé fogom a bőrdzsekim, úgy igazgatom, hogy ne legyen olyan feltűnő. Lassan de biztosan, csillapodok. Nika elé lépek, mikor zökken a lift, csak azért is elkapom és megcsókolom, megharapom az ajkait, majd elszakadok tőle és mikor nyílik, az ajtó akkor távozom.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyCsüt. Jan. 26, 2012 11:13 am

Úgy tűnt, Chrisnek jól jött az a kis extra idő, amit a lift ismételt megállításával nyertünk. Nekem nem annyira, hiszen egész idő alatt küzdenem kellett magammal, és a vágyaimmal. De egy lift, főleg nem a Hades-é semmiképpen nem volt alkalmas arra, amit én szerettem volna tenni. Vagyis mi. Ezért inkább jobbnak láttuk rálépni a fékre. Nekem sem tetszett, neki sem, de ez tűnt helyesnek. Nos, ha már a helyesnél tartunk, sokak szerint az lett volna a leginkább helyes döntés, ha bele sem kezdünk ebbe az egészbe, hiszen néhány óra múlva már főnök-alkalmazott viszonyban leszünk. De bármennyire is tudatában voltam a dolognak, nem tűnt helytelennek amit csináltunk. Sok más ráillő szó lett volna a dologra, de a helytelen nem tartozott közéjük.

Figyeltem, ahogyan ő is igyekszik rendezni a helyzetet, igazgatta a ruháit, és megint csak arra tudtam gondolni, mennyivel szívesebben látnám nélkülük. Nem volt szerencsés ilyesmin törni a fejem ezekben a pillanatokban, de Chirs túl közel volt és túl kívánatos. Mindenesetre nagy nehézségek árán sikerült tűrtőztetnem magam, és sokkal higgadtabban feleltem, mint amilyen voltam. - Jobban örülnék egy vízszintes helyzetnek. Vagy legalábbis valami vizesnek, de most csak ez jutott -

~ Érdekes, az a mézesmadzag mintha inkább nálad lenne ~ akartam mondani, de mégsem tettem. Aztán azt akartam mondani, hogy ~te magad vagy a mézesmadzag~ de ezt sem mondtam ki hangosan. Helyette inkább gonosz kis vigyorra húztam a szám és bedobtam egy közhelyet: - Az élet nem fair, azt hittem, már hozzászoktál - mondtam neki, miközben a lift ismét elindult velünk. Nem számítottam semmiféle búcsúzkodásra, így aztán kicsit meglepődtem Chris csókján. ~ Rossz, gonosz Tigris ~ morgolódtam magamban, majd Chris után én is kiléptem a felvonóból és néztem, ahogyan távolodik, amíg csak el nem tűnt a látóteremből.


//köszönöm az izgalmas játékot cupp //


Játék Vége
Szabad terület

Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyCsüt. Márc. 29, 2012 9:05 pm

Folytatás a Recepcióról


-Csak arra vigyázz mit is kíváncsi, mert némelyik visszaharap. – Mondom neki pimasz mosollyal a képemen, aztán már mentem is a liftek irányába. Nagyon is jól tudom, mivel hívhatom fel magamra a figyelmet, és az adottságaim is kihasználom.
Szűkszabású csípőnadrágot viselek, fekete övvel, bár igaz, ami igaz talpig feketében mozgok, hiszen ez itt az egyenruha színe.
Minek kellene sietnem a liftig? Amúgy is pár szó néhány törzsvendéggel és az új emberrel az oldalán csak jót tesz az üzletnek és nekem is több borravalót eredményez, mikor munkába állok, szóval igen is felveszem a széles mosolyt és incselkedem néhány vendéggel, vagy flörtölök, aki olyan annak meg csak bókolok. Hiszen minél jobban elérem, hogy engem akarjon annál több pluszt fog nekem adni. Az üzletnek is nekem is jó, és az embernek is, mert simogatva lett az egoja, és nem utolsó sorban az enyém is.
Az egyik lány int, hogy hajoljak már közelebb, mert valamit bizalmasan akar közölni, engedek neki, és kapok egy névjegyet és egy felhívást keringőre.
Azután ballagok csak tovább a felvonók felé. A gomb megnyomása utána néhány pillanat múlva Nika is befut és hozzám is intézi szavait.
- Neeeeemmmm….- közelebb hajolok – egy tigris nem visel fürdőnacit… - Használom az ő szavait, és közben vigyorgom is. És tényleg nem szoktam semmit viselni mikor pancsolok, maximum a csíkos bundámat, ha épp állati alakomban hódolok ennek a kedvtelésemnek. Mert úszni szeretek, leginkább élővízben, ami tiszta.
-De kétlem, hogy szemérmeskednem kellene… vagy ez az új munkaköröm, a medence mellett Bermudában szambázni? – Szekálom meg egy kicsit, csak azért, hogy érezze a törődést.
Mögötte léptem be kissé lemaradva, és leplezetlenül megbámultam a fenekét, épp itt az ideje befejezni, amit korábban elkezdtünk. Ó nagyon is itt az ideje!
Elhelyezkedem a lift másik sarkában és onnan vizslatom őt ragadozó tekintettel. Felnézek a plafonra és megnézem magamnak van-e megfigyelő biztonsági kamera.
- A múltkor nem mondtad, hogy van-e valaki aki figyeli mi történik a liftekben… szóval van közönségünk? – Kérdezem tőle.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyKedd Ápr. 03, 2012 1:49 pm

Chrisnek


Mivel Chris nem sietett nagyon a liftek felé, szerencsésen beérhettem őt, mielőtt még beszállt volna az épp megérkező felvonóba. Közben azért megfigyeltem, mennyire odáig van érte mindenki. Nők, férfiak, fiatalok, idősek... Gondolatban megveregettem a vállam, amiért volt annyi eszem, hogy felajánljam ezt az állást Chrisnek.

A lifthez érve megálltam a férfi mellett. A fürdőnadrágos megjegyzésemre Chris egészen közel hajolt hozzám, így még erősebben érezhettem az illatát, és a bőre melegét. Válasza éhes kis mosolyt csalt az arcomra. Mielőtt beléptem a szűk fémdobozba, válaszoltam a kihívó kérdésre - Úgy terveztem, hogy sem a tánctudásodra, sem a bermudádra nem lesz szükség ma - mondtam magabiztosan. Chris velem szemben, de a lift túlsó sarkában állt meg, így aztán sajnálatos módon a lehető legnagyobb távolságra voltunk egymástól.Nem, mintha olyan sok időbe telt volna felérni a tetőtérre, hogy azt ne bírhatnánk még ki... A legutóbbi liftes affér azért elég mély nyomokat hagyott bennem ahhoz, hogy elvigyorodjam a mostani szituáción. Akkor olyan közel voltunk egymáshoz, amennyire lehetett, most pedig épp ellenkezőleg.

Chris kérdésére, még mindig mosolygósan felmutattam egy aprócska kis szerkezetre, majd megszólaltam: - Köszönj te is a biztonságiaknak - intettem a kamera felé. Csak ezután tűnt fel, hogy még mindig egy helyben állunk. Egyikünk sem nyomta meg a megfelelő állomás gombját, így még most is a földszinten dekkoltunk. - Én készen állok a nagy utazásra, ha te is - böktem a fejemmel a Chris mögött terpeszkedő gombsor felé. Nem akartam én magam kezelésbe venni a gombokat, mert abból könnyedén kisülhetett volna valami más is. Olyasmi, amihez nincs szükség nézőkre.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptySzomb. Ápr. 07, 2012 3:08 am

Nika mögött léptem be a liftbe, a látszat fenntartása érdekében, illetve, hogy szemérmetlenül megnézhessem őt magamnak hátulról. Igazán formás a feneke, így meg, hogy mögötte vagyok, nézelődhetek kedvemre, illetve, a látszat is megvan, hogy munka megbeszélés, vagy tényleg bünti van a dologban, meg ugye ott a főnök alkalmazott viszony is.
Odabent válaszoltam neki, és nem csak az ő arcáról, de az enyémről is le lehetett olvasni az éhes kifejezést.
- Nem is tangózni akarok veled, ha az kell, akkor rossz mixernél kopogtatsz. – válaszolom neki, nagyon is sokatmondó arckifejezéssel a képemen. Nem véletlenül álltam meg a másik sarokban, vannak még elég intenzív emlékeim a legutóbbi liftezésünkről, és akkor épp túl forró volt idebent és nem akarok megint abba csöppenni, hogy idebent túl forr a levegő, de odafent megint csak koppanunk, és utána meg megint dzsekivel a kezemben ballaghatok el. Szóval addig is maradok itt, még biztossá nem válik, hogy nem fogunk koppanni.
- Remek… - felnézek, és belenézek a kamerába, most biztos nem fognak néznivalót kapni, nem úgy, mint a legutóbbi alkalommal. Azután kaptam kis ciccegést a biztonságiaktól, de az óta már kihűlt a dolog.
Mikor felhívja a figyelmem arra, hogy a hátam mögött van az kezelő panel, akkor benyomom az ajtózáró gombot, majd a tetőtér gombját, és nézem, ahogyan becsukódnak végre az ajtók.
- Mellesleg remélem, rajtad sincsen fölösleges bikini…. – szúrom oda neki, miközben a falnak dőlök, és a kezeim, lazán a farmer zsebébe akasztom. Közben végig mérem őt, ragadozó tekintettel. Jobb lesz ha maradunk a sarokban mind a ketten különben lesz mit nézniük a srácoknak.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptyVas. Ápr. 08, 2012 8:18 am

- Ne aggódj, én biztos vagyok benne, hogy jó mixert választottam - kacsintottam Chrisre, aki továbbra sem mozdult a helyéről, arcáról viszont leolvashattam, hogy szívesen megtenné. Nem mondtam el neki, hogy csak a miénk a tetőtér, tehát ő még nem lehetett biztos benne, hogy nem járunk ugyanúgy , mint a múltkor. Nem is akartam mondani, úgyis meglátja majd, amikor felértünk. Ha végre elindulunk, ugyebár.
A kamera, amire Chris rákérdezett, már a múltkor is ott volt, és bizony működött. Még az a szerencse, hogy a biztonságiak tudnak hallgatni. És a szalagokat is jó mélyre süllyesztik.... - Az bizony... a fiúk egyfolytában unatkoznak a monitorok előtt, néha nekik is kijár egy kis mozi - mondtam vigyorogva, miközben végre elindultunk fölfelé. Ez most rövidke utazásnak ígérkezett, mivel biztonságosnak nevezhető távolságvan voltunk egymástól.

Naná, hogy volt rajtam bikini. Mégsem indul el úgy a vámpír lánya medencézni, hogy nincs rajta fürdőruha.... Egy szexi fürdőruci egy jó nőn még izgatóbb tud lenni, mintha rögvest meztelenre vetkőzne. És egyébként is: az én bikinimtől egészen egyszerű megszabadulni. Főleg, ha segítségem is van...
- Kiábrándító leszek: én készültem a medencézésre. De ne aggódj, azért nem vittem túlzásba a dolgot - mondtam kihívóan, és mikor döccent egyet a lift a kinyíló ajtó felé pillantottam. - Azt hiszem, most nincs akkora tömeg, mint legutóbb - mondtam immár ártatlan hangon és Chris mellett ellépve kiszálltam a liftből.

//folytatás : Hades - Tetőtér//
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók EmptySzomb. Júl. 28, 2012 5:46 am

Szabad terület
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Felvonók Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felvonók   Felvonók Empty

Vissza az elejére Go down
 
Felvonók
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Hotel Hades-
Ugrás: