Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.
Tárgy: Te hiszel a Tündérekben? Kedd Jan. 17, 2012 3:23 pm
Tündérek már pedig léteznek!
Ugye ismerős a Pán péter című meséből? Na látod, így is van, tündérek léteznek, de nem azok az apró szárnyrebegtetős lények, mint amilyennek ott ábrázolják, hanem hús-vér, élő emberek, akik ugyanúgy élnek mint mások.
Nos, hova akarok mindezzel kilukadni? Egy tündér érkezik a városba, Vierna Claggon, és azon van hogy felrázza az álmos, homályos Bon Tempset a punnyadásból.
Egy kalandsorozatról van szó, amelynek első állomása ez a tündér, és ha túljuttok rajta, sok meglepetés vár még rátok.
Meséléstechnikai információk: - Minden mindennel összefügg. - Mindenki képes alakítani a mesén, és a sorsán. - Szeretnék legalább heti egy darab postot kapni. - Értelemszerűen időn kívül megy, aki ahogyan tud ír. - Nem garantálom senki biztonságát, ezt jelentkezésnél tessék szépen figyelembe venni.
Jelentkezni itt lehet, ebben a topicban.
A Mesélő én leszek, reszkessetek ; )
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Kedd Jan. 17, 2012 8:47 pm
Jól hangzik, benne vagyok!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Szer. Jan. 18, 2012 1:48 am
Hűűű, hát ebben minimum, hogy benne kell legyek (;
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Szer. Jan. 18, 2012 3:55 am
Na akkor én is megyek el kell egy párduc is a bandába
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Szer. Jan. 18, 2012 7:29 am
Chrispin, Ariella: Rendben van, jelentkezés elfogadva.
Maximilian: Mivel egyenlőre Marilyn-el játszol a Gyakorlószobákban, most nincs lehetőséged jönni. Sajnálom.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Csüt. Jan. 19, 2012 7:55 am
Kalandra fel! Csatlakoznék ha lehet.
Nika Vámpír
Avataron: : Emilie Ullerup Hozzászólások száma : 570 Join date : 2011. Jun. 16. Age : 277 Tartózkodási hely : Shreveport
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Csüt. Jan. 19, 2012 1:22 pm
Ki nem hagynám, jövök én is
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Pént. Jan. 20, 2012 2:56 am
Comanche, Nika: Jelenkezés elfogadva, előre láthatóan hétfőn kezdjük el. Este jövök a bővebb információkkal.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Szomb. Jan. 21, 2012 11:47 am
Benne lennék
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Vas. Jan. 22, 2012 1:05 am
Én is
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Vas. Jan. 22, 2012 8:59 am
Jelentkezések elfogadva.
Nos, akkor jövök némi információval nektek. A kaland a kijelölt helyszínen a Tündéres kaland témában lesz megtartva, tehát az ottani helyszínekhez kell írni.
A Csevegő kiemelt téma is megvan nyitva már ott lehet bejelentéseket tenni, valamint VAN lehetőség később is becsatlakozni.
Tehát Vierna:
Neve: Vierna Claggon Kor: 20-21 éves Faj: Tündér Egyéb: Victarion pártfogoltja, 18 éves korában elvesztette a szüleit, őt pedig durván megerőszakolták a támadók. Ezek után egy férfi vette magához, és segített neki regenerálódik, mostanra szinte egész életvidámnak mondható. Imád rejtélyeket megoldani és feladni, és kedvenc hobbyja a mások idegein való táncolás is. Szinte már mániákusan szeret játszadozni az emberekkel, és egyáltalán nem tündéri...
Ismétlés a tudás atyja: Tehát amit tudnotok kell: - Szeretnék legalább heti egy postot kapni mindenkitől. A sorrend teljesen tök mindegy, csak figyeljetek arra, hogy mit írta az előttetek lévő. - A karaktereitek akár ismerhetik egymást, akár nem, ez a mese szempontjából mindegy, ahogyan a faji hovatartozás is. - Minden mindennel összefügg, és mióta mesélő lettem, azóta tudjátok: Véletlenek már pedig nincsenek! - A játék mellett, játszhattok máshol is, de ami itt történik, azt ne használjátok fel, amíg nincs vége ennek, mert nem tudhatjátok mi lesz a vége.
Utolsó sorban pedig jó szórakozást, igyekszem jó mesélőtök lenni. Vasárnapig legyen kedved minden résztvevő a kaland helyszínei közül az ERDŐ nevű topicba írni.
Jó játékot.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Vas. Jan. 22, 2012 9:58 am
Jómagam is jelentkeznék erre a kalandra.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Te hiszel a Tündérekben? Vas. Jan. 22, 2012 10:47 am
Ronon a jelentkezés elfogadva!
A Kaland ezennel elkezdődik, lehet írni tehát az ERDŐBE.