Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.
Avataron: : Emilie Ullerup Hozzászólások száma : 570 Join date : 2011. Jun. 16. Age : 277 Tartózkodási hely : Shreveport
Tárgy: Tetőtér Vas. Ápr. 08, 2012 8:26 am
A hotel tetején egy medence terpeszkedik, két kisebb pezsgőfürdővel, nyugágyakkal, egy bárpulttal, és néhány bárszékkel. Halk zene szól, miközben úszkálhatsz a csillagok alatt. Kell ennél több?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tetőtér Vas. Ápr. 08, 2012 8:58 am
Veronica
-Atán, nehogy panaszt halljak, mert nem úgy tudom a tangót mint te… - Élcelődök vele, hogy teljen az idő még a lift felfelé halad, ugyan is ez jobb mintha csak méregetem és hagyom, hogy eszembe jusson a legutóbbi liftes kis afférunk, igen ott azért adtunk néznivalót a srácoknak, és utána pedig nem kaptuk meg a fő fogást, csak az előétel volt meg. Szóval inkább mással foglalkozom, mielőtt megint hoppon maradok. - Lehet… - ezen egy kicsit morgok, mert kaptam néhány kisebb ugratást és egy azt is megjegyezte, hogy csak e miatt az affér miatt kaptam meg az állást. Akkor majdnem összeugrottam Robbal, de szerencsére közénk álltak és lehűtötték a srácot, így megúszta az alapos verést. Veronicaval ellentétben rajtam nem volt semmi, ami alkalmas lenne a pancsolásra, nem arra készültem és amúgy sincsen fürdőgatyám, strandra sem járok, hanem csak ki a természetbe, ahol senki nem kéri, hogy fürdőgatyát vegyek fel. Amúgy sem szeretem az ilyen dolgokat, szóval én csak natúrban szoktam pancsolni az élővízben. - Hmm….mmm… - majd jól megnézem én azt a bikinit, amit emlegetett, ugyan mit számít az, hogy még eggyel több tönkretett ruha lesz a számlámon? - Inkább legyen üres, ha már medence partizni akarsz velem… - Dorombolom a fülébe, mikor döccen a lift és kinyílik az ajtó előttünk. Kilépek mögötte és most már teljes nyugalommal fixírozom a fenekét. Közben feltűnik, hogy tök üres a tetőtér, ezen elmosolyodom, és most már nem fogom vissza magam, ideje bepótolnunk azt az elmaradt medencézést. A dzsekim a pultra dobom le. - A tigrisek szeretik a vizet és a vízben is, na és a vámpírok? – kérdezem tőle, majd gondolok egyet, neki fogok vetkőzni, aztán csak egy szál boxerban fejest ugrom a vízbe, elsőnek úgy gondoltam, megyek a bárba, de meggondoltam magam, és most még jó fiú is vagyok. A medence közepén jövök fel a víz felszínére, és innen nézek a főnökömre. Jön vagy marad?
Nika Vámpír
Avataron: : Emilie Ullerup Hozzászólások száma : 570 Join date : 2011. Jun. 16. Age : 277 Tartózkodási hely : Shreveport
Tárgy: Re: Tetőtér Kedd Ápr. 17, 2012 2:15 pm
- A szeretkezés tánca, tudtad? Mármint a tangó - feleltem tökéletesen ártatlan, szinte már kifejezéstelen arccal. Csak akkor vigyorodtam el, mikor a kamerás gondolataimat ecseteltem. Chris nem repesett az örömtől, hogy most is figyelnek minket. Na jó, neki talán nem tűnik olyan viccesnek a dolog, méghozzá jó okkal, hisz ő járhat rosszabbul. Ezt el kellett ismernem. Ahogyan azt is konstatáltam, hogy ez a pasi még morgolódni is rohadtul szexisen tud. Beharaptam az alsó ajkamat miközben hosszan legeltettem a szemem rajta.
-Naná, hogy üres, ezúttal magam gondoskodtam róla - hiszen ki akarná, hogy az a múltkori csalódás megismétlődjön? Egyikünk sem, gondolom. A vendégek bizonyára jól ellesznek pár órát a medencék nélkül, ebben az évszakban úgysem olyan forróak az éjjelek, hogy ne bírnák ki.
- A vámpírok bármilyen körülmények között...- kezdtem bele a válaszba, de egy pillanatra megakadtam, mikor Chris vetkőzni kezdett. - szeretik - fejeztem be elismerő hümmögések közepette a mondatot, majd, mikor Chris felbukkan a medence közepén, vizesen, szexisen, mint egy görög félisten én is vetkőzni kezdtem. Kiléptem a cipőimből és lassan elkezdtem megszabadulni a ruháimtól. Illetve az egyetlen darab ruhámtól. A bikinire csak egy térdig érő, borvörös szatén ruhát húztam egy barna bőr szíjjal, meg a cipőimet. Lassan kioldottam a bőrszalagot a derekamon, majd hátul a ruhát összefogó pántokat is. Az addig szorosan a testemhez simuló hideg szaténruha így elég bő lett ahhoz, hogy a vállaimról lecsúsztatva kibújhassak belőle. Hófehér bőrömet szinte simogatta a lágy éjszakai szellő, így egy-két pillanatig csak álltam ott, rendkívül trendi barna bikinimben és élveztem a kilátást. Nem, nem a várossal foglalkoztam, bár innen a tetőről igazán kellemes kilátás nyílt rá. Az én szemeim Chrisre tapadtak, aki már csuromvizesen és majdnem meztelenül várt rám a vízben. Oda sétáltam hát a medence partjára, de én nem ugrottam bele. Leültem a szélére és lábaimat a kellemesen hűvös vízbe lógattam. - Gyere csak közelebb, hadd súgjak valamit - hívtam mézédes hangon a Tigrist.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tetőtér Szer. Ápr. 18, 2012 7:10 am
- Valami mintha rémlene ezzel kapcsolatban, de nem bánom, ha majd felfrissíted az emlékeimet a témával kapcsolatban, mintha sokat felejtettem volna… - Mondom neki vigyorogva. Hogy repesnék az örömtől, mikor a srácok engem szívatnak és képletesen szívják a vérem, vagyis már csak múlt időben, hiszen ráuntak a dologra, mert nem reagáltam rájuk érdemlegesen. Gesztusán, miszerint beharapta az alsó ajkát, szélesen elvigyorodtam, amolyan tipikus pasis vigyorral, amiben benne van, hogy nagyon is tudom, mennyire vagyok jó parti. - Hmm… szóval akkor miénk az egész játszótér, nocsak… úgy is voltak elképzeléseim, amit szerettem volna egyszer letesztelni… jaj, de jó, lehet kísérletezni… - Még szélesebb a vigyorom, és kicsit lehajtom, a fejem innen nézek rá, ez már sokkal inkább ragadozó mosoly, ami nagyon sokat ígér, benne van az is, hogy széttépem, felfalom, és minden más is.
Elégedetten vigyorgok újfent, mikor hallom, hogy benne akad a szó, arra, reagálva, hogy elszórom a ruháim a medence partján, majd egy fejessel landolok is benne. Miután a felszínre jöttem, végig nézem ahogyan leveszi a ruháját, pontosabban ahogyan hagyja, hogy az lehulljon róla. A fürdőruhája valóban dögös, és kellemes ránézni, de feleslegesnek érzem ide. Mikor magához hív, akkor csak lassan megcsóválom a fejemet, és hátrasimítom a hajam az arcomból, hogy ne a szemembe csöpögjön belőle a víz. - Egy tigris oda megy ahova akar… - dorombolom neki, és kéretem még egy kicsit magam, majd elfekszem a vízen és élvezem a hőmérsékletét, végül csak elindulok felé, lassan tempózva, majd a víz alá bukva és kicsit úszok, mielőtt elérnék a közelébe.
Nika Vámpír
Tárgy: Re: Tetőtér Hétf. Május 07, 2012 3:38 pm
- A memória frissítés az egyik hobbim, úgyhogy szerencséd van velem - válaszoltam ismét kihívó mosollyal. Chrisnek nagyon sok előnyös tulajdonsága volt a külsején kívül is. Kedvelem az olyan férfiakat, akikkel könnyedén el lehet társalogni. A tesztek és kísérletek említésére én is szélesen elvigyorodtam. Azt már mindketten tudtuk egymásról, hogy nyitottak vagyunk mindenféle jó dologra, ezért aztán úgy véltem, nem csak az én fantáziámat indította be ez a kis megjegyzése.
Mikor magunk mögött hagytuk a liftet és a kamerákat, a beszélgetés helyett végre tényleg cselekedhettünk. Nem volt már szükség kétértelmű megjegyzésekre, sem ígéretekre. Már csak mi ketten voltunk és azt tehettünk, amit csak akartunk.
Először én figyeltem nem kis élvezettel, ahogyan megszabadul a ruháitól, aztán pedig azt élveztem, hogy ő figyel engem, amint ugyanezt teszem.
A medence partján ültem és vártam, hogy közelebb jöjjön. - Hát jó - sóhajtottam nagyot - úgyis tudom, hogy ide akarsz jönni - mondtam vigyorogva és a lábammal némi vizet fröcsköltem felé. Egyre izgatottabban figyeltem őt, ahogy elindult felém, és mikor lebukott a víz alá szinte kislányos izgalommal vártam, mikor és hol bukkan majd fel. Annak ellenére is, hogy pontosan láttam, hogy épp hol van. - Gyere csak, gyere - mondtam csak úgy, bele az éjszakába, és mikor már egészen közel volt, ellöktem magam a medence szélétől és én is belemerültem a vízbe.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tetőtér Csüt. Május 10, 2012 10:32 pm
Nika érdekes jelenség. Azon túl, hogy nagyon is vonzó, mint nő, és a sztereotípiák ellenére megvan a magához való esze és humora is. Nagyon jól értjük egymást, és nem kell körbemagyaráznom neki, ha kétértelmű megjegyzést teszek. Mind a ketten tökéletesen tudjuk a másikról, hogy nagyon is benne van a jóban, nem nagyon válogatunk, és sok mindenre hajlandóak vagyunk, meg szívesen kipróbálunk új dolgokat. Bár nálam van egy határ, amit nem lépek át, az pedig az, hogy azonos neművel nem bújok ágyba, közösködni oké, de más már nem. Nika előtt bukkanok ki a vízből, és el is kapom a derekát azonnal, és nem is engedem el, hanem magamhoz húzom, és ragadozók eleganciájával és gyorsaságával csapok le, azaz csókolom meg, nyelvemet is bevetve. Ebben már benne van a tigrisek vehemenciája és birtoklási vágya is. Remélem nem csak egy kis időre írta ki azt, hogy a medence ma nem üzemel, valamit mondott ezzel kapcsolatban, de jelen pillanatban nem rémlik a dolog. A víz kellemes hőmérsékletű, gondolom fűthető, mert nem hideg, hanem olyan pont jó meleg amiben sok mindent lehet tenni. - A tigrisek még mindig öntörvényűek, vámpír… - Az utolsó szót hosszan és elnyújtva ejtem ki, szinte morgásba vált a hangom, de nem éppen a fenyegető félébe.