A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Vampirewood

Go down 
SzerzőÜzenet
Lotte
VendégVampirewood Empty
TémanyitásTárgy: Vampirewood   Vampirewood EmptyPént. Júl. 29, 2011 3:56 am

Svájc, napjainkban


Egy St. Gallen nevú kisvárosban járunk, Svájc északi részén, közel a német határhoz.
Látszólag minden rendben van ott, de aki jobban figyel, az észreveheti, hogy valami készül. Rejtélyes eltűnések városszerte és különös jelenségek néhány ember körül. De mi folyik itt? Mi az, ami ennyire befolyásolja a város életét? És miért pont ebben a városban?

Természetfeletti...


Az egész mögött a vámpírok, a boszorkányok, a varázslók, valamint az úgynevezett "kitaszítottak" állnak.
St. Gallen még jóval Kirsztus és a római kor előtt egy boszorkányok és varázslók által épített falucska volt, akkor még úgy hívták, hogy Magica.
A mágusok békében éltek ott, amíg a vámpírok meg nem támadták őket és be nem vették a falut. Akkor a falu három évszázadon keresztül a vámpírok uralma alá került, a mágusok egy része pedig elmenekült. Viszont páran ott maradtak és behódoltak a vámpíroknak. A mágus társadalom elfordult tőlük, kitaszította őket.
A kitaszítottak derekán egy halálfej jelent meg, ami a boszorkányok és varázslók átkának volt köszönhető. Ettől fogva ahány mágus behódolt egy vámpírnak, megjelent az a bizonyos halálfej a derekán. És ha egy kitaszított jó varázslattal próbálkozik, abba azonnal belehal, csak a fekete mágiát űzheti.
Az ellenségeskedés ezer s még száz évig tartott, ám akkor kiegyeztek a vámpírok és a mágusok, hogy többé nem bántják egymást, bár az utálat még mindig megmaradt.

Újra feléled...


Most azonban úgy tűnik, hogy az ősi viszály újra feléled. A vámpírok ura, a 4000 éves Darklurk megharagudott az egyik kitaszítottra, aki visszapártolt a mágusokhoz és ilyen még sosem fordult elő. A vámpírok magukra vették uruk sorsát, visszatértek St. Gallenba és gyilkosságokkal üzenték a mágus társadalomnak, hogy a harc újra elkezdődött.
Vajon meg tudják a mágusok állítani a vámpírok féktelen öldöklését, vagy ismét elbuknak?
Itt te döntheted el, mi történjen, mindennek csak a fantáziád szabhat határt!
Vissza az elejére Go down
Lotte
VendégVampirewood Empty
TémanyitásTárgy: http://vampirewood.hungarianforum.com   Vampirewood EmptyPént. Júl. 29, 2011 3:57 am

.
Vissza az elejére Go down
 
Vampirewood
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: JÁTÉKTÉREN INNEN ÉS TÚL :: TÁRSOLDALAK-
Ugrás: