A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 LeFleur's Bluff State Park

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégLeFleur's Bluff State Park Empty
TémanyitásTárgy: LeFleur's Bluff State Park   LeFleur's Bluff State Park EmptyKedd Júl. 24, 2012 5:38 am


LeFleur's Bluff State Park Lefleurs01

A város egyik erdős parkja, egy nagy tóval
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégLeFleur's Bluff State Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: LeFleur's Bluff State Park   LeFleur's Bluff State Park EmptyKedd Aug. 07, 2012 10:56 pm

Lehunytam zöldes szemeimet, mélyen beszippantottam az esti levegőt. Itt, ahol a holtak nyugodtak, sokkal tisztábbnak éreztem az oxigént.
Elmosolyogtam a változástól, ujjaim a kockás kerítés köré fonódtak. Apró fejmozdulatot tettem a levegőben, majd eltoltam magam a vaskerítéstől és Chloe furcsa arcára vigyorogtam.
- Itt minden olyan... más. Erőteljesebb. - vállaim fölött a kövekre pillantottam, majd összerázkódtam, alig láthatóan. Mintha ott egy... egy ember lett volna. Biztos csak képzelődtem.
Megráztam a fejemet, majd tettem egy lépést előre, s mintha villám csapott volna belém, megszállt egy sötét erő.
Köhögni kezdtem, próbáltam magamból kiűzni, de nem sikerült. Harcoltam magamban, de kívülről semmi sem látszott, Chloe-nak talán az jött le, hogy beteg vagyok.
Éreztem, hogy nem tudok beszélni, ez a valami nem engedte, hogy megszólaljak. Lehunytam szemeimet és próbáltam összpontosítani. Talán ez volt a hiba.
Fúj, undorító vérszívó, mit keresel itt előttem? Hogy merészel itt állni előttem, vigyorgó képpel, mintha rendben lenne az, hogy létezel?! - hevesen körül néztem, próbáltam egy olyan hegyes tárgyat találni, amivel azonnal szívem tudtam volna szúrni. Éreztem a boszorkányt, de nem foglalkoztam vele, egyszerűen csak elnyomtam, ha már kiűzni nem tudtam véglegesen ebből a testből. Szánalmas, hogy pont egy ilyen fiatal női testbe kellett szállnom, de nem igazán lehetek válogatós, be kell érnem azzal, ami van.
- Chloe. - mondtam ki a nevét a lánynak - fúj, dehogy lánynak, szörnynek! -, kissé érdesen, gúnnyal telien. Ezen változtatnom kell, nem tudhatja meg, hogy történt valami. Felszegtem a fejemet és úgy figyeltem a szőke, vékony vámpírt. Undorító lenézéssel mértem végig, szemeim előtt megjelent meztelenül, egy ágyon elterülve.
Az anyatermészet gyermeke összeáll egy istenverte éjszakai szörnnyel.
Bezzeg száz évvel ezelőtt... Az emberek az emberekkel voltak, a boszorkányok a wiccácal, mi pedig, vadászok, mindenkivel, akik nem éjszaka éltek, s mészároltak. A földre köptem, mint minden bevetés előtt.
Vettem egy mély levegőt és fáradtan elmosolyogtam. Túlságosan riszálva elindultam a lány felé - hogy tudnak ilyen magassarkúkban járni? -, s próbáltam úgy megérinteni a karját, hogy ne húzzam el a számat.
A boszorkány küzdött, de sehol nem volt Ő az én dühömhöz képest, ami a testében tartott. Ma hajnalra ez a vámpír halott lesz, s ez ellen nem tudott semmit sem tenni a barátnője.
- Merre van az a hely? - kérdeztem meg 'vidáman', s közben a vámpír mellkasát figyeltem, elképzeltem, ahogy egy vaskos rúddal keresztbe szúrom és nevetve élvezem, ahogy megsemmisül a parányi teste.
Vissza az elejére Go down
 
LeFleur's Bluff State Park
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: A város és környéke-
Ugrás: