A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 °°°Asztalok°°

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyVas. Jún. 19, 2011 3:34 am

...Egymástól elszeparált ülőhelyek a kocsmában...
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyPént. Aug. 05, 2011 2:31 pm

We got cowboys,
We got truckers,
Broken-hearted fools and suckers


Miután gyorsan és egyszerűen sikerült elintéznem egy kényes ügyet a szomszédos Bon Temps-ban, úgy döntöttem, megnézem, mit tud ajánlani a városka szórakoztatást illetően. A városban látott bárok nem igazán ragadták meg a figyelmemet, így szimplán elhajtottam mellettük. A Merlotte's név viszont egész szépen csengett, így mivel már túlhajtottam a letérőn, visszafordultam. ~Ajánlom, hogy megérje~ gondoltam kissé egykedvűen. Úgy terveztem, hogy megvacsizom és szórakozom egy kicsit, ha találok mefelelő társaságot hozzá.

A parkolóban jónéhány autó sorakozott, így tudtam, mozgalmas estéje van a felszolgálóknak, én pedig jól választottam. Leparkoltam az egyik szabad helyre, és az ajtóhoz suhantam.

We got hustlers,
We got fighters,
Early birds and all-nighters


A kocsmába belépve szinte nosztalgikus hangulat fogott el. Sokban hasonlított a régi Get Wet Inn nevű helyre, amit még New Orleansban futtattam. Le akartam ülni, de minden hely foglalt volt. Még a bárszékek is. ~Mire jó ez az egész élőhalott dolog, ha még egy ilyen apróságot sem lehet vele kezelni?~ kérdeztem magamtól vigyorogva, majd odasétáltam az egyik szimpatikus boxhoz, és megálltam az ott üldögélő, nem szomjas fickóval szemben. Kieresztettem az agyaraimat, és bájosan rámosolyogtam. Még mindig mosolyogva meg is szólítottam: - Ugye már végeztél itt, szivi? Nem bánod, ha lehuppanok a helyedre, igaz? -

Tudtam, hogy, hacsak nem egy harapásfüggővel van dolgom, nem díjazza túlságosan a hegyes kis fogacskáim látványát, és inkább lelép, amíg még úgy érzi, megteheti. Igazam volt. A fickó egy-két pillanatig bambán bámult vissza rám, majd mikor felfogta kivel-mivel van dolga, dadogva válaszolt, miközben már a kabátjáért nyúlt. - Te-tessék csak hölgyem, é-én már úgyis menni készültem. - Ezzel megigazította a baseball sapkáját, és elviharzott.
Elégedetten foglaltam helyet, miközben egy szemernyi lelkifurdalást sem éreztem az előbb elkövetettek miatt. Amíg a pincérnőre vártam, felmértem a terepet. A felhozatal nem volt valami nagy durranás, tipikus kisvárosi emberek, a kisvárosi ruhájukban, a kisvárosi életük felett örömködtek, vagy búsultak. Reméltem, hogy azért találok, valaki elfogyaszthatót. Akarom mondani elfogadhatót.

Végre megérkezett a pincérnő is, egy vöröshajú, kissé lestrapált hölgy személyében. Úgy tűnt, tudja, mi vagyok, és nem nagyon volt odáig értem. ~Sebaj,~ gondoltam, ~én sem vagyok odáig érted, aranyom.~ Mindenesetre kedvesen mosolyogtam, majd kértem egy üveg Tru Bloodot. Közben nyílt az ajtó, és egy szőke hajú, gyönyörű nő lépett be rajta. Már nem én voltam az egyedüli agyaras a bárban.


I love this bar.
It's my kind of place.
Just walkin' through the front door
puts a big smile on my face.


_________________________________________

Címzett: Chloe C. Davis łłłł Szószámláló: 363 łłłł Dalszöveg: Toby Keith: I love this bar łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyPént. Aug. 05, 2011 4:01 pm

Otthonról most inkább sétáltam. Elfáradni nem fogok, ha pedig megunnám, futok egy kicsit, és el is érem a célom, ami épp most tűnt fel előttem. Egy nagyobbacska parkoló, rengeteg autó, az épület mögött erdő. Kívülről hangulatosnak tűnik, ezért is gondoltam, hogy megéri körülnézni odabent is. A kitaposott kis úton én sem igazán figyeltem, ezért jöhetett belém egy kissé már italos férfi, és mikor rám nézett, tekintete olyan volt, mintha szellemet látott volna. Zavartan motyogott valamit, majd igyekezett továbbállni.
Még ezután a pár év után is szokatlan volt, hogy megnéznek. Mintha az én fajtámbeli látna meg egy fajtiszta tündért. Első látásra valakiknek vonzó lehetek, aztán mélyebbre ásnak, és egy bizonyos réteg máris letesz arról, hogy aznap este az ágyába vigyen.
Persze én is jó alaposan felmértem az embereket, de senkit nem láttam, aki társaságát érdemes lenne keresni. Főleg mert mind ember volt. Aztán a megvető pillantásokkal rám meredő pincérnő tálcáján észrevettem valamit, ami után azonnal sóvárogni kezdtem, hiába fogyasztottam egy üveggel otthon is. Követtem tekintetemmel, hogy merre is megy, majd kiszúrtam egy vonzó, szintén szőke és gyönyörű kék szemű nőt, aki szintén engem nézett. Felé sétálva még elkaptam a pincérnőt, majd negédes mosollyal én is rendeltem magamnak egy üveg vért.
-Remélem szabad. -huppantam le az üres ülésre, majd végigmértem a velem szemben ülőt, amennyire csak így tudtam. -Chloe vagyok, új a városban és társaságra vágyom. Szerintem te tudnál segíteni a problémámon. -mosolyogtam rá, majd arrébb húztam a kezem az asztalról. A vörös nő szinte ledobta elém az üveget, és még csak rendesen meg sem melegítette a benne lévő vörös löttyöt. Pedig biztos van valami különleges ebben a helyben, ha ennyien vannak itt...
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptySzomb. Aug. 06, 2011 1:33 pm

...So i want to kill this waitress...
...But i believe in peace, Bitch...


Türelmesen vártam, hogy a rendelésem megérkezzen, miközben a vámpírlányt figyeltem, aki a leszólította a felém igyekvő felszolgálót és hallottam, amint ő is rendel egy üveggel a zamatos szintetikus csodából. Én közben megkaptam a már megrendelt löttyöt, és láttam, amint a szőkeség felém sétál. Tudtam, hogy le fog ülni hozzám, és egyáltalán nem bántam. Még a vámpírok is szoktak néha barátkozni. Különösen az ilyen tüneményekkel, mint ő. - Neked igen. - reagáltam mosolyogva a már velem szemben üldögélő nőre.
- Én pedig Nika. Csupán átutazóban, és azt hiszem, jól gondolod.- mondtam sejtelmesen és egy aprót kacsintottam.

A vöröshajú elég udvariatlanul viselkedett, amire semmi oka sem volt, és kezdett kicsit irritálni. Sosem bírtam ezeket az előítéletes pxcsákat, akik a nemlétező istenükhöz imádkozva a mi kiirtásunkért könyörögnek. Legszívesebben egyenként tekerném ki mindnek a nyakát... Elhessegettem a negatív gondolatokat, és inkább új ismerősömre koncentráltam.
Megemeltem az üvegem, és úgy mondtam: -Egészségünkre!- Nagyot kortyoltam a vörös folyadékból, de alig bírtam uralkodni magamon, hogy ki nek köpjem. ~AB? ez komoly? Ez a nő vagy imbecil, vagy elképesztően bunkó.~ Amint az asztalunk felé pillantott, azonnal intettem neki, hogy várom.
-Ez a felszolgáló már túllépte azt a bizonyos határt. Még a vércsoportot sem bírta megjegyezni, vagy felírni....- magyaráztam Chloenak. -Együk meg? -kérdeztem félig viccesen, egy apró agyaras vigyort is mellékelve hozzá.
- Szóval új vagy itt? Mi vett rá, hogy ide költözz? - érdeklődtem elgondolkodva, és egyenesen Chloe szemeibe néztem.


__________________________________

Címzett: Chloe C. Davis łłłł Szószámláló:232 łłłł Dalszöveg:Tori Amos: The waitress łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyHétf. Aug. 08, 2011 3:20 am

-Szóval Nika. - ízlelgettem nevét. -Na, és mi dolgod volt errefelé? Nem tűnik annak a fontos városkának, amiben mindennaposak az ilyen nagyobb ügyintézések.
Közben a nadrágzsebemből előhúztam egy doboz vaníliás Blacket, majd megkínáltam a partneremet is. Válasza után ajkaim közé tűztem egy szálat, meggyújtottam, és miután megjárta a tüdőmet, figyeltem, ahogy a füst lassan eltűnik.
-Egészségünkre! -ismételtem, majd önteni kezdtem a számba az éltető folyadék egyik legrosszabb utánzatát.
-Pedig milyen kedvesen rendeltem tőle, még a legszebb mosolyomat is megvillantottam. Nem érdemelne gyors halált, inkább szórakozzunk el vele. -mondtam kissé már izgatottan. Végre valami móka!
-Hát, untam a kisvárost, ahol laktam. Nem történt semmi, nem volt senki, akivel csinálni lehetett volna bármit is, és meguntam otthon ülni. Aztán arra gondoltam, miért ne legyen Bon Temps a következő otthonom? Néha azért kell a nyugi, és innen közelebb van Shreverport is, ahol, úgy tudom rögtön társat és szórakozást is találhatok. -magyaráztam. Közben meg is érkezett az előbb említett személy, teljesen közönyösen kérdezte, hogy mit hozhat még, mintha ő egyetlen apró hibát sem vétett volna, mintha tényleg azt hinné, hogy rendelnénk. Naiv, könnyen befolyásolható nő volt, az biztos.
-Mit gondolsz, most, vagy inkább hagyjuk még egy kicsit gondtalanul szaladgálni? -kérdeztem Nikát, közben le sem vettem a tekintetem a vöröskéről.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyPént. Aug. 12, 2011 6:40 am

...Friends for dinner
I'm gonna have friends for dinner...He'll bite off your beak


- Csupán egy kedves barátomat látogattam meg. - válaszoltam egy féloldalas vigyorral, mivel az igazsággal egyelőre nem akartam előállni. Mégiscsak alig néhány perce találkoztunk először.
Chloe cigarettát vett elő, és engem is megkínált. - köszönöm - mondtam kurtán, és elvettem egy szálat. Chloe után én is rágyújtottam, majd megszólaltam. - A káros mellékhatásoktól úgysem kell tartanunk, nem igaz? -

Már a viccelődés is felébresztette a vadászösztöneimet, főleg, hogy még a szintetikus löttyel sem csillapíthattam az étvágyamat. Tényleg szívesen belekóstoltam volna annak a vöröshajúnak a vérébe, de adtam neki még egy esélyt. Vártam, hogy megérkezzen az asztalunkhoz.

Közben Chloe is elmesélte, mi szél röpítette Bon Tempsig,hisz nem valami érdekes a hely. ~Áh, Shreveport! Mindjárt érthető.~ - Ha Shreveportban jársz, ugorj be hozzám, a Hadesba. - ajánlottam újdonsült ismerősömnek a hotelemet. - Szerintem tetszene neked a hely. -
Megérkezett Vöröske, és Chloe máris játszadozni kezdett. Szimpi lány, annyi szent. - Azt még mindenképp várjuk meg, míg kicseréli az italomat...- úgy tettem, mintha épp akkor jutott eszembe a megoldás: - Jut eszembe! nem is lesz szükség rá! Hisz már itt is van a mai vacsi! - ismét egy tündéri, agyaras mosoly, előbb a pincérnőcskére, majd Chloera. No, ha túléli ezt az estét, biztosan nem fogja jobban kedvelni a vámpírokat ez a nőszemély, de ez engem igazán nem érdekel.


__________________________________

Címzett: Chloe C. Davis łłłł Szószámláló:215 łłłł Dalszöveg:TLBT-Friends for dinner łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptySzomb. Aug. 13, 2011 3:53 am

-Még jó. Különben sem tudnám már letenni sajnos, túl régóta szennyezi már a tüdőm, és viszi a pénzem. -erről is jutott eszembe, hogy valami munkát kell keresnem. Talán itt lehetnék felszolgáló... A vöröske biztosan örülne nekem, ha életben marad. Majd meg kell keresnem a főnököt.
-Feltétlen megkereslek. Úgysem ismerek még senkit errefelé. Várj csak.. ezt még nem tudom, hisz mindig a Teremtőm intézte az ügyeket... Ugye nálunk nem kell lejelentkezni a felelős főnöknél? Különben őt is fel kell keresnem. Még jó, hogy szinte halhatatlanok vagyunk, különben semmire nem lenne időm.

A vöröske sokat sejtető mosolyunkra rémült arccal válaszolt, dadogva mondogatta, hogy ne haragudjunk, természetesen ingyen kicseréli az italunkat, de nekem ennyi nem volt elég. Túl... egyszerű megoldás lenne.
-Nem is tudom, valahogy az a fincsi artéria jobban vonz, mint a műanyagízű vérutánzat. -mutogattam a belső combja felé, mire elviharzott, még a fölösleges üvegeket sem vitte el. Mégiscsak felírta azokat a vércsoportokat, ha nem kellett megkérdeznie meg újra...
-Azt hiszem kénytelenek leszünk megvárni, míg újra visszajön, hacsak nem a szőke nőcskét küldi ide. -mondtam csalódottan. Mégsem rendezhetünk jelenetet egy nagy csapatnyi ember között...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptySzomb. Aug. 13, 2011 4:25 am

A harmadik estém töltöm ebben a városban, ebből az első kettőt a kis házban vacakoltam el. Ha nem aludtam, akkor kicsit renováltam az épületet kívül és belül is, mivel volt pár beázás menet közben, aminek kicsit sem örültem. De hát ez van, előfordul az ilyesmi. Nem riadtam vissza a dologtól, magamnak megcsináltam, de persze kértem Bobtól telefonos segítséget, mert ilyennel még nem volt dolgom. Persze a laptop és a net segítségével is utána nézhettem volna, de az hosszabb időt vett volna igénybe, mint megereszteni egy hívást a régi cimborámnak, akit ott hagytam az angyalok városában. Mindenesetre így is sikerült a dologházilag rendbe tenni. Persze pár dolog még kellene hozzá, de mivel a fél napot átdurmoltam, és mire összeszedtem magam, hogy neki induljak a városnak, addigra nagyjából minden bezárt. Legalább is azok a boltok, amik nekem kellettek volna.
Még nem ismerem a várost, így eltartott még meg találtam hova is kellene majd mennem.
Viszont ma este már valami vacsora és szórakozás után akarok nézni, mert becsavarodok a négy fal között.
Nem vacakoltam a ruhaválasztással, csak egy fekete szálkoptatott farmert vettem, motoros csizmával, egy világos inggel, amit hanyagul gomboltam, és hozzá a motoros bőrdzsekim, mert hát még is csak egy kétkerekű gépen utazom.
A minapi városi bolyongásban felfedeztem egy helyet a neve Merlotte’s, szimpatikusnak tűnt, és ahogyan elnéztem elég népszerű is, így ma este oda vettem az utamat. A parkoló, egy távolabbi részében letettem a motorom, és besétáltam. Mikor beléptem az ajtón pár tekintet felém villant, én is körbenéztem, és felmértem mi is a helyzet.
~ Ha ragadozó szemmel nézem, akkor vacsi, vacsi, vacsi… és még több vacsi.~ Aztán ahogy bentebb lépek, és jobban körbenézek, megakad egy pároson a szemem. Ők aztán nem vacsi benyomását keltik nekem. Két szőke nő ül egymással szemben egy boxban. Az itteni emberek a közelükbe sem érnek, legalább is a nagy többség, van egy két csinosabb nő is, de ahhoz a két szőkéhez képest még ők is említésre sem méltóak. Én pedig szeretem a szépet!
A két hölgy sokkal érdekesebbnek tűnik, mint az emberek, így feléjük veszem az irányt. Csak lazán és nyugodtan, ám bennem van a tigrisem kecsessége, és veszélyességének ígérete is.

Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyVas. Aug. 14, 2011 2:27 am

...You look yummy, you look so yummy...
...Chinese, indian, Puerto rican,
All kinds of take out will get eaten...


- Jelentkezz be a körzet sheriffjénél, csupán ennyi a dolgod. Nem lesz nehéz megtalálnod, ő a Fangtasia tulajdonosa, Eric Northman.- mondtam Chloenak, és magamban jót mosolyogtam a megjegyzésén.

A pincérnőcske nagyon be volt rezelve, és biztos vagyok benne, hogy magában azért imádkozott, hogy túlélje ezt az estét. Megérdemli, hisz enyhén szólva is bunkón viselkedett. Utálom, ha már azelőtt eldöntik, milyen vagyok, mielőtt egy szót váltottunk volna. Így aztán jóízűen nevettem mikor Chloe úgy ráijesztett, hogy szinte vámpírgyorsasággal suhant és tűnt el a pult mögött.

Nagy nehezen abbahagytam a nevetést, és bólogattam egy sort Chloenak, ám megálltam a mozdulatsor közepén, mikor kinyílt a bár ajtaja. Egy magas férfi lépett be rajta, és úgy pásztázta körbe a kocsma népességét, mintha csak a legfinomabb falat után kutatna. Chloera néztem, és megszólaltam:
-Szerintem hagyjuk a vöröskét.. majd máskor megkóstoljuk. Épp most sétált be valaki sokkal finomabb. - intettem a fejemmel az ajtó felé.

Tudtam, hogy észre vett minket, ami azt illeti, még kicsit csalódott is lettem volna, ha nem így történik. Arcomon az elégedettség jelei kezdtek feltűnni, mikor a férfi elindult felénk. ~ Helyes! Biztos, hogy ma este nagyon jól fogunk szórakozni.~

Elnyomtam a cigarettámat, és a True Blood-os üveggel kezdtem babrálni. Chloera néztem, és szinte hangtalanul ennyit mondtam: - Én egyáltalán nem vagyok irigy, szerintem jut mindkettőnknek. - vigyorodtam el sokat sejtetően. Összefutott a nyál a számban ,ha csak rápillantottam a közeledő férfira. Mi tagadás, farkaséhes voltam.


__________________________________

Címzett: Chloe & Chris łłłł Szószámláló:235 łłłł Dalszöveg:Chelo: Yummy łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyVas. Aug. 14, 2011 8:12 am

-Ó, oké. Az az egyik "Muszáj látnom" hely, szóval legalább két legyet ütök egy csapásra. -mondtam, majd úgy döntöttem, hamarosan meg is látogatom a helyet.
Csak a fejemet ráztam mosolyogva a vöröske kis akcióján, majd Nika arcát figyeltem. Valahova nagyon elkalandozott a tekintete, de mielőtt én is odanézhettem volna, megszólalt. Azonnal a hátam mögé kezdtem pislogni, egyik szemöldököm magasabbra szökött a homlokomon. Helloo sexy!
A srác egyenesen felénk tartott, nekem pedig eszemben sem volt levenni róla a szemem.
-Nagyon reméltem! -válaszoltam halkan, jót vigyorogva, mikor feltűnt újra a vöröske. Úgy tűnik végre sikerült eltalálnia a vércsoportokat, és még a hőmérséklet is stimmelt. Ügyes kislány! A srác is elkapta, a vöröske pedig magát kelletve vette fel a rendelését.
~ Ha pasi lennék vajon örült volna a lehetőségnek, amit az imént ajánlottam fel neki? ~
Neem, valószínűleg nem, erre kár volt gondolnom is. Most igazán megbántva kéne, hogy érezzem magam. Nem szoktak visszautasítani, főleg nem ilyen csúnya módon.
A srác közben elérte az asztalunkat, én pedig elismerően néztem végig rajta. Így közelről... Azt hiszem tényleg megéri majd osztozkodni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyVas. Aug. 14, 2011 8:25 am

Három napja itt dekkolok, eddig semmi sem történt én pedig piszkosul unom magam. Hát, csoda, hogy ebben az unalmas kis kocsmában, kapásból a két szép vámpír hölgy felé vettem az irányt? Úgy gondoltam, a két nő sokkal érdekesebb lesz, mint az itt lévő embereknek a többsége. Nem kevesen néztek meg maguknak, gondolom, ritka egy madár lehet egy ilyen fazon erre, vagy csak a kisvárosi morál, hogy aki nem itt lakik, azt meg kell nézni? Bár már itt lakom, csak a városiak nem tudják, de ez pillanatnyilag igen csak részletkérdés.
A gyomrom üres volt, tehát valami kaja után is néznem kellene, de vajon, ha csatlakozom, a vámpírokhoz tiszteletlenség lenne előttük enni? Bár ahogy megnéztem a kaja kínálatot elhúztam számat. Hamburger és sült krumpli? Én ehhez túl sznob vagyok, a pizza alá már nem megyek le. Tehát az itteni vacsizás elmarad. Mind egy majd keresek valahol máshol enni. Viszont egy pohár hideg gin most jól esne.
Megállok a vámpírok asztalánál, a dzsekim már levettem az a kezemben van.
- Szép estét a hölgyeknek, beférek? – Kérdezem tőlük pimaszul. Pár ember felhorkan mögöttem, és hallok olyan felszólalást is, hogy „bolond ez a fiú”. Bár ők honnan is tudhatnák, hogy legalább olyan veszélyes vagyok, mint ez a két agyarkás.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyKedd Aug. 16, 2011 3:12 am

...You got me in this situation
You got me backed against the wall....
...
... You are the dangerous kind....


-Ó, azt meghiszem! Biztos vagyok benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni ott. - fűztem még hozzá a Fangtasia-ás témához. Komolyan is gondoltam, tényleg egészen lenyűgöző egy vámpír számára, hogy egy helyre gyűjtik azokat az embereket, akik önként és dalolva adakoznak a vérükből a szegény, éhes vérszívóknak. És még élvezik is. Kár, hogy a legtöbbjük vére olyan koszos, és büdös, hogy annál még a Tru Blood is jobban csúszik.

Úgy tűnt, miután Chloe is szemügyre vette az új vendéget, hogy egyáltalán nincs ellenére az osztozkodás. Naná, hogy nincs! Az orrom egyelőre tele volt a rengeteg megkülönböztethetetlen és ismeretlen szaggal, ami az emberi étel átható szagával keveredve orrfacsaró bűzzé alakult. Így aztán nem nagyon vettem levegőt, csak ha beszélnem kellett, ezért ismertem fel későn a felén sétáló veszedelmet. Vér..hm-hm.. nem volt ismerős. Tudtam, hogy vérállattal van dolgunk, de a fajtáját nem tudtam volna megmondani. Még nem találkoztam ezzel a szaggal. Érdekes. Mindjárt ki is deríthetjük.

-Örülnénk, ha csatlakozna!- mondtam röviden, és előbb Chloe, majd a férfi felé küldtem egy kihívó mosolyt. Behúzódtam a boksz sarkába, hogy helyet adjak kicsiny társaságunk újdonsült tagjának. A hátam így a falnak szorult, aminek nem igazán örültem, de úgy okoskodtam, hogy talán ma este nem kell a legrosszabbtól tartanom. Ahogy végigpillantottam a Merlotte’s közönségén, majdnem elnevettem magam. Egy csomó ember zsúfolódott be a bárba, míg a természetfelettiek egy asztalhoz ültek. A tulaj, aki bizonyosan alakváltó, ferde szemmel figyelgetett minket, és tudtam, fogalma sincs, miért nem estünk még egymásnak.

Ha az idegen férfi leült, felé fordultam, és kezet nyújtottam neki. – Az én nevem Nika. - A jó megfigyelő észrevehette, hogy testem megfeszült, és ugrásra készen vártam, hogy mi történik. A mindig a legrosszabbra készülő énemet gyűlöltem a legjobban, de általában ő szokta megmenteni az életemet, vagy mit.


__________________________________

Címzett: Chloe & Chris łłłł Szószámláló:291 łłłł Dalszöveg:The Rasmus: Dangerous kind łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyKedd Aug. 16, 2011 10:57 am

Nika válaszára széles mosollyal bólintottam, és egyenesen a vér-valami szemébe nézve figyeltem, ahogy leül velem szemben. Eddig csak vérfarkassal találkoztam, csak nyomokban hasonlított a két szag, de a férfiből áradó melegség is meggyőzött abban, hogy nem ember az illető.
A lány a kezét nyújtotta, és vonalai megfeszültek. Érthető reakció, ha egy idegen a gyakorlatilag ellenséges fajtából csak úgy csatlakozik hozzánk. Bizalomkeltő figura volt, akit még a házba is beengedsz, ha elég jó indokkal jön, de számunkra ez nem elég. Nekünk biztosra kell mennünk. De azt hiszem elég biztonságérzetet adhat, hogy két vámpír egyetlen vérállat ellen valószínűleg nem szenvedne vereséget. Gyorsabban is gyógyulunk, mint ők, ami egy esetleges harcnál jól jöhet. Azért reménykedtem benne, hogy odáig nem jutunk el, hacsak nem valami teljesen másféle, élvezetes harcról van szó.
-Én Chloe vagyok. -mutatkoztam be, miután Nikával minden rendben ment. -És, benned kit tisztelhetünk?
Közben elnyomtam a cigim, és az útban lévő Tru Bloodos üveget is kiürítve toltam arrébb, hogy az asztalra könyökölhessek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyKedd Aug. 16, 2011 11:37 am

Lássuk-lássuk. Mi is vett rá arra, hogy pont a vámpírokhoz menjek, holott tudjuk a két faj a vérállatok, és a vérszopók nem kifejezetten kedvelik egymást? Az indok egyszerű: három napja dekkolok ebben a városban, azon is belül a házzal szívok. Beázásokat szüntetek meg, és próbálom kialakítani benne az életteremet, viszont utálok este otthon egyedül punnyadni, nekem kell a társaság a nyüzsgés. Az emberek, akik itt vannak, határozottan unalmasak, még az alakváltó tulajdonos nem tud lázba hozni, hiszen úgy méreget még ő is, mintha szellem lennék. Nem tudom, ő betudja-e lőni mi is vagyok, vagy csak a veszélyt érzi, de határozottan nyugtalan, és elég kisfalatnak tűnik nekem. A két vámpír, meg? Alapjában véve, se jó, se rossz nem vagyok, de ma este szinte ordít a rosszalkodós oldalam, hogy kibújhasson, és valami kis balhéba belekerülhessen. Ez a két vámpírnő, pedig épp megfelel annak a célnak, hogy ne unjam magam és ne is, szokványos ismerkedős dumával menjen a dolog. Ez okkal érdekesebbnek és izgalmasabbnak is ígérkezik így.
Pláne, hogy beülök melléjük. Érzem, hogy a mellettem ülő szőke vámpír megfeszül, és egyszerűen nem tudom elnyomni azt a kis hangot magamban ami, egyre csak azt szajkózza, hogy szívózzak vele. Hát megfogom a kezét, fogsort villantok, és kezet csókolok neki gavallérosan, közben szemeim is villannak.
- Üdvözletem Nika! – Szólalok meg kissé érdes hangon. Aztán megnyalom a szám szélét, mint aki csak a vacsorát gusztálja. Ezután végig gusztáltam a másik vámpírt is, hasonló stílusban, játszom vele is egy kicsit. Azután elengedem magam és ellazulok. Majd egy sokkal barátságosabb mosolyt villantok rájuk.
- Hello, Chloe! - Köszönök rá a másik vámpírra.
- Chrispin, a nevem, hölgyeim. – Mutatkozom be, majd a cigi felé pillantok, ez az én orromat bántja, és nem szeretem a szagát. Ennek fejében örülök, mikor el lesz nyomva a hamutálban, és nem bűzölög tovább.

Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptySzer. Aug. 17, 2011 2:07 pm

... whenever dark has fallen...
...Until the day is dawning...
...Just give me the night...


A férfi tökéletes lelki nyugalommal huppant le mellém, és úgy tűnt, teljesen biztos benne, hogy ma este nem esik komoly bántódása. Nos, talán jól gondolta. Bár attól függ, mit értünk a fogalom alatt. Egy-két apró-pici agyarnyom a finom bőrön meg néhány vastabletta még nem a világ, ugye?

Ahogy felém fordult és a szemébe néztem, mintha egy ördögfióka nézett volna vissza rám. Nagyon úgy nézett ki, nem vesz túl komolyan minket. Nem mintha nagyon bántam volna a dolgot. Ezen az estén csak jól akartam érezni magam. Abban mindenesetre már biztos voltam, hogy unatkozni nem fogunk.

A bemutatkozás pontosan úgy zajlott, ahogyan sosem tudtam volna elképzelni. A kézcsók volt az utolsó dolog, amire számítottam. Persze, sejtettem, hogy nem kell nagyon komolyan venni, mégis, picit lazítottam a testtartásomon, és prédáló tekintetét egy kihívó pillantással viszonoztam. A férfi nyakán hívogatóan lüktetett a verőér, és én felhajtottam az italom jó részét, amely már csak nagy jóindulattal volt langyosnak mondható. Persze, nem ugyanaz, de csitításul megteszi. Egyelőre. Miután Chloeval is lejátszódott egy hasonló bemutatkozó jelenet, magamhoz vettem a szót.

-Mi lenne, ha hagynánk a formaságokat meg a magázást, és rendelnénk valami fogunkra valót?- igen, szándékos volt a szóhasználat. Ismét magunkhoz intettem a vörös pincérnőt, ám nem voltam teljesen biztos benne, hogy ide meri tolni a fenekét. - No és mondd csak, Chrispin, - egy rövidke pillanatig ízlelgettem a nevet -mit terveztél erre a szép estére? Remélem nem kell korán hazaérned. - szólítottam meg őt, majd Chloehoz fordultam. -Nekünk tengernyi időnk van még..egész napfelkeltéig, ugye? -
Előbbi sejtésem a pinérnőt illetően hamar igazolást nyert. A tulaj kikászálódott a pult mögül, és odaballagott az asztalunkhoz.

- Áh, maga a Vöröske ... váltója, igaz? - kérdeztem vigyorogva. Nem vártam, hogy megválaszolja a nyilvánvalót. - Chivast kérek, jég nélkül, mondtam a férfinek, és vártam, hogy esetleg a többiek is rendeljenek valami italt. Reméltem, hogy Chrispin nem itt akar vacsizni, mert az orrom alatt gőzölgő halott állatok szagától bizonyára rosszul lennék.


__________________________________

Címzett: Chloe & Chris łłłł Szószámláló:320 łłłł Dalszöveg:George Benson: Give me the night łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyCsüt. Aug. 18, 2011 11:35 am

Tudja ám, hogy kell játszani. Biztos voltam benne, hogy észrevette Nika hirtelen jött feszültségét, ezért játszotta túl a vele való bemutatkozást. Én egyszerűen, kissé lehajtott fejjel, kacéran pislogtam ki hosszú pilláim alól, széles mosollyal néztem végig arcának minden apró mozdulatát.
Nika aztán újra hozzánk hívatta a vöröskét, aki nagy bánatomra nem jött rögtön, pedig semmi dolga nem akadt épp, csak a pultot támasztotta, majd elfordult.
-Az legalább még... nyolc óra. -mosolyogtam elégedetten. Ennyi idő alatt... rengeteg dolog történhet még. -Ó, mellesleg meddig is van nyitva ez a kocsma?
Közben kiderült, hogy a vöröske miért is fordult el: hogy szóljon a főnöknek. Kár. Mikor viszont ideért, már nem is sajnáltam annyira, hogy ő jött. Újra érezhettem a természetet a váltó szagába, és ezt imádtam. Oké, furcsán hangozhat, de valahogy vonzott a szaguk. Persze volt olyan, aki lepusztult környezetben él, annak a ruhája bűze keveredett az övével, és a mocskos vére szagával, az tényleg undorító volt.
Vodkanarancsot kértem, mert a narancs az egyetlen gyümölcs, ami hiányzik, még akkor is, ha hányinger kerülget, ha megpucolva látom. Így nagyjából érezhettem az ízét, keveredve az orosz vizecskével, ami a régi kedvencem volt.
Aztán vártam, hogy Chrispin is rendeljen, majd elmondja a terveit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyCsüt. Aug. 18, 2011 12:10 pm

Nem is tudom mit is mondhatnék? Nem veszem vajon komolyan őket? De, tisztában vagyok azzal, hogy veszélyesek lehetnek, de én sem vagyok ám olyan kis ártalmatlan, mint aminek tűnök olykor. Mivel én is tudok, úgy nézni az emberekre, hogy nem hinnék el, hogy egy ragadozó épp átejti őket. Amúgy meg gőzöm nincs mit forgat a két vámpír a fejében, de kétlem, hogy unalmas dolgokon járna az agyuk. Nekem meg ma este semmi hangulatom tovább unatkozni.
Tetszett, hogy megleptem, Nikat. Gondolom nem számított erre a lépésre, és ez még édesebbé teszi nekem azt az arckifejezést, amit látok nála. Szemeim villannak a kihívó pillantásra, majd utána a másik vámpírnak szentelem a figyelmemet.
- Milyen itt a gin-tonic? – Töményet most nem akarok inni, jobb, ha teljesen beszámítható vagyok és semmi sem tompítja a reflexeim egy pillanatra sem.
- Talán csak nem engem akarsz a vacsorádnak, kis agyarasom? – Kérdezem vissza, majd a másik vámpírra pillantok. – Csakugyan ilyen csapnivaló lenne az a lötty, hogy inkább élő vacsit kerestek, ráadásul ketten az én vénámra? Ejj lányok! – Hátradőlök a boxban és úgy helyezkedek, hogy ha kell, akkor védeni tudjam a nyakam, de idegesség nincs bennem csak óvatosabb lettem.
- A nyitva tartást illetően lövésem sincsen. – Kapcsolódok bele a beszélgetésbe, majd mikor leadták a lányok a rendelést én is kérek egy gin-tonikot.
- Őszinte leszek, nem terveztem, hogy bárkinek is a vacsorája leszek. Eddig szűz vagyok ezen a téren és az is akarok maradni. Unatkoztam otthon és ti sokkalta érdekesebbnek tűntetek, mint az ittlévő emberek, vagy az az alakváltó. – Bökök a tulajra.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyPént. Aug. 19, 2011 3:11 am

... what you are is missing a piece
what you are is a puzzle to me...


Chloe jóval higgadtabbnak és lazábbnak tűnt, mint én, egyáltalán nem úgy nézett ki, mint akit egy csöppet is feszélyez, másik ragadozó megjelenése. Végülis, azt hiszem, neki volt igaza. Kissé túlreagáltam a dolgot, de ez nem foglalkoztatott sokáig. – Még sosem jártam itt, de azt hiszem – a pult felé pillantottam – igazi kisvárosi féle lehet. – válaszoltam meg kissé gúnyosan Chrispin kérdését. Ez persze engem egyáltalán nem zavart, sőt! nem tértem volna be épp ide, ha nem kedvelném az efféle kisvárosi kocsmákat.

-Bevallom, ez volt az első gondolatom, mikor beléptél azon az ajtón szivi. De nem harapok, ha, csak nem akarod.- egy apró mosolyt küldtem felé, amely épp csak megvillantotta a szemfogaimat, és még hozzátettem: – Bár igazán érdekelne, milyen az íze egy vér… mit is mondtál, mi vagy te? vér…? – picit még közelebb is hajoltam hozzá, és a nyakamat is előrenyújtottam, mintha arra várnék, hogy talán megsúgja a választ. Persze, nem számítottam rá, hogy ilyen könnyű dolgom lesz, tekintve, hogy igazi játékosnak tűnt a fickó. Nem baj, próba cseresznye…

A művér minőségét firtató kérdésére azonnal jött a válasz, bár a szóját csak a tévéből ismerem. - Ugyan, hiszen te sem a szójaburgert választanád a fincsi véres steak helyett, nem igaz? - Chloera néztem, úgy tűnt, mintha egy pillanatra lekötötte volna a figyelmét az alakváltó tulaj. Nem hibáztattam érte, nem tűnt rossz partinak a pasi, bár az én fantáziámat nem igazán tudta megmozgatni. Jól ismertem a fajtáját. Míg a mellettem ülő Chirs maga volt az újdonság, az ismeretlen. Az őszinte vallomást egyelőre szó nélkül hagytam, nem mondhatnám, hogy meglepett, hogy nem szívesen kínálná fel az ereit két vámpírnak.


__________________________________

Címzett: Chloe & Chris łłłł Szószámláló:263 łłłł Dalszöveg:Dave Matthews Band - What you are łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyHétf. Aug. 22, 2011 12:04 am

Egyszer csak a pincércsávó megjelent az életmentő mannával, de hirtelen megcsúszott és láss csodát az egész tálcányi italt ráborította a Chrispina gatyájára.
Hirtelen egy Family Guy-os jelenet jutott eszembe, és gondolkodás nélkül megszólaltam:
- No, no ital nem nadrágra való! No, no! - alig bírtam röhögés nélkül utánozni Consuela-t! Olyan hihetetlen dolog történt! Képzeljétek, a pincércsávó odanyúlt neki.... és elkezdte törölgetni "A konyharuhával" és Chrispin arckifejezéséből ítélve nem lehetett túl finom és gyengéd.
- Segíthetünk? - ajánlottam fel az "önzetlenül és hátsó szándék nélkül".
Összenéztünk Nika-val és kislányos kuncogás hagyta el ajkainkat, bár ez külső szemmel összeesküvésnek tűnhetett.
- A lakásomon van egy csomóóóóó férfi ruha,... és egy mosógép. Ha gondolod. - néztem rá huncut mosollyal.BOCS Very Happy
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyHétf. Aug. 22, 2011 1:37 am

Ahogy elnéztem a két lányt, Nika volt a feszélyezettebb és Chloe volt a könnyebb. Már, mint, aki nem kapott azonnal frászt a jelenlétemtől. Ez utóbbi szórakoztatott is. Követem Nika tekintetét és én is a pult felé pillantok, hát igen valóban elég kisvárosinak tűnik, a kérdés, hogy kibírom-e itt vagy sem? De ha egy nagyvárosba beteszem a lábam, ott könnyen rám találhatnak, és haza citálhatnak. Egy ilyen picike helyen nem fognak keresni. Fújok egy aprót, és a lányokra figyelek ismét.
- Mindjárt gondoltam. Szóval ennyire csábító a vénám, hát kösz a bókot a nevében is. – Húzom még egy kicsit Nikát, majd én is közelebb hajolok hozzá, hogy az orrunk majdnem össze is ér. – Furdal a kíváncsiság mi? – Kérdezem tőle mosolyogva, és közben megcsillannak a szemeim is. – Meow. – Csak ennyit mondok neki, és semmi többet, erről jöjjön csak rá, hogy mi is lehetek. Van jó pár macskaféle, szóval totózhat egy darabig.
- Ez igaz, bele a százas körbe, hölgyem. Tényleg nem enném meg, nem véletlen, hogy nem is rendeltem magamnak enni itt. – Húzom el a számat, hát igen az a vacak amit burgernek neveznek, nem füllik a fogaimhoz, kérem én ragadozó vagyok, ide a félig átsütött még véres steaket, vagy valami hasonszőrűt, na de a burger?!
Ritka pocsék estének nézek elébe, ennek első jelzése, hogy egy tálcányi ital landolt rajtam, pontosabban a nadrágomon, amire dühödten felmordultam, állatias hangon. Erre a másik, aki hozta az italt sűrű bocsánatkérések közepette törölgetni kezdett. Nem tudtam eldönteni, hogy azért teszi, mert kettőnk közül ő a gyengébb és alsóbbrendű, vagy, mert így akar kitessékelni innen minket. Elkapom a kezét és megszorítom erősen a csuklóját, még egy pici és el is roppantom benne a csontot. Majd elengedem, és még egyszer rá mordulok.
- Ez nekem kissé összeesküvés szagú. – Dünnyögöm, miközben felállok, és végig nézek magamon, na ennél hülyébben nem is festhetnék.


Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyHétf. Aug. 22, 2011 11:03 am

...Meow meow...
...He needs som pettin' and lovin on his head...
Hey kitty won't you come inside?...


Amikor a Merlotte's-ot választottam ma este, csak reméltem, de nem tudtam, hogy ma valami érdekesben és izgalmasban lesz részem. Most viszont már egyre biztosabb voltam benne, hogy ez egy emlékezetes éjszaka lesz. Így, vagy úgy, de az lesz.

A Chris mivoltát firtató kérdésemre természetesen nem kaptam egyenes választ. Nem is vártam. Chris, csak úgy mint én, szintén előrehajolt, így csupán néhány centire voltunk egymástól. Az ösztöneim és minden idegszálam azt ordították: túl közel! De én nem hallgattam rájuk. Rezzenéstelenül álltam a férfi tekintetét, és még egy kaján mosolyra is futotta. Valahol legbelül iszonyú büszke voltam magamra. - Én ilyen kis kíváncsi vagyok. - mondtam egy féloldalas mosoly kíséretében, majd, amikor azt mondta, meow, majdnem el is nevettem magam. De mégsem tettem, helyette inkább, -talán kissé túl merészen- Chris álla alá nyúltam, és mintha csak egy macska lenne, picikét megsimogattam/vakartam az állát. - Cicus. - még mindig mosolyogva hátradőltem, és gondolatban jól vállon veregettem magam. Egészen laza is tudok ám lenni, ha akarok.

Egészen megnyugtatott, amit hallottam. Nem jön az asztalunkhoz semmilyen vacsorának kinevezett halott állat. hurrá! Egyre jobban alakul a helyzet. Közben az alakváltó pincér is megérkezett végre az italainkkal. De azok valahogy nem az asztalunkon, hanem egyenesen Chris nadrágján kötöttek ki. Hoppá, talán a vöröskét kellett volna küldenie. Vagy lehet, hogy csak ilyen válogatott társaságban nem megy neki a felszolgálás? A hab a tortán viszont az volt, hogy a fickó még meg is próbálta letörölgetni Chris nadrágját. Hát ez egy hihetetlen látvány volt, az biztos. Chris arckifejezését le kellett volna fotózni. Erre még Chloe is rátett a lapáttal, amikor segítséget ajánlott. -Hát persze!Szívesen segítünk.- vigyorogtam az eláztatott férfire, majd csatlakoztam Chloehoz és együtt kuncogtunk.

Még az aprócska kis roppanást is hallottam, ahogyan megszorította a pincér csuklóját. Ennyi elég is volt. Merlotte bocsánatot kért, és elhúzta a csíkot, otthagyva a konyharuhát, és az üres tálcát. -Ugyan már, Chris, ez csak egy kis folt.- Chloe ajánlata egészen jól hangzott. ~Már, ha én is a vendéglistán vagyok.~


__________________________________

Címzett: Chloe & Chris łłłł Szószámláló:325 łłłł Dalszöveg:Presidents of the USA - Kitty łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyKedd Aug. 23, 2011 11:40 am

Szegény felszolgálósrác keze egy kis ideig még fájni fog a hangos roppanásból ítélve. Pedig biztos nem akart ő semmi rosszat. De legalább azt is megtudtuk, hogy Chris nem valószínű, hogy benne lenne a fantáziámban szereplő két pasi-egy csaj felállásban. Ha már így nadrágon keresztül sem tudja elviselni egy férfi érintését...
-Nyugalom, ne kakaskodj. Helyrehozzuk azt az apró foltocskát nálam, ugye, Nika? -kérdeztem sokat sejtető vigyorral, majd felálltam. -Természetesen, ezek után a ház vendégei voltunk. -néztem a pincérre, majd vártam, hogy a partnereim is indulásra készek legyenek.
-Amúgy meg bárcsak a mi ötletünk lett volna ez a kis... ügyetlenség. -nevettem fel halkan, majd elindultam kifelé, hogy végre lerázzam magamról a bámészkodó és megvető pillantásokat. Az ajtóban még a vöröskére kacsintottam, és odakiáltottam neki, hogy még látjuk egymást, majd a parkoló felé indultam.
-Fussunk, vagy van valami járművetek?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptyKedd Aug. 23, 2011 12:00 pm

Korábban azt gondoltam, itt hátha történik majd valami érdekes, kicsi az esély, de miért is ne lehetne pont szerencsém? A franc gondolta, hogy majd az lesz az egyik, hogy találkozom két szőke vámpírnővel? A másik meg, hogy egy alakváltó beleborítja az ölembe az italokat és utána megpróbálja letörölni a farmerom, és nem valami kellemes módon. Bár inkább egy pasi ne is akarjon taperolni se öl alatt se felette. Brr….
Kaján mosolyát én magam is hasonlóval viszonoztam, és nagyon is élveztem ezt a helyzetet, láttam a szemében megcsillanni egy halovány félelmet. Lehet közelebb jött hozzám, mint azt neki szabadna, de hát ő akar inni belőlem. Ha pedig meg akarja tenni, még közelebb lesz hozzám. Szóval, ha inni akar, és komolyan akkor jobb, ha összeszedi magát, mellesleg nem adom magam könnyen. Aztán elhangzott tőlem a „meow”, ezután meglepően könnyedén az állam alá nyúlt és megsercegtette a borostáimat. Megjegyzem, tök nyolc, ha reggel legyalulom, ilyen korra visszajön, amúgy meg jól áll.
- Valami olyasmi, de ne keverj össze egy házimacskával, szivi. – Válaszolom neki, mielőtt arra gondol, hogy csak alakváltó lennék és a macska az állatom. Mert az sértő lenne számomra, én vértigris vagyok, ráadásul született, szóval kikérem magamnak, ami jár!
Sok mindenre nyitott vagyok, de hogy egy pasas taperoljon egy elég magánterületnek számító helyen, na abba nem megyek bele. Volt, hogy elgondoltam milyen lenne két nővel, még abba is belehonoltam, hogy ha egy másik pasival osztoznék egy nőn, de ez utóbbival arra jutottam, nem nekem való. A hideg is kiráz a gondolattól, hogy egy másik pasival legyen dolgom, intim módon. Szóval, nem hiszem, hogy csoda, hogy ilyen agresszíven reagáltam le az alakváltó ténykedését.
- Kicsit sem kakasos a hangulatom. – Vetem oda dühösen a vámpírnak, és közben állva szemlélem magam, mennyire hülyén is fest a szálkoptatott fekete farmeron a folt. Mivel egy nagy egybeálló folt volt ott, mint aki vizelettartási gondokkal küzd.
Aztán elindulok kifelé, de még visszanyúlok a dzsekimért, és előveszem belőle a motorom kulcsát.
- Nekem motorom van, én azzal közlekedek, egyikőtök felfér. Ha mutatja az utat. –Jegyzem meg, miközben felveszem a dzsekim és becipzározom.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika

Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 274
Tartózkodási hely : Shreveport

°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptySzer. Aug. 24, 2011 5:44 am

...The thought of you
The thought of me
The thought of her
Such insanity
...
Dirty thoughts...


Az aprócska kis közjáték Chrissel véget érni látszott, ám a férfi még megjegyezte, reméli nem nézem házimacskának. Hah! Akkor tűnne csak házimacskának, ha a vámpírok apró, ártalmatlan denevéreknek néznének ki. - Nem-nem! Egyértelmű, hogy valami sokkal nagyobb vagy. Szivi. - mondtam lassan, miközben ismét leplezetlenül végigmértem őt. Olyan biztos, mint a halál, hogy egy nagymacska üldögél mellettem, már csak az érdekelne, mennyire vad. Úgy tippeltem, eléggé. Biztos voltam bennne, hogy ez hamarosan ki fog derülni. Főleg miután Chris ölét eláztatta egy pohár gin tonic, vodka-narancs és egy adag whisky. ~Ó,milyen kár azért a Chivasért..vagy talán mégsem... Talán épp ez az apró kis baki fogja új, izgalmasabb játszótérre vinni a mi hármunk dolgát.~

Chloe kísérlete Chris megnyugtatására egy kissé éles fogadtatásra talált, de hát istenek! Ragadozók vagyunk. Nincs ebben semmi meglepő. - Egy folt, két nőnek? Nem feladat!- válaszoltam Chloenak, miközben egy pillanatig az otthagyott törlőkendővel szemeztem, és felmerült bennem a kérdés, vajon Chris az én segítségemet is ilyen mereven elutasítaná-e? Gyanítottam, hogy nem, bár nála nem lehet tudni. Az már kiderült róla, hogy nem egyszerű eset, inkább igazi játékos. Épp a kedvenc típusom.

Chloe és Chris is a kijárat felé indultak, ígyhát én is összekaptam magam, és bámészkodó, rosszalló, itt-ott kéjsóvár tekintetektől kísérve mindhármann kimasíroztunk a bárból. Chloe azért még nem felejtett el rántani egyet a vörös pincérnő copfján. Volt egy olyan érzésem, hogy a Vöröske napjai meg vannak számlálva.

Előbb Chloe-ra néztem, azzal a 'ez a szerencsenapod szívem' nézéssel, majd Chrisre, és megszólaltam. - Én meg autóval, és még az utat sem tudom. Majd követlek titeket. - csak csöppet voltam csalódott, de nem irigykedtem Chloera.Soká lesz még hajnal...Szabad Terület


__________________________________

Címzett: Chloe & Chris łłłł Szószámláló:269 łłłł Dalszöveg:Amber - Dirty thoughts łłłł

_________________
°°°Asztalok°° Scaled.php?server=690&filename=nikaala02

Jessetől I love you
Vissza az elejére Go down
http://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° EmptySzer. Dec. 21, 2011 5:41 am

Marionnak

előzmény: Merlotte's - Bárpult

Egyre jobban tetszett nekem ez a lány. A temperamentuma nagoyn is hasonlít az enyémhez, és igazán nagy megkönnyebbülés volt, hgoy könnyedén veszi az életet. Ahogy leültem mellé, azonnal közel húzódott hozzám, én pedig fél karral átöleltem a vállát, hgoy nehogy mégegyszer kicsússzon a kezem közül. Nem kellett félórákat könyörögni neki, hogy bemutatkozzon végre, csak kérdeztem, és ő válaszolt is. - Hmm, Marion, majdnem olyan szép neved van, mint te magad vagy. - kicsit bugyuta bók volt, de jópár ital után már csak ilyenre futotta. Mellesleg nem úgy tűnt, mintha nagyon sokat akarna beszélgetni. Amikor a nyakamhoz hajolt,és belecsókolt, elkapott a hév és megint megpróbáltam megcsókolni. Ehelyett viszont ő ismét az italához fordult, és megint hoppon maradtam. Úgy nézhettem rá, mint éhes kutyuli a nagy velős csontra, ám amikor újra a fülemhez hajolt, nem tétováztam tovább. két kezem közé fogtam az arcát, és az ajkaira tapadtam. Mohó csókot loptam tőle és csak utána válaszoltam. - Silver vagyok, és állok szolgálatára, hölgyem. - mondtam kacéran, és lepillantottam az ölembe, igazolván előbbi kijelentésemet. - Remélem a közelben laksz, cicám -
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
°°°Asztalok°° Empty
TémanyitásTárgy: Re: °°°Asztalok°°   °°°Asztalok°° Empty

Vissza az elejére Go down
 
°°°Asztalok°°
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: BON TEMPS :: MERLOTTE'S :: A bár-
Ugrás: