Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.
Tárgy: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Csüt. Ápr. 12, 2012 7:12 am
Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó...
Egy szokványosnak tűnő álmos reggelen különös hír rázza meg Louisiana állam városkáinak lakóit. Minden napilap, televízió- és rádióadó következőt önti magából:
Több Kirabolt Hullaház Egyazon Éjszaka Alatt!
Az éjjel betörtek több város, név szerint Bon Temps és Shreveport városi halottasházaiba. Az alkalmazottakat megölték. Az agyukat eltávolították. A temetésre váró holttestek pedig egytől-egyig eltűntek... A rendőrség erőszakos betörésre utaló jelet nem talált, csupán egy-két kilónyi sót szétszórva a padlón....
Vajon mi történhetett? Ki bánt el ilyen brutális módon a hullaház dolgozóival? Hová lettek a holttestek? Miért sózták be a területet?
Gyertek bátran, derítsük ki mi is történik itt pontosan!
Jelentkezni itt tessék, ebben a topicban! A mesélő szerény személyem lesz.
Kérek mindenkit, hogy aki részt szeretne venni a kalandban, vegye figyelembe az alábbiakat:
- ennek a kalandnak a lényege, hogy kicsit felrázzuk a fórumot, így kérek mindenkit jöjjön bátran! - lehetőség szerint próbáljunk meg legalább hetente egy hozzászólást írni - aki nem tud írni valami miatt, kérem jelezze nekem pm-ben - a történetben lévő események nincsenek hatással az egyébként folyó játékokra - vámpírok, vérfarkasok, vértigrisek, vérpárducok, alakváltók, emberek, boszorkányok, és tündérek gyertek, gyertek!!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Csüt. Ápr. 12, 2012 8:19 am
Hát, akkor kezdem a sort. Erre kíváncsi leszek, és a heti egy szerintem menni fog. Szóval, Jelentkezem!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Csüt. Ápr. 12, 2012 9:15 am
Rendben Adrian, örülök, hogy velünk tartasz, jelentkezésed Elfogadva!
Jaherys Jordan Alakváltó
Avataron: : Chester Bennington Hozzászólások száma : 40 Join date : 2011. Oct. 28.
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Csüt. Ápr. 12, 2012 3:02 pm
Én is jövök ám! Ki ne hagyjatok
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Csüt. Ápr. 12, 2012 11:16 pm
Szuper Jade! Gyere, ki nem hagynánk a mókából, jelentkezés elfogadva!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Pént. Ápr. 13, 2012 5:55 am
Ééééééééééén is jövök *jelentkezik*
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Pént. Ápr. 13, 2012 6:56 am
Gyere, gyere, jelentkezés elfogadva!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Hétf. Ápr. 16, 2012 9:00 pm
Szia! Én is, én is, én is szeretnék. (Két kézzel jelentkezek, majd kiesek a fotelemből)
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Kedd Ápr. 17, 2012 2:04 am
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Szer. Ápr. 18, 2012 8:21 am
Szombaton jövök infókkal a kalandot illetően!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Szomb. Ápr. 21, 2012 8:14 am
Akkor névsorolvasás!
A kalandban résztvevők:
Adrian Jade Chezzy Elena
Akkor, Adrian és Elena tessék a Játék a Halállal kaland topicba a Shreveporti kávézóba betérni egy barátságosnak tűnő reggelen. A reggeli hírek között felfigyeltek az alábbiakra:
Az éjjel betörtek több város, név szerint Bon Temps és Shreveport városi halottasházaiba. Tudósítónk a Shreveporti halottasház helyszínén van. - Helló Linny, mit tudtál meg eddig? A rendőrség mond már valamit? - Jó reggelt Mary! Úgy tűnik igaz a hír, miszerint az alkalmazottakat megölték. Az agyukat pedig eltávolították. A temetésre váró holttestek pedig egytől-egyig eltűntek... A rendőrség erőszakos betörésre utaló jelet nem talált, csupán egy-két kilónyi sót szétszórva a padlón....
Tovább beszél a tv-ben a hírolvasó. Tessék ezt a hírt meghallani és reagot írni.
Jade és Chezzy, ti a Játék a Halállal kaland topic Bon Temps-i kávézójába térjetek be egy szimpatikus reggelen. Bonnie felhangosítja a tv-t, mikor a hírek következnek:
Az éjjel betörtek több város, név szerint Bon Temps és Shreveport városi halottasházaiba. Tudósítónk a Bon Temps-i halottasház helyszínén van. - Jó reggelt Dany! Van már valami közelebbi információd? - Jó reggelt Tom! Úgy tűnik igaz a hír, miszerint az alkalmazottakat megölték. Az agyukat pedig eltávolították eltávolították. A temetésre váró holttestek pedig mindannyian eltűntek... A rendőrség erőszakos betörésre utaló jelet nem talált, csupán egy-két kilónyi sót szétszórva a padlón....
Tessék a hírt meghallani és reagot írni
Kérek mindenkit, hogy jövőhét vasárnapig írja meg a reagját. Ha hamarabb megvagytok vele, jövök a következő instrukciókkal.
Addig is szépet, jót
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Pént. Ápr. 27, 2012 10:24 pm
Aki még szeretne jönni ebbe a kalandba, el tudom fogadni a jelentkezését még ezen a hétvégén! Jöjjön, aki kedvet kapott hozzá!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Pént. Ápr. 27, 2012 11:32 pm
Na akkor én be is lépnék, így első játékra, rögtön a mély vízbe
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó... Szomb. Ápr. 28, 2012 12:27 am
Rendben Phillip, jelentkezés elfogadva!
Örülök, hogy velünk tartasz!
Arra kérlek, hogy írj egy érkező reagot a Játék a Halállal kaland topicba, abba a városba, ahol éppen fellelhető vagy. (Bon Tems, vagy Shreveport). Holnap lesz újabb mesélői reag, de csak este, addig kérem megírni a kezdőt. A továbbikban mindig egy hét fog rendelkezésre állni a reag írásra. Itt ebben a topicban feljebb találsz infókat a kalandról.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Amikor holtnak lenni nem biztos, hogy hullajó...