A Magyar True Blood FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.

A Fórum e-mail címe:
truebloodfrpg[@]gmail.com
FRPG TOP SITES KATTINTS MINDEN NAP!
Holdállás
CURRENT MOON
moon phase
Legutóbbi témák
» Dangerous Mystic World
Ms Salisbury Irodája EmptySzer. Ápr. 03, 2013 1:09 am by Vendég

» VampireDiaries
Ms Salisbury Irodája EmptyKedd Feb. 26, 2013 4:00 am by Vendég

» Teen Wolf FRGP
Ms Salisbury Irodája EmptyVas. Feb. 03, 2013 3:48 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Ms Salisbury Irodája EmptySzomb. Jan. 12, 2013 5:49 am by Vendég

» Kylwog De Lamar
Ms Salisbury Irodája EmptyHétf. Nov. 12, 2012 3:31 am by Vendég

» Alois Rock School
Ms Salisbury Irodája EmptyVas. Nov. 04, 2012 12:20 am by Vendég

» kilencedik csoport
Ms Salisbury Irodája EmptyHétf. Okt. 29, 2012 3:03 am by Vendég

» Last Minutes & Lost Evenings
Ms Salisbury Irodája EmptyKedd Okt. 09, 2012 6:35 am by Vendég

» Prison - éld az életed!
Ms Salisbury Irodája EmptyHétf. Okt. 08, 2012 9:22 am by Vendég

» There is no light without darkness - HP next RPG
Ms Salisbury Irodája EmptyCsüt. Okt. 04, 2012 7:12 am by Vendég

» The Killing Dance(új)
Ms Salisbury Irodája EmptySzer. Szept. 19, 2012 8:36 pm by Vendég

» Parkoló és sikátor
Ms Salisbury Irodája EmptySzer. Szept. 19, 2012 10:08 am by Vendég

» A Sakálnak címezve
Ms Salisbury Irodája EmptySzer. Szept. 19, 2012 9:05 am by Vendég

» Mera és Ethan lakása
Ms Salisbury Irodája EmptyKedd Szept. 18, 2012 10:05 am by Vendég

» Kék Lagúna
Ms Salisbury Irodája EmptyKedd Szept. 18, 2012 7:55 am by Vendég

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Dec. 28, 2022 9:47 am-kor volt itt.

 

 Ms Salisbury Irodája

Go down 
SzerzőÜzenet
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Ms Salisbury Irodája Empty
TémanyitásTárgy: Ms Salisbury Irodája   Ms Salisbury Irodája EmptySzomb. Ápr. 07, 2012 2:30 pm

**
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Ms Salisbury Irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ms Salisbury Irodája   Ms Salisbury Irodája EmptyVas. Ápr. 08, 2012 6:19 am

Lorna


//Előzmények: Hades - Recepció //Lorna megjelenését szinte mindenki, aki a hallban tartózkodott észlelte. Nem csodálkoztam rajta egy cseppet sem. Elismerő és vágyakozó tekintetek követték a mozdulatait, én pedig mosolyogva konstatáltam mindezt.
Eszembe sem jutott, hogy, mint ahogyan mindig is szoktam, odalépjek a recepcióshoz és megkérdezzem, minden rendben van-e. Valahogy most nem foglalkoztatott, mi van a hotellel.

- Arra gondoltam, hogy ott lecserélhetnéd a vizes felsődet egy szárazra - magyaráztam Lornának a döntésem okát, miközben az iroda felé indultunk.

Először én léptem be, majd mögöttem Lorna is. Épp a kicsiny szekrény felé indultam. - Van itt néhány tiszta ruha, amit... - kezdtem volna, de valami olyasmi történt, amit még sosem éreztem.

Lorna illata megváltozott. Nos, nem is ez a jó szó rá, talán inkább azt mondanám, felerősödött. Olyan intenzív volt az illat, hogy minden mást elhomályosított. Mint, akit megbabonáztak fordultam felé és tágra nyílt szemekkel, önuralmam utolsó maradékával kérdeztem rá a teljesen nyilvánvalóra: - Te tündér vagy? -

Sosem éreztem még olyan kevéssé sajátomnak a testem, mint akkor. Úgy éreztem, nem vagyok képes irányítani a tetteimet. Eddig Lornát kívántam, a nőt, most viszont a vérszomjam kerekedett felül bennem. Semmit sem akartam kevésbé, mint bántani őt. Kerestem a kapaszkodót, kerestem önmagam, mert éppen úgy éreztem, megőrülök, ha nem érezhetem vérének mámorító ízét. Sosem hittem, hogy valaha bárki ilyen hatással lesz rám. Én, aki mindig olyan büszke volt a fene nagy önuralmára... Közelebb léptem hozzá és enyhén remegő kézzel megsimogattam az arcát. Nem volt erőm udvariaskodni, és fölösleges köröket futni, valószínűleg úgyis tudta, mi a helyzet. - Őrülten kívánlak, de nem tudom, meddig leszek képes visszafogni magam. Nem akarlak....bántani - nyögtem ki nagy nehezen a szavakat.
Tehát igazak voltak a mesék, miszerint senki sem bír ellenállni egy tündérnek. A vámpírokat őrjíti meg leginkább az illatuk. Ahogy ott álltam vele szemben, éreztem, hogy, mint egy burok, körülvesz engem Lorna illata, és mindent ami ezen a buborékon kívül van, elhomályosít. Egyszerűen mámorító érzés volt egyáltalán csak a közelében lenni is. ~ Végem van...elvarázsoltak~ futott át elhomályosult elmémen a gondolat.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Ms Salisbury Irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ms Salisbury Irodája   Ms Salisbury Irodája EmptyVas. Ápr. 08, 2012 7:16 am

- Köszönöm, ez igazán kedves tőled.

Mosolygok Veronikára. Figyelem, ahogyan egy szekrény felé indul, és arra, amit mond, pontosabban amit mondani szeretne, mert a megkezdett mondatot már nem fejezi be. Még soha életemben nem fordult elő, hogy ne használjam a lényem elrejtésének képességét, ha egy vámpír bukkant fel a közelemben. Mondjuk az is igaz, hogy ha egy vámpír közelségét érzékeltem, rövid úton hagytam el a helyszínt. Csak elmondásból tudtam, hogy milyen hatással is van a vámpírokra a lényünk illata, de ezt élőben látni szinte leírhatatlan. Saját tapasztalatom eddig még nem volt. És igaz, ami igaz, ezzel a tapasztalatlansággal nem voltam egyedüli tündér a nagyvilágban.
Veronika tekintete szinte ködössé válik, és kiböki azt a kérdést, ami után minden idegszálam azt követeli lépjek le, lehetőleg azonnal. Most azonban nem engedek az ösztöneimnek.
Azok után, amit Veronika mond, újra elrejtem az illatom, hiszen nem volt célom túlfeszíteni a húrt.

- Így már jobb? Bocsáss meg, nem tudtam, hogy ez... ilyen hatással lesz rád. Majd igyekszem kordában tartani...

Kérdem tőle kedvesen, hiszen ebben a percben újra önmaga lehet. Kislányos szendeséggel kérek tőle elnézést, és közben nagy csillogó szemekkel nézek rá. Bár szándékosan fedtem fel előtte a lényem, de az is igaz, hogy nem könnyű kordában tartani az illatom elfedését. Hiába velem született képesség, használni kifejezetten megerőltető és kimerítő hosszú távon. Majd egy kérdéssel válaszolok a korábban feltett kérdésére.

- Ha az vagyok, félnem kell tőled?

Pislogok rá félszegen. Nagyon érdekelt Veronika, de az életemet jobban szerettem, mint amennyire a kíváncsiságom fúrta az oldalamat. És közben pedig felkészültem arra, hogy nagyon gyorsan kereket oldjak, ha a helyzet úgy kívánja...
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Ms Salisbury Irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ms Salisbury Irodája   Ms Salisbury Irodája EmptySzer. Ápr. 11, 2012 11:23 am

Mindig is vágytam rá, hogy találkozhassak egy tündérrel. Godric mesélt róluk, és később én magam is utánajártam egy-két dolognak velük kapcsolatban. Godric mindig figyelmeztetett, hogy könnyedén elveszíthetem az eszem, ha szembe kerülök egy ilyen csodás lénnyel. Azt is a lelkemre kötötte, hogy ne becsüljem alá őket, mert bámulatos dolgokra képesek. Nos, mindig is bíztam a mesteremben, tehát nem volt okom a kételkedésre. De mégis, ahogy múltak az évek, évtizedek, egyre biztosabb voltam benne, hogy önuralmamat még egy tündér felbukkanása sem tudná megtörni. Mindig is tartottam attól, hogy elveszíthetem a testem, a cselekedeteim felett az kontrollt, ezért aztán az évek során sokat fejlesztgettem, edzettem ezen képességemet. És mégis, most egyetlen pillanat alatt kicsúszott a lábaim alól a talaj. Talán kibírtam volna, hogy ne bántsam őt. Talán elég erős lettem volna hozzá, hogy felül emelkedjek az ösztöneimen, mégsem bíztam magamban. Szerencsére Lorna gyorsan reagált, és bár még mindig éreztem azt a mámorító illatot, ami az előbb még eltöltötte minden érzékszervemet, már sokkal kevésbé álltam a hatása alatt.

- Igen, sokkal jobb. Én sem tudtam, hogy ilyen hatással lehet rám bárki is. - mondtam már sokkal nyugodtabb hangon, és mélyeket lélegeztem, bár semmi szükségem nem volt az oxigénre. Csupán halandó szokás, amit sosem voltam képes levetkőzni. Nem is akartam, mivel a fajtám épp eléggé természetellenesen működik enélkül is. - Tudod, sejtettem, hogy nem csupán egy egyszerű halandó vagy, de sikerült jól meglepned - mondtam a lánynak és még egy mosolyt is sikerült mellékelnem hozzá. Nem voltam biztos benne, hogy természetesre sikerült, de az előbb valószínűleg megrémítettem őt, tehát megpróbáltam normálisan viselkedni, nehogy elijesszem őt.

- Nem foglak bántani. De azt az illatot....az igazi illatodat - kicsit bizonytalankodtam, hiszen ez a dolog számomra is teljesen új volt - nem tudom, hogyan csinálod, de továbbra is rejtsd el kérlek - őszintén beszéltem. Nagyon érdekesnek és rendkívül vonzónak találtam őt, és ennek semmi köze sem volt a tündér mivoltához. Legalábbis így gondoltam. Hiszen már akkor is odáig voltam érte, mikor még fogalmam sem volt róla, mi is ő valójában. De ez mind nem számított. Nem akartam őt bántani, mert ritka jó társaságra leltem Lornában és szerettem volna többet megtudni róla. És persze más dolgokat is akartam.

Még mindig ott állt az ajtóban, én pedig alig két lépésre tőle. Közelebb léptem hozzá és ezúttal biztos kézzel, önuralmam teljes birtokában két tenyerem közé fogtam Lorna arcát, és a szemébe néztem. - Még mindig mennyei az illatod és még mindig iszonyúan kívánlak - mondtam halkan és egészen közel hajoltam hozzá. Az orrunk szinte összeért, az ajkaink is alig néhány centi távolságra voltak egymástól. Még mondhatott nemet, ellenkezhetett, ha akart.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Vendég
Vendég
Ms Salisbury Irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ms Salisbury Irodája   Ms Salisbury Irodája EmptyCsüt. Ápr. 12, 2012 4:35 am

Aggodalommal a tekintetemben figyelem Veronikát. Aggódok magam miatt is, és miatta is. Hiszen úgy tűnik nagy erőfeszítésébe kerül, hogy uralkodjon magán és az ösztönein. Figyelem, ahogyan mélyeket lélegzik. Nem is tudtam, hogy a vámpírok képesek rá...
Egy mosollyal nyugtázom, mikor azt mondja, már jobban van, és közben azt veszem észre, hogy én is megnyugodtam. Fel sem tudom mérni azt, hogy milyen lehet, amikor valaki elveszíti az önkontrollt maga felett. Én pedig nem akartam egy percig sem, hogy valaki miattam élje ezt át.
Kissé elpirulok, amikor azt mondja sikerült meglepnem. Rám mosolyog, és pedig viszonozom a mosolyt.
Végül pedig elillan belőlem minden félelem, ami korábban a lelkemet nyomta. Úgy éreztem Veronika igazat mond azzal, hogy nem akar bántani. Nem volt okom az ellenkezőjét feltételezni, hiszen erőnek erejével állt ellen a tündér illat csábításának, holott megtehette volna, hogy nem ellenkezik, hanem egyszerűen csak engedelmeskedik az ösztöneinek.

- Igyekszem kordában tartani.

Ígérem meg neki szelíden. Nehéz volt kordában tartani, de azt hiszem még mindig könnyebb volt nekem irányítani ezt a képességet, mint neki harcolni az ösztöneivel.
Az ajtónak támasztom a hátamat, és miközben Veronika közelebb lép hozzám, érzem, hogy a szívverésem kicsit felgyorsul.
Kezeivel az arcomat érinti, és ennek következtében a füleim hegyéig pirulok ismét. A szemeim nagyra nyílnak és csillogni kezdenek.
Hallom, amit mond és közben minden porcikámmal tudom, hogy mi fog történni. Egy pillanatig levegőt sem merek venni. Akarom ezt a nőt, és én is ugyanannyira kívánom, mint ő engem.
Jobb kezemet a nyakára és az arcára teszem. Finoman érintem meg a bársonyos bőrét. A szemeiről, az ajkaira vándorol a tekintetem, majd szépen lassan lecsukódik, ahogy az ajkaink nagyon finoman összeérnek.
Vissza az elejére Go down
Nika
Vámpír
Vámpír
Nika


Avataron: : Emilie Ullerup
Hozzászólások száma : 570
Join date : 2011. Jun. 16.
Age : 277
Tartózkodási hely : Shreveport

Ms Salisbury Irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ms Salisbury Irodája   Ms Salisbury Irodája EmptyHétf. Május 07, 2012 3:04 pm

Biztos voltam benne, hogy Lorna is aggódott, talán félt is. Nem tudtam csodálkozni rajta. El sem tudom képzelni, milyen fura és ijesztő képet vághattam, mikor megéreztem a tündér illatot. Tudtam, hogy neki sincs könnyű dolga. Godric egyszer mesélt nekem róla, mennyire tartanak a magunkfajtától a tündérek. Minden indokuk megvan rá.

Észrevettem, ahogyan én fokozatosan visszanyertem az önuralmamat és a nyugalmamat, velem együtt ő is megnyugodott egy kicsit. Én legalábbis úgy éreztem, nem árad már belőle annyi feszültség, mint akár egy-két perccel korábban. Örültem neki, hiszen most, hogy az agyamról kissé letisztult az a mindent elborító, elhomályosító köd, ismét az eredeti elképzeléseim megvalósítására koncentrálhattam. Nevezetesen: hogy elcsábítsam őt.

- Köszönöm - mondtam halkan, majd egyetlen nagyobb lépéssel áthidaltam a köztünk lévő távolságot. A lány arcához egészen közel hajolva suttogtam el a vallomást, ami végre nyíltan felfedte a szándékaimat. Most, hogy végre megérinthettem, nem csak hallottam, de éreztem is milyen gyorsan ver a szíve. Halványan elmosolyodtam, mivel úgy éreztem, ennek már semmi köze a félelemhez. Gyönyörű volt, ahogy ott állt előttem, csillogó szemekkel, elpirulva. Amikor megérintette az arcomat, apró, kellemes borzongás futott végig a gerincem mentén és az első, lágy csók után úgy éreztem, centikkel a föld fölött lebegek. Olyan közel húzódtam hozzá, amennyire csak lehett, vigyázva, hogy ne préseljem őt az ajtóhoz. Egyik kezem arcáról lecsúszott a nyakára, végigsimítva a vállát, a karját, majd némi matatás után megtaláltam, amit kerestem. Elfordítottam a kulcsot az ajtóban, hogy ne zavarhassanak minket, aztán újra megcsókoltam őt. Ezúttal kicsit hevesebben, de még mindig gyengéden. Kezeim a csípőjén és a nyakán barangoltak, ha nem ellenkezett.
Vissza az elejére Go down
https://truebloodfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Ms Salisbury Irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ms Salisbury Irodája   Ms Salisbury Irodája Empty

Vissza az elejére Go down
 
Ms Salisbury Irodája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» °°Sam irodája°°
» A főnök irodája
» Veronica Salisbury otthona

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Hotel Hades-
Ugrás: