Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.
//előzmény: Bon Temps - Fogadó a Francia Vándorhoz //
Nem mondhatnám, hogy türelmesen vezettem. Jónéhány közlekedési szabályt megszegtem, de nem érdekelt. Nem volt kedvem szembenézni egy dühös és éber farkassal, amikor hazaérek, és kinyitom a csomagtartót. Szerencsére nem találkoztam rendőrrel, és komolyabb forgalom sem volt, így aztán egészen hamar hazértünk. Felnyitottam a csomagtartót, és a fickót ugyanúgy találtam, ahogy behajtogattam az Vándor parkolójában. Némi erőfeszítés árán kiszedtem őt a kocsiból, és bevonszoltam a házba. Az egyik szomszéd épp arra járt, és kidülledt szemekkel nézte, vajon mi a frászt is csinálok én egy ájult fiúval. Nem érdekelt különösebben. A környéken élők tisztában vannak vele, hogy mi vagyok, így aztán inkább befogják a szájukat, és becsukják a szemüket. Ha van egy kis eszük...
A farkast az étkezőbe vittem, leültettem egy székre, és szorosan hozzákötöztem. Legyenek bármilyen szuperképességei, nem volt esélye kiszabadulni. A vékony kötél szorosan rögzítette a székhez, így nyugodtan átmentem a hálóba, hogy átöltözzek valami kényelmesebb ruhába. Visszamentem az étkezőbe, és mivel még mindig eszméletlennek tűnt, egy pohár vizet loccsantottam a képébe, remélve hogy magához tér. - Ébresztő napsugaram. Hasadra süt a konyhai lámpa. - mondtam jó hangosan, miután egy ébresztőnek szánt taslit is kapott a szöszi farkas.
Még hallottam hogy mond valamit, de már nem érettem hogy mit, mert elragadott a sötétség és kikapcsolt az agyam. Tompám érzékeltem, egy valósnak vélt zuhanást, aztán megint semmi. Következő emlékkép, hogy zúg a fejem, és zötykölődés, de semmit nem látok. Egy éles kanyarban, nekivágódtam valaminek, és bevertem a fejem. Nem, ez nem az én napom ma...
Aztán arra riadok, hogy víz éri az arcom, és rögtön utána egy cseppet sem finom és gyengéd női kéz, vág nyakon. Nagy nehezen kinyitom a szemeim, és hunyorgok, szédülök, és hányingerem is van. Ahogy megmoccanni próbálok, valami belém mar, a fájdalomtól egyből éberebb leszek. A lábaim szabadok, de a kezeim... Ismerős hangot hallok, és arra forgatom a fejem. - Pokoli vicces vagy tudod? - húzom el a szám, és hátradöntöm a fejem, a szék támfájának. Nahát, felérem, remek, kicsi vagyok... Veszek két mély lélegzetet, és a mennyezetet szuggerálom. - Hol vagyok? - kérdezem közönyösen. ~Áh, francba.... pokolian fáj a fejem.... utálom a migrént...~
Nika Vámpír
Avataron: : Emilie Ullerup Hozzászólások száma : 570 Join date : 2011. Jun. 16. Age : 278 Tartózkodási hely : Shreveport
A víz és a pofon megtették a hatásukat. A szöszi végre magához tért, és egyből ironizálni kezdett. Szerencséje, hogy egészen türelmes is tudok lenni, ha az érdekeim úgy kívánják. Nem ütöttem meg, nem haraptam meg, még csak hozzá sem értem. Fogtam egy széket, és odahúztam a másik elé, hogy szemben legyek a farkassal. De egyelőre még nem ültem le. - Pokoli, igen - válaszoltam vigyorogva - de tudod, te sokkal viccesebben festessz itt, ehhez a székhez kötözve... tetszik nekem így. - tettem még hozzá, és leültem az odakészített székre. Figyelmen kívül hagytam a kérdését, nem igazán érdekelt, hogy mire kíváncsi, és mire nem. Egyébként is, mit számít ez neki? Úgyis tudnia kell, hogy nem éri meg a reggelt.
- Ki vagy? Ki küldött? Milyen céllal? - tettem fel a három kérdést, amelyek leginkább bökték a csőröm. - Ha elmondod, amit tudni akarok, akkor még meg is úszhatod. Mit gondolsz, képes leszel három értelmes választ összekaparni, Rex?- Egy-két pillanatig keményen a szemébe néztem, majd felálltam, elővettem a hűtőből egy üveg vért, és betettem a mikróba. Amikor a vér megmelegedett, ismét visszaültem elé, és kortyolgatni kezdtem a nem túl ízletes löttyöt. A tekintetem végigkalandozott az előttem ülő pasi testén, lelki szemeim előtt azonban nem pajzán jelenetek játszódtak le, mint egy egyszerű embernő esetében történt volna. Az én szemeim az ütőereket keresték és látták, amelyeket legszívesebben feltéptem volna, hogy a farkas meleg, édes véréből ihassak, és érezhessem, amint az élet távozik a gonosz kis testéből. ~ Most még nem! Türelem! ~ figyelmeztettem magam, és erővel fordítottam el a tekintetemet a nyakán lüktető érről.
Érdeklődő szemmel figyelem, mit művel a volt áldozatom, most úgy tűnik én leszek az ő áldozata. Próbáltam a kezemet kiszabadítani, de Veronika csomózását, most még egy szabadulóművész is megdícsérhette volna. Így felhagytam vele, de ha alkalom adódik, máris lecsapok rá. Hátradöntöm a fejem, úgy válaszolok. Nem félek tőle, miért kellene? Hiszen csak egy nő, semmi más, és ha meghalok, hát istenem, én csesztem el, minden megbánás nélkül halok meg ha úgy alakul. - Igen? Azért ha nem haragszol szöszikém, nem lennék állandó berendezési darab, annyira nem jó a lakásod... - vágok vissza, rá sem pillantva. Annyira jó lenne most elaludni, csak úgy simán...
- Perszeh, mindig jönnek a sablonkérdések, ki vagy, honnan jössz, mit akarsz és kinek a megbízásából. Hát nem teljesen tök mindegy? - kérdezem, nagyot sóhajtva, és kinyitom kék szemeim, ránézek és csak fáradtam elmosolyodom. - Nekem olyan mindegy, megérem-e a reggelt vagy nem. Tudom mit várhatok az élettől, és mit egy vámpírtól Veronica... - folytatom, és körbepillantok, már amennyit látni lehet ebből a kényelmetlen helyzetből. Hát nem valami sokat az tény és való. - Ha ennyire kíváncsi vagy a nevem Solomon, de ha az igazolványom keresed, abban értelemszerűen más lesz - mutatkozom be mégis, magam sem tudom miért. A Rexre csak felkuncogok, ez tetszik. - Cuki vagy Claudia, de van egy olyan érzésem hogy nekem jobban bejön a Rex mint neked a neved - humorizálok, ugye ezt nevezik akasztófahumornak. - Ha meg akarsz ölni tedd meg gyorsan, ha nem, akkor viszont lécci dobj már meg egy fejfájáscsillapítóval, mert szétmegy a fejem miattad... - döntöm vissza a fejem a szék háttámlájához.
Nika Vámpír
Avataron: : Emilie Ullerup Hozzászólások száma : 570 Join date : 2011. Jun. 16. Age : 278 Tartózkodási hely : Shreveport
- Nem szokásom hullákra és hullajelöltekre haragudni, úgyhogy nem kell aggódnod. - mondtam egykedvűen, és keresztbefontam a karjaimat a melleim előtt. Talán nem kellett volna rögvest ezzel indítanom, de az volt a fő probléma, hogy szinte élveztem ezt a kis szópárbajt. Az utóbbi időben úgyis túl sok időt töltöttem a Hotelben, üzletasszony gúnyában, üzletasszony modorral. Ezek után nem is csoda, hogy jó volt kicsit magamat adni. ~ Talán épp csak kicsivel hajnal előtt ölöm meg....~
- Tudod mit? Igazad van. Nem érdekel, ki vagy, viszont a másik két kérdésre még mindig választ várok. - néztem vissza a konyhapult mögül a farkasra. Miután visszaültem a székre, kezemben az innivalómmal, a farkas testét fixírozva kicsit elmerültem véres gondolataim és vágyaim között. Aztán, nagy nehezen visszarángattam magam az egyelőre vértelen valóságba, és vérszomjam csillapítására nagyot kortyoltam kedvenc szintetikus italomból. - Ugyan...ezt a legkevésbé sem tudom elhinni. Ezzel viszont segítettél nekem felmérni, mennyire bízhatom a válaszaidban. Sosem voltam különösebben vérszomjas,és nem gyilkolásztam halomra embereket, de azt azért tudom, hogy mindenki ragaszkodik az életéhez. Akármilyen szánalmas, akármilyen unalmas, azért ragaszkodnak. Ez totál természetes, emberek és természetfeletti lények körében is. Szóval ez egy gyönge próbálkozás volt. Talán nem fél a haláltól, de hogy meghalni nem akar, abban biztos voltam.
-Nos, Solomon, Rex, Kisfarkas, vagy bárki is légy, mi sem érdekel kevésbé, mint az, hogy minek nevezel. Az már annál inkább, hogy ki és miért küldött utánam. Szóval? - Jó lett volna megtudni, hogy mégis ki a franc akar eltetetni láb alól. Volt egy-két tippem, de egyik elmélet sem állt valami szilárd lábakon. Magyarul: meg voltam lőve. Szükségem volt erre a farkasra, hogy legalább néhány információmorzsát elejtsen, amiből kiindulhatok. A fiú pimaszkodása továbbra sem tudott meghatni, viszont úgy döntöttem, ideje megmutatni, hogy hol is van a helye. - Fájdalomcsillapító kellene? Tessék!-Felpattantam a székről, és bemostam egyet a szemtelen szöszinek. Azért reméltem, hogy nem ájul el újra, mert semmi kedvem nem volt megint arra várni, hogy magához térjen.
- Ez igazán, hm, megnyugtató hogy úgy mondjam - vágtam vissza, de kezdte, borzasztóan unni ezt az alárendelt szerepet, nem tetszett a dolog, és megint elkezdtem mozgatni a kezeim, de megint semmi. Ha elérném az ingujjam... de nem érem...Francba is. Elgondolkodtam egy cseppet, és fáradtan lehunytam a szemem, nem olyan egyszerű ez... - Mondjuk, ha körbenéznél a saját házad tájékán nem kérdeznél hülyeségeket, Miss Hades. - vágtam vissza, nem akartam neki megmondani ki bérelt fel, elvileg nem is tudtam. Névtelen hívás volt, egy név és határidő szerepelt benne, és egy órára rá jelentős pénzösszeg landolt a bankszámlámon. Végigmérem a nőt, vámpír, és aztán, ez nem veszt abból hogy amúgy egész jó bőr, és még csókolni is istenien tud, hm, ha lenne alkalmam egy kósza körre elvinném, még a hotel szoba számlája se érdekelne igazán. - Lehet hogy nem akarok meghalni, de ettől még nem fogok megijedni a két szép fogacskádtól. Különben meg, higgy amit akarsz, engem nem zaklat - vonok vállat, amennyire enged a szorult helyzetem. Majd egy kis időm marad csak, mikor sikerül olyan erővel pofon csapnia hogy nem csak a fejem nyaklott oldalra, de még a szék is megborult. A hirtelen helyváltoztatásra felnyögtem, és megfeszítettem magam, mire a szék legnagyobb meglepetésemre megroppant, és megreccsenve engedett. A kötelek hirtelen ellazultak, és kiszabadult a kezem. Csodálatos módon előre is borultam, de olyan mértékben hányingerem lett, hogy egy pár pillanatig, csak támasztottam magam, mielőtt lassan felültem volna. Innen néztem vele szembe. - Nyugi, nem szaladok el - mosolyodtam el kissé gúnyosan, és kezem az arcomhoz emeltem, ahol megütött. Nem mondom hogy nem éreztem, mert rohadtul fájt, de nem mutattam. Aztán kezem a homlokomra nyomtam, hogy megszűnjön végre a tompa sajgás, egek, így még gondolkodni se lehet. És még attól is elment a kedvem hogy megtámadjam, remek... - Amúgy, én nem bánom ha egy nő felképel, ha oka van rá. De neked mégis mi a fene okod van rá? Az hogy meg akartalak ölni nem valami féltékenységi ügy, ami miatt csak úgy lazán megpofozhatsz... - morogtam.
Nika Vámpír
A saját házam táján? Mire akart ezzel kilyukadni? A tippjeim között nem szerepelt senki a közvetlen környezetemből. Nem hogy segített volna, de méginkább összezavart. ~ Bizonyára pontosan ez volt a célja. Talán semmire nem fogok menni ezzel a kérdezz-felelek dologgal. Nem fogja megadni a válaszokat, amikre kíváncsi vagyok, és ha mégis, egyáltalán nem bízhatom bennük. Talán egy kis verés jót tenne neki... ~ Azért az kiderült, hogy ő már lecsekkolt engem. Tehát valami bérgyilkosféle lehet.
Miután gyorsan végiggondoltam a dolgot, nyugodt hangon válaszoltam: - Válaszolj a kérdésre, és továbbra is vehetsz levegőt. - nah megy ez nekem. Ennyi fenyegetés, és mind a semmiért... tudtam, hogy nem hatja meg különösebben, bármit is mondok, de én egészen belejöttem a dologba. Nekem is jár néha egy kis szórakozás, vagy mi. Láttam, ahogyan végigmér engem, és az arckifejezéséből valahogy nem azt szűrtem le,hogy azt fontolgatná, hogyan fog hidegre tenni. Kicsit megint sikerült megzavarnia. Sosem bírtam kiigazodni a farkasokon...
-Tetszenek, mi? - feleltem vigyorogva, hogy láthassa az előreugró szemfogaimat. Közben azonban össze-vissza jártak a gondolataim. ~ Ugye, hogy nem akarsz? Tudtam én, ordaska. Ez már haladás. Kicsit máris, közelebb vagyunk az igazsághoz. ~ Ez azonban mit sem számított. Nem tántorított el attól, hogy egy cuki kis monoklit ragasszak a szeme alá. Ez a kis mozdulat azonban egyáltalán nem a kívánt hatást váltotta ki. Elszörnyedve figyeltem, ahogy a kedvenc székem egy hangos reccsenéssel megadja magát. - Francba! Ez egy egyedi szett része volt..- motyogtam elcsodálkozva, és csak ezután sikerült azt is feldolgoznom, hogy Solomon kiszabadult.
~ Hát persze, hogy nem szaladsz, elvégre neked van igazán dolgod velem. ~ futott át az agyamon, majd mikor azon zúgolódott, még mindig mozdulatlanul, hogy miért is ütöttem meg, úgy gondoltam, ideje visszaállítani az előző állapotot. Ha továbbra sem mozdult, villámgyorsan hanyatt döntöttem, és megint hasonló helyzetet idéztem elő, mint nem sokkal ezelőtt a parkolóban. Ő a hátán feküdt a földön, én pedig a csípőjén ültem, egyik kezem a torkán, a másik ütésre készen. - Sokkal jobban tetszettél, amíg a székhez voltál kötözve, szöszi. - mondtam neki, de egyelőre nem ütöttem meg újra.
Vállat vontam, miközben azon erőltettem az agyam, hogy mégis hogy a fenébe oldjam meg hogy ne legyek a vacsija hajnal előtt. Hm, nem egyszerű, nagyon nem, szőke, de nem hülye, ez önmagában is egy istencsapása. Vh, mármint, ha lenne isten, az lenne, mivel alapjába véve hitetlen vagyok, nem hiszek semmiben csak magamban. - Jah nem rosszak, menő lehet neked Helloweenkor, még be sem kell öltöznöd, hogy eladd magad vámpírnak. Ha tudnál enni, egy halom csokit szedhetnél össze - vigyorodtam el ismét pimaszul, valahogy nem jutott eszembe, hogy moderálni kellene magam. Tisztelettel lenni valaki felé, ki én? Soha!
- Tök jó, de csak magadnak köszönheted az egyedi szett-széked pusztulását... - jegyeztem meg, és fejfájósan figyeltem, hogy eljut végre az agyáid hogy kiszabadultam. Utána, nyekkenve dőltem ismét hanyatt, rajtam Nikával. Felkuncogtam, és félrefordítottam a fejem, amennyire kedves szorítása engedte. - Nem unod még? Nem vagyok valami jó az alárendelt szerepkörben... Különben is ha ennyire rejtam akarsz lenni, csinálhatnánk valami kényelmesebb helyen is - mosolyogtam ártatlanul, majd mikor eltűnt a mosolyom, kissé bosszús lettem. - Istenek, ti nők olyan buták tudtok lenni néha. Nem jöttél még rá, hogy akárhányszor ledöntessz, megütsz, nem érsz el vele semmit? Tudod, hogy mi vagyok, azt is tudod hogy inkább döglök meg, minthogy válaszoljak ha nem akarok. Lehetnél valamivel kedvesebb is, akkor még talán esélyed is lenne hogy elérj nálam valamit. Infó kellene mi? Akkor szállj le rólam! Különben sok okos dolgok viszek magammal a sírba, és neked még inkább fájhatna a fejed, hogy jajj istenem ki akart megölni, illetve pontosabban megöletni - vágtam hozzá, összehúzva kékes szemeim.
Nika Vámpír
A farkas válaszaiból ítélve, ő épp annyira élvezte a gúnyos, pimasz visszaválaszolgatást, mint amennyire én a fenyegetőzést. És közben természetesen semmit sem sikerült megtudnom tőle. Választhattam: továbbra is maradok a kemény vonalon, és megpróbálok kiverni belőle némi használható infót, vagy pedig tárgyalhatunk. Utóbbi egyáltalán nem lett volna ínyemre, hisz nem üzletelni akartam. Azt általában nem így szoktam intézni.
A fenét sem érdekelte már a szék, az sem érdekelt volna, ha az egész konyha romokban áll, mire végzek, csak megkaphassam, amit akarok. - Lehetetlen megunni a látványt, ahogyan hanyatt fekszel a földön, és tőlem függ az életed.- mondtam kéjes mosolyra görbítve az ajkaimat, majd az újabb megjegyzésre reagálva folytattam. - Tárgyalni akarsz? hm? Legyen. De ha bármivel próbálkozol... - ezúttal hanyagoltam a hangzatos fenyegetéseket. Egyszerűen leugrottam róla, és visszaültem a székemre. - Válassz egy még ép egyedi széket, és tedd le magad, farkas. - nem udvarias invitálás volt ez, inkább afféle felszólítás. Jól kiérződött a hanghordozásomból.
Megvártam míg Solomon leül, és aztán ismét beszélni kezdtem. - Nos, mit akarsz? Azon kívül, hogy újra meghaljak, persze. Pénzt? Duplaannyit fizetek, mint amennyit a munkaadód. Hatalmat? Dolgozz nekem, és többet kaphatsz, mint eddig bármikor. Beszélj! -
Elnéztem a nőt, elemeztem ahogyan azt tanultam, racionális bár kissé forrófejű. Hát ez van, de annak ellenére hogy szőke, még nem hülye, nem szeretem az okos nőket, csak a baj van velük. Várakozás közben meredten bámultam a plafont, remélve hogy a józanabbik eszét veszi elő, és leszáll végre rólam. Oké hogy tetszem neki, de ne így fejezze már ki. Ezen a gondolaton magamban elvigyorodtam, persze szép is lenne, ha csak ennyi lenne a dolog. A mondandójára rápillantok, és dühödt kis vicsorgással jelzem nem tetszésem, azért na, ennyire ne legyen már domina-nő. - Csodálatos, de mondj le az élvezetről, és hagyj békén amíg beszélgetünk, nem terveztem házi farkas lenni - morgok rá, és amikor lemászik rólam, felsóhajtok, és lassan felülök. Nem kapkodom el, mert nem akarok megint csillagokat látni a fejem körül, elég volt egyszer is.
Feltápászkodok, és egyszer szédülök csak meg, azért nincs rossz erőben a vámpír szuka, hogy a fene essen belé, szitkozódok magamban, és letelepedek az egyik közeli székre, és kezemmel támasztom meg a fejem, úgy nézek a másikra. Máris jobb a felállás, így még gondolkozni is tudok, hogy ebből vajh' hogyan másszak ki. - Persze, ki nem akar? Valamiből meg kell élni. Dolgozzak neked? Mint személyes bérgyilkosod vagy mi? Nincs nekem veled semmi bajom, csak egy meló volt.. - vonok vállat, majd kis szünet után hozzáteszem. - Tudod...a közelmúltban tanulmányoztam a vámpír társadalmat, a hierarchiát, és az erőszinteket... Valakinek nagyon útban vagy... Valószínű ismered is. Egy nőről van szó, vöröses haja majd a háta közepéig ér, és szürkék szemei mindig ki vannak sminkelve. Plusz még egy nagy fehér házban lakik, és imádja a kockapókert... Na? Ki lehet az? - mosolyodom el, felfedve ki a megbízóm. Akár ellene is mehetek, kellő fizetségért.
Nika Vámpír
Solomon házifarkasos megjegyzésére gonosz vigyorra görbült a szám, de nem szóltam vissza, inkább csak leugrottam róla, és helyet foglaltam a székemen. Élvezettel figyeltem, ahogy próbálta összekaparni magát az előbbiek után. Pont jó volt így, hogy kissé még kótyagos volt. Így talán nem olyan veszélyes.
Minden porcikám tiltakozott az ellen, hogy egy olyasvalakivel üldögéljek a konyhámban, és tárgyaljak, aki néhány órája még meg akart ölni. Sőt, valószínűleg még mindig így van vele. Bár talán nem vertem ki minden észt abból a szöszi fejéből, és akkor van rá esély, hogy elfogadja az ajánlatomat. Valamelyiket... Azt ugyan egyelőre nem tudtam biztosan, hogy ugyan mire is alkalmaznám a farkaskomát, de ez volt a legkisebb problémám abban a pillanatban. Majdcsak találunk neki valamit, ha ehhez lenne kedve.
Felvont szemöldökkel hallgattam amit a megbízójáról mesélt. Hittem is, meg nem is. Hiszen mi a fenéért lehetnék én útban a királynőnek? Abszolút tisztességes, feddhetetlen életet élek, legalábbis vámpír mértékkel mérve. Nem szegem meg a fontos szabályokat, nem török hatalomra... bárhogyan is forgattam a dolgokat, egyszerűen nem tudtam rájönni, milyen okkal törhetne Őfelsége az életemre. És éppen egy farkast bérel fel?
-Blöffölsz!- válaszoltam hitetlenkedve, és jobb kezem akaratlanul is ökölbe szorult. Az járt a fejemben, talán olyan kis alapos volt, hogy a vallatásra is készült. Tudta, a királynő az egyetlen egész Luisianában, akire tutira nem fogom rátörni az ajtót, hogy számon kérjem rajta a dolgot. - Próbáld újra! Ki akar holtan látni engem? - tettem fel újra a kérdést, bízva benne, hogy ezúttal más nevét fogom hallani. Sokkal könnyebb lenne akkor. Persze, akkora mázlista azért nem vagyok...
Kissé nyugodtabban üldögélek most már a nőies konyhában, mint mondjuk 10 perce. Legalább szabadon mozoghatok, és ez jó hír. Egy kis ideig csendben vagyok, mérlegelek, és gondolkozom, hogy hogyan is jöhetek én ki ebből a legjobban. Mondjuk ha elfogadom a pénzét és az állást az oké, de akkor mégis hol marad az izgalom az életemből? Bár ha jobban meggondolom, igen talán lehet hogy az lesz a legjobb ha fenntartok egy álcát, és közben szabadon gyilkolászhatok, persze a kellő összegekért cserébe.
Óvatosan felállok, nem akarok semmit, csak egy pohár vizet inni. Az első kezem ügyébe akadó pohárba töltök, és belekortyolok, aztán visszatelepedek a székre. Figyelem a reakciót, amit az vált ki hogy megneveztem őfelségét a királynőt a megbízómnak, a felkiáltáson meg csak vigyorgok. - Ugyan miért blöffölnék? A válaszom másodszorra is az hogy a királynőtök, egyébként meglehetősen pofásan fest, de mindegy, a vörösek nem az eseteim... - jegyzem meg, és figyelem a nőt, mire jut a gondolataiban. - Engem nem érdekel mit akar tőled az a díszribanc, vagy mért vagy neki útban, a lényeg az hogy a drágalátos kis társadalmatokban nem te vagy az egyetlen célpont. Jöttek mások is, olyanok mint én, csak nem biztos hogy farkasok. Ha nem vigyázok magatokra, Bon Temps nem sokára vámpírmentes terület lesz - teszem még hozzá, és kezem akaratlanul is végigsimít a bal mellkasomon, de csak futólag, persze szerintem neki azonnal feltűnt. Na igen, én is rejtegetek egyet s mást. Pl hogy a falka, amihez tartoznom kéne gyakorlatilag száműzött, és ezt szépen rám is karcolták, örökre szól a dolog. Szívás, de ez van, eddig is megvoltam nélkülük, ezután is megleszek. - Nos akkor mi legyen? Az van hogy jön a hajnal... én pedig fáradt vagyok, gondolom te is. Esetleg aludhatnánk együtt - mosolyodom el, pontosan tudva alvás közben mennyire sebezhető ez a faj.
Nika Vámpír
Tekintetemmel minden egyes mozdulatot követtem. Figyeltem, ahogyan a farkas feláll, és kiszolgálja magát némi vízzel. Bármiben fogadtam volna, hogy egy pohár whiskeynek jobban örült volna...legalábbis én fordított helyzetben bizonyosan az alkoholra szavaztam volna. Egyszerűen nem tudtam túllépni a dologon. A királynő? nem hihettem ennek a bérgyilkosnak. Nem akartam hinni. Az már más kérdés, hogy a bogarat a fülembe ültette, így aztán ha akartam volna, akkor sem tudtam volna szabadulni a gondolattól, hogy valamiért Miss Kockapóker a fejemet akarja. - Tudsz másokról is, akikre vadásznak? Miért pont errefelé? Vagy egész Luisianában? - kérdeztem gyorsan, és hirtelen Godric és Ron jutottak eszembe. ~Ha én célpont vagyok, talán ők is azok lehetnek. Szólnom kell nekik!~ futott át hirtelen az agyamon, és egyszeriben elárasztott a feszültség és az aggodalom. Ebből azonban igyekeztem semmit sem mutatni. A nagy igyekezetemben is elkaptam azért a mozdulatot, amellyel a bundás végigsimított a mellkasán, majd az arcára pillantva úgy láttam, a mozdulat emlékeket idézett meg. ~Vagy elkerülte a figyelmed valami fegyver, és akkor mindjárt bajban leszel...megint..~ hallottam a belső figyelmeztetést. - Együtt aludni? Ahol én alszom, ott nem éreznéd jól magad. Ezen kívül, annyira azért nem rövid a memóriám, hogy elfelejtsem, nemrég még hidegre akartál tenni, te kis ravasz fiú - mondtam, de gúnyosnak szánt hangom a végére már inkább incselkedőre sikerült. Nem vagyok teljesen idióta, reméltem, ezzel ő is tisztában van. Tudtam, hogy nem kellene hagynom, hogy elmenjen, hiszen az okos vámpír a halálos ellenségeivel végezni szokott. A kérdés csak az volt, vajon ő tényleg a halálos ellenségem -e. Valahogyan el kellett döntenem, hisz tényleg közelgett a hajnal, és nekem lassan gondolnom kell a biztonságos alvóhelyre.
Igen, máskor valószínű azzal próbálkoztam volna, de most nem kell hogy letompuljanak az érzékeim, mert túl szeretném élni a vámpír vendégszeretetét. Bólintok, szinte érzem merre kattognak azok a kerekek az agyacskájában, én meg visszatelepedek a székre vele szembe, és kissé pimaszul hintázni kezdek. Nem mondtam nemet a pénzére vagy arra hogy mit akar tőlem, végül is az is csak meló lenne, Bon Temps környékére nagyon úgyse mehetek, csak meló ügyben, ha vadászok valakire. - A seriffre is többek között, meg arra a másikra is, aki azzal a tündérrel nyomul, na őt pl nem ismerem, azt valszeg más kapta. Bár, annak a helyébe nem lennék aki a seriff ellen megy, hallottam már pár dolgot Northmanről, amit nem tesztelnék le magamon - sóhajtok fel, mert elég kemény férfi hírében áll, mégha nagyon minek is mondjak? Csinos? Vonzó? A fene se tudja, én mindig csak az ártatlan külsőre hajtottam. - Kár, pedig szerintem melegítettelek volna, de nem baj, akkor én alszom az itteni ágyadban, amíg te elásod magad valahova nappalra, úgyis olyan nyúzottnak tűnsz, szöszi - mosolyodok el, és szinte már várom mikor esik nekem. - Gondolom a fegyvereim, meg hasonlóim elhoztad, szükségem lenne rájuk, mondjuk úgy el kell intéznem valamit ahhoz, hogy neked dolgozzak - neked is, pontosítom magam, de már csak magamban. Ahány főnököm nekem van... illetve lenne, ha nem a magam ura lennék, megszámlálni se tudnám, de ha jobban belegondolok, még jól is jöhet ez a kis kapcsolat a vámpírladyvel. - Na, kellek neked vagy essek neked újra, és a hajnal nekem kedvezzen? - teszem fel a kérdést.
Nika Vámpír
A farkas válaszából kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek vérdíj van a fején. ~Tündér?~ ahogy a szöszi kimondta ezt a szót, felkaptam a fejem. ~tündér? ez komoly?~ tettem fel magamnak a kérdést. Még nem volt szerencsém találkozni egyetlen tündérrel sem, pedig régóta vágytam rá. Erre kiderül, hogy a közelben tanyázik egy. Ráadásul egy vámpírral? Közben azért figyeltem, hogyan beszél a Solomon a körzeti sheriffről, akiről nemrég megtudtam, hogy a testvérem. - Nem hiszem, hogy sok esélye van a sheriff ellen, bárki legyen is az illető - jegyeztem meg közömbös hangon, és közben abban reménykedtem, hogy igazam van. Annyira azért még nem ismerem a fickót, de ő is Godric gyermeke, ezt nem felejthettem el. - Mindig nyúzott leszek, ha meg akarnak ölni. Egyébként pedig, jól tudod, hogy az ezüst árt a bőrömnek. - vetettem oda gúnyosan, majd felálltam, és a táskámért indultam a nappali felé. - A fegyvereidet megkapod, ha még itt leszel, mikor holnap este hazajövök. Addig gondold át, mit is akarsz, és azt is, hogy mi történne, ha át akarnál verni. Én is ezt fogom tenni. - fenyegetőnek szánt szavaim ott lebegtek közöttünk a levegőben néhány pillanatig. Felkaptam a táskám, és a bejárati ajtó felé indultam. A kezem már a kilincsen volt, mikor visszafordultam, hogy még megjegyezzem: - Ne csinálj kupit, és ne törj össze semmit, különben lesz egy szép farkasbőr ágyelőm. -
- Ch, szerinted én felkészületlenül dolgozom? Tudom hogy mi a helyzet a szöszke sheriffel, pontosan azért passzoltam azt a felkérést. Nem vagyok teljesen öngyilkos hajlamú ami azt illeti - sóhajtok fel, és felállva megkerülöm az asztalt, önszántamból közelebb merészkedek hozzá, nem félek én tőle, csak épp nem sikerült eltennem láb alól, de ez még semmit nem jelent. Végül is ha nem a munka szemszögéből nézem, egész pofás darab a kicsike, és tüzes. A szavaira csak elmosolyodom. - Kár, pedig úgy gondoltam, hogy kapsz tőlem egy szép ezüstláncot, oooolyan jól állna neked - nyújtom el egy kicsit a szavaim, de nem teszek semmit, kicsit inkább összekaparom magam, a kóválygó fejemmel. Hm, fel kell túrnom a házat valami gyógyszer után, ez így nem állapot. - Naná hogy itt leszek, tiszta egyéni tervezésű cucc, nem hagyom kárba veszni. Mellesleg tetszik a lakás, lehet nem ártana hosszabb ideig maradnom nálad? - vigyorgok, mert tudom hogy a hideg kiveri hogy egy farkassal éljen együtt, már ha élet lenne az. - Nyugi, majd keresek valami relax zenét és lazítok amíg haza nem érsz Claudia - vigyorgok és nekidőlök a konyhapultnak, túl nehéz a saját súlyom, hogy megtartsam. Mikor búcsúzik, csak ennyit mondok neki válaszul. - Nem török el semmit, max átrendezem a lakásod - jegyzem meg és mikor elmegy és rám zárja az ajtót, elindulok körbenézni.
Nem aggódom különösebben, ha kell kimegyek az ablakon majd, nem izgat. A konyhából lassan a nappaliba érek, nem túl lányos, olyan nem igazán használt. Tovább megyek, és felfedezem a fürdőt, és kísértésbe is esek rendesen. Végül megadom magam, a nő már úgy sincs, és amúgy is, ha visszajönne és rám nyitna? Látott már férfi testet meztelenül gondolom. Belépek, és levetem a ruháim, és csak ledobom, és azonnal beállok a zuhany alá. A fejem neki döntöm a hideg csempének, és felnyögök, ahogy a forró víz veri a testem. - Ez isteni... - suttogom a semminek, és lassan találok is tusfürdőt. Gyorsan befejezem a fürdést, és visszaveszem a nadrágom, meg az ingem, de nem gombolom be, inkább sétálok tovább. A nappaliba sétálok vissza, és feltúrom hátha akad fájdalomcsillapító, és végül a konyhában találok is. Beveszek kettőt, és iszok rá egy pohár vizet, aztán befejezem a rendes öltözést. A konyhából nyíló ablakon kimászok, és megpróbálom magam betájolni hol lehetek. Az egyik kedves szomszéd készségesen megmondja, és morog, hogy ezek a mai fiatalok, hogy fognak maguknak pasit. Ezen felkuncogok, ez nagyon jó. Innen már könnyű az út vissza a fogadóig, ahol a cuccom van. Váltás ruha, és váltás fegyver, mert mindig van pót, és indulok is vissza. Elvégre nem akarom én elpazarolni a holmim.
A házba visszaérve levetem magam a kanapéra és elheverek, majd lecsukom a szemem. Nem nem fogok aludni, csak egy kis relax hogy elmúljon a fejfájás... Végül naná hogy arra ébredek hogy egy szöszi vámpír hajol bele a képembe. - Már ennyi az idő vagy hirtelen napálló lettél? - morgok, és átfordulok a másik oldalamra, biztos még mindig csak álmodom. Reggel ment el, most alig lehet 10 óra, verőfényes nappal....
Nika Vámpír
Ahhoz képest, hogy néhány órája még karót akart döfni a szívembe, már egész jól toleráltam Solomon jelenlétét, és szinte élveztem a félig fenyegetésnek, félig élcelődésnek mondható csevegésünket. - Tudod, mi áll jól nekem? A farkasbunda! Istenien festek benne, elhiheted - válaszoltam vigyorogva a túlságosan is közel álló farkasnak.
Az igazság az, hogy sosem hordtam valódi szőrmebundákat, mert az állatokat sokkal jobban kedvelem az embereknél. Az alakváltókkal és más lényekkel már más a helyzet, de azt hiszem, őket is jobban kedvelem, mint az embereket. Mindegy, ezt az ordasnak nem kell tudnia...
Amikor a szöszi felvetette, hogy talán hosszabb időre letáborozhatna nálam, kicsit felcsattantam. - Még csak az kéne... házifarkasra sosem vágytam, főleg olyanra nem, aki bármelyik pillanatban átharaphatja a torkom. Egyébként is egész jól megvagyok egyedül - Már csak az hiányzott volna az életemből, hogy egy bérgyilkos, telihold-függő kisfarkas tanyázzon nálam...
Kissé morcosan léptem le otthonról, mivel egyáltalán nem tetszett a szitu, hogy a fickó a lakásomban töltse a napot, míg nekem másnál kell csöveznem. Rob lakása egész takaros, és a búvóhelye is tágas, de a sajátomat nem szívesen cserélem le. Főleg egy farkas miatt nem. Mégis megtettem, mert ez tűnt a legjobb megoldásnak. Rob természetesen örömmel látott vendégül, úgyhogy végülis nem csináltam ügyet a dologból. Napnyugtakor úgy pattant ki a szemem, mintha csörgőórára ébredtem volna. összekaptam magam, lezuhanyoztam, és haza indultam.
A nappaliba lépve kellemes(vagy kellemetlen, egyelőre még nem tudtam) meglepetésként ért, hogy Solomon a kanapémon hortyogott. Így, alvó állapotban olyan volt, mint egy nagy gyerek. Gondolkodtam rajta, hogy talán mégiscsak el kellene tennem láb alól, de végül arra jutottam, élve többre megyek vele. Pedig mélyen belül azért éreztem, hogy sok-sok bonyodalmat spórolnék meg, ha kitekerném a nyakát a srácnak.
Nem tudtam ellenállni a kísértésnek, közelebb mentem, és fölé hajoltam, hogy megnézzem, tényleg alszik -e vagy csak megjátsza. - Mondanám, hogy hasadra süt a nap, de sajna épp jobb dolga akadt - válaszoltam vigyorogva, majd leültem a kanapé karfájára, és az egyik lábammal letoltam a srác lábait a szófáról, remélve, hogy ettől magához tér. - Mi az, megtaláltad a tablettáimat, és kiütötted magad? - kérdeztem vigyorogva, majd tovább dumáltam, hogy magához térítsem a farkaskomát. - No, összekapod magad végre, vagy segítsek felébredni? -
- Még ha sütne akkor is az oldalamat érné nem a hasam - morgok félálomba, és sikerül hasra gördülnöm, és arcom az egyik puha díszpárnába fúrom. Nem érzem magam valami jól, és ezen az alvás se sokat segített, közeledik a telihold. Cso-dá-la-tos. A mondottaira csak felemelem az egyik kezem, és bemutatok neki, és nem akaródzik felkelni, hasogat mindenem. - Fent vagyok, fent vagyok - morgok tovább, és kis fészkelődés árán sikerül hanyatt fordulnom. Nem veszem észre egyből, hogy az ingem csöppet szétnyílt, és alig takar valamit, többek között a mellkasom se. Egy fintorral húzom össze, de persze tudom hogy látta a kitaszítás jelét, emiatt nem lesz sosem falkám. - Azt mondtad ha itt leszek, visszakapom a fegyvereim, nos én itt vagyok - jegyzem meg, miközben felülök, és mezítláb lelépek a padlóra, és már ülő helyzetből pislogok a nőre. Kicsit hátrasimítom a hajam, ennyi a fésülködés, majd megdörzsölöm a szemem. Nem hinném hogy meg akar ölni, és így jelenlegi állapotomba tuti hogy tök aranyosnak és ártatlannak tűnök. - Hányadika van ma a pokolba is? - kérdezem.
Nika Vámpír
Vigyorogva figyeltem, hogyan próbál magához térni a kisfarkas. Amikor hasra fordult, a tűsarkú csizmámmal kicsit megböködtem a fenekét, hátha ez majd magához téríti. Nagy nehezen sikerült is hanyatt fordulnia, és a figyelmetlenségének köszönhetően vethettem egy pillantást a tetoválásra a mellkasán. Nem ismertem fel, de egyetlen pillantás is elég volt, hogy az emlékezetembe égjen, és bármikor fel tudjam idézni a legapróbb részleteit is.
-Akkor viselkedj is úgy, mint egy éber kutyus– villantottam rá egy vigyort, majd megjegyeztem : - jó kis tetkó, fogadok, hogy nem egy részeg éjszakán varrattad magadra meggondolatlanul – vigyorogtam tovább, majd felálltam és a konyhába mentem valami italért. A fegyvereire vonatkozó megjegyzését elengedtem a fülem mellett.
Két pohárba töltöttem whiskyt, és úgy döntöttem, Solomonnak egy kis jég sem ártana, úgyhogy ő azt is kapott az italába. Amikor még ember voltam, a fejfájást mindig alkohollal és jéggel kezeltem. Gondoltam talán a farkasokon is segít. Na nem szívjóságból tettem ezt, hanem mert szerettem volna értelmes keretek között megtárgyalni a mi kettőnk ügyét.
Visszasétáltam a nappaliba, és láttam, hogy a farkas végre ülő helyzetbe hozta magát és viszonylag éber. – Még jópár nap van teliholdig. – válaszoltam a srácnak, majd odanyújtottam neki az egyik poharat. – A fejfájás ellen – magyaráztam kérdés nélkül, majd leültem vele szemben az egyik fotelbe, és kortyolgatni kezdtem az italomat. - És most végre rátérhetünk az üzleti dolgokra? -
Megmorgom mikor megérzem a tűsarkúját, de ahelyett hogy letörném és hozzávágnám, csak hagyom, ma még ez is nehezemre esik. Látom hogy meglátta a falka jelét, és kissé elborul az arcom a megjegyzésére. Persze, majd éppen szórakozásból fogom magam kitaszíttatni. - Ébren vagyok oké?! - csattanok rá, és kezeimre támasztom a fejem. - Semmi közöd hozzá hogy mikor és hogyan csináltattam - jegyzem meg közönyösnek szánt hangon, de kissé megremegett az, és elöntöttek az emlékek. Már lassan 4 éve hogy viselem ezt az átkozott jelet, mert megszegtem a falka szabályzatát hogy nem ölünk embert. Hát dehogynem ölünk ha ez a munkánk akkor ezt kell csinálni ezen nincs mit szépíteni. Aztán persze megtaláltak, sokan jöttek, és pokolian megvertek, alig éltem túl. Mikor felébredtem, úgy harmadnap ugyanott voltam, az erdőben magányosan, mellettem egy levélke, és mellkasomon az égető jel... Elszorul még mindig egy picit a gyomrom amikor eszembe jut mennyire megrémültem akkor, de aztán... talpra álltam. - Hülye korcsok... - morgok morgom magam elé, és meglepetten pillantok a pohárra de elfogadom. Megforgatom benne a jeget, és beleiszok. - Ez igazán kedves tőled Claudia - jegyzem meg, pedig nem vagyok épp viccelődős kedvemben. A kérdésre biccentek. - Hogyne. Szóval hol vannak a fegyvereim? - kérdezem meg ismét.
Nika Vámpír
Jókat mosolyogtam Solomon morcogásán, amíg kitöltöttem az italokat. Egyszerűen cuki volt, ahogyan próbálta megtartani a saját kis titkait. Valahol, belül arra számítottam, hogy mire hazaérek, már felkészülten fog várni, és megpróbál majd fejbe csapni egy vázával, székkel, vagy valami nehéz tompa tárggyal. Tekintve, hogy ezüstöt nem tartok otthon. Ehelyett azonban én ébresztettem, és ha akartam volna, egyetlen mozdulattal eltörhettem volna a nyakát. Egy tucat problémámat egyből megoldotta volna ez a kis mozdulat. Ehelyett azonban még italt is töltöttem neki... fura egy figura, annyi szent.
- Ha épp nem akarnak megölni, még kedves is tudok lenni, Rex. - válaszoltam a Claudiás megjegyzésre. A kérdésre letettem a poharamat a dohányzóasztalra, és a táskámért mentem. Elővettem belőle a berettát és visszasétáltam a kisfarkashoz. Leültem mellé a kanapéra, egészen közel hozzá, majd az ölébe dobtam az említett fegyvert. Persze töltények nem voltak benne, erről még tegnap gondoskodtam, de ezt nem kötöttem az orrára. - Tessék, itt az egyik, ha jó leszel, a többit is megkapod. - ~ Első teszt ~ gondoltam vidáman, és vártam, vajon mihez is kezd a fegyverrel.
Lassacskán sikerül összeszednem magam, és ártatlan kék szemeimmel végigmérem a nőt. Egész... hogy is mondják? Pofás darab, és amikor nem az a mániája hogy engem döngessen a földbe, egész jó arc. Tekintve ezt az italos dolgot, amit meg is iszok. Részeg nem leszek tőle, hál istennek. - Észrevettem. De ez van, a munka az munka, te csak egy célpont voltál, ahogy előtted sokan mások is - jegyeztem meg, mert akad pár gyilkosság ami az én rovásomra írható. Ha jobban belegondolok nem is kevés ami azt illeti. Elgondolkodva figyelem mit művel, mit húz elő a táskából, és láttam hogy az egyik fegyverem van. A bal oldali Beretta, felismerem, hisz minden ember már messziről megismeri a barátait. - Mit takar az ha jó leszek? Biztosíthatlak, sok minden van amiben jó vagyok... nagyon is - vigyorodom el, és kihívóan végignézek rajta. Persze, vajmi kevés az esélye annak hogy ma ágyba kerüljünk, de... soha nem lehet tudni. Mikor az ölembe dobja a fegyverem, elkapom, és első dolgom megvizsgálni nem esett-e baja, aztán rutinosan kikattintom belőle a tárat. Persze, üres, de mint mindig ezt is megvizsgálom, megvan ennek már a menete, mit kell figyelnem. Nem teszem le a fegyverem, úgy pillantok rá. - Nem ez volt az egyetlen Claudia. Hol a többi játékszerem? - nézek fel rá, másik kezemben tartva a poharat. Aztán még egyet belekortyolok.
Nika Vámpír
Nem akartam reagálni a "csak a munkámat végeztem" jellegű magyarázatra, mert az önérzetemet nem érdekelte az indok, csak az, hogy meg akart ölni. Másrészt, ha jobban belegondoltam, gyorsan rájöttem, hogy az övé is csak egy szakma, tette a dolgát, igaz, nem valami fényesen, hála a... kinek is? Ja igen, nekem. Még ennyi év után is képes voltam elfelejteni néha, hogy mekkora hatalom jár a vámpír léttel, és azzal, ha egy olyan öreg és erős vámpír leszármazottja vagy, mint Godric.
Ahogy leültem mellé, az orromat rögvest teljesen betöltötte a fajtájára jellemző zöld szag. Nem tudom, pontosan mire is emlékeztet engem, de ha megérzem, mindig valami zöldre asszociálok. Elkaptam a kihívó pillantást és fensőbbséges mosollyal jutalmaztam. - Ne is álmodj róla, Bundás!- figyelmeztettem a farkast, de közben azért nekem is megfordult a fejemben egy-két piszkos gondolat. Nem tehetek róla, nőből vagyok, még akkor is, ha a hűvösebb fajtából. Nem csípem a farkasokat, de ez a szöszi, aki elvileg valami kegyetlen mészáros, most olyan kiszolgáltatottnak és ártalmatlannak tűnt, hogy szinte édes volt. Egy pillanat alatt elhessegettem az oda nem illő gondolatokat, és figyeltem, mit művel a kis játékpisztollyal. Persze közel sem lettem volna ennyire nyugodt, ha még mindig ezüsttel lett volna megtöltve. Abban is bíztam, hogy a csahos szöszi az eszére hallgat, és nem próbál mégegyszer eltenni láb alól. Úgyis tudja, hogy csak ő járna rosszul.
- Majd ha biztos leszek benne, hogy az ellenségeim ellen fogod használni őket, mindet odaadom - válaszoltam angyali hangon, miközben arra gondoltam, nem is követhetnék el nagyobb hibát, annál, mintha egy pillanatra is megbíznék a kis bundásban. Ennek ellenére hajlandó voltam belemenni a játékba, és alkalmazni őt egy névleges posztra. - Szóval - ismét magamhoz vettem az italomat, és visszatelepedtem Solomon mellé a kanapéra - Mit szólnál, ha holnaptól te lennél a Hades biztonsági főnöke? -
Lazán ültem a kanapén, és a félresiklott estémen gondolkoztam, pedig annyira rutinszerűen indult ez az egész, és most mégis itt ülök egy idegen vámpír házába, miközben az életemmel játszik. Gyönyörű, idióta vagy Solomon... Nem számoltam azzal hogy erősebb mint amilyennek látszik, 300 körüli, olyat öltem már meg, mit kalkuláltam félre az istenit? Mit nem vettem számításba? Még most is vadul jár az agyam, miközben őt hallgatom, és enyhe vigyor kúszik fel az arcomra az elutasítást hallva. - Micsoda kááár, nem tudod mit hagysz ki - szólalok meg, kissé gúnyolódva, kissé egoistán de leginkább nyűgösen. Fáj mindenem, és egy pohár ital nem segít hogy jobban legyek. Talán több tucat kéne hozzá, vagy nem tudom. - közöd semmi, hogy miről álmodom- morranok rá, és leginkább arról, hogy a csini fejét viszem hazafelé, és kirakom a falra mint egy agancsot. - Ebben hogy leszel valaha is biztos? Csak egy vámpír vagy, még ha szép is, meg eszes is, akkor is vámpír... nem normális élőlény - húzom el a szám, engem arra neveltek, hogy nem szabad egy ilyenben sem megbízni, hiába nő, és hiába szép, igazán egy szörnyeteg mindegyik. - Hogy a micsodának a micsodája? Mért lenne ez jó nekem? És legfőképp neked? - gyanakodok máris, ez túl szép így, túl nem igazi, de érdekel a magyarázat rá. Van egy olyan érzésem hogy máshogy nem engedne elmennem, hiába ígérném meg, hogy nem bántom többé, amit persze nem ígérnék meg, vagy ha mégis, hát mit ér már az én szavam? Egy lukas garast se.