A Magyar True Blood FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A nagysikerű könyv-és televíziósorozat, a True Blood világában játszódó fórumos szerepjáték. Csatlakozz, játssz te is velünk! Hidd el, jó móka lesz!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A Staff
Nika
Lorna Doone
Jesse Caine
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Üdvözlünk a True Blood frpg-n!
Ha harapásra vágysz, vagy esetleg te harapnál meg szívesen másokat, rajta! Regisztrálj és játssz te is velünk! Legyél vámpír, vérfarkas, tündér, boszorkány vagy egyszerű ember, Louisiana örömmel befogad téged is.

A Fórum e-mail címe:
truebloodfrpg[@]gmail.com
FRPG TOP SITES KATTINTS MINDEN NAP!
Holdállás
CURRENT MOON
moon phase
Legutóbbi témák
» Dangerous Mystic World
A főnök irodája - Page 2 EmptySzer. Ápr. 03, 2013 1:09 am by Vendég

» VampireDiaries
A főnök irodája - Page 2 EmptyKedd Feb. 26, 2013 4:00 am by Vendég

» Teen Wolf FRGP
A főnök irodája - Page 2 EmptyVas. Feb. 03, 2013 3:48 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
A főnök irodája - Page 2 EmptySzomb. Jan. 12, 2013 5:49 am by Vendég

» Kylwog De Lamar
A főnök irodája - Page 2 EmptyHétf. Nov. 12, 2012 3:31 am by Vendég

» Alois Rock School
A főnök irodája - Page 2 EmptyVas. Nov. 04, 2012 12:20 am by Vendég

» kilencedik csoport
A főnök irodája - Page 2 EmptyHétf. Okt. 29, 2012 3:03 am by Vendég

» Last Minutes & Lost Evenings
A főnök irodája - Page 2 EmptyKedd Okt. 09, 2012 6:35 am by Vendég

» Prison - éld az életed!
A főnök irodája - Page 2 EmptyHétf. Okt. 08, 2012 9:22 am by Vendég

» There is no light without darkness - HP next RPG
A főnök irodája - Page 2 EmptyCsüt. Okt. 04, 2012 7:12 am by Vendég

» The Killing Dance(új)
A főnök irodája - Page 2 EmptySzer. Szept. 19, 2012 8:36 pm by Vendég

» Parkoló és sikátor
A főnök irodája - Page 2 EmptySzer. Szept. 19, 2012 10:08 am by Vendég

» A Sakálnak címezve
A főnök irodája - Page 2 EmptySzer. Szept. 19, 2012 9:05 am by Vendég

» Mera és Ethan lakása
A főnök irodája - Page 2 EmptyKedd Szept. 18, 2012 10:05 am by Vendég

» Kék Lagúna
A főnök irodája - Page 2 EmptyKedd Szept. 18, 2012 7:55 am by Vendég

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Dec. 28, 2022 9:47 am-kor volt itt.

 

 A főnök irodája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
A főnök irodája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A főnök irodája   A főnök irodája - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 19, 2012 10:47 pm


Ez az iroda semmit sem változott azóta, hogy legutóbb itt jártam. A sheriff ízlése semmit sem javult... Ez azonban most nem lényeges egy cseppet sem. Andre szorosan mögöttem lép be az irodába, majd annak ajtaja becsapódik mögöttünk.
Andre, hozzám hasonlóan alacsony, és fiatalabbnak is néz ki valamivel nálam. Sosem beszél sokat, nem a szövegelése az, ami miatt magam mellett tartom hosszú évszázadok óta. Még a vámpírok között is gyorsnak számít, jó harcos, jó testőr. A végsőkig hűséges, erős és rajongva imád engem.
Az irodában a sheriff áll és egy másik vámpír. A szőke nő a jobb keze, hát persze, hogy itt van, hol máshol lenne... Nem különösebben figyelem meg a nőt, tulajdonképpen nem érdekel, hogy ő is itt van. A sheriffhez jöttem és nem bájcsevejre, vagy udvariassági látogatásra...
- Amint látod sheriff, el. - válaszolom színtelen hangsúllyal, a szemeimet végig a vikingen tartva, aki az íróasztalának dől.
- Igen csak ínycsiklandó párduckát küldtél nekem ajándékba. Rendkívül élveztem. - ugyan szélesen elvigyorodom, de a hangszínem nem változik meg. Egyik kezemet a csípőmre teszem. A mosoly pedig eltűnik az arcomról.
- Most azonban nem erről akarod veled cseverészni. Mint azt már magad is tudhatod, csodálatos örömhír elé nézek. Arkansas megkérte a kezem. - a rideg, kimért hangsúlyba egy árnyalatnyi undor is vegyül, mikor eszembe jut Arkansas. - Gondolom nem kell ecsetelnem, ha két állam összeházasodik az mivel is jár. Politikai, gazdasági egyezség, erőfölény a többi állam felett, és a többi bla-bla-bla... Rövidebben fogalmazva pénz kell hozzá, nem is kevés. És ebből az egyetlen lényeges dolog, hogy sok pénzre van szükségem. Most. - megállok egy pillanatra a mondandómban, míg a viking tekintetébe fúrom a sajátomat, és előre lépek egyetlen lépést. - És itt jössz te a képbe, drága sheriffem két okból kifolyólag is. Az egyik, hogyha létrejön a házasság, Arkansasnak is joga és hatalma lesz a sheriffek felett ebben az államban is. Azt pedig nem szeretném, ha a mi kis üzletünkre fény derülne, mert ha a dolog kiderül Arkansas és a Magister előtt, és én elbukom, egészen biztos lehetsz benne, hogy magammal rántalak téged is. - biztos vagyok benne, hogy a sheriff érti, a mi kis üzletünk alatt a V-t értem. A Magister szerint ugyanis gyalázat a vérünkkel kereskedni... Idióta. - És a másik ok, ugye itt kapcsolódik az elsőhöz és ahhoz, hogy pénz kell nekem. Ugyanis az utóbbi időben nem nagyon remekeltél a V terjesztésében... És tudod, ez nem igazán tetszik nekem... Szóval kíváncsian várom a magyarázatot, hogy miért is nem adtál el belőle eleget mostanában? - Vonom fel az egyik szemöldököm és úgy nézek felfelé a sheriffre. Hozzám képest ez a vámpír egy óriás.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A főnök irodája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A főnök irodája   A főnök irodája - Page 2 EmptyCsüt. Május 03, 2012 10:03 pm

Nem mozdul, csak kicsit összeszűkült szemekkel figyeli hogy a királynő besétál, és szokása szerint figyelembe sem veszi Pamet, ami mindig is bosszantotta a férfit. Mint eddig sosem, most sem teszi szóvá egyenlőre. Még tart az a kevéske türelme, amit hagytak neki mára, az idióta beszállítók és vendégsereg.
- Igazán örülök hogy elnyerte a tetszésedet, Anne - válaszol hasonlóan kis mosollyal, de ezúttal nevén nevezi a nőt, egyszerűen rosszul lesz a gondolattól is hogy felségnek nevezze. Ez alatt az idő alatt, amíg úgymond ő uralkodott, elég volt a hisztijeiből.
- Örömhír lenne? Mindenesetre gratulálok hozzá - feleli Eric színtelen hangon, mert ugyan még nem jött hír, de elküldött valakit Arkansas ellen, Sophie-Anne nem lehet a felesége az ottani királynak.
- Hogyne, egy hatalmas vagyont jelentene neked, amit aztán ismét a terjesztésre fordítanál és játszanád tovább a véget nem erő kockapóker játszmáidat - feleli ismét a férfi, közönyös hangon, és egy hirtelen ötlettől vezérelve elhatározásra jut. Ha nem Arkansas kérné meg a nő kezét hanem valaki más, véget vethetne ennek az egésznek. Közelebb sétál a nőhöz nem fél tőle. Volt egy időszak, még a kezdetekkor, amikor először találkozott vele, a vörös hajú halálra rémítette, de aztán megtanult belátni a felszín alá.
- Hát persze. Neked mindig csak a pénz kell, amit hajlandó is vagyok megadni neked, de nem a házasságodhoz. Arkansas ma hajnalra halott lesz, kitört náluk a belharc, és ugyebár az utódok nem igazán veszik jó néven az apjuk halhatatlanságát - mosolyodik el, ezúttal mellőzve minden jókedvet és hajlandóságot hogy valami életet vigyen a mosolyába.
- A V megy mint mindig, az összekötőim egyfolytában jönnek mennek, az újabb szállítmányért, de azt kell hogy mondjam, Te vagy telhetetlen, nem tudnak annyit eladni amennyi pénz neked elég lenne - feleli, és vár egy kicsit, hogy a nő megemészthesse hogy bukott a házassága, és nincs Királya Arkansasnak, mert az utódok még harcolnak egymással.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A főnök irodája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A főnök irodája   A főnök irodája - Page 2 EmptyVas. Jún. 03, 2012 10:40 pm

Nem különösebben érdekel, hogy a nevemen szólít-e, vagy a címemen, amíg tudja, hogy hol a helye. Ő az én sheriffem, nekem tartozik elszámolással, pénzzel, rendtartással a körzetében. Amíg ezeknek eleget tesz, addig nem igazán lényeges a megszólítás.
- Oh, milyen kis édes vagy, köszönöm. - válaszolom egy aprócska és nagyon rövid kis grimasszal, mikor gratulál a nagy eseményhez. Vámpír ő is, tudja, hogy a királyi házasságok mindig politikai és gazdasági döntések és száz évre szólnak. Egyértelmű, hogy nem kedvelem Arkansast és úgy kell ez a házasság nekem, mint púp a hátamra, bár a gazdasági és a hatalmi előnye azért nem lesz olyan rossz, nyilván én is ezért mentem bele.
Villan a szemem, mikor gúnyol engem, fogalma sincs neki semmiről.
- Vagy éppen a királyságra, amiről neked halvány fogalmad sincs. - válaszolom neki vissza. Még életében nem volt király, nem tudja, hogy mivel jár az államot igazgatni és megvédeni.
- Talán irigykedsz? Ha szeretnéd, téged is meghívhatlak egy-két játszmára, rögtön azután, hogy túladtál azon a V mennyiségen, amitől már régen meg kellett volna szabadulnod. - nem kedvelem, ha játszadoznak velem, vagy ha olyasmibe ütik mások az orrukat, amihez semmi közük. Elhiszem, hogy a sheriff savanyú képű testőre nem olyan szórakoztató, mintha velem kockapókerezne inkább.
Nem mozdulok a helyemről, mikor a sheriff közelebb sétál hozzám. Nem rémít meg, sosem féltem tőle, így nem igazán van rám hatással, hogy közelebb illegeti magát.
- Hogy micsoda? - nem az lep meg, hogy hajlandó a pénzt megadni, hiszen ez számomra természetes, az viszont már eléggé meglepő, hogy honnan tud arról, mi folyik éppen Arkansas háza táján.
- Ezt mégis honnan veszed? - na nem mintha megsiratnám Arkansast, mert nem fogom, de a Magister nem lesz túl boldog ettől a hírtől.
- Ugyan Eric, eltudnak annyit adni, és elég gyorsan is, ha rászánod azt a kevéske időt, ami ahhoz kell, hogy normális ütemben menjen az üzlet. - majd a sheriff szemébe nézek.
- És most mégis honnan kellene szereznem egy újabb férjet? Még csak özvegy sem lehetek így, pedig igazán jól áll a fekete. - bár a szavaim eléggé felszínesek, a gond az, hogy Arkansas-szal való házasságom sokat lendített volna előre Louisiana helyzetén.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A főnök irodája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A főnök irodája   A főnök irodája - Page 2 EmptySzomb. Júl. 28, 2012 5:40 am

Játékos törlés miatt lezárva
Szabad terület
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A főnök irodája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A főnök irodája   A főnök irodája - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
A főnök irodája
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» °°Sam irodája°°
» Ms Salisbury Irodája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Magyar True Blood FRPG :: - JÁTÉKTÉR - LOUISIANA :: SHREVEPORT :: Fangtasia :: A bár-
Ugrás: